BINGING: Dragoste infinita alaturi de Gelato Siviero Maria

[hidetitleads]

 Siviero Maria ~ Regina deserturilor Gelato

Gelato Siviero Maria
Poveste de familie: GELATO Siviero Maria poartă numele șotiei maestrului Guglielmo Visani, care a preparat manual o înghețată italiană autentică special pentru aleasa inimii sale și a dorit ca rețetele și metodele de preparare a înghețatei tradiționale italiene să fie păstrate și duse mai departe.

GELATO SIVIERO MARIA: O surpriză cremoasă, o poveste de familie savuroasă, o dragoste infinită și un strop de măiestrie!

Epoca modernă a adus multe îmbunătățiri, dar moștenitorii brandului Siviero Maria duc tradiția mai departe, chiar și astăzi, după mai bine de jumătate de secol, fiind unul dintre cele mai cunoscute branduri de gelato italiene.

Gelato Siviero Maria
Siviero Maria este un GELATO autentic italian, produs cu măiestrie după rețete și metode tradiționale, începând de la prepararea gelato, până la umplerea și decorarea manuală a cutiilor, astfel au atins succesul atât pe piețele italiene, cât și internaționale, iar capacitatea de producție a crescut până la 12.000.000 kg pe an.


Cele mai sofisticate delicatese autentice italiene care îmbogățesc gustul și aroma unui GELATO!

La fabrica din Italia cutiile de Gelato Siviero Maria sunt umplute și decorate manual, cu produse prime de calitate, precum lapte și unt irlandez, mascarpone, alune de pădure din Piemonte, fistic prăjit din Sicilia, biscuiți crocanți Amaretti, ciocolată fină din Belgia, boabe de cafea învelite în ciocolată, suc de lămâie din Sicilia, vanilie Bourbon din Insula Réunion, cacao din Coasta de Fildeș, cafea arabică și vișine confiate...

SECRETELE SUCCESULUI: Calitatea ingredientelor folosite la preparare și abilitățile maeștrilor gelatieri din fabrica Siviero Maria permit păstrarea unui gelato cremos, aromat și irezistibil de delicios.
gelato
Rețete premium: Aromele clasice de gelato autentic italian, ne încântă simțurile atunci când savurăm delicioasele Gelato cu Tiramisu, Stracciatella, Panna cotta, Vaniglia del Madagascar, Cappuccino, Cioccolatissimo, Ciock menta, Creme di Frenze, Fiordilatte, Fragola, Panna con frutti di bosco, Pistacchio variegato al gianduia și Pistacchio.

Înghețata este cu siguranță unul dintre cele mai consumate și diversificate deserturi pe timp de vară.

Diferența dintre o înghețată și un gelato:
Gelato Siviero Maria
Gelato are un procentaj mult mai mic de grăsime (aproximativ 7% grăsime, iar înghețata are cel puțin 10%), este mult mai fin, aerat și cremos (compoziția fiind adăugată manual în fiecare cutie). Pe lângă aceste aspecte, Gelato Siviero Maria folosesc ingrediente proaspete, naturale (fără potențiatori de arome și conservanți) de cea mai bună calitate, iar asta îl face un desert care se poate mânca imediat după ce a fost scos din congelator.


Preferatele mele❤ 
CIOCCOLATISSIMO:
Gelato cu aromă de ciocolată, cremoasă și mătăsoasă, decorat magnific cu linii de sirop de ciocolată, bucle și
 fulgi de ciocolată de lapte, ciocolată albă și ciocolată neagră.
BACIO:
Gelato cu aromă de ciocolată, garnisit cu alune de pădure crocante întregi deasupra. Yumiii!
AFFOGATO ALL'AMARENA:
Gelato cremos cu aromă de vanilie, sirop de vișine, decorat manual cu vișine confiate.

TIRAMISU:
Gelato cremos cu gust de Tiramisu, un strat moale de pandișpan însiropat în lichior Alchermesd, decorat  cu bucle mătăsoase de mascarpone, sirop de cafea arabică, cacao din Coasta de Fildeș si la final o bucată de ciocolată cu numele Tiramisu.
CAPPUCCINO:
Gelato Cappuccino aromat cu sirop de cafea arabică și garnisit cu o tabletă de ciocolată neagră.
PANNA COTTA:
Gelato Panna Cotta este desertul tradițional italian, aromatizat cu topping de caramel și finisat cu bucle cremoase de caramel.

❤ 

Gelato Siviero Maria este apreciat de milioane de consumatori, atât în Italia, cât și străinătate și de ceva timp în România, fiind unul dintre cele mai sănătoase deserturi din lume!

Dragoste infinită serialul care a fascinat publicul din toate colțurile lumii

BINGING cu serialul preferat "Dragoste infinită"!

Brandul Siviero Maria este recunoscut drept un gelato de care să te bucuri alături de familie, în confortul casei tale, de momentele speciale în care stați împreună și faceți binging cu serialul preferat.

Poveștile de iubire din seriale sunt multe și au subiecte diversificate, poftele la fel, iar la Siviero Maria descoperi gelato autentic italian foarte aromat, cremos, rece, numai bun de savurat, chiar și după o masă copioasă.
gelatoFiecare episod din serialul "Dragoste infinită" m-a captivat și de cele mai multe ori s-a terminat cu o cutie de GELATO autentic italian savurat cu întreaga familie.

 Dragoste infinită serialul care creează dependență și îl consumăm episod după episod, exact ca și Gelato, iei o linguriță de dragoste cu aromă de amaretto și papilele gustative se lasă alintate la infinit.

Gustul irezistibil de Gelato mă face să trăiesc momente frumoase de Binging în fața televizorului, având grijă să mă răcorească şi trezească la realitate, deoarece simțurile mele sunt în alertă, văzându-i ochii seducători a lui Kemal, care este topit după Nihan.

Kemal îi va aparține la infinit aleasei inimii sale, Nihan, exact ca povestea istorică impresionantă dintre maestrul Guillermo Visani și soția sa, Maria, iar Gelato imi aparține mie. 😘
Aromele Gelato care se potrivesc cu serialul:
  • La scenele siropoase de iubire, Gelato Cioccolatissimo cu aromă de ciocolată, cremos și mătăsos, decorat magnific cu linii de sirop de ciocolată se potrivește perfect cu povestea de iubire dintre Kemal si Nihan.
  • Scenele cu momente savuroase petrecute în familie te face să alegi un Gelato cremos cu gust de Tiramişu, surpriza de ciocolată cu numele “Fericire”, un strat moale de pandișpan însiropat în lichior Alchermesd, decorat cu bucle mătăsoase de mascarpone și topping de cafea arabică.
  • Scenele periculoase de acțiune care iau amploare din cauza lui Emir te face să îți dorești un Gelato cu aromă de mentă, fulgi de ciocolată și glazură de cacao, pentru a crea un zid înghețat în jurul lui Emir care să-i protejeze pe Kemal si Nihan.

Dacă ți-a plăcut acest articol, dă-i un like și distribuie-l și prietenilor! [youtube src="vN8kKgKG3wE"/]

Sursa foto/info: www.youtube.com, www.sivieromaria.ro, https://blogalinitiative.ro
Dragoste infinita alaturi de Gelato Siviero Maria

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

BIOGRAFIE: İrem Helvacıoğlu | Pelinsu, actrița din Camera 309

BIOGRAFIE: Furkan Palali | Onur, actorul din Camera 309

Cei mai frumosi actori turci ~ Top 10