ianuarie 2017

About actors & actress Açelya Topaloğlu Alayça Öztürk Anastasia Tsilimpiou Android animatori petreceri copii Ankit Tiwari Articole Articole utile Ask Sana Benzer Asli Enver Aşk Laftan Anlamaz Așk ve Mavi Ayça Ayşin Turan Bahar Șahin Bahar viață furată Balanță Bana Sevmeyi Anlat Begüm Kütük Yaşaroğlu Berbec Beren Saat Bergüzar Korel Bestemsu Özdemir Bir nefes yeter Bir Zamanlar Çukurova Birgül Ulusoy Birkan Sokullu Black Pearl Blănoșii Blogger Boran Kuzum Bride of Istanbul Burak Özçivit Burak Sağyaşar Burak Serdar Şanal Burcu Kara Burcu Kiratli Cadouri Camera 309 Canan Tugunar Cansu Dere Capricorn Carti Casatorie Ceaiul turcesc Celebrity News Cem Șenel Ceren Tașçı Cingöz Recai Çoban Yıldızı Cofetaria Tic Tac Conspiratii Cosmetice Costume curatarea jaluzelelor De la A la Z Decizii de viata Demet Özdemir Despre actori Despre dragoste Despre Dumnezeu Despre flori Diete de slabit Dila Hanim DIP Doi mincinosi Dolunay Soysert Dragoste infinita Dragoste și secrete Dragoste și ură Duo Flame Eda Ece Emrah Erdoğan EN Endless Love Engin Akyurek Engin Hepileri English Info English News Erkan Petekkaya Erkenci Kus Ezgi Asaroglu Facebook Birthday Video Fahriye Evcen Farah Zeynep Abdullah Fecioară Festivalul de Film de la Cannes Filme Filme hindi Final Frumusetiile naturii Furkan Andıç Furkan Palali Furtuna pe Bosfor Gecenin Kraliçesi Gemeni Gizem Karaca Göksel Demirpençe Gülderen Güler Haine bebeluși Halit Ergenç Hande Erçel Hatice Şendil Hilal Altinbilek Horoscop Actori Hülya Avşar İki Yalancı Ikinci Sans Inima orașului ~ Bu Şehir Arkandan Gelecek Interviu İrem Derici İrem Helvacıoğlu Istanbullu Gelin İstanbullu Gelin Işıl Yücesoy Înalta societate Jouzour Kadir Dogulu kara para Kara Para Aşk ~ Dragoste de contrabandă Kara sevda Kemal Ekmekçi Kenan Doğulu kerem Kerem Bürsin Keremcem Kimse Bilmez Kosem Lara Uzerli Legamantul Legea Pamantului Leu Lifestyle Love and Hate Lyrics Ma numesc Zuleyha Mehmet Akif Alakurt Melisa Aslı Pamuk Meryem Meryem Uzerli Miray Daner Mireasa din Istanbul Miss Turcia Mistere Muhammet Uzuner Murat Boz Murat Boz și Aslı Enver Music Mutluluk Zamanı Muzica Nazan Kesal Nefis Tarifler Nemilosul Istanbul Neslihan Atagül NO: 309 NO: 309 ~ Camera 309 Noaptea de hena Nunta anului Nurgül Yeşilçay O Hayat Benim O singură privire Oala sub presiune Ochelari de soare polarizați Oferte si promotii online cu reduceri Okan Yalabik Oktoberfest Onur Tuna Osman Karakoç Oua vopsite Ozan Dolunay Özcan Deniz Özgü Kaya Özlem Tekin Pamela El Kik Paramparça Paranormal Patria mea esti tu Păcatele inimii Pelin Karahan Pelin Uluksar Perla Neagră Perna lombară Completă Perna ortopedică șezut Suporto Coccis Pești Pinar Deniz Pinar Dilek Presenting series Pretul fericirii Prezentare seriale Puterea destinului Rac Regina nopții Retete Review Ritualuri magice pentru dragoste RO Rüya Saadet Işıl Aksoy Săgetător Scorpion Secretul vindecarii spontane Selin Dumlugöl Selin Şekerci Semnificația viselor Sen Çal Kapımı Senan Kara Serial libanez Seriale turcesti Sertab Erener Sevda Erginci Sevtap Özaltun Sevval Sam Sezen Aksu Sezonul 1 Sezonul 2 Sezonul 3 Sfaturi utile Shopping Sibel Kirer sisteme de mobilitate Siyah İnci spalarea jaluzelelor Steaua sufletului stil de viață Stiri Stiri mondene Suleyman Magnificul Sut ve Kurabiye Şükrü Özyıldız Tarkan Tevetoğlu Taur Taylor Swift Test Test de personalitate Totul despre actorii din seriale Toygar Işıklı Tradarea Trafic site Trailer Tuba Buyukustun Tuba Büyüküstün Tuğba Melis Türk Turkish Celebrity News Turkish TV series Tutoriale Tutorials Two liars Vahide Perçin Vărsător Vedete de la Hollywood Versuri Vis Vis de iubire Wedding Yasak Elma Yeni Hayat Yıldıray Gürgen Yüksek Sosyete Zalim İstanbul Zehra Yılmaz Zeynep Elcin Zodiac Zodii
☰deschide

Versurile melodiei din genericul serialului  ~ Kosem

Numele original: Νανούρισμα kála ména ~ Nanourisma
Numele în romană: Cântec de leagăn
Numele în engleză: Lullaby
Interpreta melodiei: Katerina Papadopoulou
Album: Amigdalaki Tsakisa, 2008 ~ Music Corner, 2008
Νανούρισμα este un cântec grecesc deosebit care înseamnă " Cântec de leagăn", în limba română. Este un cântec foarte popular în străinătate, fiind scris și în engleză și franceză versurile au fost scrise pe muzica originală pentru a crea cântece de leagăn și în alte limbi. Această melodie superbă de leagăn este una dintre piesele cu cele mai multe oferte scrise vreodată, și a fost auzită pentru prima dată într-un film numit "I Neraida kai la palikari" (Zâna și băiatul curajos), în anul 1968. Piesa este compusa de Manos Loizos iar versurile sunt scrise de Lefteris Papadopoulos. Acestă melodie este disponibilă pe albumul cântărețe Amigdalaki Tsakisa.


Versuri Nanourisma ~ Coloana sonoră din serialul Kosem

 Câte stele sunt pe cer, perla mea prețioasă?
Ele strălucesc unul câte unul, ele strălucesc unul câte unul
Așa de multe ori ochii mei, perla mea prețioasă,
Ei varsă lacrimi pentru tine, ei varsă lacrimi pentru tine.

Vino, dragă mamă, iubește-ma și pe mine,
Vino, dragă mamă, și leagănă copilul din mine.

Suspin, dar tu nu mă auzi, perla mea prețioasă,
Eu plâng fie-ți milă de mine, eu plâng fie-ți milă de mine.

Vino, dragă mamă, iubește-ma și pe mine,
Vino, dragă mamă, și leagănă copilul din mine.

Sunt o bucată din tine, mamă, perla mea prețioasă,
Ei nu se tem de Dumnezeu, ei nu se tem de Dumnezeu...

Vino, dragă mamă, iubește-ma și pe mine,
Vino, dragă mamă, și leagănă copilul din mine.

Sursa info: https://www.youtube.com/watch?v=zBsrNOtBExg
https://ro.wikipedia.org

 Anastasia Tsilimpiou ~ Biografie

 Anastasia Tsilimpiou ~ Biografie
Anastasia Tsilimpiou cochetează cu actoria și modelingul  încă de la vârsta de cinci ani.  Ea s-a făcut deosebit de populară în Grecia, după participarea la serialul grecesc"Gia tin kardia enos angelou" în anul 2007.  Așa. Și-acum, ce o să vă spun o să vă surprindă. Bunicul și tatăl Anastasiei sunt români.

Data nașterii: 12 noiembrie 1997
Locul nașterii: Atena , Grecia
Studii:
Ocupație: actriță, model
Naționalitate: greacă
Limbi vorbite: greacă, engleză, turcă.
Zodie: Scorpion
[ads-post]

Filmografie

Anul

Seriale 

Rol

Ţară

2016 Muhteşem Yüzyıl KösemYoung Kösem/Anastasia
 (ep. 1-6)
TR ~ RO
2015Follow the Wind

2010O polemos ton astron

2010To NisiYoung Mary
200940 kymata (40 κύματα)

2006–2007Gia tin kardia enos angelou

Sursa info/foto: https://en.wikipedia.org/wiki
google

Nurgül Yeşilçay ~ Biografie

Nurgül Yeşilçay ~ Biografie
Nurgul Yesilcay este cunoscută publicului român ca și Gulseren din serialul “Furtună pe Bosfor” și "Dragoste și pedeapsă", unde a interpretat rolul lui Yasemin.
Numele complet la naștere: Nurgül Gültekin
Data nașterii: 26 martie 1976, (vârsta 03/26/1976)
Locul nașterii: Afyon, Turcia
Studii: actoria la Conservatorul de Stat de la Universitatea Anadolu din Eskișehir
Ocupație: actriță
Naționalitate: turcă
Înălțime: 1,65 m
Culoare ochilor: Verzi
Pasiune: Pictura
Căsătorită: Nu. Fostul soț, Cem Özer (căs. 2004–2010)
Relații de iubire: Özgür İnal (2015 - 2016), Tolga Karaçelik (2011 - 2013), Mithatcan Özer (2011) și Selim Kemahli (2002 - 2003).
Frați/surori: Tuğtekin Yeşilçay, Hacer Yeşilçay
Copii: Osman Nejat Özer
Website: http://www.nurgulyesilcay.com.tr/tr/
[ads-post]

VIATA PERSONALĂ:  
Nurgül Yeşilçay are un fiu pe nume Osman Nejat, în vârsta de 12 ani, cu actorul Cem Özer (Kenan Erksan, actorul din "Bahar:Viata furată!". Frumoasa actriță Nurgül Yesilçay s-a căsătorit cu actorul Cem Özer în 26 octombrie 2004, deși aveau o relație din 2003. Iar 6 ani mai târziu, la 24 decembrie 2010, ei au divorțat.

Copii

NumeSexulNăscut/ăAmiTatăl 
Osman Nejat ÖzerBărbat22 mai 200512 aniCem Özer

Statisticile relațiilor de iubire

TipulTotalDurataMedieCea mai scurta
Căsătorie17 ani, 11 luni~
 ~
Dating
42 ani, 51 luna1 an, 1 luna1 luna, 29 zile
Total57 ani, 11 luni2 ani, 5 luni1 luna, 29 zile

Premii câștigate:

  • Golden Boll Award pentru Cea mai bună actriță (Borrowed Bride), 2005
  • Golden Orange Award Premiul pentru cea mai bună actriță(Conscience), 2008
  • Contemporary Screen Actors Guild Awards (ÇASOD) pentru cea mai bună actriță(Adam and the Devıl-The Edge of Heaven), 2008
  • Sadri Alışık Sinema Ödülleri la categoria dramă în "Cea mai bună actriță a anului", 2015.


CITEȘTE ȘI: »Meryem Uzerli a fost surprinsa de paparazzi cu noul iubit!»

Filmografie

FilmAnul CaracterTip
Ikinci Sans2016Film
Köstebekgiller: Perili Orman2015Köstepem (voice)Film
Muhtesem Yüzyil: Kösem2015Kösem SultanSerial
Cinayet2014Zehra KayaSerial
Coming Soon2014HemsireFilm
Gece2014SüsenFilm
Paramparça ~ Furtuna pe Bosfor2014GülserenSerial
Robbery on the Champs Elysees2013NadyaFilm
Ask Kirmizi2013NazligulFilm
Galip Dervis2013Seyda SonmezSerial
Bebek isi2013Film
Sultan2012SultanFilm
Cinar Agaci2011SonayFilm
Love and Punishment2010YaseminSerial
7 Husbands for Hurmuz2009HürmüzFilm
Vicdan2008AydanurFilm
Adam and the Devil2007HacerFilm
The Edge of Heaven2007Ayten ÖztürkFilm
Ezo Gelin2006EzoSerial
Istanbul Tales2005Saliha (segment "Uyuyan Güzel")Film
Borrowed Bride2005Kostak EmineFilm
Troublesome Sister-in-law2005Arzu ParlakSerial
Angel Island2004Ayse, SerbertSerial
Asmali konak: Hayat2003Bahar KaradagFilm
Mumya firarda2002FatimaFilm
Asmali konak2002Bahar KaradagSerial
The Waterfall2001NergisFilm
90-60-902001DenizSerial
Second Spring1999GulsumSerial
Everything's Gonna Be Great1998HemsireFilm

05 Octombrie 2017

Actualizat la ora 3:29

Dacă ți-a plăcut, dă-i un like și distribuie-l și prietenilor!

Sursa info/foto: https://tr.wikipedia.org/wiki

 Creează ---> Modifică ---> Șterge 


Postări---> Toate postările ---> Toate etichetele --->
Postări---> Toate postările ---> Toate etichetele --->

 Creează
 Creează etichete

 Pentru a face acest lucru, du-te în Tabloul de bord  al blogului și clic pe postările din bara laterală dreaptă. Va apărea o listă cu toate postările, se pot selecta câte postării dorim să edităm din caseta din stânga lor. Apoi clic pe butonul de Etichetă de pe partea de sus a listei de postări, și alege eticheta postărilor pe care le cauți, sau poți crea o etichetă nouă.

Modifică
Modifică etichete

 Din păcate, platforma Blogger nu permite editarea unei etichete. De exemplu dacă am scris eticheta respectivă cu litere mici, nu se poate schimba prima literă cu majuscule (de aceea am și scris acest articol pentru că m-am chinuit să editez etichetele). 
    Deși nu putem edita o etichetă, asta nu înseamnă că nu se poate redenumi în nici un fel, doar că necesită mai mult timp. 

  În cazul în care dorim să redenumim o anumită etichetă, vom selecta toate postările de la acea etichetă și schimba eticheta acestora cu o altă etichetă. Pentru a face acest lucru, clic pe butonul de selectare a etichetei de pe partea de sus-dreaptă, pentru a primi mai întâi o listă a tuturor postărilor care au acea etichetă. Într-o imagine din postare eu am modificat eticheta "tutoriale" cu "Tutoriale". Am vrut să fie afișate corect toate etichetele în pagina "Harta site-ului".

 Eu am căutat eticheta "tutoriale" și am selectat acea etichetă din dreapta sus din unde apare butonul pentru selectat "Toate etichetele". 
Cum putem crea, modifica si sterge etichete din postari

  
 Pentru a schimba o etichetă, selectăm toate postările care conțin acea etichetă (tutoriale) și îi adăugăm o nouă etichetă, în cazul meu eticheta "Cadouri". 

 După ce eticheta nouă a fost adăugată, selectăm din nou toate postările, iar anulăm eticheta anterioară, făcand clic pe butonul "Etichete", din stânga sus, apoi clic pe eticheta pe care dorim să le ștergem din acele postări.

Șterge


 Blogger gestionează automat ștergerea etichetelor neutilizate de la sine. Dacă nu sunt postări atribuite unei etichete, acele etichete vor fi eliminate automat.

Cum să adaug postari în pagini?

Mete Horozoğlu ~ Biografiei

Mete Horozoğlu
 Mete Horozoglu s-a născut pe 11 octombrie 1975 la Ankara, Turcia. El este un actor foarte cunoscut în Turcia, dar și publicului  român din serialul fenomen " Oyle Bir Gecer Zaman Ki ~ TRĂDAREA.
Studii: Universitatea Anadolu ~ Teatrul Anadolu, Conservatorul de stat fiind prima universitate de teatru profesionist (2001 -2003)
Universitatea Bahçeşehir (2010).
 Carieră:  În anul 2002, la Istanbul, Mete a participat la multe proiecte de televiziune jucând în multe teatre și filme. De la debutul lui în televiziune ca și actor, cele de mai de succes filme în care a jucat au fost: filmul "Yanık Koza",  recunoscut la nivel național, deasemenea filmul "Nefes: Vatan Sağolsun", rolul "Căpitanul Mete", a atras atenția asupra rolului de căpitan, fiind desemnat "Cel mai bun actor al anului" și nu în ultimul rând serialul de mare succes "Öyle Bir Geçer Zaman ki" în rolul lui "Soner Talasoğlu" a fost cel mai popular personaj.
  În curând vom avea ocazia să-l vedem din nou pe Mete la postul de televiziune Kanal D România în serialul istoric "Muhteşem Yüzyıl Kösem ", unde interpretează rolul lui Zülfikar.

Filmografie

Anul

Seriale / Filme

Rol

Ţară

2016  Muhteşem Yüzyıl Kösem ZülfikarTR ~ RO
2015Ayrılsak da BeraberizTeomanTR
2014Benim Adım GültepeEşrefTR 
2013-2014KayıpMehmetTR 
2010-2013Öyle Bir Geçer Zaman ki SonerTR ~ RO
2009HesaplaşmaOzanTR 
2009Nefes: Vatan Sağolsun  FYüzbaşı MeteTR 
2003KampüsistanErdemTR
2008Kalpsiz AdamBülentTR 
2007Eksik Etek
TR 
2005Yanık KozaSemihTR
2005Yalancı KarımFarukTR
2005DolunayÜnalTR
2004Şeytan Ayrıntıda GizlidirDr.MümtazTR
2004Kalp Gözü
TR
2004Taşı Sıksam Suyunu Çıkarırım
TR
2003KampüsistanErdemTR
Sursa info/foto: https://tr.wikipedia.org/wiki
google

Farah Zeynep Abdullah ~ Biografiei 

Farah Zeynep Abdullah Nume complet: Farah Zeynep Abdullah
Data nașterii: 17 august 1989, (vârsta 08/17/1989)
Locul nașterii: Turcia
Studii: Universitatea Kent, Marea Britanie
Ocupație:  Actriță și cântăreață
Naționalitate: Turcă
Zodie: Leu
Înălțime: 1,60 m
Culoarea ochilor: Căprui
Relațiile de iubire: Eser Yenenler (2011-2013), Gökhan Tiryaki (2013), Berk Erçer (2014), Caner Cindoruk (2017), Metin Akdülger (2017), Ahmet Rifat Sungar (2018 - pr 2020).

*


  • ro  Română
  • en  English


  • DirectorM. Çağatay Tosun
    Scenarist: Yılmaz Şahin
    Coloana sonoră: Nanourisma
    Actori in rolul principal:

    • Nurgül Yeşilçay este cunoscută publicului  român din serialele turcești  "Paramparca ~ Furtună pe Bosfor“ si "Dragoste si pedeapsă". Nurgul va interpreta rolul principal in sezonul al doilea al serialului „Sultana Kösem”.
    • Beren Saat este protagonista serialului "Fatmagül”, difuzat la noi de Kanal D si o va interpreta pe Sultana Kosem din episodul 7.
    • Anastasia Tsilimpiou o tânără actrită grecoaică care o interpretează pe Kösem în adolescenţă.
    • Ekin Koç 
    • Metin Akdülger rivalul lui Yaman din serialul turcesc "Medcezir - Yaman".
    • Hülya Avşar
    • Farah Zeynep Abdullah este cunoscută publicului român din serialul turcesc "TRADAREA" unde a interpretat rolul lui Aylin Akarsu , sotia lui Soner. 
    • Mete Horozoğlu este cunoscut publicului român din serialul turcesc "Tradarea", unde a avut rolul lui Soner, soțul lui Aylin Akarsu.
    Numele original: Muhteşem Yüzyıl ~ Kosem
    Gen film: Istoric, Dramă
    Tara de origine: Turcia
    Sezoane: 2
    Nr. de episoade: 60
    Difuzare: Star Tv 2015-2016 si la FoxTv din 2016
    Timp episod: aproximativ 120 - 155 de minute
    Difuzat prima data la: 12 Noiembrie 2015

    *


    Am o veste bună pentru iubitorii serialului "Mă numesc Zuleyha" ! Cititori fideli ai site-ului Flory4all vor fi răsplătiți pe măsură cu rezumate din sezonul 3 al serialului fenomen. Dar și cititori noi sunt bineveniți și sper să se alăture comunități noastre.
    PS: Serialul fenomen "Mă numesc Zuleyha" va fi difuzat pe postul de televiziune turcesc ATV, joi 17 septembrie de la ora 20.00. Data și ora o știți, așa că, ne vedem online să vă povestim rezumatul... Să auzim numai de bine!

    Author Name

    {youtube#https://www.youtube.com/channel/UCIwjxBsqzIXX_xRf2GK5uLw}

    Formular de contact

    Nume

    E-mail *

    Mesaj *

    Un produs Blogger.

    s