Dila ~ Dila Hanım, episodul 9 rezumat

Dila ~ Dila Hanım, episodul 9 rezumat
După perioada dificilă prin care au trecut Dila şi Riza, în sfârşit a venit ziua în care sunt foarte fericiţi împreună, cei doi îşi fac planuri de viitor, ea îi spune că trebuie să îşi sune mama, apoi îi aminteşte de faptul că el i-a pus telefonul în apă. Riza o ia de mână şi încep să zâmbească amândoi. Dila îşi sună mama de la un telefon public şi o anunţă că va rămâne la Istanbul pentru că îl iubeşte pe Yavuz. Eren devine furioasă când aude, mai ales că Dila i-a spus că nu este cazată la hotel pentru că a stat cu Yavuz şi decide să plece urgent la Sarigol.

La spital, Seyit îi spune doctorului că se simte bine şi vrea să plece acasă, dar acesta nu-l lasă. Seyit insistă şi Azer îi zice tatălui său că se comportă ca şi un copil şi doctorul confirmă cele spuse de Azer. Seyit îl întreabă pe Azer despre Dila şi el îi spune că nu ştie nimic de ea. Atunci Seyit se gândeşte că poate s-a întors la Istanbul şi de aceea nu l-a mai vizitat. Azer vrea să o sune dar tatăl lui îl opreşte, dar în sinea lui se întreabă pe unde o fi Dila.

La conacul Selamoglu, Gurbet şi Melike o exasperează pe Fatma cu grijile lor inutile în privinţa lui Metin şi Riza. Gurbet este nemulţumită pentru că Hulya s-a întors înapoi la Metin şi Fatma nemaisuportând să le audă vorbind aşa le spune să înceteze. În acest timp apar acolo Metin cu Hulya să le anunţe că pleacă să ia cina în oraş. Gurbet îi întreabă de trebuie să mănânce în oraş pentru că masa este pregătită acasă.
Gurbet o atenţionează pe fată că dacă Metin a iertat-o asta nu înseamnă ca şi ea a iertat-o. Hulya merge să-i sărute mâna şi îi cere iertare spunându-i mamă, dar Gurbet se enervează şi mai tare şi atunci fata îi spune mătuşa Gurbet. Metin foarte mulţumit de gestul iubitei lui începe să zâmbească, apoi plecă împreună şi ea îi mulţumeşte pentru că a iertat-o.


Dila s-a dus la hotel să se schimbe şi când s-a întors la casa de la munte a fost întâmpinată de Riza cu un buchet de flori. Ea a fost plăcut surprinsă să vadă că el a pregătit o cină romantică şi după ce s-au aşezat la masă, Riza îi spune că este forţe frumoasă. 
Riza o soarbe din priviri spunându-i că trebuie să-i mai spună ceva şi începe să-i spună cuvinte foarte dulci şi romantice, că îi place să se uite în ochii ei şi că o iubeşte foarte mult. 
Dila se emoţionează şi după cină cei doi îndrăgostiţi se ţin strâns în braţe şi povestesc. Riza vrea să o sărute şi ea scapă ceaiul din cană pe rochie, apoi îi spune că trebuie să plece şi el îi dă cămaşa lui. Ea se pune la culcare pe canapea şi el pe un scaun, dar Dila îl cheamă să doarmă lângă ea.

Seyit a fost externat din spital şi la conac toţi lucrătorii îl întâmpină cu mare drag. Sultan este foarte grijulie cu Seyit amintindu-i de pastile. Seyit are o discuţie cu Azer şi îi spune că toate sfaturile și cuvintele lui nu au însemnat nimic pentru el, apoi îi aminteşte să uite de divorţul cu Sultan. Azer încearcă să-i explice că nu are o căsnicie fericită cu soţia lui, dat tatăl său îi spune că singura barieră între el şi Sultan este Fatma. Seyit îi spune clar să stea departe de Fatma că dacă nu ascultă, atunci iar va deveni furios şi va avea un tată bolnav.

Eren fiind conștientă de consecințele care vor apărea dacă cei din familia Barazoglu vor afla de relaţia Dilei cu Yavuz se întoarce la Sarigol. Dila o aşteaptă la aeroport şi merg cu un taxi la casa lui Yavuz.

În taxi, Eren o ceartă pe Dila spunându-i că nu îl cunoaşte îndeajuns pe Yavuz  şi nu ştie ce fel de bărbat este dar Dila îi spune mamei ei că este un băiat bun care i-a salvat viaţa.

Eren intră în casă şi îi spune lui Yavuz că va fi directă şi îi va spune ceea ce crede. Eren îi este recunoscătoare că el a fost un bun prieten pentru faţa ei dar nu este de acord cu relaţia lor. Yavuz i se adresează cu doamna şi zice că nu înţelege ceea ce ea vrea să spună, dar dacă vrea ca el să stea departe de Dila, el nu poate face asta şi se gândeşte că Dila vrea şi ea să-l vadă. Eren îşi arata nemulţumirea şi  în privinţa condiţiilor în care Yavuz locuieşte şi îi aminteşte că faţa ei a studiat dreptul şi are un viitor măreţ în faţă, pe când el este sărac şi nu are ce să-i ofere.

Mama Dilei le spune clar că ea nu vrea ca ei doi să se mai vadă un timp şi aşa vor avea timp să se gândească mai bine, mai ales Yavuz să reflecte asupra ceea ce el i-ar putea oferii Dilei. Apoi îi spune lui Yavuz că el nu cunoaşte familia Barazoglu şi ce ar putea să creadă dacă ar afla despre relaţia lor şi decide că Dila trebuie să se întoarcă la Istanbul. Dila îi spune mamei ei că este de ajuns şi după ce Eren le spune tot ce are de spus, pleacă. Dila îi spune lui Yavuz că pleca cu mama ei la hotel şi după ce o calmează revine înapoi.


Azer şi Fatma la sala de sport
Fatma îl întreabă că ce mai vrea şi el este numai un zâmbet. După ce Fatma termina exerciţiul la banda de alergat, pleacă dar el o opreşte. Ea îi povesteşte despre cum i-a ieşit Sultan în cale şi că i-a vorbit urât. El zâmbind o întreabă despre care sultană vorbeşte şi Fatma furioasă îi spune că despre sultana Hurem. Apoi îi povesteşte despre discuţia dintre ea şi Sultan şi cum aceasta i-a zis că soţul ei divorţează de ea din cauza ei. Azer îi spune că o să vorbească cu Sultan dar Fatma îi spune că nu vrea ca el să-i spună lui Sultan că ei doi au vorbit din nou. Fatma foarte supărată şi cu lacrimi în ochi îi spune să o lase în pace şi plecă.

Dila s-a întors înapoi la Yavuz şi au conversaţie în care ea îi spune că ei doi nu pot locui acolo şi ea îl invită la Istanbul. El este de acord cu ea şi acceptă,  dar îi spune că ea să plece la Istanbul şi el o să meargă după aceea. Dila îl întreabă dacă îi este frică de cei din familia Barazoglu, el îi spune că nu acesta este motivul şi ea crede că el are ceva de ascuns. Dila nu vrea să meargă fără el spunându-i că îl va aştepta până şi el va putea să o însoţească, apoi pleacă nervoasă.

Azer merge nervos în camera unde era tatăl lui şi Sultan. El îi spune soţiei că trebuie să  vorbească şi tatăl său îl atenţionează să vorbească frumos cu soţia lui. El o duce cu maşina, apoi opreşte maşina şi începe să strige la ea şi o ia la rost de ce i-a vorbit urât lui Fatma. Ea îi spune că îl iubeşte şi nu renunţa la el, apoi ceartă dintre ei devine foarte acidă şi Azer îi dă o palmă zdravănă. Sultan cade jos şi el o ameninţă să stea departe de Fatma şi să nu-i spună nimic lui Seyit pentru că dacă tatăl lui păţeşte ceva din cauza ei atunci o va ucide. 
La masă, Sultan se preface fericită alături de Azer, ca nu cumva socrul ei să observe că de fapt ei doi sau certat.

Dila şi Riza au o conversaţie afară pe terasă, ea îl întreabă despre familia lui şi îl prinde că a minţit-o în privinţa părinţilor săi . El îi spune ca părinţi lui au murit când el a fost copil şi ea îşi aminteşte că atunci când ei s-au cunoscut, el i-a spus că părinţii lui au murit în urmă cu doi ani.

Metin şi Hulya stau pe o terasă şi el îi spune că vrea să meargă la Istanbul să-i cunoască părinţii dar când ea încearcă să-i spună ceva despre părinţii ei, exact atunci apare Tolga. Tolga face cunoştinţă cu Metin şi se prezintă ca şi prieten al Hulyiei spunând că s-au cunoscut la Istanbul. Metin primeşte un telefon de la fabrică şi în timp ce acesta vorbeşte la telefon, ea îl alungă pe Tolga, dar el îi spune că va rămâne acolo vrând să-i facă viaţa grea.

Dila a devenit suspicioasă în privinţa lui Riza şi într-una din zile se duce şi întreabă nişte localnici despre Yavuz şi numele acestuia de familiei. Dar nimeni nu ştia despre acea familie şi o informează că ei nu au auzit de nici o familie cu numele acela. Dila merge să o caute şi pe doică dar nu o găseşte acasă.

Dila ~ Dila Hanım, episodul 9 rezumat
Riza s-a dus la bancă să scoată nişte bani şi Dila când se coboară din taxi îl vede pe Yavuz îmbrăcat la costum cu un diplomat în mână. El pleacă cu maşina şi ea îl urmăreşte cu taxiul. Apare un tractor şi blochează şoseaua exact când taxiul în care era Dila îl urmărea pe Riza. Eren o sună pe Dila şi o ia la rost pentru că a plecat fără să-i spună, apoi ii spune că o aşteaptă. Dila îi spune mamei sale că se va întoarce la hotel.
Între timp, Riza ajunge la cabană, se îmbracă cu alte haine şi ascunde sub pat diplomatul plin cu bani. Dila ajunge şi ea acolo şi când el se duce după lemne, ea găseşte diplomatul cu bani. El o găseşte uitându-se în diplomat şi ea îşi cere scuze spunându-i că din greşeală a răsturnat cu piciorul diplomatul. El îi spune că a scos bani de la bancă şi ea devine foarte suspicioasă spunându-i că de la bancă să scoată atâţia bani.... Dila devine furioasă şi îl întreabă cine este de fapt Yavuz, dar el susţine că el este Yavuz. Dila îi spune că minte şi foarte supărată pleacă.
Azer îl certă pe Canip că pe unde umblă şi acesta îi spune că a luat medicamentele de pe reţeta lui Seyit. Cei doi o văd pe Dila când coboară din taxi şi curioşi fiind că ea nu s-a întors la Istanbul, o urmăresc. Azer o vede pe Dila plângând şi cum îi spune mamei sale despre Yavuz. Azer îi povesteşte şi lui Canip ce a auzit.
Riza foarte supărat pentru că Dila l-a părăsit, o sună la hotel dar îi răspunde mama ei şi îi închide apelul. El sună din nou şi îi spune Dilei să se întâlnească ca să-i spună adevărul, apoi se duce la conac să îşi vadă familia, deoarece se gândeşte că Dila ar fi posibil să-l împuşte. Metin observă pistolul la brâul acestuia şi comportamentul ciudat a lui Riza. El pleacă şi Metin o atenţionează pe Melike cu privire la Riza.

Dila se duce la întâlnirea cu Yavuz (Riza) şi în urma ei sunt Azer cu Canip. Riza şi Dila se întâlnesc la malul mării şi el îi spune tot adevărul, spunându-i că a minţit-o pentru că ea îşi dorea să-l omoare pe Riza şi el s-a îndrăgostit nebuneşte de ea. Apoi îi mai spune că el i-a omorât soţul si îi pare rău pentru Ihsan dar totul a fost un accident. 
Dila primeşte un dublu şoc, primul fiind că în faţa ei se află cel care i-a ucis soţul şi al doilea şoc este faptul că are inima rănită deoarece el a minţit-o. Riza îi mai spune că nu-i este frică de moarte şi singurul lucru de care cu adevărat îi este frică este faptul că o va pierde, apoi îi dă pistolul spunându-i că acceptă să-l omoare.
Dila plângând îi spune că are inima rănită şi îl iubeşte, dar el nu merită să trăiască, apoi îndreaptă pistolul spre el şi exact atunci ajung acolo Azer şi Canip. Celor doi nu le vine să creadă ce văd în faţa ochilor.
Dilla închide ochii şi trage cu pistolul în Riza, nimerindu-l exact în zona inimii, apoi el cade jos.

Sursa capturi de ecran: www.startv.com.tr

Comentarii

 1. un rezumat care nu prea e rezumat...de ce nu spui ca Dila il impusca????ce ai scris aici nu se intelege nimic...asa ca mai bine nu te mai chinuii sa faci rezumate daca nu faci la tot episodul

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Dupa cum vezi scrie ca rezumatul "va urma". Este doar inceputul rezumatului. Asa ca putin respect pentru ca este blogul meu!

   Ștergere
  2. eu respect blogul dar era o sugestie sa scrieti tot rezumatul episodului

   Ștergere
  3. Daca ai citit rezumatele din urma, de exemplu rezumatul 8, poti sa vezi ca un rezumat facut de mine este foarte detaliat si cuprinde aproape toate actiunile din acel episod. Rezumatul 9 va continua... dar necesita timp si tocmai de aceea am scris ca va urma. Fiecare dintre noi mai are si alte lucruri de facut, deci cred ca este clar de ce nu am terminat rezumatul. Multumesc pentru sugestie... Te mai astept pe blog :)

   Ștergere
  4. multumesc pentru rezumat dar..lipseste faza cu impuscatul lui...deci acum am vazut ca nu urmaresti serialul si ca poate copiezi de undeva....daca ai fi vazut ai fi scris tot rezumatul

   Ștergere
  5. Rezumatul este facut doar pana la minutul 22, deci este clar ca nu am urmarit episodul pana la sfarsit si de aceea nu apare restul rezumatului. Asa ca nu este nevoie sa-mi spui tu mie ca nu urmaresc serialul si ca as copia de undeva. Rezumatele sunt facute de mine, la fel ca si rezumatele de la serialul Tradarea. Ceea ce nu inteleg este faptul ca iti permiti sa ma judeci si nu iti permit sa faci asta. Restul rezumatului va aparea astazi si doar dupa ce o sa vizionez intreg episodul. Cu placere, d-na/d-nul anonim!

   Ștergere
  6. daca chiar vrei sa scrii rezumat la un episod scrie tot nu asa 22 de minute din serial cand el are 2 ore jumatate...tu nici jumatate de ora nu scrii...la ce le mai faci

   Ștergere
  7. In ce limba trebuie sa-ti vorbesc ca sa intelegi ca rezumatul este in actualizare? Asa ca nu mai face pe nestiutorul si incearca sa iti faci singur rezumatul... Daca vrei sa ma enervezi, sa sti ca nu tine, asa ca nu fi mesagerul altora.. :)

   Ștergere
  8. nu sunt mesagerul nimanui dar se pare ca pe tine la scoala te-au invatat sa scri rezumate CU ACTUALIZARE...eu stiu clar ca un rezumat se face la tot nu CU ACTUALIZARI...dar de copii in ziua de azi asa invata sa faca rezumate

   Ștergere
  9. Nu-i problema ta. Daca esti nemultumit atunci nu te obliga nimeni sa citesti ceea ce scrie pe acest blog. :)

   Ștergere
  10. m-am convins ca nu stii sa faci rezumate...cine stie de la cine furi si cica...ACTUALIZEZI...asta e o minciuna cat tine de mare

   Ștergere
  11. Sti ceva ai face bine sa incetezi cu calomniile! In primul rand invata sa te recomanzi si apoi intreaba-te daca cineva iti permite sa vorbesti urat la adresa mea. Dute si citeste ce inseamna sa ai cei sapte ani de acasa si uita de blogul meu. d-le anonim... Nu imi pasa ceea ce tu scri aici cu atata rautate. Daca iti place sa critici si sa spui vorbe urate la adresa mea atunci o sa-ti platesc eu un curs de bune maniere. :)

   Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

BIOGRAFIE: İrem Helvacıoğlu | Pelinsu, actrița din Camera 309

BIOGRAFIE: Furkan Palali | Onur, actorul din Camera 309

Cei mai frumosi actori turci ~ Top 10