Dila ~ Dila Hanım, episodul 8, rezumat

În timp ce Dila şi mama ei erau în drum spre Istanbul, Riza se gândea la ea şi şi la lăsarea serii, Haydar ajunge la cabană şi îl consolează, spunându-i că poate aşa este mai bine, dar Riza devine foarte agitat şi îi spune că suferă foarte mult.
Pe de altă parte, Dila ajunge acasă cu mama ei dar este foarte tristă şi nu îşi poate lua gândul de la Yavuz (Riza). Se aşează pe canapea şi mama ei încearcă şi ea să o consoleze, spunându-i că decizia luată este spre binele ei.
 La conacul Barazoglu, aga Seyit ia cina cu Azer şi Sultan, dar brusc se ridică de la masă şi plecă în camera lui. Seyit Bey suferă în tăcere pentru că Dila, fiica mult dorită a plecat. Azer este indiferent şi se gândeşte doar la divorţ, dar Sultan nu acceptă să divorţeze de Azer şi se bucura de plecarea Dilei.
De la plecarea Dilei, Riza nu mai este acelaşi, suferă în tăcere şi stă în camera lui. Într-una din zile, Melike se duce la el în cameră şi începe să-l enerveze pe Riza atunci când începe să-l ia la întrebări ca de stă închis în camera spunându-i că de când Dila a plecat la Istanbul el este foarte retras şi îl întreabă dacă este îndrăgostit de acea fata. Riza îi spune adevărul că este îndrăgostit de Dila şi răspunsul afirmativ o şochează pe Melike. Cei doi se ceartă şi când mama lui îl întreabă cum poate să iubească o fată ca Dila, el se enervează şi pleacă.

În curtea conacului, lângă terasă, se întâlneşte cu Metin, care îi spune că trebuie să meargă la fabrică, dar Riza îl refuză şi cei doi ajung să se certe. Metin îi reproşează că din cauza lui l-a părăsit logodnica şi Riza, care nu se simţea bine în ultima perioadă, strigă la Metin să se comporte cum trebuie că altfel îl omoară. Fatma, Gurbet şi Melike intervin între ei, deoarece nu mai era mult şi se luau la bătaie.
În timp ce Riza se retrage la cabană pentru a găsi liniştea de care are nevoie, la Istanbul, Dila suferă şi ea şi nu îşi mai găseşte liniştea.

PS: Toate rezumatele episoadelor din seriale le găsiţi la pagina "SERIALE".

~ După două luni ~
La conacul Barazoglu, afară pe terasă, Seyit, Azer şi Sultan au o discuţie despre căsnicia dintre Azer şi Sultan. Azer îi spune că el vrea să divorţeze şi Sultan forţe hotărâtă îi spune că ea nu vrea să divorţeze. Sultan îi spune lui Seyit, că în inima lui Azer este altă femeie, dar ea nu vrea să divorţeze pentru că îl iubeşte. Azer se enervează şi o întreabă că ce o să facă şi cum o să-l oprească, apoi intervine Seyit şi încep să se certe. Azer pleca, deşi tatăl lui striga la el să se întoarcă şi lui Seyit i se face rău, atunci Sultan îl strigă pe Azer, care se întoarce şi o trimite pe Sultan să sune la ambulanţă. Seyit este dus de urgenţă la spital cu ambulanţa şi Azer îl însoţeşte, fiind foarte speriat că nu cumva să nu îşi piardă tatăl.
La spital, Seyit ajunge în stare critică şi este preluat de medici. Azer plângând îi cere iertare tatălui său şi îl roagă să nu-l părăsească.
În acest timp Dila îi spune lui Eren că vrea să se angajeze la un birou de avocatură şi exact atunci o sună Azer şi îi spune trista veste despre Seyit,că acesta a aavut un atac de cord şi vrea  o vadă  Dila îi spune lui Eren să se pregătească dar mama ei nu vrea să se ducă şi nu este de acord ca nici Dila să plece de una singură acolo spunându-i că îl va întâlni pe Yavuz, dar ea pleacă.
În timp ce Azer şi Sultan erau în salonul lui Seyit, ajunge acolo Dila şi revederea dintre ea şi Seyit, celui care ea îi spune tată este plină de emoţii şi bucurie. Sultan este deranjată de prezenţa Dilei şi după ce iese din salon, Azer zâmbeşte văzând că prezenţa Dilei o supăra pe soţia lui.
La cabană, Riza a întrerupt orice legătură cu familia lui şi singurul care îl mai vizitează este Haydar. Haydar a aflat despre Seyit şi s-a dus să-l anunţe pe Riza, care când aude este indiferent şi singurele lui cuvinte sunt că îi doreşte însănătoşire. Dar când Haydar îi spune că Dila a venit la Istanbul  să-l vadă pe Seyit, inima lui Riza începe să bată şi revine la viaţă.
Seyit încearcă să o convingă pe Dila să nu se întoarcă la Istanbul şi să o aducă şi pe mama ei. Dila îi promite că se va gândi şi va rămâne peste noapte la hotel. Dila pleacă şi când mama ei o sună la telefon, ea îi spune dorinţa lui Seyit, dar Eren se enervează când aude.
Dila ~ Dila Hanım, episodul 8, rezumat

După ce închide telefonul apare Riza, acesta îi spune că trebuie să vorbească, spunându-i că nu se renunţa aşa uşor la dragoste, dar ea nu vrea şi el o prinde de mână. Ea strigă să o lase în pace că totul s-a terminat între ei şi doi bărbaţi văzând că Riza o ţine cu forţa pe Dila, intervin şi iese cu bătaie. Dila pleacă cu maşina şi Riza ajunge la secţia de poliţie, apoi Haydar ajunge acolo şi cei doi pleacă împreună de la poliţie.


A doua zi, în timp ce Dila conducea maşina, se gândea la Riza cum i-a vorbit despre dragoste şi după o curbă îi apare în faţa maşinii Riza călare pe un cal. Ea se dă jos şi nervoasă îi spune să o lase să treacă pentru că se întoarce la Istanbul, el cu o atitudine posesivă o întrebă dacă i-a cerut voie deoarece  el nu-I permite să plece. Riza vrea să o urce pe cal, dar ea nu vrea şi el o leagă de mâini cu o funie şi o trage după cal. După ce străbat un traseu destul de lung, Dila nu mai poate merge cu pantofii cu toc şi se descalţa. În cele din urmă ajung la o casă dărăpănata  şi până ce el merge să-I aducă apa să se spele pe picioare, ea vrea să dea un telefon, dar el revine şi îl aruncă în apă. 

Riza ştiind că şi ea îl iubeşte, încearcă din răsputeri să o facă să îşi recunoască sentimentele faţă de el, numai că ea încearcă din răsputeri să fugă. Dila nu vrea să recunoască că şi ea îl iubeşte dar îi place că el este aşa autoritar cu ea şi încearcă să o retină lângă el.

Afară la spital, Azer o sună pe Fatma şi ea îl întreabă despre Seyit urându-i însănătoşire.


După lăsarea serii, Riza găteşte iahnie de fasole şi îi spune Dilei că dacă îi mărturisească că îl iubeşte, o va lăsa să plece. Dila îi spune că îl iubeşte, dar când se apropie de ea şi încearcă să o sărute,  ea îl respinge şi atunci Riza îi spune că l-a minţit. Dila vrea să plece şi când el o îmbrăţişează, ea rămâne câteva momente în braţele lui. El o invită la masă, dar ea îl refuză şi el o aşează cu forţa la masă. Dila nervoasă  răstoarnă farfuria cu mâncare şi el se duce să aducă apă şi o cârpă. Între timp ea începe să mănânce cu poftă din mâncarea gătită de el şi când îl vede se opreşte din mâncat. Riza o pune să cureţe podeaua. 
După ce Riza adoarme, Dila îi fură cheile din buzunar şi iese afară să fugă, numai ca fiind noapte afară şi se auzeau sunete făcute de  animalelor de pădure, începe să-I fie frică. Riza o aude şi o duce din nou în acea casă.
Dila ~ Dila Hanım, episodul 8, rezumat

La spital, Azer o sună pe Fatma şi cei doi stabilesc o întâlnire, dar Sultan îl aude şi îl urmăreşte.

Hulya îi spune lui Tolga că s-a îndrăgostit de Metin şi că nu mai vrea să revină la viaţa de dinainte, dar el se enervează şi îi spune că a găsit un nou tip bogat, pe care vrea ca ea să-l cucerească. Hulya îi spune că îi pare rău de Metin şi că se va întoarce la el, dar Tolga o ameninţă că dacă face asta îi va povesti totul lui Metin. 

Melike este îngrijorată pentru că nu mai ştie nimic de Riza şi îl întreabă pe Haydar. Ea se duce la cabană şi nu-l găseşte acolo. Se întoarce nervoasă la conac şi se ceartă cu Haydar, apoi îl obligă să-i spună unde este şi din cauză că discuţia lor este foarte aprinsă, el se scăpa şi îi spune unde este Riza. Melike merge la acea casă veche şi pe fereastra îl vede pe  Riza cum o leagă pe Dila. Riza iese afară şi o vede pe mama lui, îi face semn să nu facă gălăgie, îi explică totul şi îi cere să plece.

Azer închiriază un restaurant şi îi face o surpriză plăcută femeii pe care o iubeşte. Fatma ajunge la  acel restaurant şi  este plăcut surprinsă să vadă presărate petale de trandafir în calea ei. Ea urmează petalele de trandafir până ce ajunge pe terasa de pe care puteai admira marea. Acolo o aştepta Azer şi cei doi se aşează la masa iar el o serveşte cu un pahar de vin roşu. Azer îi povesteşte că se simte vinovat pentru care tatăl său s-a îmbolnăvit şi îi spune că i-a spus despre divorţ.  Fatma îi spune că nu îl iubeşte dar în adâncul inimii ei se bucură când aude că Azer este dispus să aştepte până la sfârşitul vieţii pentru că ea să-l iubească. Sultan intra în acel restaurant şi îi vede împreună la masă. Ea, foarte afectată să îşi vadă soţul cu o altă femeie, decide să aştepte în maşină pentru a o ameninţa pe femeia care vrea să-I fure soţul. După un timp cei doi ies din restaurant şi Sultan îi vede când Azer o sărută pe Fatma. Sultan o urmăreşte pe Fatma şi pe şosea reuşeşte să o facă să oprească maşina. Fatma se da jos şi o întreabă ce doreşte şi află că acea femeie este soţia lui Azer. Fatma încearcă să o convingă că nu este ceea ce pare a fi, că ea nu este împreună cu Azer şi că de fapt ei sunt doar buni prieteni. Sultan îi reproşează că umblă cu un bărbat însurat şi Fatma îi răspunde că nu este vina ei pentru că Azer nu o iubeşte, apoi îi spune că acum înţelege de ce Azer nu îşi iubeşte soţia.


Dila ~ Dila Hanım, episodul 8, rezumat

Hulya se întoarce la Metin şi îi cere scuze pentru că l-a lăsat şi a plecat iar Metin o îmbrăţişează. 

Riza şi Dila mai petrec şi a doua noapte în acea casă dărăpănată, el stă supărat lângă patul ei şi o priveşte cum doarme. 

Dimineaţa când se trezeşte găseşte o scrisoare de la Riza şi în acea scrisoare el îi cere scuze pentru ce i-a făcut spunându-i că a înţeles că dragostea lui nu este suficientă pentru ca ei doi să fie împreună şi îşi ia rămas bun de la ea urându-ifericire.

Dila foarte supărată se duce la mormântul lui Ihsan şi plângând îi spune că nu şi-a putut ţine promisiune făcută, dar mereu îl va iubii şi îi cere iertare pentru ce va urma să facă. Apoi plângând se duce spre cabana lui Riza şi din depărtare îl vede stând întins pe calea ferată. Dila speriată îl strigă să nu facă asta, apoi îi spune că a venit la el să-i spună că îl iubeşte. 

Dila, în timp ce îi pune mâna pe piept în zona inimii, îi mai spune să nu-i fie frică pentru că nu-l va mai părăsi şi privindu-l în ochi îi spune că îl iubeşte foarte mult, apoi îl trage de pe linia trenului. Trenul trece pe lângă ei în timp ce ei se îmbrăţişează şi Riza o sărută pe frunte.Vizionează Dila episodul 8 online aici.

Dila ~ Dila Hanım, episodul 9, rezumat


1. Melodia din minutul 12:45 se numeşte "Sen Olsaydın" si este interpretata de Mazlum Çimen. 


2. Melodia de la sfârşitul episodului se numeşte "Sen benden gittin gideli"  interpretată de Edip Akbayram.
Mi-a plăcut cum o cânta şi Sura Pala.

Sursa capturi de ecran: www.startv.com.tr 
Sursa video: www. youtube.com
Comentarii

 1. Buna! Iar am gasit o melodie si nu o depistez. Este vorba de episodul 8 si de la minutul 12:45 parca. Ceva legat de primavara sau vara. Pana la cearta dintre seful acela batran si fiul lui (nu urmaresc serialul, dar am auzit melodia). Multumesc!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Buna, o sa verific cand am timp. Am auzit si eu melodia.

   Ștergere
  2. Melodia se numeste "Sen Olsaydın" si este interpretata de Mazlum Çimen.

   Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

BIOGRAFIE: İrem Helvacıoğlu | Pelinsu, actrița din Camera 309

BIOGRAFIE: Furkan Palali | Onur, actorul din Camera 309

Cei mai frumosi actori turci ~ Top 10