Dila ~ Dila Hanım, episodul 22, rezumat

Dila ~ Dila Hanım, episodul 22, rezumat
Dila începe să plângă când directorul penitenciarului îi spune că Seyit Bey a suferit un atac de cord şi este în stare gravă. Riza şi Eren se duc lângă Dila şi află că Seyit a făcut infarct, apoi ea le spune că vrea să o vadă imediat. Dila de supărare, uită  că este în rochie de mireasă şi mama ei îi spune să meargă să se schimbe cu alte haine.
Haydar şi Canan încearcă să-l convingă pe ofiţerul de stare civilă să aştepte până ce Dila se va întoarce de la spital, dar acesta le spune că mai are şi alte căsătorii şi pleacă.
Riza încearcă să o oprească pe Dila pentru a pleca împreună dar ea se duce singură cu maşina ei.
Riza şi Eren pleacă după ea şi în maşină, Eren îi spune lui Riza că apreciază îngrijorarea lui pentru Seyit, iar el îi spune că  nu l-a considerat duşman niciodată pe Seyit.
La spitalul penitenciarului, doctorul constată că nu se mai poate face nimic pentru Seyit şi acesta îl roagă pe doctor să îi mai prelungească viaţa pentru o jumătate de oră pentru a putea vorbii cu Dila.
Dila ajunge acolo şi doctorul îi spune că pacientul este în stare foarte gravă şi nu se ştie câte minute mai are de trăit. Seyit se bucură când o vede pe Dila şi îi spune că este fiica lui iubită, apoi el vrea să-i spună ceva şi o face să-i promită că totul va rămâne între ei doi. Dila încearcă din răsputeri să-l încurajeze, spunându-i că vor vorbii când se vă simţii mai bine, dar el insistă că ea să se ocupe de clan. Seyit îi spune că Azer este naiv şi ar vinde terenurile familiei şi el doreşte ca pământurile familie să nu fie niciodată vândute. Secretul despre care Seyit vrea să rămână între ei doi este că Fatma a fost violată de Azer şi Dila izbucneşte în plâns când aude prin ce a trecut Fatma şi că Melike l-a împuşcat pe Azer, dar îi promite lui Seyit că totul va rămâne între ei.
Azer ajunge la tatăl său exact când acesta îi spunea Dilei că viitorul familiei Barazoglu este în mâinile ei şi de faţă cu Azer o face să promită că îi vă îndeplinii dorinţa. Riza li se alătură şi el încurajându-l pe Seyit şi acesta îi cere iertarea spunându-i că vrea să moară împăcat. Seyit îi spune Dilei şi despre fiul lui Azer să aibă grijă de el şi când Azer îl întreabă că îşi dă seama ce spune, tatăl sau foarte supărat pe el îl întreabă cum îndrăzneşte să vină la el. Lui Seyit i se face rău şi deşi medicul intervine, nu îi mai poate salva viaţa. Azer aproape că îşi pierde mintiile după moartea lui Seyit şi Riza încearcă să-l consoleze, dar el începe să strige la tatăl său că Dila îl iubeşte pe criminalul soţului ei. Azer nu încetează cu insultele şi este luat de paznicii închisorii şi reţinut într-o celulă.

La conacul Selamoglu, Melike aproape că îşi pierde minţile pentru că Fatma nu este acasă şi nu îi răspunde la telefon.

Dila, Canan, Riza şi Eren pleacă de la penitenciar şi au o discuţie cu privire la comportamentul lui Azer. Canan nu ezita să-i spună Dilei că Azer s-a comportat grosolan şi fără respect, iar Dila este îngrijorată de ceea ce Azer va face la înmormântare dacă va fi lăsat să meargă.
Haydar merge la ei şi îi spune condoleanţe Dilei, apoi se întoarce la conac şi Melike foarte îngrijorată pentru Fatma îi spune că aceasta a dispărut cu maşina şi îi este frică că nu cumva Azer să-i fi făcut ceva. El îi spune să nu îşi facă griji deoarece Azer era la închisoare pentru că Seyit a decedat. Cei doi o găsesc pe Fatma pe un câmp la marginea unei prăpăstii şi Melike îi spune fiicei ei cât a fost de îngrijorată şi că ea este totul pentru ea.
Dila ~ Dila Hanım, episodul 22, rezumat
A doua zi, la conacul Selamoglu are loc loc rugăciunea pentru sufletul lui Seyit Bey şi sunt prezenţi acolo membrii clanului si multi cunoscuti din alte sate si orase, iar familia îl plânge pe bunul lor tata. La bucătărie se afla Canip şi Hayryie, care pregăteşte mâncarea fiind fericită pentru moartea agăi.
Sultan merge acolo şi îi surprinde pe cei doi soţi râzând şi bucătăreasa îi spune lui Sultan că se bucură pentru că a primit o moştenire uriaşă, dar regretă moartea lui Seyit şi motivează că asta este soarta. Sultan nu se bucură pentru moartea agăi pentru că ştie că ea va fi un nimeni în casă fără el..
După ce invitaţii au plecat, Azer sta lângă cadavrul lui Seyit şi îşi aminteşte cum tatăl lui pe patul de spital, i-a spus că nu îl va ierta pentru ceea ce a făcut şi începe să râdă, apoi îşi spune în sinea lui că tatăl său şi în ultimul minut al vieţii sale nu l-a considerat vrednic să-i fie fiu...
Dila trece pe lângă uşă şi îl priveşte îndurerată pe Azer, dar nu merge la el.

În următoarea zi are loc înmormântarea şi fiecare membru al familiei îl plânge pe bunul aga în felul său. Sultan este cea care lasă că durerea ei să se exteriorizeze fiind văzută de cei prezenţi acolo, iar Dila şi Azer sunt mai tăcuţi dar foarte îndureraţi.
Sultan: Tata, nu ne lasă! Tataaaa!
Yasemin, tânăra servitoare care a fost împuşcată din greşeală de către Seyit, este şi ea prezenta acolo şi îl plânge cu sinceritate pe răposatul aga. Fata o întreabă pe Dila dacă moartea lui Seyit a fost din cauza ei, crezand ca acesta fiind îngrijorat pentru că a împuşcat-o în cap, dar Dila o linişteşte spunându-i că nu s-a întâmplat din vina ei.
Hayryie face tot posibilul să o întoarcă şi mai mult pe Sultan împotriva Dilei şi nici măcar la înmormântarea lui Seyit nu se poate să nu fie ură şi invidie faţă de Dila.
Sultan: Această femeie este o nenorocire, deoarece a apărut în casa noastră...
În timp ce Dila şi Azer erau lângă sicriul lui Seyit şi acesta îi spunea cât de mult o urăşte, apare Riza lângă ei şi le spune condoleanţe.
După rugăciunea religioasă are loc îngroparea sicriului şi în timp ce Azer pune o lopată de pământ pe sicriul tatălui său, pe fundal se aude o melodie frumoasă de jale.
Riza îi este alături Dilei în clipele de suferinţă şi el o întreabă cum se simte, iar ea îi explica că este greu de spus, deoarece simte un sentiment ca şi cum şi-a pierdut propriul tată, apoi îi explică cum a fost când şi-a pierdut tatăl.

La conacul Selamoglu, Fatma se învinovăţeşte pentru moartea lui Seyit şi îi povesteşte mamei ei că l-a vizitat la închisoare şi i-a spus că a fost violată de Azer şi tot adevărul. Fatma o întreabă pe mama ei că cine o va mai proteja acum deoarece Seyit nu mai este şi Melike îi promite că ea o va proteja mereu.
Haydar aude strigăte din camera Fatmei şi când Melike iese de acolo, el o întreabă ce s-a întâmplat şi ea îi povesteşte că fiica ei se simte din ce în ce mai rău cu fiecare zi care trece. Apoi îi spune de vizită Fatmei la Seyit înainte ca acesta să moară şi că fiica ei se învinovăţeşte de moartea agăi.

Într-o dimineaţă, Dila şi Riza se întâlnesc pe o terasă cu privire la mare şi când ea îi spune că o să locuiască în casa lui Seyit, Riza foarte îngrijorat că Azer i-ar putea face ceva rău începe să-i explice că nu este în siguranţă acolo şi între cei doi iubiţi începe o mică ceartă.
Riza: Mi-e teamă să trăieşti cu Azer, acel bastard sub același acoperiș!
Dila: El nu îmi poate face rău, nu îţi face griji.
Riza: Cum poți fi atât de sigură?
Dila, el este psihopat! El este capabil să facă orice!
Dila: Am eu grijă de mine. 
Riza: Dila, e foarte periculos.

Seara la cină cei din familia Barazoglu asista la o mică cearta între Azer şi Dila. Dila sătulă de reproşurile lui Azer se ridică de la masa spunând că nu-i este foame şi el începe să o ia la întrebări ca ce apel aşa de important are de se duce de la masă cu telefonul mobil în mână. Dila îi spune că ea deţine conacul Barazoglu şi în acea casă şi pe acea proprietate este liberă să facă tot ce îşi doreşte pentru că ea are acea putere...
Eren foarte speriată de comportamentul bolnav al lui Azer, fuge după Dila şi pe scări o roagă să se întoarcă la Istanbul, dar ea nu vrea şi îi spune mamei ei să nu îşi facă griji pentru că nu i se va întâmpla nimic rău.
Eren: Ascultă-mă, să mergem mâine la prima oră la Istanbul. Sau chiar în această seară.
Dila: Nimic nu se va întâmpla!
Azer se duce în camera Dilei să o prevină că dacă nu va renunţa la agie, să plece de bunăvoie din casă,  atunci războiul dintre ei va începe şi o va trimite într-un sicriu de acolo...
Azer: Dar mai întâi dă-mi înapoi proprietatea pe care ai furat-o de la tatăl meu.
Dila: Știu ce i-ai făcut Fatmei. Știu că ai violat o femeie pe care spui că o iubești și că vei muri pentru ea. Tu eşti acela. Ești o creatură patetică.
Dila dă cărţile pe faţă şi îi spune cât de dezamăgit şi ruşinat s-a simţit tatăl său pentru ceea ce el a făcut şi îi spune că ştie totul de la Seyit.
Azer se duce în miez de noapte la mormântul tatălui său să-i reproşeze ca niciodată nu l-a înţeles şi că el de fapt o iubeşte pe Fatma...
În următoarea zi, un avocat ajunge la conacul Barazoglu şi vrea să vorbească cu Dila şi Azer. Acesta le spune că este la el testamentul lui Seyit pe care l-a schimbat cu puțin timp înainte de moartea sa şi doreşte să li-l citească şi când se duc în cameră, Sultan li se alătură şi ea, deşi nu este poftita...
Avocatul le spune că conform primului testament jumătate din proprietatea răposatului Seyit Bey a fost trecută pe numele Dilei, ceea ce ştiau şi Azer cu Sultan. Dar Seyit a schimbat testamentul cât era la închisoare şi noul testament  confirmă faptul că cealaltă jumătate de avere pe care Azer o deţinea înainte, acum este tot pe numele Dilei.
Azer şi Sultan devin foarte furioşi când aud şi Dila uimită întreabă cum este posibil aşa ceva, deoarece ea a deţinut doar drepturile ce i se cuveneau lui Ihsan.
Avocatul le explica că domnul Seyit l-a invitat pe domnul Sumera în închisoare şi a făcut modificări la testament.
Avocatul: Doamna Dila va gestiona şi cealaltă jumătate din avere, care va aparţine copilul doar la vârsta majoratului. Deci, atunci când copilul vă împlinii 18 ani , d-na Dila va transfera jumătate din averea sa,  la copilul lui Azer.
Dila merge să ia cina în oraş împreună cu Riza şi Canan, cărora le povesteşte totul despre testament şi Riza când aude că Seyit i-a lăsat Dilei şi jumătatea din averea lui Azer începe să se îngrijoreze şi mai mult pentru viaţa iubitei lui.
Canan primeşte un telefon cu privire la un accident de maşină şi înainte să plece îi dă Dilei o scrisoare care a ajuns la directorul închisorii şi i-a dat-o procuroarei să o dea Dilei. Dila desface scrisoarea şi când o citeşte vede că era scrisoarea de la hotel pe care ea i-a scris-o lui Riza.
Riza se duce imediat acasă la mama lui ştiind că numai de la ea a ajuns scrisoarea spre Seyit şi o ceartă pentru ceea ce a făcut spunându-i că fiecare lucru pe care ea îl face provoacă şi mai mult rău celor din jurul ei.

Dila face nişte calcule cu privinţa la cheltuielile şi plăţile pe care trebuie să  le facă oamenilor şi constată că cheltuielile sunt de 1.500 de lire şi au fost plătiţi doar 800 de lire. Canip începe să-i ia la rost pe cei de la care a cumpărat încercând să iasă el nevinovat, dar dila o cheamă imediat şi pe soţia lui Canip şi le spune că ei doi sunt responsabil de lipsa celor  10.000 de lire.
Hayryie îi dă lui Canip braţările primite le la Sultan ca să le vândă pentru a platii Dilei cei 10.000 de lire pe care i-au furat.
Canip merge să se întâlnească cu Melike şi îi spune acesteia tot ce ştie despre Dila şi azer. Melike afla că toată averea lui Seyit îi aparţine Dilei acum şi Sultan este gravidă. Canip îi cere bani motivând că datorează o sumă de bani şi cineva face presiuni asupra lui să înapoieze urgent banii. Melike pune la cale un nou plan de atac împotriva Dilei şi Canip trebuie să-i îndeplinească dorinţa dacă vrea să primească acei bani.
Melike: Acum ascultă-mă cu atenție. dacă executaţi bine sarcina pe care ţi-am dat-o, vei primi bani de la mine. 
Canip merge într-un mall sa vanda brăţările unui bijutier dar ajunge când magazinul era deja închis şi o sună pe soţie să-i spună că nu a reuşit să le vândă.
Dila şi Riza îşi petrec seară împreună în casa lor şi cei doi îndrăgostiţi  îşi fac declaraţii de dragoste. Dar mama ei se îmbolnăveşte şi o sună pe Dila, ea este nevoită să plece la conacul Barazoglu. În drum spre casă, Dila opreşte la o farmacie să cumpere ceva pastile pentru gripă şi după ce se urcă în maşină este urmărită de cineva. Acei bărbaţi o depăşesc cu masina şi reuşesc să îi tăie calea făcând-o să oprească, apoi o răpesc...

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

BIOGRAFIE: İrem Helvacıoğlu | Pelinsu, actrița din Camera 309

BIOGRAFIE: Furkan Palali | Onur, actorul din Camera 309

Cei mai frumosi actori turci ~ Top 10