About actors & actress Alayça Öztürk Anastasia Tsilimpiou Android animatori petreceri copii Ankit Tiwari Articole Articole utile Ask Sana Benzer Asli Enver Aşk Laftan Anlamaz Așk ve Mavi Bahar viață furată Balanță Bana Sevmeyi Anlat Begüm Kütük Yaşaroğlu Berbec Beren Saat Bergüzar Korel Bir nefes yeter Birgül Ulusoy Black Pearl Blănoșii Blogger Boran Kuzum Bride of Istanbul Burak Özçivit Burak Sağyaşar Burcu Kara Burcu Kiratli Cadouri Camera 309 Cansu Dere Capricorn Carti Casatorie Ceaiul turcesc Celebrity News Ceren Tașçı Cingöz Recai Çoban Yıldızı Cofetaria Tic Tac Conspiratii Cosmetice Costume curatarea jaluzelelor De la A la Z Decizii de viata Demet Özdemir Despre actori Despre dragoste Despre Dumnezeu Despre flori Diete de slabit Dila Hanim DIP Doi mincinosi Dolunay Soysert Dragoste infinita Dragoste și ură Duo Flame Emrah Erdoğan EN Endless Love Engin Akyurek English Info English News Erkan Petekkaya Ezgi Asaroglu Facebook Birthday Video Fahriye Evcen Farah Zeynep Abdullah Fecioară Festivalul de Film de la Cannes Filme Filme hindi Final Frumusetiile naturii Furkan Palali Furtuna pe Bosfor Gecenin Kraliçesi Gemeni Gizem Karaca Göksel Demirpençe Gülderen Güler Haine bebeluși Halit Ergenç Hande Erçel Hatice Șendil Hülya Avşar İki Yalancı Ikinci Sans Inima orașului ~ Bu Şehir Arkandan Gelecek Interviu İrem Derici İrem Helvacıoğlu Istanbullu Gelin İstanbullu Gelin Işıl Yücesoy Înalta societate Învăţaţi o limbă străină Jouzour Kadir Dogulu kara para Kara Para Aşk ~ Dragoste de contrabandă Kara sevda Kemal Ekmekçi Kenan Doğulu Kerem Bürsin Kosem Lara Uzerli Legamantul Legea Pamantului Leu Lifestyle Love and Hate Lyrics Mehmet Akif Alakurt Meryem Uzerli Miray Daner Mireasa din Istanbul Miss Turcia Mistere Muhammet Uzuner Murat Boz Murat Boz și Aslı Enver Music Mutluluk Zamanı Muzica Nefis Tarifler Neslihan Atagül NO: 309 NO: 309 ~ Camera 309 Noaptea de hena Nunta anului Nurgül Yeşilçay O Hayat Benim O singură privire Oala sub presiune Ochelari de soare polarizați Oferte si promotii online cu reduceri Okan Yalabik Oktoberfest Osman Karakoç Oua vopsite Özcan Deniz Özlem Tekin Pamela El Kik Paramparça Paranormal Patria mea esti tu Păcatele inimii Pelin Karahan Pelin Uluksar Perla Neagră Pești Pinar Deniz Pinar Dilek Presenting series Prezentare seriale Puterea destinului Rac Regina nopții Retete Review Ritualuri magice pentru dragoste RO Rüya Saadet Işıl Aksoy Săgetător Scorpion Secretul vindecarii spontane Selin Dumlugöl Selin Şekerci Semnificația viselor Senan Kara Serial libanez Seriale turcesti Sertab Erener Sezen Aksu Sfaturi utile Shopping Sibel Kirer sisteme de mobilitate Siyah İnci spalarea jaluzelelor Steaua sufletului stil de viață Stiri Stiri mondene Suleyman Magnificul Şükrü Özyıldız Tarkan Tevetoğlu Taur Taylor Swift Test Test de personalitate Totul despre actorii din seriale Toygar Işıklı Tradarea Trafic site Tuba Buyukustun Tuba Büyüküstün Tuğba Melis Türk Turkish Celebrity News Turkish TV series Tutoriale Tutorials Two liars Vărsător Vedete de la Hollywood Versuri Vis Wedding Yıldıray Gürgen Yüksek Sosyete Zodiac

BIOGRAFIE: Dolunay Soysert

Dolunay Soysert   ~ Biografie 

Dolunay Soysert
Sursa foto: http://fanpix.famousfix.com/
Nume complet: Dolunay Soysert 
Data nașterii: 25 martie 1973, (vârsta 03/25/1973)
Locul nașterii: Adana, Turcia
Studii: Universitatea din Istanbul
Ocupație: actriță
Naționalitate: musulmană
Zodie: Berbec
Înălțime: 1,76 m
Culoare ochilor: Căprui
Căsătorită: Da
Soț: Sinan Tuzcu (căs. 2006–div. 2016)
Copii: Nu
Părinți: ?

Dolunay Soysert a absolvit învățământul primar și secundar la Özel Moda Koleji și cursurile de Arheologie și Istoria Artei la Universitatea din Istanbul. După ce a studiat Teatrul la Centrul de Artă Müjdat Gezen, a lucrat timp de patru ani la Teatrul Orașului din Istanbul. Apoi a absolvit Facultatea de Teatru de la Universitatea din Nebraska. După ce s-a întors din Statele Unite, a jucat în serialul "Sultan Makami".

CARIERĂ!
În 1994, Dolunay Soysert și-a început cariera de actorie în comedia Kaygısızlar.

[ads-post]

VIATA PERSONALĂ: Soysert a fost căsătorita cu actorul Sinan Tuzcu din 9 iulie 2006 și până în 2016. După divorț, Soysert a plecat în America și împreună cu fostul soț a decis să păstreze secret divorțul pentru o vreme, iar vestea divorțului a apărut doar anul acesta în tabloidele turcești. Frumoasa actriță are o relație cu Osman Yalın.

  • 2004: Asociația cinematografilor contemporani ~ Speranță;
  • 2005: 9. Premiile Teatrului Afife ~ Cea mai de succes actriță a anului;
  • 2007: 9. Reuniunea Teatrului Eyüpoğlu ~ Cea mai bună artistă de teatru a anului.
Filmografie

FilmAnul CaracterTip
Kayitdisi2017Esra Ates (1 episod, 2017)Film
Bana Sevmeyi Anlat2016Canan GüngörSerial
Ember2016ZuhalFilm
Kehribar2016Serial
B2016Serial
Çifte Saadet2016HülyaFilm
Kayip2013Leyla Sarman ÖzdemirSerial
Yarim kalan mucize2013Mualla EyubogluFilm
Veda - Atatürk2010Zübeyde HanimFilm
Orada2009Neslihan GumusFilm
Benim annem bir melek2008Ece TuruncuFilm
Mavi Gözlü Dev2007PirayeFilm
Ilk ask2006AyselFilm
Hadji2006Seyda GesiliSerial
My Baby2006LeylaSerial
Tövbe2006Film
Kirik kalpler duragi2005AysenFilm
Yürek çigligi2005AsliFilm
Yine de asigim2005FigenSerial
Kalbin zamani2004Young BelkisFilm
Omuz omuza2004Firdevs AlparslanSerial
Zor adam2004Film
Bir Istanbul masali2003Derya - RessamSerial
Sultan Makami2003GulsunSerial
The Republic1998Latife HanimFilm
Cilgin bedis1996MihraceSerial
Sekizinci saat1995Film
Kaygisizlar1994Hostes KaygisizSerial
    Dacă ți-a plăcut, dă-i un like și distribuie-l și prietenilor!
    Sursa info/foto: https://en.wikipedia.org/wiki/Dolunay_Soysert

    Trimiteți un comentariu

    Mesaje

    [blogger][facebook][disqus]

    Author Name

    Prezentare Serial Turcesc: Rüya - Vis

    Prezentare Serial Turcesc: Rüya  - Vis
    Numele original: Rüya Numele în engleză: Dream Numele în română: Vis Gen serial: Dramă, Romantic Tara de origine: Turcia Sezoane: +1 Nr. de episoade: +30

    Prezentarea serialului ~ Bana Sevmeyi Anlat ~ O singură privire

    Prezentarea serialului ~ Bana Sevmeyi Anlat ~ O singură privire
    Numele original: Bana Sevmeyi Anlat ~ O singură privire Numele in engleza: Wings of Love Gen film: Dramă Tara de origine: Turcia Sezoane: 1 Nr. de episoade: 22

    Patria mea esti tu | Prezentare Serial | Distributie

    Patria mea esti tu | Prezentare Serial | Distributie
    Numele original: Vatanim Sensin Numele în engleză: Wounded Love (You are my country) Numele în română: Patria mea ești tu Gen serial: Istoric, Dramă, Romantic Tara de origine: Turcia Sezoane: +1 Nr. de episoade: +31

    Formular de contact

    Nume

    E-mail *

    Mesaj *

    Un produs Blogger.