Dila ~ Dila Hanım, episodul 27, rezumat

Dila ~ Dila Hanım, episodul 27, rezumat
Dila şocată şi rămasă fără putere din cauza adevărului crunt, că din cauza lui Sultan era să îşi piardă viaţa, iar copilul ei a murit, acesta fiind unica ei alinare după moartea lui Ihsan, se impune în faţa tuturor. Azer aude strigăte şi când merge să vadă ce se întâmplă, el recunoaşte că este adevărat ce a auzit, amintindu-i lui Sultan că i-a făcut poze cu telefonul. Sultan îi cere iertare Dilei dar totul este în zadar. Azer vrea să o ia la bătaie pe Sultan şi când acesteia i se face rău, Dila intervine între ei. Dila îi reproşează că singurul lucru pe care ei şi-l doresc este moştenirea Barazoglu, apoi îl întreabă pe Azer de ce a complotat împotriva ei. El îi spune că orice el iar fi spus, ea nu l-ar fi crezut şi pleacă. Dila o avertizează pe Sultan să aibă grijă de copilul din pântece ca altfel are de-a face cu ea. Canip şi soţia sa sunt luaţi şi ei la răspundere pentru că i-au ascuns adevărul.

Dila ~ Dila Hanım, episodul 27, rezumat
Arzu la îndemnul lui Melike, îl sună pe Riza şi se preface că acei mafioţi au urmărit-o în timp ce vroia să părăsească Turcia şi ca să fie credibilă, a luat puţină bătaie. Riza îi crede povestea mincinoasă şi o conduce la conac.
Dila este la hambarul unde este depozitată faina şi din nou are parte de o surpriză neplăcută. În toţi saci în care era ambalată faina de grâu, era faină amestecată cu nisip. Ea îi spune celui care s-a ocupat de ambalarea fainii că este posibil ca la fabrică  să fi apărut o eroare când faina a fost ambalată în saci, dar acel bărbat o contrazice şi în cele din urmă se gândesc că poate cineva din personalul fabricii ar fi făcut asta intenţionat.
În timp ce Riza şi Melike o sprijinea pe Arzu pentru a o duce în casă, Dila apare acolo. Ea crede că Melike este responsabilă pentru toate pierderile pe care ferma ei le-a avut şi când o vede pe Arzu cuprinsă cu Riza, demarează maşina cu viteza şi pleacă.

Dila ~ Dila Hanım, episodul 27, rezumat
Riza o vede şi merge în urma ei, iar Dila de supărare era să facă un accident de maşină, dar ea reuşeşte să evite maşina în care era să intre şi opreşte exact la marginea şoselei. El foarte speriat aleargă la ea şi încearcă să o scoată din maşină, dar ea plângând, refuză ajutorul lui. Riza încearcă să-i explice ceea ce Arzu i-a spus, dar ea sătulă de să audă minciuni, îşi scoate inelul de pe deget şi i-l pune în palmă, apoi pleacă.
Riza nervos pentru că din cauza lui Arzu, el şi Dila se ceartă mereu, se duce la conac şi îi dă ordin lui Haydar să o ducă pe Arzu de acolo la o altă casă şi doi paznici să o supravegheze până ce va găsi o modalitate să o trimită cu un vapor la Paris.
Dila supărată o sună pe Canan să vină la fermă cu poliţia pentru a verifica şi înregistra daunele produse. Ea îi dă o declaraţie procuroarei, prin care vrea să facă o plângere împotriva lui Melike Selamoglu.
Acuzaţiile fiind următoarele: Incendiu provocat la hambarul cu fân, 15 hectare de culturi distruse şi două tone de făină amestecate cu nisip.
Canan încearcă să îi explice că este o acuzaţie gravă şi o întreabă dacă are dovezi şi când o încearcă să o convingă să se mai gândească, observă că Dila nu mai are inelul de logodnă pe deget.
Dila pleacă la conac şi le dă două ore lui Canip şi soţiei sale ca să plece de la conac. Deşi Hayriye încearcă să o convingă că ea nu are nici un amestec în ceea ce Sultan i-a făcut şi spune că a vrut să-i spună că din cauza lui Sultan a pierdut copilul, dar aceasta a ameninţat-o că o alungă de la conac.
Dila îi cere lui Yasemin aspirină pentru că o doare capul şi o atenţionează să nu-i spună lui Eren despre cele întâmplate. Eren vede când Canip şi soţia sa pleacă, dar când o întreabă pe Yasemin motivul, aceasta nu-i spune că din cauză că Dila a pierdut copilul.
Canip o sună pe Melike, sperând că îl va ajuta, dar ei nu-i pasă şi îi spune că este inteligent să se descurce.

Melike şi Arzu merg la grajduri şi îl plătesc pe bărbatul care le-a ajutat cA Arzu să încaseze bătaie.
La conac apare calul dăruit de Riza, Dilei şi Melike este fericită să vadă că a reuşit să o îndepărteze de fiul ei.
Riza se duce la conacul Barazoglu şi la grajduri vrea să afle de la Dila de ce i-a trimis calul înapoi spunându-i că asta înseamnă că totul s-a terminat. Ea îi reproşează din nou despre Arzu şi el încearcă să-i explice, dar cum ea nu vrea să-l înţeleagă, Riza supărat îi spune că nu poate trăi lângă o femei care nu are încredere în el, apoi pleacă.
Riza se întoarce la conacul Selamoglu şi deşi Melike sE opune cA Arzu să nu plece de acolo, el o asigură că Arzu va fi protejată în acea casă şi o duce de acolo. El o asigură şi  pe Arzu că va avea paznici care o vor pazii 24 din 24 de ore.

Selcuk, Serdar şi Riza au o întâlnire de afaceri şi în timp ce discuta de nişte contracte, Selcuk întreabă despre atacurile de la fermă Barazoglu. Când află că Riza nu ştie cine este vinovatul, Selcuk îi spune că din ceea ce el a auzit se pare că este cineva care lucrează la conac. Apoi încearcă să-l facă pe Riza să creadă că o femeie nu poate să conducă de una singură un clan aşa de mare.
Riza se scuză că l-a deranjat cu problemele sale personale şi arunci Selcuk, viclean îi spune că probleme lui sunt şi ale sale.

La vila lui Selcuk, Serdar îi povesteşte că a cerut-o pe Fatma în căsătorie dar ea la refuzat şi a izbucnit în lacrimi. Dar Selcuk îi spune să îşi ducă planul la bun sfârşit pentru că acea căsătorie trebuie făcută...
Fatma îi povesteşte mamei sale că a fost cerută în căsătorie de Serdar şi la refuzat. Melike când aude îi spune că îşi va pierde mintiile, cum să-l refuze pe fratele deputatului şi o sfătuieşte că în următoarea zi să se întâlnească cu el şi să-i spună că s-a răzgândit. Fatma îi explică că de ce nu se gândeşte la ea, că ce va spune după căsătorie şi Melike o convinge că totul va fi bine pentru că o va duce la cel mai bun doctor din Istanbul pentru operaţie. Dar ea nu este de acord să se prefacă că nu s-a întâmplat nimic şi este virgină...
Selcuk îl pune pe fratele său să o sune pe Fatma şi să-i dea lui telefonul să vorbească cu ea, dar cum ea nu vrea să răspundă, răspunde Melike şi apoi îi plasează telefonul Fatmei. Serdar vine la conac şi o duce pe Fatma la cinematograf. Azer apare şi el în sală şi în timp ce stă în spatele lor, le oferă popcorn, apoi pleacă.

Dila se tot gândeşte la cele spuse de Riza şi când îşi dă seama că şi ea a greşit faţă de el, îl sună, dar el nu răspunde. pentru că ea nu are încredere în el. Ea se îmbracă într-o rochie albă şi deşi mama ei vrea să o oprească să nu îl caute pe Riza, tot pleacă şi îi spune să nu o aştepte în seara asta acasă. La restaurant, Dila îi cere iertare lui Riza şi merge în spatele lui şi în timp ce îl sărută, cei aflaţi acolo îi priveau. El o atenţionează şi ea zâmbind îi spune să meargă împreună acasă. După cină, ei pleacă acasă şi pe canapea, Dila găseşte cercelul lui Arzu şi din nou se ceartă. Ea zice că Arzu intenţionat a lăsat cercelul acolo şi i-a folosit lucrurile, apoi că Melike nu-i lăsa în pace şi ei nu au viaţa lor personală. Ea îi reproşează că mama lui i-a atacat fermă, distrugându-i culturile şi fanul pe un an de zile, dar el o apăra pe Melike şi Dila îi aminteşte cum Melike i-a pus pistolul la tâmplă să o omoare. El îi spune că o iubeşte, dar ea îi spune că iubirea lor nu este de-ajuns pentru ei şi pleacă...

În următoarea zi, Canan încearcă să o convingă pe Dila prin telefon, să renunţe la plângerea împotriva lui Melike pentru că nu are dovezi, dar Dila nu vrea.
În timp ce Melike era la micul dejun cu Fatma, servitoarea o anunţă că o caută jandarmi. Un jandarm îi dă o citaţie pentru a se prezenta la procuror pentru interogatoriu cu privire la incendiul şi distrugerile ce au avut loc la fermă Barazoglu. Melike rupe citaţia şi le spune să le transmită Dilei şi procuroarei că nu se duce şi să renunţe la acuzaţii şi defăimare.
În timp ce Dila le dădea ordine stricte argaţilor de la conac să menţină ordinea şi curăţenia, apare acolo deputatul.
Selcuk foarte diplomat se scuză faţă de Dila pentru vizita lui neanunţată şi cei doi merg pe terasă la o cafea. El îi spune că ştie de problemele dintre ea şi Riza şi cele avute la fermă, deoarece a vorbit cu Riza şi a auzit şi de la un localnic din satul vecin. El o roagă să nu îl înţeleagă greşit pentru că el nu este împotriva ei şi este acolo pentru a o sprijinii, apoi i-l prezintă pe Rasit.
 Rasit o informează despre ceea ce sătenii vorbesc despre ea şi Selcuk o convinge pe Dila că îi trebuie un om de încredere la fermă vorbindu-i foarte frumos despre Rasit. El este un om cumsecade, loial, care nu minte niciodată... Dilei i se pare că Rasit este foarte dur, dar Selcuk îl scuză că asta este din cauza sincerităţii şi Dila accepta că ea să vorbească cu Rasit.
Între timp apare şi Azer la conac şi vede când Selcuk pleacă de acolo spunându-şi în sinea lui că Dila este prietenă cu procuroarea şi acum şi cu deputatul...
Dila are o conversaţie cu Rasit şi îl întreabă dacă este din aceeaşi localitate cu Sultan, dacă are un loc de muncă şi dacă vrea să lucreze pentru ea. Rasit îi explica că era îngrijorat pentru Sultan, nu are un loc de muncă permanent dar lucrează în sat şi acceptă că din următoarea zi să se mute la conac şi să lucreze pentru Dila.
Selcuk a plecat fericit de la conacul Barazoglu ştiind că l-a înfiltrat pe Rasit acolo, iar Dila nici măcar nu bănuieşte că a făcut cea mai mare greşeală posibilă să-l angajeze pe Rasit la fermă.

Dila îl sună pe Riza pentru a stabili o întâlnire şi la restaurant, ea îi cere scuze pentru că a învinovăţit-o pe mama lui.
Melike merge în vizită la Arzu pentru a se asigura că aceasta are tot ce are nevoie. Arzu îi povesteşte despre fiica ei şi Melike vede fotografiile fetiţei şi află că peste două luni, pe 11 iulie va împlini 12 ani.
Fatma şi Serdar se plimbă pe malul mării şi când el începe să-i vorbească despre căsătorie, Fatma începe să plângă. Serdar o roagă să nu plângă pentru că o iubeşte şi nu-i pasă ceea ce ea a făcut în trecut fiind gata să accepte orice. Cei doi se sărută şi când Serdar o cere în căsătorie pentru a doua oară, Fatma accepta şi se îmbrăţişează.
Rasit îl sună pe Selcuk să-i spună că planul lui a decurs bine şi este la ordinele lui.
Melike îi face o vizită Dilei la conacul Barazoglu şi îi arătă o fotografie cu fata lui Arzu spunându-i că este fiica lui Riza...
Vizionează Dila episodul 27 online aici.
Dila ~ Dila Hanım, episodul 28, rezumat
Sursa capturi de ecran: www.startv.com.tr

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

BIOGRAFIE: İrem Helvacıoğlu | Pelinsu, actrița din Camera 309

BIOGRAFIE: Furkan Palali | Onur, actorul din Camera 309

Cei mai frumosi actori turci ~ Top 10