Dila ~ Dila Hanım, episodul 21, rezumat

Dila ~ Dila Hanım, episodul 21, rezumat
La conacul Selamoglu, Dila se ceartă cu Melike pentru că i-a ucis calul şi Riza cu Fatma asistă la conversaţia acidă dintre cele două femei.
Dila: L-ai ucis pe Aktay. Mi-a otrăvit calul!
Melike: Doamne, ce este asta calomnie?
Dila: Înainte cu o jumătate de oră a murit în brațele mele! I-a dat mâncare otrăvită!
Riza: Dila, despre  ce vorbești? Mama?
Melike: Să vă fie rușine. 
În timp ce Dila pleacă cu maşina plângând, Riza se ceartă cu mama lui, dar ea nu recunoaște. El îşi face bagajul şi pleacă de acasă, deşi Melike îl imploră să nu facă asta.
Riza: De acum înainte nu mai am o mamă.
Riza se duce pe moşia lui Seyit Bey şi îi este alături Dilei când îşi îngroapă calul, apoi cei doi îndrăgostiţi se plimbă pe malul mării şi spre seara se duc împreună la casa lor. Cei doi îndrăgostiţi îşi petrec noaptea împreună la frumoasa lor casă.

Azer vrea cu orice preţ să o înlăture pe Dila de la conducerea clanului şi se duce la poarta închisorii pentru a-l vedea pe tatăl său, dar paznicii nu-i permit să intre şi nici nu acceptă să ia scrisoarea. Azer furios că planul nu i-a reuşit se duce la un birt și în timp ce bea, citeşte scrisoarea Dilei până ce o memorează ca pe o poezie, apoi beat fiind se apucă să le citească scrisoarea unor bărbaţi care se aflau la masa alăturată şi împreună încep să râdă. După ce şi-a petrecut toată ziua la birt, noaptea într-o vreme se duce din nou la poarta închisorii, dar paznicii îl alungă şi el începe să strice pe lângă gardul închisorii. Paznicii furioşi merg la el şi de data asta îl alungă definitiv.
Dimineaţa, Sultan se miră când îl vede pe Azer aşa fericit şi îl întreabă ce motiv are de radiază de fericire. El îi spune că astăzi este ultima zi în care Dila este agă şi când îi arata scrisoarea lui Sultan, aceasta o ia să o citească, dar el nu o lasă.
Un bărbat se duce la Seyit la închisoare, deoarece este nemulţumit în legătură cu o afacere pe care a făcut-o cu Azer şi acesta nu-i mai răspunde la telefon. Azer ar fi vândut un teren şi acel bărbat i-a plătit pentru el şi a primit în schimb un act de vânzare.
Azer stă la rând ca să intre şi el în vizită la tatăl său pentru a-i da scrisoarea Dilei, dar când ajunge la el are o surpriză neaşteptată. Seyit îl ia la bătaie şi jandarmii îi despart.Azer a vândut acel teren când a vrut să fugă cu Fatma la Istanbul.
Seyit: Dumnezeu m-a pedepsit! Idiotule. Prostule. Îmi voi ucide propriul copil pentru tine!. Ai vândut pământul nostru! Ai distrus familia noastră!


Azer foarte supărat după ce a luat bătaie de la tatăl său, se duce pe malul mării ca să se gândească în linişte cum să o înlăture pe Dila din viaţa lor şi vorbeşte singur.
Azer, din nou  ai probleme mari.
Azer se duce la birt şi îi scrie o scrisoare tatălui său, deoarece nu a putut vorbii cu el.

Metin îşi sună partenerul de afaceri şi când aude robotul spunând că acel număr nu mai este folosit începe să se sperie, apoi se duce la biroul prietenului său şi află de la un bărbat ca partenerul lui de afaceri a venit acum o lună la Adana și acum a dispărut brusc. Bărbatul îi mai spune că acel trişor a împrumutat bani de peste tot şi când îl vede pe Metin schimbat la fata îl spune că spera să nu îl fi înșelat şi pe el pentru că cei doi aşa zis afacerişti sunt nişte escroci.
Metin aproape că se scapă din picioare când aude că a pierdut banii fratelui său şi se duce la conac şi îi povesteşte  totul mamei lui. Gurbet îi promite că va avea ea grijă de tot şi el să nu facă nimic.
Gurbet merge în camera lui Melike şi îi cere un împrumut de o sută de mii de lire. Melike când aude începe să râdă de ea şi Gurbet o şantajează că dacă nu-i da acei bani, atunci îi va spune lui Riza ca Fatma a fost violată de Azer.
Melike furioasă îi dă o palmă lui Gurbet şi aceasta se urcă în maşină şi merge spre Adana, dar Melike este în urma ei. Cele două ajung acolo, Gurbet intra prima, apoi Melike şi ca nu cumva Gurbet să apuce să-i spună lui Riza despre Fatma, scoate pozele cu Gurbet din tinereţe de la clubul de noapte.
Riza îi spune că ştie că tatăl lui şi Gurbet s-au cunoscut într-un club de noapte, deoarece acesta i-a
spus totul înainte de a muri.
Melike mirată că fiul ei ştia totul, îi spune că Gurbet o şantajează şi atunci Gurbet îi spune lui Riza că el nu ştie ce s-a întâmplat între Fatma şi Azer.
Riza ştia ceea ce Fatma i-a spus că l-a împuşcat pe Azer, ci nu că a fost violată şi  când aude îşi iese din minţi, şi începe să îi reproşeze lui Gurbet de ce îndrăzneşte să o şantajeze pe mama lui, ştiind că Metin nu este fratele lui.
Melike şi Gurbet rămân şocate, Melike nu ştia asta, iar Gurbet nu se aştepta ca Riza să ştie şi crezând că el ştie adevărul despre viol, nu mai spune nimic.
Riza o ceartă pe Gurbet spunându-I că la acceptat pe Metin că pe un frate  şi nu le-a spus adevărul ca să nu îl rănească pe Metin pentru că nu merită aşa ceva. Apoi le mai spune că tatăl său a fost un om bun şi nu şi-a bătut joc de un copil nevinovat pentru l-a trecut pe numele lui, iar Metin are un certificat de naştere ca şi fiul unui Selamoglu…
Riza le da afară pe amândouă, fiind sătul de conflictul Melike-Gurbet. Gurbet îl sună pe fiul ei şi îi spune că are o veşti proaste, iar când Metin aude că nu va putea pune la loc banii luaţi de la Riza începe să dispere.

Azer nu mai poate de dorul Fatmei şi se duce la conacul Selamoglu şi o caută pe Fatma la geam, aşa cum obişnuia înainte. Fatma devine foarte agitată când îl vede şi Haydar care era în curte merge şi îl alungă pe Azer, dar cum el nu vrea să plece, Haydar îl ameninţă cu arma spunându-i să dea un motiv pentru care să nu-l împuşte.
Azer zice să-l împuşte şi Haydar îi dă o lovitură în cap, apoi îl alungă de acolo şi Fatma începe să plângă.

Dila şi Riza se duc să depună o cerere pentru căsătorie şi când ea îl întreabă dacă este sigur că vrea să facă asta, el îi spune că vrea să se căsătorească cu ea cât mai curând posibil.
Cei doi îndrăgostiţi intră să depună cererea pentru căsătorie şi este acceptată, apoi ei stabilesc să facă nunta acasă la ei şi martori să fie Canan cu Haydar. Riza zice să se căsătorească peste o oră şi Dila hotărăşte că cununia civilă să fie ziua următoare.

Melike şi Gurbet se întorc la conac dar fiecare în maşina ei şi Haydar îi spune de vizită lui Azer la Fatma. Melike se duce la fiica ei şi încercă să o consoleze spunându-i că ştie de Azer şi îi promite că o va proteză mereu.

Riza şi Dila iau o cină romantică la restaurant şi el îi spune că nu-i vine să creadă că mâine se vor căsători, totul fiind că şi un vis, iar Dilei îi este frică că nu cumva visul lor să se spulbere.
Un bărbat merge la masa lui Riza şi îi spune că el este directorul unei sucursale bancare şi pentru împrumutul pe care l-a cerut, vrea să-i viziteze fabrica mâine, deoarece nu poate să-i acorde mai multe credite şi atunci Riza afla că i-au dat bani lui Metin pentru că avea drept de semnătura fiind persoană autorizată. Riza a rămas pe gânduri şi ca să nu o agite şi pe Dila îi cere permisiunea să meargă să sune pe cineva.
Metin şi Gurbet s-au hotărât să plece de la conac şi în timp ce ea îşi făcea bagajul, Metin era la birouri şi luă din seif banii lui Riza pe care i-a pus într-un diplomat.
Metin a sunat-o pe mama lui să iasă în curte şi când să plece sunt prinşi de Riza şi Haydar.
Gurbet încearcă să motiveze plecarea lor fără să-i anunţe, datorită conflictelor dintre ea şi Melike spunându-le că demult aceasta şi-a dorit ca ei să plece şi acum i se îndeplineşte dorinţa...
Riza îl trimite pe Haydar să verifice în maşină şi când găseşte diplomatul plin cu bani, Melike este şocată. Apoi Riza le explica că Metin a folosit semnătura lui pentru a obţine un împrumut de la bancă şi îl spune să-i fie ruşine pentru ceea ce a făcut ştiind că el l-a considerat fratele său.
Melike tot întreabă câţi bani a luat Metin şi află că 323.000 de mii de lire, acei bani sunt în diplomat, dar în total l-a jefuit de 823.000 de mii de lire.
Melike vrea ca Riza să anunţe poliţia, dar Gurbet îl roagă să nu facă asta spunându-i că Metin este fratele lui şi va lucra până îi va restitui fiecare bănuţ. Riza îi spune că Metin nu mai este fratele lui şi îl alungă de la conac cu tot cu bani. Cei doi fraţi plâng şi Melike insistă să cheme poliţia, dar Riza o trimite în camera ei, iar Metin si Gurbet pleacă.

Canip face lista cu cheltuieli şi soţia lui îi spune să adauge mai multe cutii de ulei şi detergent de rufe pentru a le rămânea lor nişte bani.
La conacul Barazoglu, Azer o ameninţă pe Dila că ar fi bine să îşi facă bagajele deoarece mai mult de trei zile nu va sta în casa lor.
Dila şi Canan merg împreună să cumpere rochia de mireasă şi după ce ea probează mai multe rochii de mireasă, îşi alege o rochie foarte frumoasă.
Sultan şi Rasit se întâlnesc pe plantaţia de portocali şi ea îl ceartă spunându-i că i-a spus să nu mai meargă acolo că este foarte periculos, dacă o să-i vadă cineva şi să înceteze cu mesajele. El o întreabă din nou de copil şi când ea îi spune că acel copil este cu soţul ei. El îi spune că minte şi l-a folosit ca să rămână gravidă si acum il indeparteaza, apoi o întreabă dacă se va căsători cu el.
Azer iese dintre portocali exact în spatele lor şi Sultan îi spune că Rasit este cineva din satul ei şi caută drumul. Rasit este lut de braţ de către Azer şi dus la conac, apoi Azer o strigă pe servitoare ca să pregătească un pachet cu produse alimentare pentru mama lui Sultan, că Rasit să i le ducă. Azer se pare că ştie despre relaţia dintre Sultan şi Rasit dar vrea să se joace cu nervii lor. Rasit pleacă cu maşina, la fel şi Azer şi Sultan cu servitoarea rămân pe gânduri.
În timp ce Fatma şi mama ei veneau de la cumpărături, ea îşi dorea să meargă acasă, dar Melike vroia să-i mai cumpere şi o geantă. Cele două sunt oprite de Azer care citea ziarul pe o bancă în parc şi el se oferă să le ajute la bagaje, apoi o imploră pe Fatma să-l asculte spunându-i că o iubeşte. Melike îl face câine şi îi spune că nu merită să îşi păteze mâinile omorându-l...
Seyit Bey îşi schimbă testamentul în favoarea Dilei, deoarece este dezamăgit de Azer că a vândut 15 acri de teren.

Notarul când aude că vrea să-i lase întreaga avere Dilei, îl întreabă dacă este sigur deoarece Azer este fiul lui şi Dila este doar o strină care mâine poate să dispară, dar Seyit îi spune că Dila este ca şi fica să şi propriul lui fiu este naiv pentru că a vândut o parte din pământ fără acordul său. Seyit îi spune clar că s-a decis şi Dila ştie ea ce să facă ca să aibă grijă de familie şi clan.
La conacul Barazoglu, Dila i-a spus mamei ei să se îmbrace frumos pentru că are o surpriză pentru ea şi Eren o întreabă despre ce este vorba spunându-i că nu este copil şi atunci Dila o asigură că nu are motive să se îngrijoreze şi pleacă împreună la casa ei.
Dila şi mama ei intră în casă şi Eren pare surprinsă să îi vadă acolo pe Riza, Canan şi Haydar. Ea întreabă de ce a adus-o acolo şi ce fac ei acolo. Dila îi spune că ea şi Riza se căsătoresc şi a venit la nunta lor.
Lui Eren începe să-i fie teamă de ceea ce va spune Seyit şi după ce cei doi miri o asigură că totul va fi bine, aceasta îi felicita. Dila se îmbrăca în rochia de mireasă şi mama ei când o vede este foarte fericită, apoi Riza îi spune viitoarei lui soţii că este foarte frumoasă.
Fatma speriată că Azer o vă urmării mereu se duce la închisoare şi îl imploră comandant să o lase doar cinici minute să vorbească cu Seyit Bey. Seyit o întreabă pe Fatma dacă Azer încă o deranjează şi ea plângând îi spune că el nu o lăsă în pace, el apare întotdeauna şi pretutindeni , apoi îi mai spune că i-a distrus viaţa.
El o întreabă dacă Azer i-a făcut ceva rău şi află că a violat-o şi mama ei l-a împuşcat, dar el nu se opreşte şi umblă după ea.
Fatma pleacă şi Seyit se duce în celula foarte trist, se prăbuşeşte la pământ şi face un atac de inimă, exact când Dila şi Riza trebuia să oficializeze căsătoria, telefonul ei sună şi află despre Seyit.

Sursa capturi de ecran: www.startv.com.tr

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

BIOGRAFIE: İrem Helvacıoğlu | Pelinsu, actrița din Camera 309

BIOGRAFIE: Furkan Palali | Onur, actorul din Camera 309

Cei mai frumosi actori turci ~ Top 10