Prezentare Serial Turcesc: Rüya - Vis

Director: Cemal San
Producător: Faruk Turgut
Scenarist: Kaktüs Yazı Grubu
Coloana sonoră: 
Actori în rolul principal:
  1. Hazal Filiz Küçükkösenimeni alta decât Zeynep din serialul
  2.  turcesc "Dragoste infinită". Fermecătoarea actriță este protagonista serialului și o va interpreta pe Elif.
  3. Ceyhun Mengiroğlu este cunoscut publicului român din serialul "Furtuna pe Bosfor".Chipeșul actor va da viață personajului Bulut.
Numele original: Rüya
Numele în engleză: Dream
Numele în română: Vis
Gen serial: Dramă, Romantic
Tara de origine: Turcia
Sezoane: +1
Nr. de episoade: +30
Producător: Gold Film
Difuzare: Show Tv 2017
Ziua și ora de difuzare: Marți de la ora 20:00
Timp episod: aproximativ 115 minute
Difuzat prima dată la: 18 iulie 2017
Site oficial: www.showtv.com.tr
Difuzare în Romania: .....Prezentarea serialului  ~ Rüya ~ Vis

 Rüya  ~ Vis ~ Dream
Conținut premium distribuie pentru a avea acces la informații!!!
[lock]Elif (Hazal Filiz Küçükköse) și Bulut (Ceyhun Mengiroğlu), două nume cunoscute și personaje îndrăgite de români din serialele "Paramparça ~ Furtună pe Bosfor și Kara Sevda ~ Dragoste infinită".
Serialul "Rüya ~ Vis" relatează visul unei tinere fete sărace, Elif și povestea imposibilă de iubire dintre ea și Bulut, care sunt protagoniștii serialului.

Elif Ardalı este o tânără frumoasă cu mult potențial, care visează să devină un designer de modă, însă visele și aspirațiile ei sunt puse în așteptare din cauza problemelor familiale, abuzul iresponsabil a tatălui și neajunsurilor vieții. Ea lucrează ca vânzătoare într-un magazin și întreaga povară a familiei stă pe umerii ei, deoarece Faysal, taică-su este șomer și lucrează ca zilier doar când are chef, iar fiul său İnan îi semănănu-i place să lucreze.
Inan este un băiat educat, care uneori își mai protejează sora de Gulendam și mereu încearcă să o țină pe Elif sub control din cauza bârfelor din cartier,
Gülendam Bunch Ardalı (Özge Sezince) este o femeie bine îngrijită, care nu arată precum gospodinele care au grijă de întreaga familie. Scopul ei este să aibă o viață ușoară și confortabilă și intenționează să o căsătorească pe Elif cu Selami, un bărbat mai în vârstă pentru a obține în schimb o sumă de bani, motivând că tot ceea ce face este pentru fiică-sa, Cemre. Gülendam este mama vitregă a lui Elif, iar fiica acesteia Cemre este foarte geloasă pe Elif. Faysal și Gülendam au un mare secret care dacă se va afla îi va putea face responsabili de moartea mamei adevărate a lui ElifToți membrii familiei Ardalı locuiesc într-un cartier sărăcăcios, unde au o vecină care mereu încearcă să echilibreze comportamentul lui Faysal față de Elif.
Vuslat Akarsu (Goncagul Sunar) este o femeia cu suflet frumos, care după ce și-a pierdut soțul, a devenit atât mamă, cât și tată pentru copiii ei, dar și pentru Elif, care nu a avut niciodată parte de dragoste din partea lui Gülendam.
[ads-post]
Bulut Giray, fiul unei familii bogate implicate în industria textilă este o persoană corectă care folosește toate posibilitățile familiei sale, în mod echitabil și într-o manieră armonioasă pentru a atinge idealuri înalte și a-și îndeplinii visurile mărețe. Bulut va fi cucerit iremediabil de frumusețea lui Elif și piedicile apărute în calea lor din cauza claselor sociale diferite din care fac parte, vor fi topite putin câte putin de flăcările iubirii arzătoare din inimile celor doi. El nu va renunța niciodată la dragostea lui pentru Elif.
Ruhșan Giray (Özge Özder) este o femeie frumoasă, completă, ambițioasă și foarte pretențioasă care știe să implementeze în mod clar regulile lumii afacerilor și conduce un adevarat imperiu. Ea nu ezită să facă rău, forțând toate granițele pentru a duce la bun sfârșit tot ceea ce și-a propus. Ea vrea cu orice preț să-și căsătorească fiul (Bulet) cu Şahika Aslan.
Cihan Giray (Atilla Saral), un om bogat care s-a căsătorit cu Ruhșan și nefericit fiind se îndepărtează treptat de soția sa, în ciuda faptului că are totul și începe să caute fericirea în brațele altor femei. În tinerețe el avusese o aventură cu Nuran și Alaz este rodul iubirii lor. Bulut și Alaz sunt prieteni, dar prietenia lor va fi umbrită atunci când secretele familiei ies la iveală și află că prietenul său cel mai bun este fiul tatălui său Cihan și va începe să concureze împotriva celor doi.
Alaz (Ulaș Tuna Astepe) este un tânăr ambițios care a ales să trăiască în partea întunecată a vieții, fiindcă a fost crescut în minciuni, și din cauza nefericirii caută răzbunare și nu ezită să facă rău. Alaz este un adevarat pericol pentru familia Giray și oamenii din jurul lor.
Şahika Aslan (Buse Varol) este o tânără de 25 de ani foarte frumoasă și inteligentă, fiica vechilor prieteni a familiei Giray. Ea este atât de îndrăgostită de Bulet, încât în orice moment va fi capabilă să facă rău pentru a-și îndeplinii interesele.
Elif și Bulut: Cei doi amorezi provin din clase sociale diferite și povestea lor de dragoste începe la o prezentare de modăBulut este gata să facă față tuturor intrigilor și barierelor care îi ies în cale și sunt sunt menite să-l separe de Elif. Povestea de dragoste este plină de provocări și scene deosebit de emoționante prin care Bulut și Elif ne vor cucerii încă de la primul episod.

Atmosfera magică din Sultan Sarnıç va captiva și atrage atenția publicului, care deși va fi afectat de situațiile dificile prin care vor trece Bulut și Elif, decorul istoric din "Palatul Scufundat" situat subteran în inima Istanbulului care are o vechime de peste 1600 de ani, îi va face uite de suferințele personajelor favorite și vor crede în iubire infinită.
Elif: "Am renunțat la speranță. Am obosit să aștept zilele frumoase".
Mesajul serialului: "Uitați de toate suferințele pe care le-ați experimentat. Toată lumea are dreptul să vadă vise frumoase, să închidă ochii și sa viseze o poveste de basm".
[/lock]
Cum credeți că acești doi îndrăgostiți vor face față acestor intrigi și vor lupta împotriva tuturor?

 Disponibil și pe Canalul YouTube Flory4all!

❤ ❤ 

Promo serial turcesc Rüya  ~ Vis

Distribuția serialului: 

Hazal Filiz Küçükköse ~ Elif Ardalı
Ceyhun Mengiroğlu ~ Bulut Giray
Özge Özder ~ Ruhşan Giray, soția lui Cihan și mama lui Bulut
Atilla Saral ~ Cihan Giray, tatăl lui Bulut și Alaz 


Ulaş Tuna Astepe ~ Alaz Noyan, prietenul și fratele vitreg a lui Bulut și fiul lui Cihan

Buse Varol ~ Şahika Aslan, potentiala logodnica
Özge Sezince ~ Gülendam Büküm Ardalı, soția lui Faysal
Turgut Tunçalp ~ Faysal Ardalı, tatăl lui Elif


Emir Çubukçu ~ İnan Ardalı, fratele lui Elif
Goncagül Sunar ~ Vuslat Akarsu, o a doua mamă pentru Elif

D
Hazal Filiz KüçükköseCeyhun MengiroğluUlaş Tuna AstepeÖzge Özder
D
  Dacă ți-a plăcut acest articol, dă-i un like și distribuie-l și prietenilor!

Sursa foto/info: www.instagram.com, www.youtube.com, www.showtv.com.tr/dizi/tanitim/ruya/1923

Un nou serial turcesc Rüya  - Vis
Un nou serial turcesc Rüya  - Vis! Protagoniștii sunt Hazal Filiz Küçükköse ~ Elif (Zeynep) și Ceyhun Mengiroğlu ~ Bulut - (Deniz) 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

BIOGRAFIE: İrem Helvacıoğlu | Pelinsu, actrița din Camera 309

BIOGRAFIE: Furkan Palali | Onur, actorul din Camera 309

Cei mai frumosi actori turci ~ Top 10