Vacanță în SUA: Murat Boz - Viața privată și Aslı Enver

Murat Boz si Soner Sarıkabadayı
Potrivit site-ului hurriyet.com.tr cântărețul de muzică pop s-a întors recent dintr-o vacanță de o săptămână petrecută în Statele Unite.

Faimosul cântăreț, Murat Boz a fost surprins de paparazzi la aeroport însoțit de prietenul său Soner Sarıkabadayı și aparent deranjat de întrebările reporterilor a refuzat să facă vreo declarație cu privire la viața privată și relația de dragoste cu Asli Enver.

Murat Boz: "Noi am decis să nu vorbim despre viața noastră privată".
Vacanță în SUA: Murat Boz
PS: Este de înțeles de ce! Înțelegem, nu criticăm, nu condamnăm o astfel de reacție și respectăm decizia voastră. S-au scris multe prin tabloidele turcești despre relația lor de dragoste și o posibilă despărțire. Noi înțelegem și tabloidele pentru că doar cu ajutorul lor fanii au acces la informații despre viața privată a starurilor.
[ads-post]
Se pare ca bodyguarzi lui Boz nu sunt potriviți jobului de valet, deoarece s-au descurcat cam greu cu cele cinci cinci geamantane ale starului muzicii pop.

Să mai și zâmbim:🤓☺☺☺☺

La un aeroport, unul dintre prietenii mei mi-a sugerat să ne deghizăm în bagaje și să surprindem imagini cu un cântăreț de muzică pop. Eu am spus, "să nu ne lăsăm duși".
 Dar se pare că prietenul meu nu m-a ascultat, că altfel nu-mi explic cum de bodyguarzi plini de pătrățele nu s-au descurcat câteva minute cu jobul de valeți...

Mai departe vă imaginați...


Sursa foto/info: www.hurriyet.com.tr

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

BIOGRAFIE: İrem Helvacıoğlu | Pelinsu, actrița din Camera 309

BIOGRAFIE: Furkan Palali | Onur, actorul din Camera 309

Cei mai frumosi actori turci ~ Top 10