FINAL: Kara Sevda - Dragoste infinita episodul 74 | Rezumat ep. 82 RO

Dragoste infinită Episodul 74,  Kara Sevda episode 74, Endless love episode 74,  Kara Sevda Final, Endless love Finale,  Endless love synopsis

Emir îi dă lui Nihan un ultimatum să aleagă între Deniz și Kemal! 

  
DRAGOSTE INFINITĂ ~ EPISODUL 74
 La clădirea istorică: Nihan este nevoită să tragă cu pistolul în Kemal, deși plângând le spune că nu poate să facă asta. Kemal, care la recomandarea comisarului Hakan a îmbrăcat o vestă antiglonț, o incurajează să tragă în el pentru a o salva pe fetița lor.

Nihan știind că bărbatul iubit are protecție și Hakan este afară, trage cu pistolul în Kemal, care se preface împușcat și cade jos. Comisarul Hakan aude împușcătură și îl avertizează pe Emir să se predea pentru că este înconjurat de poliție. Emir se panichează și are un șoc atunci când Kemal se ridica de jos.
 Micuța Deniz este în brațele lui Nihan și plânge de frică, iar Kemal îi pune căștile de la telefon și muzică pentru a nu auzi împușcăturile.
 Emir împreună cu Baran încearcă să fugă și la un moment dat au loc schimburi de focuri. Hakanl îl avertizează pe Emir să se oprească și cum acesta continuă să fugă este împușcat în umăr. Dar nu se oprește și epuizat de durere se adăpostește într-un tunel, iar omul sau de încredere ajutat de un polițist îl salvează.

 Hakan este informat de polițistul Adem că nu i-a găsit pe cei doi și Kemal când aude vestea proastă se înfurie, iar Nihan este și mai îngrijorată pentru siguranța familiei sale. Comisarul îi sfătuiește să plece definitiv din Turcia, dar Kemal și Nihan nu vreau să renunțe la familiile lor, știind că Emir îi va găsii oriunde vor pleca și familiile lor vor fi în pericol.
[ads-post]
[lock]În cele din urmă, Hakan le oferă protecție și Kemal petrece momente frumoase cu fetița sa, în timp ce îi povestește povestea de dragoste dintre el și Nihan. Seara la culcare, Nihan și sotul ei sunt foarte romantici și Kemal îi spune că se bucură că ea îi este soție.

 În următoarea zi, are loc o reuniune de familie și comisarul Hakan le explică despre operațiunea sa de ai proteja pe Kemal, Nihan și Deniz de Emir.
 Hakan: Familia ta este și familia mea, Kemal. Ei vor fi în siguranță.

 La spitalul de nebuni, Asu se preface îndrăgostită de asistentul care are grijă de ea și acesta foarte îndrăgostit îi promite că diseară o va duce la el acasă. Ajunși acolo, Asu îi cere o băutură bărbatului și la întoarcere îl lovește în cap cu un disc de haltere și fuge la Emir pentru a pune la cale răzbunarea pe Kemal și Nihan. Emir face o infecție în corp, deși glonțul i-a fost scos și are halucinații cu Nihan.

 În timp ce Kemal, Nihan și Deniz vizitează un adăpost de câini și intenționează ca în viitor să adopte un cățel pentru fetiță, părinții celor doi îndrăgostiți le fac bagajele copiilor pentru a pleca din țară.

 A două zi, comisarul Hakan însoțit de escorta poliției, îi duce cu mașina pe Kemal, Nihan și Deniz la aeroport, iar familiile celor doi sunt duși la poliție și trimiși la o casă supravegheată de două echipaje de poliției pentru a fi în siguranță.

 În timp ce Asu are grijă de Emir, Baran ajunge în oraș și înțeles cu polițistul Adem pune la cale răpirea lui Nihan din aeroport. Kemal anunță familia că au ajuns în siguranță la aeroport și aceștia se bucură de veștile bune.

 Adem se duce să le aducă mâncare și amenințat de Baran că îi ucide logodnica, este nevoit să coopereze și îi pune ceva în ayran-ul lui Nihan, care simte nevoia să plece imediat la baie din cauza stomacului. Și la ieșire, femeia de servici îi pune la gură un tifon îmbibat în somnifer și o răpește.

 Kemal își dă seama că s-a întâmplat ceva și merge imediat la baie, dar era prea târziu pentru că Nihan ajunsese în mașina care livra marfă la aeroport. Femeia de servici este forțată de Kemal să-i spună unde a dus-o pe Nihan și află că soțul ei a obligat-o să răpească femeia.

Baran plătește bărbatul pentru serviciul oferit și o ia pe Nihan la el în jeep, apoi pleacă la depozit unde îi așteaptă Emir și Asu. Emir se simte tot mai rău și însoțit de Baran pleacă la spital, atenționând-o pe Asu să nu se atingă de Nihan.

 Familiile celor doi află de răpirea lui Nihan și Vildan foarte speriată plânge și repetă că Emir îi va ucide fiica, iar Fehime o consolează. Ayhan primește un telefon de la Kemal, care și-a dat seama că polițistul lucrează pentru Baran și află că acesta a luat-o pe Zeynep din casă.[/lock]

Zeynep este amenințată cu pistolul de politistul Adem, care ii cere scuze.
❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ 


00 Iulie 2017

Urmează partea 2, dar cu un final fericit...
Finalul serialului este foarte trist și sunt foarte dezamăgită să vad că nu doar Emir moare, ci și Kemal, iar Nihan rămâne văduvă.

Rezumatul este disponibil și pe Canalul YouTube Flory4all!

O postare distribuită de Ay Yapım (@ayyapim) pe

O postare distribuită de Ay Yapım (@ayyapim) pe

O postare distribuită de Ay Yapım (@ayyapim) pe

O postare distribuită de Ay Yapım (@ayyapim) pe


Sursa info/foto: www.startv.com.tr 
  Site oficial: http://www.startv.com.tr/dizi/kara-sevda
Sursa info/foto: www.startv.com.tr, www.youtube.com, www.instagram.com

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

BIOGRAFIE: İrem Helvacıoğlu | Pelinsu, actrița din Camera 309

BIOGRAFIE: Furkan Palali | Onur, actorul din Camera 309

Cei mai frumosi actori turci ~ Top 10