luni, 4 mai 2015

Dila ~ Dila Hanım, episodul 6, rezumat

În timp ce Riza era în maşină cu Haydar şi se îndreptau spre nunta din sat, maşina lor a fost oprită de către Metin şi Riza a fost avertizat că cei din familia Barazoğlu au pregătit o capcană pentru el şi îi cere să se întoarcă acasă. Metin îi explica că ştie de la mama lor care a anunţat deja jandarmi şi că omul care lucra la grajduri a fost plătit de către Canip pentru a şti fiecare mişcare pe care el o face.
La nunta din sat, Dila îl ameninţă cu pistolul pe Metin, crezând că este Riza. El îi spune că este fratele cu Riza şi foarte hotărât îi spune să lase arma jos.
Metin şi Dila încep să se certe, ea spune cuvinte urâte despre Riza şi Metin îi dă o palmă zdravănă, apoi Dila este luată cu forţa şi dusă de oamenii lui Metin în maşina acestuia.
Metin o sună pe Melike şi îi explică faptul că a fost Dila era prezentă la nunta din sat pentru a trage în Rıza. Melike se enervează şi îi spune lui Metin unde să o ducă pe Dila.
Dila ~ Dila Hanım, episodul 6, rezumat
Metin şi cei trei bărbaţi o duc pe Dila pe dealul morii unde Ihsan a fost împuşcat. Ajunşi acolo, cei doi se ceartă din nou şi Dila sare la bătaie la Metin, dar ceilalţi trei bărbaţi o imobilizează.
În timp ce Melike pleacă cu maşina spre dealul morii, Azer este îngrijorat că nu a primit veşti de la Dila şi îi spune lui Canip ca ei ar trebui să meargă în şi să verifice.
Melike ajunge la dealul morii şi vorbeşte mai întâi cu Metin spunându-i să se ducă acasă pentru ca Riza să nu bănuiască nimic. Metin este preocupat de faptul ca nu cumva mama lui să-i facă ceva rău Dilei, dar ea îl asigură că doar vor vorbi.
Între Melike şi Dila începe o discuţie acidă. Dila îi spune că dacă fiul ei nu ar fi fost laş, ea l-ar fi  împuşcat privindu-l în ochii şi atunci Melike devine furioasă şi îi dă o palmă. Melike o face proastă şi îi spune că a lăsat-o în pace crezând că îşi trăieşte doliul cu durere şi a vrut să fie linişte între cele două familii şi o ameninţă cu pistolul. Melike dă ordine oamenilor să pregătească funia pentru a o spânzura pe Dila.
Dila este pusă pe un cal având funia legată la gât şi în fata calului era o găleată cu apă. Melike le spune oamenilor să plece şi o lasă pe Dila pe cal, deşi aceasta plangand o roagă să nu-i facă nici un rău. Dila este foste speriată deoarece ştia că atunci când i se va face sete calului, acesta va merge la găleata cu apă şi ea va fi strangulată de funia avută la gât.
În timp ce Dila trecea prin clipe de groază pe dealul morii, Riza sta îngândurat la cabana şi acolo ajunge la el calul alb al Dilei şi atunci el înţelege că ceva s-a întâmplat.
Riza pleacă spre fermă călare şi o vede pe mama lui când se da jos din maşină şi începe să-i pună întrebări acesteia dar nu reuşeşte să scoată nimic de la ea. Melike pleacă în casă şi Metin îl întreabă pe Riza dacă mama lor i-a explicat despre cele întâmplate şi când vede că nu ştia nimic începe să-i povestească despre Dila.
În timp ce calul pe care era Dila se apropia încet-încet de găleata cu apă, Rıza pleacă spre moara de vânt, în galop cu calul. Rıza reuşeşte, în ultima clipă, să tragă cu pistolul în funia de careera atârnată Dila şi ea se prăbuşeşte la pământ. Dila începe să plângă şi îi mulţumeşte pentru că a salvat-o, apoi el o ia în braţe.
Rıza o duce călare la cabană şi ajunşi acolo Dila adoarme în timp ce este privită de Riza. Când ea se trezeşte, el o întreabă cine a vrut să o omoare şi află că cea care a vrut să o spânzure este Melike Selamoğlu, mama lui Rıza Bey. Ea îi explica că a vrut să-l omoare pe Riza şi de aceea s-a dus la acea nuntă din sat.
Riza îi spune că vrea să petreacă timp împreună alături de ea şi ca ea nu îşi dă seama cât de multe griji îşi face el pentru ea, deoarece nu vrea să renunţe la răzbunare…
Dila îi spune că nu se poate controla şi uneori simte că ar exista o altă Dila în interiorul ei.
Rıza îi dă eşarfa să şi-o pună în jurul gâtului pentru că cei de acasă să nu devină bănuitori şi ea pleacă călare spre conac.

La conacul Selamoğlu, afară pe terasă se află Seyit Bey cu Eren şi Sultan. Un tânăr le explică ce s-a întâmplat la nuntă şi exact atunci apare Dila. Eren şi Seyit o întreabă pe unde a umblat o zi întreagă şi află că s-a plimbat prin jurul fermei, călare. Dar Seyit nu o crede şi îi reproşează că i-a minţit că nu mai caută răzbunare şi de fapt ea s-a dus să tragă în Riza.
Azer o întreabă dacă cineva i-a făcut ceva, dar Dila le spune că nimeni nu s-a atins de ea şi Metin doar a luat-o de acolo, apoi mi-a dat drumul.
Seyit Bey, furios îi interzice să mai iasă din casă. Dila nemulţumită îl întreabă că acum este prizonieră în acea casă şi el îi spune să nu îndrăznească să nu-l asculte.

Dila ~ Dila Hanım, episodul 6, rezumat
Rıza ajunge acasă şi îşi ia la rost mama spunându-i că i-a spus să nu se atingă de Dila şi a vrut să o omoare, apoi îi spune să fie recunoscătoare că el a salvat-o la timp pe Dila, că dacă nu, nici ea nu ar mai fi trăit. El  îi mai spune că nu o iartă şi  ceea ce i-a făcut ea Dilei, îi va face ei.
În curtea conacului Selamoğlu s-a adunat toată familia şi câţiva lucrători. Toţi stau încremeniţi când văd funia atârnată de o grindă şi calul sub ea…
Haydar, Fatma şi Metin intervin când văd că Riza  vrea să o spânzure pe Melike şi îl roagă să nu facă aşa ceva.
În timp ce toţi privesc îngroziţi cum Melike stă pe cal cu funia pusă la gât, calul pleacă, dar funia nu a fost legată la celălalt capăt. Melike este cuprinsă de groază şi Metin o dă jos de pe cal, apoi el şi Fatma o îmbrăţişează şi încearcă să o liniştească. Rıza o avertizează că de data asta a scăpat, dar să nu mai iasă niciodată din cuvântul lui…
Dila stă supărată în camera ei şi în timp ce povesteşte cu mama ei, aceasta îi vede vânătăile de pe gât. Dila o roagă să-i promită că nu va spune nimănui, apoi îi explică totul şi cum Yavuz Bey a salvat-o. Eren îşi imploră fiica să renunţe la răzbunare şi Dila îi promite.

Haydar intră în camera lui Melike pentru a vedea cum se simte şi încearcă să o ţină de mână dar ea îl respinge, apoi îi spune să se liniştească, deoarece prin ceea ce ea a făcut a reuşit să-l sperie şi pe el. Melike îi reproşează că este de partea fiului ei şi îl alungă amintindu-i că este doar un lucrător la ferma ei şi nimic mai mult.
La conacul Selamoğlu, pe terasă se află Metin cu Hülya, Fatma şi Gurbet. Cei din familie nu reuşesc să înţeleagă cum Riza a putut să-i facă aşa ceva propriei sale mame şi el le explica că a vrut doar să o sperie şi să-i dea o lecţie, apoi le interzice ca vreunul dintre ei să vorbească cu ea.
Melike este în camera ei şi când servitoarea îi duce micul dejun, ea îi cere să-i spună fiului ei că vrea să vorbească cu el, dar Riza refuză. Fatma aude şi se ceartă cu Riza, apoi intră în camera mamei ei ca să vadă cum se simte.

Dila şi Rıza se întâlnesc şi în timp ce se plimbă, ea îi spune că mama ei i-a văzut vânătăile de pe gât şi cât de supărată şi îngrijorată este din cauza asta.
Rıza îi povesteşte Dilei despre o femeie şi îi spune că locuieşte de partea cealaltă a dealului. Ea rămâne plăcut surprinsă când aude ce frumos vorbeşte Riza despre acea femeie şi devine curioasă. El îi propune să meargă acolo să i-o prezinte şi să petreacă câteva zile cu ea. Dila se gândeşte despre ce ar spune Seyit şi Riza o sfătuieşte să spună familiei că pleca la Istanbul. Ea acceptă şi stabilesc să se întâlnească a doua zi la cabană şi să plece împreună la acea femeie.

Dila ~ Dila Hanım, episodul 6, rezumat
În timp ce Azer o aşteapta pe Fatma la sala de sport este sunat de Sultan, dar el nu-i răspunde. Fatma ajunge acolo şi când îl vede îi spune din nou să o lase în pace, dar el îi spune că inima lui şi sufletul lui nu-l lasă să o uite.

Seyit Bey începe să se simtă rău, deoarece el are o problemă cardiacă şi este nevoit să se ducă la un medic. La plecare el îi spune medicului ca problemele lui de sănătate să fie păstrate confidenţiale.

Dila se întoarce la conac şi îi spune mamei sale că vrea să plece pentru câteva zile la İstanbul, apoi îşi pregăteşte bagajul şi mama ei vrea să o însoţească la İstanbul, dar ea îi explica că vrea să fie singură.

Riza merge la doica lui, femeia despre care i-a povestiţi Dilei, căruia el ii spune mamă şi revederea dintre cei doi este foarte emotivă fiind exact că dintre mamă şi fiu. El îi spune că vrea să aducă acolo o fată pe care o place foarte mult şi îi explica toată situaţia foarte detaliat despre împuşcarea lui Ihsan şi că el este de fapt Yavuz pentru acea fată.

Hülya speriată de cele văzute la conac, se pregăteşte să-l părăsească pe Metin. Ea nu poate rămâne acolo văzând condiţiile în care se trăieşte la conac. El încearcă să o convingă să nu plece, dar ea îşi scoate inelul de pe deget şi i-l pune în palmă. Metin îşi ia iubită în braţe şi îi spune că o iubeşte foarte mult.
Fatma şi Azer s-au întâlnit pe malul unei ape, unde ei doi s-au cunoscut. Azer îi spune cât de mult o iubeşte şi dacă ea ar accepta să fie împreună, atunci el ar divorţa şi vor pleca departe, dar Fatma îi spune că nu este aşa de simplu şi uşor de făcut ceea ce el îşi doreşte.

Dila îi spune lui Seyit că vrea să plece la İstanbul pentru câteva zile să îşi vadă prietenii, dar Seyit Bey nu-i dă permisiunea să plece şi îi spune să îşi invite prietenii la conac.
Pe de altă parte, Rıza îi spune lui Haydar ca el va pleca cu Dila la doica lui şi să păstreze secretul.
După lăsarea serii, Dila vede din balcon cum Seyit Bey dă instrucţiuni stricte unor oameni înarmaţi ca ea să fie lăsată să plece de la conac.
În dormitor, Azer îi spune soţiei lui că el vrea să divorţeze, deoarece amândoi sunt nefericiţi. Sultan îl întreabă dacă există o altă femeie în viaţa lui, iar el îi spune că există o femeie pe care o iubeşte şi vrea să înceapă procedurile pentru divorţ. Sultan îi spune că ea nu vrea să divorţeze.
Dila încearcă să iasă din casă şi este imediat prinsă şi dusă în faţa lui Seyit Bey, acesta furios o trimite în camera ei.
La cabană, Rıza a aşteptat toată ziua ca Dila să apară acolo şi văzând că nu a ajuns se se duce la conacul lui Seyit Bey. Ajuns acolo, o vede pe Dila cum se plimba prin curte.. Rıza reuşeşte să imobilizeze foarte uşor pe unul dintre paznici. Dila se duce lângă el şi îi spune care este situaţia la conac şi îl sfătuieşte să plece. Dar atunci când ea pleacă, Dila fuge la el şi îi spune să o ia cu el şi cei doi se urcă pe cal şi plecă împreună călare. Eren se apropie de gard şi îi vede pe Dila şi Riza.Sursa info/capturi de ecran: www.startv.com.tr

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mesaje

PA