Dila ~ Dila Hanım, episodul 20, rezumat

Dila ~ Dila Hanım, episodul 20, rezumat
Riza ajunge cu Dila în faţa casei lor şi atunci când el îi desface eşarfa de la ochi, ea este plăcut surprinsă de ceea ce vede.
Dila: Riza, această casă frumoasă. Sii casa și mobilierul. Totul este foarte frumos.
Riza: Zâmbetul de pe fața ta este suficient pentru toată viață mea.
Azer merge în fata conacului Selamoglu din dorinţa de a o vedea pe Fatma, dar când o suna pe telefon robotul îi spune că a sunat la un număr care nu este utilizat şi devine furios că nu mai poate lua legătura cu femeia iubită.
Seyit Bey cu Dila sunt pe plantaţia de portocali şi el este foarte mândru de nora lui, iar oamenii de acolo o tratează pe Dila că pe o adevărată aga spunându-i că randamentul de pe plantaţie este foarte productiv.
Sultan se întoarce de la medic, acasă, fiind foarte fericită că este însărcinată şi îi arătă lui Hayryie o poză cu bebeluşul făcută la ecograf. Dar servitoarea profita din nou de bunătatea lui Sultan şi mai primeşte o brăţară din aur.
Dila şi Seyit se întorc la conac şi se aşează la masa pe terasa împreună cu familia. Sultan, fericită că este însărcinată, le arata o poză de la ecografie, dar Azer devine furios şi cu greu se preface că se bucură. Azer vrea să o facă pe Sultan să renunţe la el şi în timp ce o cuprinde şi o ţine aproape de el începe să o agreseze strângând-o de umăr , fiind văzut de Dila şi mama ei. Sultan nu mai rezista de durere şi plângând pleacă în camera ei, iar Seyit se ia de fiul lui întrebându-l ca ce i-a făcut.

Melike merge în camera Fatmei să se asigure că fiica ei este bine şi când vrea să-i deschidă geamul, Fatma strigă la ea să-l închidă, deoarece ei îi era frică ca nu cumva să vină Azer la ea.
Metin îi dă lui Melike o scrisoare spunându-i  că este pentru fratele său şi o roagă să îi dea scrisoarea când îl vede. Melike se duce în camera ei şi când desface acea scrisoare şi o citeşte, este plăcut surprinsă să vadă că era de la Dila. Ea o pune într-un alt plic şi se întâlneşte cu Canip, căruia îi dă scrisoarea spunându-i să ajungă la Seyit. Azer îl vede pe Canip agitat şi îi ia scrisoarea crezând că Melike a scris în acea scrisoare ceea ce el i-a făcut el Fatmei, dar când o citeşte se bucură că are ceva împotriva Dilei şi spune că Melike este o femeie uimitoare.
Seyit i-a anunţat pe Azer şi Sultan că va organiza o petrecere în cinstea nepotului şi la conacul Barazoglu angajaţii lucrează de zor la bucătărie şi pregătesc bucate alese, până şi curtea conacului este curăţată şi caii sunt împodobiţi cu straie de sărbătoare.
La conacul Barazoglu petrecerea a început şi invitaţii sunt trataţi boiereşte, ei mănâncă bunătăţi alese şi dansează pe ritmurile muzicii turceşti. Riza nu mai rezista fără iubită lui şi merge în grădina conacului, de unde îi trimite un mesaj pe telefon Dilei şi cei doi se întâlnesc acolo. Azer este felicitat pentru că va deveni tătic, dar el nu se bucură şi crede că ameninţând-o pe Hayryie va putea afla cu cine a făcut Sultan copilul. Cei doi vorbesc la grajduri şi Azer aproape că o îneacă pe servitoare cu o bucată de shaorma, apoi află că Sultan şi-a găsit singură un bărbat cu care a facut copilul, dar ea jură că nu ştie cine este acel bărbat.
Seyit dansează în mijlocul celor invitaţi la petrecere și începe să tragă cu pistolul în sus, fiind un obicei la turci, dar tânăra servitoare, Yasemin este împuşcată din greşeală pentru că glonţul a ricoşat şi petrecerea ia sfârșit. Dila şi mama ei îi sar în ajutor lui Yasemin.
Azer duce un bărbat la tatăl său şi spune că acel bărbat a împuşcat femeia, dar când bărbatul care era dispus să ia pe el împuşcarea femei şi îi cere pistolul, atunci Seyit Bey refuză să se sustragă de la pedeapsă.
Seyit este şocat că a împuşcat fata, iar Azer încearcă să-l convingă să-i dea pistolul pentru a nu fi arestat, dar Seyit vrea să îşi asume responsabilitatea pentru accidentul produs. Vine ambulanța, jandarmi şi  Seyit Bey se predă singur ca un adevărat agă.
Dila plângând se urcă în ambulanţa şi îi este alături lui Yasemin încercând să o încurajeze să reziste până ajung la spital. Yasemin o întreabă ce s-a întâmplat şi după ce Dila îi spune că un mic accident, servitoarea îşi pierde cunoştinţa.
Dila: Va supraviețui?
Doctoriţa: Incă este prea devreme pentru a spune.
După ce Seyit este dus de jandarmi la secţie, Sultan începe să plângă pentru că cea mai frumoasă seară s-a transformat într-un cosmar, făcându-se de ruşine în faţa oamenilor din Sarigol şi mama ei încearcă să o consoleze. Rasit este se el acolo şi stă neputincios până ce rămâne singur cu ea şi atunci o întreabă de ce îl evită şi dacă el este tatăl copilului. Dar Sultan îi spune că nu este adevărat, ea nu-l evita, dar nu este momentul potrivit să vorbească despre asta, deoarece tata ei este în închisoare, iar fata nu se stie dacă va supraviețui. Sultan îi spune lui Rasit să o ducă pe mama ei acasă.
Canip şi soţia lui vorbesc şi ei despre cele întâmplate la petrecereşi el o suna pe Melike şi îi povesteşte cele întâmplate la conac. Melike îi spune lui Gurbet ca ASeyit a fost dus de jandarmi pentru că a împuşcat o femeie.
La spital, Dila o încurajează pe sora lui Yasemin şi îi spune că operaţia a decurs bine, doctorii au făcut tot ceea ce era necesar şi Yasemin se va recupera să nu îşi facă griji, apoi îi dă nişte bani.
Riza vine şi o ia pe Dila de la spital şi dupa ce se asigura ca iubita lui este bine, o duce la secţia de poliţie.
Dila intră la Seyit şi îi spune comisarului că ea este Dila Barazoglu, avocata domnului Seyit, apoi au o conversaţie şi socrul ei este dispus să îşi asume răspunderea pentru acel accident. Azer este si el acolo îngrijorat dar aşteaptă afară.
Seyit Bey este luat de jandarmi pentru a fi dus la închisoare şi Dila în urma lor îl strigă tata şi când ajunge la el îl ia de mână. El întreabă de Yasemn şi Dila îi spune că fata este bine şi va supravieţui, apoi el o roagă sa aibă grijă de familie, deoarece ea este aga acum şi trebuie să aibă grijă de tot şi să nu renunţe. Dila supărată îl încurajează spunându-i că va fi eliberat, dar el o face să-i promită că va fi mereu împreună cu familia Barazoglu.

Metin este la birou şi are o conversaţie cu prietenul lui, aşa zisul partener de afaceri care este un mare nemernic şi profită de naivitatea lui Metin luându-i bani. Khan mai vrea încă o sută de mii de lire şi Metin furios că a pierdut 250.000 de lire, îi spune că a terminat cu investiţiile, deoarece ce o să-i spună fratelui său când acesta o să vadă că au dispărut banii. Dar Khan viclean îi spune că banii vor creşte din nou, să nu se panicheze, deoarece cele mai mari companii japoneze de IT vor furniza acţiunile săptămâna viitoare şo vor dublă banii. Se pare că banii pe care Metin i-a luat de la Riza fără ca acesta să ştie, i-a investit în acţiuni la bursă şi aşa zisul lui prieten a păstrat banii pentru el.

Dila şi Riza continua să se întâlnească în secret şi vorbesc despre cele întâmplate şi sunt dispuşi să înfrunte orice pentru a fi împreună. Cei doi îndrăgostiţi îşi petrec noaptea împreună în casa lor şi dimineaţă Riza îi pregăteşte micul dejun mult iubitei lui soţii.
Melike văzând că fiul ei nu a dormit acasă, îl sună pe Canip şi întreabă dacă Dila este acolo şi când află că nu este la conac se crizează., apoi se duce în Adana la birouri şi o aşteaptă pe Dila.
Melike insistă că Dila să meargă cu ea la restaurant şi acolo îi spune să a vrut să o prevină pentru a găsi o cale corectă de a rezolva situaţia înainte de se termină nefericit şi îi spune clar să nu îl mai vadă pe Riza, să renunţe la el pentru totdeauna. Dar Dila nu este dispusă să renunţe la iubirea vieţii ei şi Melike furioasă îi spune că vorbele ei sunt în zadar şi o previne pentru ultima dată...

Azer se îmbată şi dă târcoale pe la conacul Selamoglu pentru a o vedea pe Fatma, apoi cu scrisoarea Dilei în mână se gândeşte cum să o alunge definitiv de la conac pe femeia care a ajuns aga şi i-a luat locul. Dimineaţa la micul dejun, Azer o întreabă pe Eren unde este Dila şi află că a ieşit mai devreme...

Dila ~ Dila Hanım, episodul 20, rezumat
Riza merge la închisoare în vizită la Seyit să se asigure că acesta este bine şi îi spune că a auzit că fata împuşcată este bine şi îi promite că de îndată ce faţă va ieşi din spital, îl va scoate din închisoare.

Azer se duce la malul mării şi mai citeşte odată scrisoarea , apoi o împăturește si vorbind de unul singur zice că trebuie ca tatăl lui să citească scrisoarea. El se duce la închisoare hotărât să dea plicul la jandarmi pentru  a fi dat  lui Seyit Barazoglu.

În timp ce Dila merge la grajduri şi îi dă calului să mănânce, apoi se duce la plimbare călare pe  calul dăruit de Ihsan, Melike se întâlneşte cu Canip şi îi dă instrucţiuni clare ce să facă pentru a o speria pe Dila. După ce Dila revine la conac, Canip merge la grajduri şi îi pune otravă în mâncarea calului şi îi dă să mănânce.
A doua zi dimineaţa Canip o anunta pe Dila despre Aktai Ea merge la grajduri, îl găseste mort si începe să plângă fiind foarte supărată că i-a murit calul, apoi pleacă cu maşina, deşi Eren a încercat să o oprească. Dila se duce se duce la conacul Selamoglu şi o strigă pe mama lui Riza să iasă afară, dar iese Riza şi ea îi spune să nu se amestece.
Sursa capturi de ecran: www.startv.com.tr

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

BIOGRAFIE: İrem Helvacıoğlu | Pelinsu, actrița din Camera 309

BIOGRAFIE: Furkan Palali | Onur, actorul din Camera 309

Cei mai frumosi actori turci ~ Top 10