Prezentare Serial Turcesc: Yüksek Sosyete ~ Elita societății

Yüksek Sosyete ~ Înalta societate
Director: Metin Balekoğlu
Scenarist: Yazı Odası
Coloana sonoră: 
Actori în rolul principal:
 1. Engin Öztürk este cunoscut p
 2. ublicului 
 3. român din serialele "Suleyman Magnificul (Printul Selim) și Fatmagul (Selim Yaşaran)".  Chipeșul actor va da viata personajului
 4.  
  Kerem Özkan.
 5. Hazar Ergüçlü este interpreta personajului Eylul, prietena Mirei din serialul turcesc“Medcezir ~Yaman” si o va interpreta pe Cansu Koran.
 6. Meriç Aral, nimeni alta decât Hale din serialul "Medcezir ~Yaman” și o va interpreta pe Ece.
 7. Ozan Dolunay este interpretul personajului Mert.
Numele original: Yüksek Sosyete
Numele în engleză: High Society 
Numele în română: Elita societății
Gen serial: Dramă, Romantic
Tara de origine: Turcia
Sezoane: 1
Nr. de episoade: 26
Producător: Bi Productions, care a produs și Ask Laftan Anlamaz.
Difuzare: Star Tv 2016
Timp episod: aproximativ 115 minute
Difuzat prima dată la: 16 iunie 2016 ~ 24 decembrie 2016
Site official: www.startv.com.tr
Difuzare în Romania: Happy Channel - 20 iunie 2017, ora 20.00.
Yüksek Sosyete ~ Înalta societate
Prezentarea serialului  ~  Yüksek Sosyete ~ Înalta societate
„Două familii, două lumi total diferite"!
Serialul "Yüksek Sosyete" relatează poveștile a două familii din două lumi total diferite, una bogată și alta săracă, precum și o poveste de dragoste dintre o femeie care încearcă să găsească un bărbat care nu o va iubi pentru ca este bogată, ci o va iubi pe femeia din ea și un bărbat indigent care crede că dragostea este pur și simplu un instrument pe care clasa dominantă îl folosește pentru a controla oamenii săraci.

[lock]Kerem (Engin Ozturk) provine dintr-o familie săracă și de mic copil locuiește la conacul unei familii bogate, unde tatăl său este grădinar și mama lui lucrează ca bucătăreasă. Kerem a crescut alături nepotul bogătașilor, Mert (Mehmet Ozan Dolunay) și au devenit cei mai buni prieteni, ajutându-se la nevoie, atât acasă, cât și la compania familiei. Cu toate acestea, el decide ca a venit timpul sa-și urmeze propria cale în viata, fiind conștient că nu va fi niciodată egal cu Mert din cauza clasei sociale și uneori este considerat mai degrabă o persoana de ajutor, decât prieten. Kerem își anunță tatăl ca vrea să lase totul în urmă și să-și deschidă propria afacere în afara Istanbulului și acesta își susține fiul.

Mert si-a pierdut părintii, încă din copilărie și a fost crescut de bunici, iar Sultana Bedia l-a crescut cum a ştiut ea mai bine, oferindu-i multă iubire și o educație bună.
Cansu (Hazar Erguclu) este cea mai tânără membră a unei familii bogate din înalta societate, însă pentru ea bogăția nu reprezinta totul în viață și este foarte nefericită. Ea niciodată nu s-a simțit iubită cu adevărat de familia ei, și mama ei nu ezita sa-i spună mereu că îi aduce ghinion, ba chiar să o acuze că este geloasă pe frații ei și de aceea este mereu nemulțumită.
Mama ei vrea sa o căsătorească cu Mert, fiul familiei Koran, care a terminat masterul în America și revine la Istanbul. Cansu se opune, dar mama ei o avertizează să nu obiecteze, ist fata este nevoită să respecte decizia mamei.

Pe de altă parte, Bedia, bunica lui Mert este de acord sa-și căsătorească nepotul cu Cansu, fiica familiei Koran si când acesta revine din America ii spune decizia luata, iar el nu se opune pentru a nu o supăra pe sultana cea mai prețioasă a inimii sale.

Înainte de plecarea lui Kerem, Mert crezând ca domnișoara Cansu este o fata arogantă și fițoasă, îi cere o ultima favoare, ca acesta să se ducă la întâlnirea cu fata și să-i spună într-un mod politicos că el are deja o iubită.
[ads-post]
În ziua întâlnirii, Cansu și Kerem ajung la locul stabilit, dar destinul face ca cei doi să nu se întâlnească față în față. Deși la un moment dat amândoi rerusesc să se surprindă câteva clipe unul pe celalalt, fără ca Kerem să știe ca acea fată este Cansu.

Cansu crede ca bărbatul din fata ei este arogant și la plecare din restaurant întâlnește întâmplător o ghicitoare care îi spune că dacă va desluși semnele pe care destinul i le va scoate în cale, atunci va cunoaște iubirea adevărată. La un moment dat, ea găsește Olivia"s Food și văzând oferta unui job își da seama că acela este semnul pe care trebuie să-l urmeze și începe să lucreze acolo, ascunzându-și adevărata identitate și pretinde că este o fată obișnuită care provine dintr-o familie săracă. Din prima zi ea o întâlnește pe Ece (Meric Aral), o fată foarte sociabilă și sufletistă care îi devine cea mai bună prietenă. La job se ajuta reciproc de câte ori este nevoie și la un moment dat, Cansu devine foarte emotivă și plânge de fericire, atunci când Eve îi spune că venirea ei acolo i-a adus noroc (mama ei obișnuia să-i că îl aduce ghinion).

CITEȘTE ȘI: » Melodia din serialul Yüksek Sosyete ~ Înalta societate - Episodul 3 »


Într-o zi, Bedia (bunica lui Mert) dorește ca nepotul ei să administreze restaurantul cu produse bio,  Olivia's Food si prin fortele proprii să facă afacerea profitabilă, astfel dovedindu-i ca va călca pe urmele bunicului și va fi demn să devină CEO (director executiv) la holdingul familiei.

Mert dorește ca Sultana Bedia sa fie mandră de el și îi cere o ultimă favoare prietenului său. Astfel Kerem  va conduce Olivia"s Food timp de o lună și va face afacerea profitabila. Iar în schimbul acestei favori, Mert îi va da lui Kerem suficienți bani pentru a-și îndeplini visul, de a putea începe propria afacere.

Kerem se prezintă drept Mert Çalhan și lucrează ca director adjunct la Olivia"s Food, în timp ce Mert se prezintă  Kerem asistentul directorului.

Marketul Olivia devine un loc complicat! Ece ...

Din diferite motive, cei trei își ascund adevărata identitate și se înfiripă patru povesti de dragoste bazate pe minciuni:
 • Kerem crede că Cansu este o fată săracă și începe să se îndrăgostească de ea, deși nu crede în destin.
 • Cansu crede că Kerem este Mert Çalhan și este un tip decent, chiar dacă provine din înalta societate. Și dornică să întâlnească dragostea adevărată pe care ghicitoarea i-a hărăzit-o, începe o prietenie cu chipeșul director și asa se îndrăgostește nebunește de el. 
 • Ece se îndrăgostește la prima vedere de Kerem și îl consideră pe Mert asistentul directorului. 
 • Mert petrece tot mai mult timp în prezenta lui Ece, începe să filtreze cu ea, deși observă că fata este îndrăgostită de Kerem. Ulterior, acel bărbat care obișnuia să filtreze cu fetele și să-și petreacă timpul liber în cluburile de noapte dezvoltă o iubire pură pentru Ece.
[/lock]
La 20 iunie, vom vedea împreună pe Happy Channel cum cei trei protagoniști vor reuși spună adevarul despre identitățile lor, fără ca cei din jurul lor sa sufere și aceste povești de dragoste sa aibă un final fericit.

Va invit să-mi spuneți părerea dumneavoastră cu privire la acest serial

 1. Oare se va întâmpla în ziua adevărului, identitățile celor trei ies la iveală? 
 2. Oare va reuși Kerem să-și îndeplinească cel mai arzător vis, cu privire la propria afacere? 
 3. Cansu îl va mai iubi pe Kerem, chiar dacă află că el provine dintr-o familie săracă? 
 4. Va reuși Mert să găsească o fată care să-l iubească pentru bărbatul din el, nu pentru bani?
 5. Oare Ece va ierta minciunile celor mai buni prieteni?

 Disponibil și pe Canalul YouTube Flory4all!

Dacă ți-a plăcut acest articol, dă-i un like și distribuie-l și prietenilor!

Distribuţia serialului ~ Yüksek Sosyete

Distribuţia serialului ~ Yüksek Sosyete
Engin Öztürk ~ Kerem Özkan
Hazar Ergüçlü ~ Cansu Koran
Meriç Aral ~ Ece, prietena lui Cansu
Ozan Dolunay ~ Mert Çalhan, prietenul lui Kerem și nepotul Sultanei Bedia
Aliye Uzunatağan ~ Bedia Çalhan, bunica lui Mert
Özgün Çoban ~ Can Koran, fratele lui Cansu
Hakkı Ergök ~ Metin Koran, tatăl lui Cansu
Zuhal Olcay ~ Süreyya Koran, mama lui Cansu
Ceyda Tepeliler ~ Işılm, amanta lui Metin și au o fetita (Ela)
Taner Barlas ~ Yılmaz Özkan, tatăl lui Kerem
Hülya Gülşen Irmak ~ Ayşen Özkan, mama lui Kerem
Gülşah Çomoğlu ~ Begüm Koran, sora lui Cansu și Can
Yasin Çam ~  Ercan, bucătar la Olivia"s Food
Aybike Turan ~  Şirin, fata pe care mama lui Kerem o vrea de nora
Seren Deniz Yalçın ~ Sude Goksu,
Nihat Altinkaya ~ Levent Karatay

Sursa info/foto: www.startv.com.tr, Wikipedia. Youtube, www.internethaber.com
Official Site: http://www.startv.com.tr/dizi/yuksek-sosyete

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

BIOGRAFIE: İrem Helvacıoğlu | Pelinsu, actrița din Camera 309

BIOGRAFIE: Furkan Palali | Onur, actorul din Camera 309

Cei mai frumosi actori turci ~ Top 10