About actors & actress Açelya Topaloğlu Alayça Öztürk Anastasia Tsilimpiou Android animatori petreceri copii Ankit Tiwari Articole Articole utile Ask Sana Benzer Asli Enver Aşk Laftan Anlamaz Așk ve Mavi Ayça Ayşin Turan Bahar viață furată Balanță Bana Sevmeyi Anlat Begüm Kütük Yaşaroğlu Berbec Beren Saat Bergüzar Korel Bestemsu Özdemir Bir nefes yeter Birgül Ulusoy Black Pearl Blănoșii Blogger Boran Kuzum Bride of Istanbul Burak Özçivit Burak Sağyaşar Burcu Kara Burcu Kiratli Cadouri Camera 309 Canan Tugunar Cansu Dere Capricorn Carti Casatorie Ceaiul turcesc Celebrity News Cem Șenel Cemal Toktaş Ceren Tașçı Cingöz Recai Çoban Yıldızı Cofetaria Tic Tac Conspiratii Cosmetice Costume curatarea jaluzelelor De la A la Z Decizii de viata Demet Özdemir Despre actori Despre dragoste Despre Dumnezeu Despre flori Diete de slabit Dila Hanim DIP Doi mincinosi Dolunay Soysert Dragoste infinita Dragoste și ură Duo Flame Emrah Erdoğan EN Endless Love Engin Akyurek English Info English News Erkan Petekkaya Ezgi Asaroglu Facebook Birthday Video Fahriye Evcen Farah Zeynep Abdullah Fecioară Festivalul de Film de la Cannes Filme Filme hindi Final Frumusetiile naturii Furkan Andıç Furkan Palali Furtuna pe Bosfor Gecenin Kraliçesi Gemeni Gizem Karaca Göksel Demirpençe Gülderen Güler Haine bebeluși Halit Ergenç Hande Erçel Hatice Șendil Hülya Avşar İki Yalancı Ikinci Sans Inima orașului ~ Bu Şehir Arkandan Gelecek Interviu İrem Derici İrem Helvacıoğlu Istanbullu Gelin İstanbullu Gelin Işıl Yücesoy Înalta societate Învăţaţi o limbă străină Jouzour Kadir Dogulu kara para Kara Para Aşk ~ Dragoste de contrabandă Kara sevda Kemal Ekmekçi Kenan Doğulu Kerem Bürsin Kosem Lara Uzerli Legamantul Legea Pamantului Leu Lifestyle Love and Hate Lyrics Mehmet Akif Alakurt Meryem Meryem Uzerli Miray Daner Mireasa din Istanbul Miss Turcia Mistere Muhammet Uzuner Murat Boz Murat Boz și Aslı Enver Music Mutluluk Zamanı Muzica Nefis Tarifler Neslihan Atagül NO: 309 NO: 309 ~ Camera 309 Noaptea de hena Nunta anului Nurgül Yeşilçay O Hayat Benim O singură privire Oala sub presiune Ochelari de soare polarizați Oferte si promotii online cu reduceri Okan Yalabik Oktoberfest Osman Karakoç Oua vopsite Özcan Deniz Özlem Tekin Pamela El Kik Paramparça Paranormal Patria mea esti tu Păcatele inimii Pelin Karahan Pelin Uluksar Perla Neagră Pești Pinar Deniz Pinar Dilek Presenting series Prezentare seriale Puterea destinului Rac Regina nopții Retete Review Ritualuri magice pentru dragoste RO Rüya Saadet Işıl Aksoy Săgetător Scorpion Secretul vindecarii spontane Selin Dumlugöl Selin Şekerci Semnificația viselor Senan Kara Serial libanez Seriale turcesti Sertab Erener Sezen Aksu Sfaturi utile Shopping Sibel Kirer sisteme de mobilitate Siyah İnci spalarea jaluzelelor Steaua sufletului stil de viață Stiri Stiri mondene Suleyman Magnificul Şükrü Özyıldız Tarkan Tevetoğlu Taur Taylor Swift Test Test de personalitate Totul despre actorii din seriale Toygar Işıklı Tradarea Trafic site Tuba Buyukustun Tuba Büyüküstün Tuğba Melis Türk Turkish Celebrity News Turkish TV series Tutoriale Tutorials Two liars Vărsător Vedete de la Hollywood Versuri Vis Wedding Yıldıray Gürgen Yüksek Sosyete Zodiac

BIOGRAFIE: Nurgül Yeşilçay

Nurgül Yeşilçay ~ Biografie

Nurgül Yeşilçay ~ Biografie
Nurgul Yesilcay este cunoscută publicului român ca și Gulseren din serialul “Furtună pe Bosfor” și "Dragoste și pedeapsă", unde a interpretat rolul lui Yasemin.
Numele complet la naștere: Nurgül Gültekin
Data nașterii: 26 martie 1976, (vârsta 03/26/1976)
Locul nașterii: Afyon, Turcia
Studii: actoria la Conservatorul de Stat de la Universitatea Anadolu din Eskișehir
Ocupație: actriță
Naționalitate: turcă
Înălțime: 1,65 m
Culoare ochilor: Verzi
Pasiune: Pictura
Căsătorită: Nu. Fostul soț, Cem Özer (căs. 2004–2010)
Relații de iubire: Özgür İnal (2015 - 2016), Tolga Karaçelik (2011 - 2013), Mithatcan Özer (2011) și Selim Kemahli (2002 - 2003).
Frați/surori: Tuğtekin Yeşilçay, Hacer Yeşilçay
Copii: Osman Nejat Özer
Website: http://www.nurgulyesilcay.com.tr/tr/
[ads-post]

VIATA PERSONALĂ:  
Nurgül Yeşilçay are un fiu pe nume Osman Nejat, în vârsta de 12 ani, cu actorul Cem Özer (Kenan Erksan, actorul din "Bahar:Viata furată!". Frumoasa actriță Nurgül Yesilçay s-a căsătorit cu actorul Cem Özer în 26 octombrie 2004, deși aveau o relație din 2003. Iar 6 ani mai târziu, la 24 decembrie 2010, ei au divorțat.

Copii

NumeSexulNăscut/ăAmiTatăl 
Osman Nejat ÖzerBărbat22 mai 200512 aniCem Özer

Statisticile relațiilor de iubire

TipulTotalDurataMedieCea mai scurta
Căsătorie17 ani, 11 luni~
 ~
Dating
42 ani, 51 luna1 an, 1 luna1 luna, 29 zile
Total57 ani, 11 luni2 ani, 5 luni1 luna, 29 zile

Premii câștigate:

  • Golden Boll Award pentru Cea mai bună actriță (Borrowed Bride), 2005
  • Golden Orange Award Premiul pentru cea mai bună actriță(Conscience), 2008
  • Contemporary Screen Actors Guild Awards (ÇASOD) pentru cea mai bună actriță(Adam and the Devıl-The Edge of Heaven), 2008
  • Sadri Alışık Sinema Ödülleri la categoria dramă în "Cea mai bună actriță a anului", 2015.


CITEȘTE ȘI: »Meryem Uzerli a fost surprinsa de paparazzi cu noul iubit!»

Filmografie

FilmAnul CaracterTip
Ikinci Sans2016Film
Köstebekgiller: Perili Orman2015Köstepem (voice)Film
Muhtesem Yüzyil: Kösem2015Kösem SultanSerial
Cinayet2014Zehra KayaSerial
Coming Soon2014HemsireFilm
Gece2014SüsenFilm
Paramparça ~ Furtuna pe Bosfor2014GülserenSerial
Robbery on the Champs Elysees2013NadyaFilm
Ask Kirmizi2013NazligulFilm
Galip Dervis2013Seyda SonmezSerial
Bebek isi2013Film
Sultan2012SultanFilm
Cinar Agaci2011SonayFilm
Love and Punishment2010YaseminSerial
7 Husbands for Hurmuz2009HürmüzFilm
Vicdan2008AydanurFilm
Adam and the Devil2007HacerFilm
The Edge of Heaven2007Ayten ÖztürkFilm
Ezo Gelin2006EzoSerial
Istanbul Tales2005Saliha (segment "Uyuyan Güzel")Film
Borrowed Bride2005Kostak EmineFilm
Troublesome Sister-in-law2005Arzu ParlakSerial
Angel Island2004Ayse, SerbertSerial
Asmali konak: Hayat2003Bahar KaradagFilm
Mumya firarda2002FatimaFilm
Asmali konak2002Bahar KaradagSerial
The Waterfall2001NergisFilm
90-60-902001DenizSerial
Second Spring1999GulsumSerial
Everything's Gonna Be Great1998HemsireFilm

05 Octombrie 2017

Actualizat la ora 3:29

Dacă ți-a plăcut, dă-i un like și distribuie-l și prietenilor!

Sursa info/foto: https://tr.wikipedia.org/wiki

Nurgul Yesilcay este cunoscută publicului român ca și Gulseren din serialul “Furtună pe Bosfor” și "Dragoste și pedeapsă", unde a interpretat rolul lui Yasemin.

Trimiteți un comentariu

Mesaje

[blogger][facebook][disqus]

Author Name

Prezentare Serial Turcesc: Rüya - Vis

Prezentare Serial Turcesc: Rüya  - Vis
Numele original: Rüya Numele în engleză: Dream Numele în română: Vis Gen serial: Dramă, Romantic Tara de origine: Turcia Sezoane: +1 Nr. de episoade: +30

Prezentarea serialului ~ Bana Sevmeyi Anlat ~ O singură privire

Prezentarea serialului ~ Bana Sevmeyi Anlat ~ O singură privire
Numele original: Bana Sevmeyi Anlat ~ O singură privire Numele in engleza: Wings of Love Gen film: Dramă Tara de origine: Turcia Sezoane: 1 Nr. de episoade: 22

Patria mea esti tu | Prezentare Serial | Distributie

Patria mea esti tu | Prezentare Serial | Distributie
Numele original: Vatanim Sensin Numele în engleză: Wounded Love (You are my country) Numele în română: Patria mea ești tu Gen serial: Istoric, Dramă, Romantic Tara de origine: Turcia Sezoane: +1 Nr. de episoade: +31

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

Un produs Blogger.