Finalul serialului Kara Sevda - Dragoste infinita i-a șocat pe fani!

*

 • ro  Română
 • en  English

 • Speranțele fanilor s-au spulberat! Fanii serialului Kara Sevda au așteptat cu sufletul la gură timp de aproape doi ani ca binele sa învingă răul

  Kemal și Nihan


  Kemal și Nihan
  Câteva milioane de fani ai serialului fenomen Kara Sevda au așteptat cu sufletul la gură un final fericit și episodul 74 i-a șocat.

  [lock]Kemal a fost unul dintre cele mai iubite personaje masculine din serialul Kara Sevda, iar fanii au reacționat dur la adresa celebrei regizoare Hilal Saral care a fost asaltată de critici pe rețelele de socializare.

  Regizoarea a fost nevoită să restricționeze comentariile de pe Instagram, însă la următoarele postări, mesajele fanilor nu au încetat să reapară și toți vor un singur lucru: Un final fericit pentru Kemal și Nihan!

  Fanii din toate colțurile lumii și-au postat dezamăgirea din suflete prin mesaje, reacționând în fel și chip, unindu-și forțele cu postări care conțin hastagul: #karasevda75.

  Perioada de difuzare a serialul Kara Sevda a început în Turcia la 14 octombrie 2015 și s-a terminat la 21 iunie 2017, ceea ce arată că o parte din fanii serialului au așteptat aproape 2 ani finalul.
  [ads-post]
  Finalul dramatic al serialului a făcut fanii să ceară "Sezonul 3 sau măcar episodul 75" și bineînțeles un final fericit pentru Kemal și Nihan.

  Serialul "Kara Sevda ~ Dragoste infinită ~ Endless love" este în mod evident una dintre cele mai reușite producții turcești care a fascinat publicul din toate colțurile lumii. Deși serialul a ajuns la final va rămâne în inimile fanilor de pretutindeni și fiind atât de îndrăgit în tot mapamondul nu este exclus sa apară și sezonul 3.

  Burak si regizoarea Hilal Saral
  Celebra regizoare Hilal Saral este renumită atât pentru producțiile ei de excepție, cât și pentru devotamentul de care a dat dovadă pentru ca regiile să fie impecabile și bine structurate. De menționat ar mai fi faptul că actori au fost excepționali și au intrat atât de bine în pielea personajelor, încât au lăsat impresia că povestea este reală și au trezit în inimile fanilor o dorință arzătoare de a-i revedea și într-un sezon 3.

  Finalul dramatic și indiciile subtile i-au făcut pe fani să creadă că personajul Kemal s-ar fi aruncat în mare și ar fi supraviețuit în explozie, iar după câțiva ani de amnezie se va întoarce acasă la Nihan și fetita lor Deniz...


  CITEȘTE ȘI: »PROMO: Kara Sevda - Dragoste infinita episodul 74 - Finalul serialului »


  PS: Sincer vă spun că și eu am fost dezamăgită de finalul tragic al serialului, deoarece niciodată nu mi-am imaginat ca o poveste de dragoste infinită se va termina asa chiar și într-un serial unde totul poate fi schimbat spre bine. Am vizionat episodul live pe postul Star TV și nu am observat secvențele din primul promo al episodului 74 turcesc, dar m-am gândit ca poate mi-a scăpat mie datorita faptului că încercam să fac rezumatul primei parți. După o căutare pe internet am constatat că în episodul 74 turcesc nu apare acel promo.

  În timpul ultimelor minute care marcau finalul serialului Kara Sevda, moartea lui Kemal a fost simțită emoțional, iar scena morții a marcat mass-media și fanii au reacționat dur pe rețelele sociale. Ultimul episod al serialului fenomen, a fost urmat de surprize, moartea lui Kemal și a lui Emir a marcat profund fanii.

  Finalul serialului Kara Sevda

  Am încercat să interpretez finalul serialului în fel și chip, ba chiar să privesc totul din perspectiva regizoarei și totuși nu mi-am imaginat că finalul va fi așa de trist. Mă așteptam ca regizoarea să încerce să împace atât fanii lui Emir, cât și fanii lui Kemal și în cel mai rău caz Emir să ajungă la închisoare, iar Kemal și Nihan să traiască fericiți până la adânci bătrâneți. La un moment dat apăruse pe Instagram un video cu fragmente din Finalul Serialului, și un mesaj scurt și la obiect, care ne anunța că finalul va fi drept.
  CITEȘTE ȘI: » Finalul serialului s-a confirmat! Fanii serialului Kara Sevda - Dragoste infinită își doresc un final fericit »

  Informațiile adunate meticulos indică posibilitatea ca serialul "Kara Sevda" să fi avut și o altă variantă de final și nu cred că este vina regizoarei Hilal Saral. Nu putem judeca sau arunca vina asupra nimănui din moment ce nu cunoaștem detaliile din spatele camerelor de filmare și ceea ce s-a întâmplat pe platourile de filmare.

  Un singur lucru putem face: Să ne unim forțele și să lansăm o "petiție online" prin care să cerem continuarea acestei producții și un final fericit!


  Multe semne de întrebare
  O postare distribuită de S I N C E : 11.02.2017 🥀 (@neslihan.dogulu) pe

  Mesajul: Un final corect!
  O postare distribuită de Hilal Saral (@hilalsaral) pe

  Sursa info/foto: https://twitter.com,
  www.instagram.com, www.youtube.com
  Kemal, Nihan si Deniz

  Comentarii

  Postări populare de pe acest blog

  BIOGRAFIE: İrem Helvacıoğlu | Pelinsu, actrița din Camera 309

  BIOGRAFIE: Furkan Palali | Onur, actorul din Camera 309

  Cei mai frumosi actori turci ~ Top 10