Dila ~ Dila Hanım, episodul 7, rezumat

Noaptea la cabană, Dila şi Rıza stau la malul apei la un foc de tabără şi ea este preocupată de faptul că ce vor spune cei de acasă şi dacă află ar putea înţelege greşit ca ea este cu Yavuz (Riza), dar el o linişteşte. A doua zi dimineaţa, Rıza şi Dila ajung călare la casa doicii lui şi le face cunoştinţă celor două şi aceasta le urează bun venit.

La conacul Barazoğlu, Seyit Bey observa lipsa Dilei şi se gândeşte că Dila a fost răpită. Azer îi spune tatălui său că mai mult ca sigur Riza a rapiţo pe Dila şi Seyit decide să plece împreună cu Azer, Canip şi oamenii lor, la conacul Selamoğlu
Seyit intră neanunţat în curte la Melike şi o înştiinţează ca cineva a răpit-o pe Dila şi ea îi spune că Riza este plecat la Istanbul. Seyit dă ordine oamenilor lui să caute prin casă şi Melike îi lasă, apoi văzând că nu au găsit nimic. La plecare, Seyit o avertizează pe Melike că dacă va afla că au vreun amestec în dispariţia Dilei, se va întoarce să le ceară socoteala.
Melike îl întreabă pe Haydar unde este Rıza şi el îi spune că la İstanbul, dar ea nu-l crede.

Seyit Bey şi oamenii lui se întorc de la conacul Selamoğlu şi Eren îi spune lui Seyit Bey că a vorbit cu Dila la telefon şi că ea este în İstanbul.

În sat acasă la doica timp în ce cei trei erau la masa afară pe terasă, Dila primeşte un telefon de la mama ei. Dila se ridică de la masă deoarece mama ei îi cere socoteală pentru plecarea ei de acasă cu Yavuz , dar ea îi explica că este cu Yavuz la casa unei rude, să nu îşi facă griji şi închide apelul.
Dila şi Riza petrec momente frumoase împreună şi o ajută pe doică în gospodărie. Riza îi arătă cum să taie lemne, să cultive în grădină, să facă foc, iar doica îi arata să facă aluat pentru plăcinte şi într-una din zile o duce în grajd şi îi arată cum se mulge vaca. Dila era foarte neîndemânatică, reusind să-i făcă să zâmbească, văzând că ea chiar îşi doreşte să facă acele lucruri şi nu-i ies.

Fatma a rămas pe gânduri de la ultima ei întâlnire cu Azer şi îşi dă seama că într-un colţun al inimii ei se află sentimente de iubire pentru el. Seara înainte de culcare primeşte un telefon de la Azer dar nu-i răspunde.
Pe de altă parte, Sultan îşi urmăreşte soţul şi merge la el, apoi începe o discuţie despre Dila spunându-i că plecarea ei pare a fi benefică pentru ei, deoarece Seyit sigur nu-i va mai permite să se întoarcă acasă. Azer nici nu vrea să audă de Dila, el se gândeşte numai la divorţ, dar Sultan îi spune că nu vrea să divorţeze.

În timp ce Dila dormea, Riza şi mama lui (doică) vorbesc despre Dila şi el îi spune doicii ca o iubeşte pe Dila şi ea îi spune că şi Dila îl iubeşte la fel de mult. 

Azer nu mai are linişte şi noaptea se duce la fereastra dormitorului Fatmei. Cu greu o convinge să-l lase se intre în camera ei pe fereastră şi o întreabă de ce nu i-a răspuns la telefon. Ea îi cere să plece înainte ca cineva să-l prindă pentru că îl vor ucide, dar el prefera să moară pentru ea. Ei îşi amintesc cum el a răpit-o de acasă şi Azer o întreabă ce trebuie să facă ca să-l iubească şi îi declară din nou dragostea. Fatma îi cere să plece şi Azer îi spune că divorţează de Sultan, dar ea îi spune că nu-l iubeşte făcându-l să plece.
Melike intră în camera Fatmei şi o întreabă cu cine vorbea, dar ea găseşte repede un pretext.

La conacul Barazoğlu, Sultan cu ochii în lacrimi, le povesteşte celor două menajere situaţia din casă. Ele promit să păstreze secretul, apoi se oferă să o ducă pe Sultan la o vrăjitoare pentru a nu-l pierde pe Azer şi Sultan este de acord.

Rıza are un coşmar în care el îi spune tot adevărul Dilei şi ea vrea să-l omoare, apoi se trezeşte din somn şi îşi dă seama că totul a fost în vis. Dila este cea care l-a trezit şi el îi spune că a avut un coşmar, dar refuza să-I spună visul avut.

La Istanbul, Hulya stă de vorbă cu un bărbat pe o terasă şi ea îi povesteşte cum se aplică tradiţiile la conac şi cum fiul era să îşi spânzure propia mamăDin discuţia lor reiese că cei doi au pus la cale ca maşina lui Azer să fie furată şi ea a plecat pentru că dacă ei aflau sigur o omorau. Hulya îi cere să o vândă cât mai repede maşina şi conştiinţa îi spune că Metin nu merita ca ea să se joace cu sentimentele lui, dar bărbatul o linişteşte spunându-i că Metin o iubeşte pe Hulya cea prefăcută, ci nu pe adevărata Hulya care are cazier.

Metin o sună şi ea nu-i răspunde, apoi el îi povesteşte mamei lui şi ea îl sfătuieşte să uite de Hulya.

În timp ce Dila şi Riza era pe terasă, pe lângă casa doicii trece Sultan în maşină cu soţia lui Canip. Cele două ajung la vrăjitoare şi aceasta îi spune lui Sultan ca soţul ei o iubeşte cu adevărat pe acea femeie şi cei doi s-au cunoscut înainte de căsătoria ei cu ea. În cele din urmă vrăjitoarea se preface că ea ştie o modalitate de a o ajuta să îşi recâştige soţul înapoi şi în schimbul unei sume mari de bani îi povesteşte ceea ce trebuie să facă.

În timp ce Rıza şi Dila se plimbau, afară a început să plouă şi cei doi sau adăpostit sub o boltă din piatră. Riza îi mărturiseşte că o iubeşte şi seara, după încetarea ploii, Dila vrea să plece spunându-i că incă îşi mai iubeşte soţul, dar Riza o întreabă că dacă îl iubeşte mult mai mult pe el. Dila ştiind că are sentimente pentru el, considera că este mai bine să se întoarcă înapoi la Sarıgol, deşi el îşi cere scuze că a trecut limitele, ea se duce la casa doicii.
Doica o vede murdară, plină de noroi şi îi spune să facă baie, deşi Dila o întrebă cum să ajungă înapoi la conac. În timp ce Dila făcea baie. Rıza se duce în baie şi o vede pe Dila făcând baie, dar pleacă.
Pe terasă, la casa doicii, aceasta încearcă să-i împace şi o întreabă pe Dila dacă îl iubeşte pe Yavuz, dar ea îi spune că ea nu are voie să iubească şi atunci doica o sfătuieşte să nu se grăbească şi să se gândească bine, iar dimineaţă cu siguranţă va lua hotărârea potrivită.

Dimineata devreme, Dila vrea să plece, Riza nu o lasă, ea se supără pe el şi îi dă o palmă, dar el o sărută.

Sultan însoţită de soţia lui Canip merg la cimitir şi îngroapă şuviţa de păr a lui Azer, aşa cum vrăjitoarea i-a spus. Canip le-a văzut la cimitir şi la conac îşi întreabă soţia despre ce au făcut acolo, el afla şi că l-au văzut pe Riza în sat. Canip merge şi îi spune lui Seyit ca soţia lui l-a văzut pe Riza în sat şi împreună cu Azer pleacă în grabă acolo şi exact înainte de a ajunge la casa doicii, Dila a plecat spre conac.
Canip opreşte maşina în faţa lui Rıza. Coboară toţi din maşină şi Seyit Bey îl întreabă unde este Dila. Rıza îi spune că a fost la İstanbul şi le cere să plece, dar Azer îl ameninţă cu pistolul. Doica se sperie, iese din casă şi le confirmă tot ceea ce le-a spus Rıza. Seyit Bey le spune să caute în casă, dar nu găsesc nimic şi pleacă.

Dila soseşte cu un taxi la conacul Barazoğlu şi mama ei începe să o certe şi Dila recunoaşte că a greşit, dar nu a putut să îşi controleze sentimentele, deoarece s-a simţit foarte bine în prezenţa lui Yavuz. Dila îi explică lui Eren că a descoperit o altă parte a iubirii spunându-i că l-a iubit cu adevărat pe İIhsan, dar după ce l-a cunoscut pe Yavuz, a învăţat diferenţa dintre a iubi pe cineva şi a fi îndrăgostit de cineva.  Eren îi interzice să-l mai vadă pe Yavuz şi decide ca în ziua următoare să se întoarcă la İstanbul. Dila crede că mama ei are dreptate şi acceptă.
Seyit Bey, Azer şi Canip ajung şi ei la conac şi Seyit o întreabă pe Dila dacă a fost răpită de Selamoğlu, dar află că ea a plecat de bunăvoie la Istanbul.
Dila le spune că s-a întors să îşi ia mama şi amândouă vor pleca definitiv la Istanbul.
Rıza se întoarce călare la conac şi Melike îi spune că atunci când el dispare, dispare şi Dila, apoi îi povesteşte de vizită făcută de Seyit Bey.
Pe de altă parte, Dila, în timp ce ascultă o melodie tristă de dragoste, îi scrie o scrisoare lui Rıza şi nu rezistă să nu plângă, apoi se duce la cabană şi îi lasă pe masă scrisoarea. 
După un timp, Rıza ajunge la cabană şi găseşte scrisoarea şi în timp ce o citeşte, Dila şi mama ei îşi iau rămas bun de la cei din familia Barazoğlu. 
În acea scrisoare, Dila îşi i-a rămas bun de la Yavuz informându-l că se întoarce la Istanbul şi recunoaşte că are sentimente faţă de el şi asta o sperie.


Sursa capturi de ecran: www.startv.com.tr

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

BIOGRAFIE: İrem Helvacıoğlu | Pelinsu, actrița din Camera 309

BIOGRAFIE: Furkan Palali | Onur, actorul din Camera 309

Cei mai frumosi actori turci ~ Top 10