2017: Nunta anului în Turcia! Burak Özçivit și Fahriye Evcen - Un cuplu celebru nu participă?

*

 • ro  Română
 • en  English

 • Pe 29 iunie, Conacul cu vedere la Bosfor, Sait Halim Paşa Yalısı va găzdui nunta anului 

  Burak Özçivit și Fahriye Evcen - Neslihan Atagül & Kadir Dogulu
  Cuplul Fahriye & Burak se pregătesc pentru nuntă și așteaptă cu entuziasm ziua nunții lor, una dintre cele mai fericite zile din viața viitorilor soți.

  Conacul Sait Halim Paşa Yalısı ~ Unul dintre cel mai râvnit conac în Istanbul!

  Sait Halim Pasa Yalisi este situat în inima Bosforului, İstanbul, la 3,3 km de centrul comercial Istinye Park și datează din secolul al XIX-lea. Conacul va fi gazda perfecta pentru o nunta de vis cu o poveste de basm. Istanbul Sapphire se află la 7 km de Sait Halim Pasa Yalisi, iar Ozdilek Park Istanbul se află la 7 km de proprietate. Cel mai apropiat aeroport este Istanbul Ataturk Airport, la 26 km de proprietate.

  Nunta se va desfășura după o tematică turcească!  Petrecerea și cina la focuri de artificii

   Burak Özçivit se ocupă de toate detaliile cu privire la pregătirile evenimentului, atât pentru a oferi viitoarei mirese, cât și invitaților momente prețioase de la nunta lor de poveste!

  Potrivit site-ului takvim.com.tr, un număr mare de oameni de afaceri arabi au dorit să sponsorizeze petrecerea de nuntă a cuplului, care au o bază mare de fani în Orientul Mijlociu, oferindu-le ocazia să stea la masa de nuntă într-o locație pentru evenimente regale în Dubai. Dar Burak Özçivit le-a refuzat ofertele și-a ales gazda fericitului eveniment țara sa.
  • Vor participa la nunta lor aproximativ 500 de persoane celebre;
  • Costul nunții la Sait Halim Pasha Yalısı, va fi de 150 de EURO de persoană.
  Oare cum va fi rochia de mireasa a frumoasei actrițe Fahriye Evcen?
  Fahriye Evcen a fost surprinsa de paparazzi de mai multe ori la atelierul faimosului designer de modă, Rașit Bağzıbağlı, care a divulgat niște informații cu privire la rochia creata special pentru viitoarea mireasa, afirmând despre mini-averea lui Özçivit pentru îmbrăcămintea de nuntă pregătită cu meticulozitate...

  CITEȘTE ȘI: »Burak Ozcivit și Fahriye Evcen ~ NE CĂSĂTORIM ~ 29 iunie, 2017, ISTANBUL »

  Luna de miere ~ Destinatia: Insulele Grecești

  Luna de miere este cea mai așteptată vacanța a unui cuplu, mai ales după atâtea emoții, presiunile apropierii evenimentului, care trebuie sa fie ca la carte, familia și respectarea tradițiilor, dar și nevoia de relaxare. După ce pregătirile pentru nunta se vor apropia de final și fericitul eveniment va lua sfârșit, Burak Özçivit și Fahriye Evcen vor pleca într-o croaziera pe mare, către Insulelele Grecești și se vor caza la hotelul luxos de un milion de lire sterline.
  [ads-post]
  PARTICIPĂ sau NU la nunta lor Cuplul Neslihan Atagül & Kadir Dogulu?

  Potrivit știrilor din Turcia, după trei ani în care Neslihan Atagül (Nihan) și  Burak Özçivit (Kemal) au fost protagoniștii serialului "Kara Sevda ~ Dragoste infinită" și pe platourile de filmare au jucat în scene foarte romantice, Neslihan nu va participa la nunta lui Burak și îi va răspunde cu aceeași monedă prietenului ei, care nu a participat la propria nuntă. De asemenea se mai speculează prin tabloidele din Turcia, că prietenia dintre cele două cupluri nu mai este ca la început, deoarece soțul frumoasei actrițe, Kadir Dogulu nu s-a mai văzut cu Burak Özçivit, încă de la începutul serialului "Kara Sevda".
  Cu ani în urmă, între Dogulu și Özçivit s-a înfiripat o adevărată prietenie, datorită faptului ca cei doi șarmanți actori au jucat împreună în "Küçük Sırlar ~ Little Secrets ~ Mici secrete", dar s-a destrămat anul trecut din cauza scenelor romantice dintre Nihan și Kemal (Kara Sevda).

  Care este presupusul motiv al deciziei luate de Neslihan Atagül, cu privire la nunta lui Burak Özçivit?
  1. Faptul că Burak Özçivit și Fahriye Evcen nu au participat la nunta lui Neslihan Atagül, care s-a căsătorit cu Kadir Dogulu pe data de 8 iulie anul trecut, motivul fiind că vor fi plecați în străinătate în acel moment. 
  2. Zvonurile potrivit cărora logodnica lui Özçivit, Fahriye Evcen a fost geloasă pe Neslihan Atagül din cauza scenelor romantice din serialul Kara Sevda.

  Care este presupusul motiv al deciziei luate de Neslihan Atagül, cu privire la nunta lui Özçivit?

  Informație greșită! Este imposibil asa ceva!
  În timpul unui interviu acordat de Burak Özçivit, chipeșul actor a infirmat zvonurile potrivit cărora logodnica sa, Fahriye Evcen a fost geloasă pe Neslihan Atagül din cauza scenelor romantice din serialul Kara Sevda.
  Burak Özçivit: "Încrederea între mine și Fahriye este deplină. Noi și Kadir suntem prieteni apropiați."
  Cu timpul aceste tensiuni și speculații au reflectat și în relația de prietenie dintre Burak Özçivit și Neslihan Atagül. Dar cu toate acestea, este evident faptul că nunta lui Burak Özçivit cu Fahriye Evcen nu va aduce noi tensiuni între Neslihan Atagül și Kadir Doğulu.

  Punctul meu de vedere cu privire la toate aceste știri din tabloidele turcești:
  1. Gelozie poate să existe între cupluri (e ceva normal și firesc);
  2. Atracție reciprocă între actori poate sa existe, mai ales în scene romantice, care durează ani de zile și actorii petrec ore întregi pe platoul de filmare, alături de aceiași oameni. Deci, e imposibil să nu dezvolți o relație de intimitate cu ei. Cu toate acestea, un actor profesionist își păstrează întotdeauna un grad de luciditate și nu lasă ca relația de scenă să invadeze relația de cuplu. 
  3. Timpul petrecut împreună pe platourile de filmare, alături de aceeași oamenii, zile la rând, care se fac ani, cu siguranță îi fac sa devină o adevărată familie. De asemenea se pot crea relații pasionale între actori, ba chiar o astfel de relație să înfiripe, o relație adevărată, încât să se ajungă și la o căsătorie. Dar cu siguranță nu și în cazul lui Neslihan Atagül și Burak Özçivit;
  4. Neslihan Atagül și Kadir Dogulu au o iubire de basm și o căsnicie frumoasă și de durată.
  5. Burak Özçivit și Fahriye Evcen se căsătoresc! Ce dovadă mai mare de iubire și încredere?
  Proverbe despre gelozie: 
  "Gelozia e sufletul dragostei." »» By John Dryden
  "Gelozia este tiranul regatului iubirii." »» By Miguel Cervantes
  ***********************
  Sursa foto/info: www.ogunhaber.com, www.hurriyet.com.tr, 
  www.thefreshquotes.com, www.booking.com, www.saithalimpasa.com, www.takvim.com.tr
  Conacul Sait Halim Paşa Yalısı  Conacul Sait Halim Paşa Yalısı ~ Unul dintre cel mai râvnit conac în Istanbul!
  Conacul Sait Halim Paşa Yalısı 1
  Conacul Sait Halim Paşa Yalısı 2

  Conacul Sait Halim Paşa Yalısı 3
  Neslihan Atagül și Kadir Dogulu

  Comentarii

  Postări populare de pe acest blog

  BIOGRAFIE: İrem Helvacıoğlu | Pelinsu, actrița din Camera 309

  BIOGRAFIE: Furkan Palali | Onur, actorul din Camera 309

  Cei mai frumosi actori turci ~ Top 10