Aşk Laftan Anlamaz ~ Prezentare serial

DirectorBurak Sağyaşar și Müge Uğurlar
Scenariști: Makbule Kosif și Eda Tezcan
Coloana sonoră: Aşk Laftan Anlamaz
Actori în rolul principal:
  1. Hande Erçel este cunoscută publicului român din serialul turcesc "
  2. Güneşin Kızları ~
  3. Guneş
  4. unde a interpretat rolul domnișoarei Selin YılmazFrumoasa actriță va da viață personajului Hayat Uzun Sarsılmaz
  5. Burak Deniz a devenit un actor îndrăgit în Turcia, datorită rolului din serialul  "Aşk Laftan Anlamaz". Burak îl va interpreta pe Murat Sarsılmaz.
Prezentarea serialului  ~  Aşk Laftan Anlamaz
Sursa foto: www.showtv.com.tr
Numele original: Aşk Laftan Anlamaz
Numele în engleză: Love cannot be understood by words
Numele în română: Dragostea nu poate fi înțeleasă prin cuvinte
Gen serial: Dramă, Romantic, Comedie
Tara de origine: Turcia
Sezoane: 1
Nr. de episoade: 31
Difuzare: Show Tv 2016
Timp episod: aproximativ 120 de minute
Difuzat prima dată la: 15 iunie 2016 ~ 19 februarie 2017
Site official: www.showtv.com.trPrezentarea serialului  ~  Aşk Laftan Anlamaz 

Prezentarea serialului  ~  Aşk Laftan Anlamaz
Serialul "Aşk Laftan Anlamaz", relatează o poveste de dragoste imposibilă și o iubire arzătoare.
Murat este un tânăr afacerist de succes foarte punctual, responsabil și devotat familiei sale,  dar fratele său vitreg este iresponsabil și îi place să-și traiască viața distrându-se, îi seamănă maică-sii, Derya.

 Nejat Sarsılmaz, soțul Deryei este proprietarul unei companii de textile multinațională si vazand cat de iresponsabil este fiul cel mic, decide sa se retragă din afaceri pentru a-l influenta să-i calce pe urmele sale și a lui Murat.

Derya este responsabilă de educația oferită fiului ei și odată cu decizia lui Nejat, conștientizează că iresponsabilitatea fiului ei, îl va aduce pe Murat în fruntea companiei Sarte și trebuie să ia atitudine, de acum încolo, gata cu răsfățurile fiului.

Azime Sarsılmaz, bunica lui Murat și Doruk, își avertizează fiul, că decizia de a se retrage din conducerea companiei, o va motiva pe Derya să vrea compania pentru fiul ei și îi va face pe cei doi frați să se certe.
[ads-post]
Hayat Uzun este o fată completă, foarte ambițioasă și încăpățânată, care își dorește mult mai mult de la viață, decât părinții pot să-i ofere. Ea a renunțat la orașul natal Giresun, o provincie a Turciei, și s-a mutat la Istanbul, împreună cu Aslı și İpek, în favoarea unei Universități de prestigiu, Dar din cauză că nu și-a găsit un job după terminarea studiilor, mama ei, Emine, la dorința soțului, vine la Istanbul să o ia acasă.

Hayat locuiește în casa lui Fadik, sora mamei sale, căruia îi cere ajutorul pentru a o convinge pe Emine, altfel tatăl ei o va lua înapoi la Giresun.

În timp ce Hayat caută într-o disperare un taxi să ajungă la un interviu pentru o companie textilă multinațională, îl întâlnește pe Murat, care avusese o defecțiune la mașină și este pe cale sa ia un taxi să ajungă la holding.

Motivația de a rămâne la Istanbul, o face pe Hayat să nu mai conștientizeze comportamentul ei irascibil și, vrea cu orice preț acel taxi și îl insultă pe Murat, care se amuză de naivitatea fetei.

În timpul interviului, asistenta lui Murat crede ca Hayat este Suna Pektas, căruia i se promisese jobul, aceasta fiind fiica prietenului apropiat al lui Nejat, Kemal Pektas.

Hayat nu clarifică această neînțelegere, din disperarea ei pentru locul de muncă și postul primit va fi de asistenta personală a șefului. La plecare, în lift, se întâlnește cu Murat și ulterior descoperă că bărbatul pe care îl disprețuiește este cel mai mare fiu al șefului Nejat și moștenitorul holdingului Sarte. Destinul face ca liftul să se defecteze și Hayat fiind claustrofobică face un atac de panică și îl roagă pe Murat să o ajute.
Hayat: Șiii, probabil că ești băiatul la comanda patronilor ...
Murat: Cam asa ceva. ;)
Hayat: E bine că știi ce ești. Murat: Știu ce trebuie făcut pentru oamenii claustrofobici. Dar te vei înfuria din nou ... Hayat: Fă-o, fă ceea ce știi.
Murat o ia în brate, iar ea se liniștește și el îi simte bătăile inimii.
Didem lucrează ca model și este imaginea brandului Sarte de mai bine de cinci ani. Ea și Murat au fost iubiți și după despărțire, uneori el i-a mai permis să-l însoțească în vacante, deși nu o iubește, deoarece fata este o fire lipicioasă, Iar Didem încă mai speră să-i fie iubită și se hrănește zilnic cu dragostea obsesivă față de el.

 Odată cu trecerea timpului, lucrurile încep să se schimbe și Murat și Hayat se îndrăgostesc, iar cei doi îndrăgostiți petrec momente frumoase împreună. Dar aparent, relația celor doi pare imposibilă, deoarece multe obstacole le apar în cale și iubirea lor este pusă la mare încercare.
Pe de o parte, Didem, fiind foarte îndrăgostită de Murat, începe să devină geloasă și face tot posibilul să o facă pe Hayat să părăsească compania. Iar pe de altă parte, Doruk se apropie de Hayat și Murat devine gelos, văzându-o împreună cu fratele său vitreg,

Toți, inclusiv Murat, rămân indiferenți de identitatea adevărată a lui Hayat, care ajutată de İpek reușește să o convingă pe Suna să nu-i divulge secretul, deși i-a furat identitatea.
Între timp, mama vitregă a lui Murat află identitatea reală a lui Hayat și divulgă secretul fetei, fiului vitreg. Murat este distrus când află că femeia pe care o iubește l-a mințit și o îndepărtează pe Hayat, atât din viața lui, cât și de la companie.

Familia lui Hayat află și ei despre minciuna pe care Hayat a spus-o pentru a primi jobul, iar bunicul ei, Hasmet Uzun, decide să-și aducă nepoata înapoi la Giresun și să o căsătorească cu un bărbat pe care ea nu-l iubește...

Murat și Hayat vor reuși să facă fată numeroaselor obstacolelor ce stau în calea lor și să continue frumoasa lor poveste de dragoste? 

 Canalul YouTube Flory4all!

Dacă ți-a plăcut acest articol, dă-i un like și distribuie-l și prietenilor!

Distribuţia serialului ~  Aşk Laftan Anlamaz

 Hande Erçel ~ Hayat Uzun Sarsılmaz
Burak Deniz ~ Murat Sarsılmaz
İdil Yade Kirnik ~ (girl) one of Haymur Kids
Oğuzhan Karbi ~ Doruk Sarsılmaz, fratele mai mic a lui Murat
Özcan Tekdemir ~ Aslı
Merve Çağıran ~ İpek, prietena lui Hayat
Tuğçe Karabacak ~ Didem
Demet Gül as Tuval Yanıkoğlu
Süleyman Felek ~ Kerem
Betül Çobanoğlu as Derya Sarsılmaz, sotia lui Nejat
Cem Emüler ~ Nejat Sarsılmaz, tatăl lui Murat și Doruk
Nazan Diper as Azime Sarsılmaz, bunica lui Murat
Evren Duyal ~ Fadik
Sultan Köroğlu Kiliç ~ Emine Uzun
Elif Doğan as Suna Pektas, fiica lui Kemal
Metehan Kuru ~ Gökçe
Oğuz Okul as Kemal Pektas, prietenul lui Nejat
Gözde Kocaoğlu Yağmur ~ Çağla, asistenta lui Murat
İsmail Ege Şaşmaz ~ Ibrahim
Metin Akpınar ~ Haşmet Dede
Birand Tunca ~ Emre Azatoğlu
Bülent Emrah Parlak ~ Cemil Uzun
 
Sursa info/foto: www.showtv.com.tr, Wikipedia. Youtube

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

BIOGRAFIE: İrem Helvacıoğlu | Pelinsu, actrița din Camera 309

BIOGRAFIE: Furkan Palali | Onur, actorul din Camera 309

Cei mai frumosi actori turci ~ Top 10