Dila ~ Dila Hanım, episodul 19, rezumat

Dila ~ Dila Hanım, episodul 19, rezumat
În timp ce poliţia verifica conacul familiei Selamoglu, Fatma plângând se uită la mama ei prin geamul maşinii de poliţie. Lui Riza i se verifică pistolul pe care îl avea la brâu şi apoi poliţia cercetează casa. Riza bănuia că mama lui l-a împuşcat pe Azer pentru că dovezile arătau asta şi stă oarecum speriat gândindu-se că poliţia va găsi pistolul în noptiera lui, dar Haydar a fugit să ascundă acel pistol. După ce poliţia pleacă de acolo, Riza bănuieşte că Haydar a fugit să ascundă pistolul şi îl găseşte pe un câmp la o grotă şi îi ia pistolul.
Haydar încearcă să-l convingă pe Riza că Melike nu a făcut nimic greşit şi Riza îi spune că el nu şi-ar fi raportat mama la poliţie. Dar Haydar tot este suspicios şi întreabă că de ce a luat-o poliţia atunci. Riza îi spune că cineva a văzut totul,  există un martor şi totul depinde de ceea ce Azer va declara. Ei ştiu ce va spune Azer şi îşi fac griji pentru Melike...

Azer este mutat într-un salon, fiind în afara oricărui pericol şi familia aşteaptă cu nerăbdare ca efectul sedativelor să trecă pentru a se trezi.
Canip îi povesteşte soţiei despre Melike, spunându-i că l-a plătit cu cinci sute de lire şi îi dă punga să o pună în camera Dilei. Hayriye duce eşarfa Dilei care era tăiată în bucăţi de către Melike şi o pune pe pat în camera acesteia.

Canan şi Dila vorbesc la telefon despre arestarea Melikei  şi află că la conac nu s-a găsit arma, dar Dila este foarte îngrijorată de cum va reacţiona Seyit Bey.
În timp ce Riza aştepta la secţia de poliţie veşti despre situaţia mamei lui, Melike era interogată de un poliţist dar ea nu recunoaşte nimic, deşi poliţia a luat şi declaraţia unei femei care a fost martoră. Riza este informat despre situaţia mamei lui şi când pleacă de la secţie se întâlneşte cu Dila, care era foarte îngrijorată pentru el şi îl întreabă cum se simte, apoi merg împreună undeva să vorbească în linişte. Dila îi spune lui Riza ca Azer s-a trezit şi a fost transferat de la terapie intensivă, fiindu-i frică de ce va spune. Riza îi spune că el nu va lăsa nimic să stea în calea iubirii lor.

La spital, Seyit încearcă să-l trezească pe Azer spunându-i să-i spună doar un cuvânt, un nume şi apoi să se culce din nou dacă vrea, dar el nu vorbeşte.  În timp ce Seyit, este lângă Azer, împreună cu Eren și Sultan, este informat la telefon că Melike a fost arestată şi rămân şocaţi când aud, dar Sultan nu ezită să-i reproşeze socrului ei că a crezut că duşmănia dintre ei a luat sfârşit...
Dila ajunge şi ea acolo şi Sultan nu ezită să-i reproşeze şi Dilei câte ceva, apoi Seyit îl sună pe Riza şi stabilesc o întâlnire. Dila îl însoţeşte pe Seyit, deoarece este foarte speriată de ceea ce o să facă.
Seyit îi spune lui Riza că a venit acolo pentru a vorbi, nu să se certe şi vrea să-i pună câteva întrebări.
Și încearcă să-i explice ceea ce membri clanului i-au spus, spunându-i lui Riza să asculte bine ceea ce îi spune, apoi îi aminteşte că el a tras cu atâta ușurință glonțul care l-a ucis pe Ihsan. Cei doi stabilesc să fie pace dar dacă se va adeveri ca Melike a vrut să-i omoare filul atunci Seyit se va răzbuna.
Seyit: Mama ta este arestată! De ce ea este încă pe la poliție?
Riza: Ea a mers pentru a vizita rudele. Cineva a văzut-o şi este o neînțelegere

La conacul Selamoglu, Fatma stă la piscină şi plângând îi spune lui Haydar că Azer va spune că mama ei l-a împuşcat şi îi este foarte frică ca Melike să nu facă închisoare, dar este consolata de Haydar.

Azer se trezeşte şi Sultan îl întreabă cine l-a împuşcat, cei din familia Selamoglu, Melike, dar el nu vorbeşte. Ea îl sună şi îl anunţă pe Seyit că fiul său s-a trezit.

Dila şi Seyit ajung acolo şi pe rând îl întreabă pe Azer cine l-a împuşcat, dar el vrea să o agite pe Dila şi le spune că o să spună doar procurorului.
Canan ajunge la spital şi îi urează însănătoşire lui Azer, apoi îi pofteşte pe toţi afară, dar Sultan este nemulţumită că nu a lăsat-o să asiste la discuţie. Procuroarea îl întreabă dacă a văzut cine l-a împuşcat şi el îi spune că da a văzut, dar când ea întreabă dacă este cineva cunoscut îi răspunde că nu o ştie pe acea persoană.
Canan sună la poliţie şi ordonă ca Melike să fie eliberată. Apoi iese afară din salon şi când Seyit o întreabă cine a tras în filul lui afla că Azer a văzut doar puţin acea persoană care l-a împuşcat. Dila se bucură când aude şi tot timpul ţine legătura cu Riza prin mesaje pe telefon.
Dila ~ Dila Hanım, episodul 19, rezumat

La secţia de poliţie, Melike este eliberată spunându-i lui Riza ca mama lui este în libertate şi că Azer Barazoglu a spus că nu știe.
Melike se întoarce la conac şi Fatma este prima care o îmbrăţişează şi îi spune cât a fost de îngrijorată pentru ea. Riza îi spune Fatmei să-l lase singur cu mama lui pentru că vrea să-i vorbească.
Riza: Eu sunt fiul tău. propriul fiu. Aș prefera să-mi taie venele decât să te fi raportat...
Melike: Chiar dacă știi că e vina mea? Dar nu am făcut-o. 
Riza: Chiar dacă e vina ta.

Dila şi prietena ei Canan sunt la un restaurant şi au o conversaţie în care vorbesc despre cele întâmplate cu Azer.
Dila: Crezi că a făcut doamna Melike? 
Canan: Nu știu
Tânăra servitoare face curăţenie în camera Dilei şi pune acea eşarfă de pe pat, în dulap.

Familia Selamoglu ia cina împreună şi cele două mame, Melike şi Gurbet continua să se înţepe reciproc făcându-l pe Riza să se ridice de la masă.

La spital, doctorul merge în vizită la Azer şi le spune că acesta s-a recuperat bine şi rapid, dar dimineaţă o să meargă din nou la el. Azer o trimite pe Sultan să-i cumpere nişte fructe pentru a putea vorbi cu tatăl său şi îi spune că ştie că nu-l considera om și el și procuroare aşteaptă să le spună cine l-a împușcat . Dar i s-a spus că Riza Selamoglu l-ar fi împuşcat, dar el nu a spus nimic pentru că are conştiinţă şi la urma urmei este şi el om... 
Seyit îl întreabă dacă Riza l-a împuşcat şi află că nu este Riza cel care a tras, deoarece el i-a spus adevărul şi chiar nu ştie pe acea persoană care l-a împuşcat. Se pare că conştiinţa lui Azer l-a făcut să simtă că a greşit violând-o pe Fatma.


Riza îi cheamă în biroul lui pe Melike şi Haydar, iar Fatma ascultă la uşă ce vorbesc cei trei. Melike întreabă de ce Haydar este acolo şi Riza îi spune că acesta a încercat să o protejeze şi vrea să ştie cu adevărat ce s-a întâmplat. Apoi Riza o sună pe femeia care a fost martoră, aceasta fiind o persoană cunoscută din familie, care îi spune că mama lui i-a spus ce să spună la poliţie şi ea a mers acolo înainte de prânz fiind interogată toată ziua. Femeia întreabă dacă cel puţin mărturia ei a ajutat-o pe Melike, deoarece mama lui i-a trimis nişte bani şi chiar nu era nevoie. Riza a ţinut convorbirea pe interfon ca mama lui să audă şi înainte de a închide apelul îi mulţumeşte femeii şi îi promite că va trece pe la ea cât de curând posibil.
Riza: Mărturia mincinoasă este o crimă mare...
Fatma a auzit tot de la uşă şi intră în birou spunând că ea l-a împuşcat pe Azer şi Melike când aude îi spune Fatmei să tacă şi zice că ea este cea care a tras în Azer, nu Fatma. Fatma le spune că mama ei vrea să o protejeze şi leşină, apoi îşi revine după ce este dusă în pat şi Riza îi spune mamei sale să iasă din cameră.
Fatma îi povesteşte lui Riza despre relaţia ei cu Azer că a durat trei luni de zile şi deşi ea i-a spus să stea departe de ea, el spunea că o va lua de soţie şi de frică ca nu cumva, el să-l omoare pe Azer, nu i-a spus...

Fatma susţine că s-a întâlnit cu Azer şi ea este cea care l-a împuşcat, dar Riza nu o crede şi întreabă ca de ce ar trage dacă i-a făcut nimic. Ea insistă să meargă la doctor ca să afle adevărul şi Riza furios zice că îl va ucide pe acel ticălos, dar Fatma îl roagă să nu facă asta pentru că nu i-a făcut nimic.
Riza o sună pe Dila şi stabilesc o întâlnire pentru amândoi îşi duc dorul unul altuia.

Riza vorbeşte cu Haydar în curtea conacului, deoarece nu îi vine să creadă că Fatma ar fi tras fără nici un motiv în Azer şi îl întreabă pe Haydar ca de ce martorul a văzut-o pe mama și nu pe Fatma.

Haydar  este nevoit să-l mintă pentru a o proteja pe Melike şi îi spune că după ce Fatma l-a împușcat pe Azer, a sunat-o pe mama ei și ea a plecat după ea şi probabil atunci martorul a văzut-o pe Melike. Chiar dacă Haydar i-a dat unele explicaţii, Riza tot este suspicios şi îi spune că de ce mama lui a trimis-o pe mătuşa Redif să depună declaraţie mincinoasă, dar Haydar îl sfătuieşte să înceteze deoarece Fatma este disperată.

După o săptămână Azer este externat din spital, fiind complet refăcut și acasă relaţia dintre el şi  tatăl său decurge mai bine şi familia este liniştită.
Sultan face un test de sarcină şi asistenta îi spune că peste o jumătate de oră va avea rezultatul. Rezultatul testului de sarcină iese pozitiv şi ea se bucură că în sfârşit i-a ieşit planul.

La Adana, Metin şi Dila se întâlnesc la lift şi el este foarte respectos cu ea. Metin şi cei doi prieteni ai lui au întâlnire la biroul lui pentru a discuta despre noua lor afacere şi sunt uimiţi să-l vadă pe Metin cu un diplomat plin de bani, fiind dispus să-i investească în acea afacere.  Khan îl întreabă că de unde are el atâţia bani şi el îi răspunde că numele lui este Metin Selamoglu şi că în toate băncile dispune de resurse nelimitate.
Azer merge în vizită la biroul Dilei şi face mişto de ea întrebând-o dacă îşi goleşte biroul şi ea îi spune că pentru un timp o să lucreze de acasă. El îi spune că va trebui ca ea să cureţe biroul pentru că agia ei o să fie încheiată în curând, deoarece îi va spune lui Seyit despre dragostea dintre ea şi Riza Selamoglu. Dila devine furioasă şi îl dă afară pe Azer.

Melike se întâlnește cu Canip şi îl întreabă dacă a pus punga cu eşarfa în camera Dilei aşa cum i-a spus şi află că a făcut totul exact cum i-a ordonat. Canip îi spune informații despre ceea ce se petrece la conacul Selamoglu şi când Melike îl întreabă dacă Dila s-a mai văzut cu Riza, el îi spune că nu ştie, apoi ea îi mai dă o sumă mare de bani într-un plic.  

Dila şi Riza se întâlnesc din nou şi el îi spune că dacă crede că nu se poate trăi în acel oraș, atunci el vinde tot şi pleaca oriunde cu ea. Dar Dila îl întreabă cum rămâne cu ceea ce lasă în urmă şi îi spune că poate trăi oriunde, cel mai important este că ea să fie cu el şi vor fi fericiţi.

Sultan se întoarce la conac şi o plăteşte pe Hayriye pentru că i s-a îndeplinit dorinţa mult aşteptată. Cele două se îmbrăţişează de bucurie că Sultan este însărcinată.
În timp ce familia Barazoglu era la cină, Sultan îi anunţa pe toţi că este însărcinată. Seyit vede rezultatul testului de sarcină şi se bucura, apoi Dila o felicită, dar azer este suspicios în privinţa sarcinii.
Dila merge în camera ei găseşte eşarfa violet pe care Melike a tăiat-o. Ea foarte speriată o strigă pe Yasemin şi o întreabă cum a ajuns acea eşarfa acolo, dar servitoarea nu ştia. Dila s întâlneşte cu Riza şi îi arata eşarfa spunându-i că îi este frică şi el încearcă să o liniştească.
Riza se duce la conac şi intră furios în camera lui Melike, apoi îi arată eşarfa sfâşiată bucăţele şi o întreabă ce înseamnă asta pentru ea. Cei doi se ceartă din cauza Dilei şi Riza îi spune clar mamei sale ca el şi Dila se vor căsători şi să înceteze.
Rasit o sună pe Sultan dar ea îşi închide telefonul.
Azer se duce la spital şi intră într-un cabinet de urologie şi apoi o sună pe Fatma vrând să-i ceară iertare, dar răspunde Melike şi cei doi se ceartă. Azer îi spune că el este soţul Fatmei şi să-i spună Fatmei ca o iubeşte şi o va lua în curând la Istanbul.
Azer se întoarce la conac şi se întâlneşte cu Dila la maşină, apoi îi reaminteşte ca el o va da jos de la agie...
În timp ce Sultan se uită la televizor, Azer furios o ameninţă cu arma şi o întreabă cine este tatăl copilului, dar ea îl minte în continuare spunându-i că el este tatăl copilului lor.
Azer: Te-am întrebat cine este tatăl acelui bastard din burtă.
Dila ajunge la întâlnirea cu Riza şi acesta o leagă la ochi şi îi face o surpriză plăcută.

Vizionează Dila episodul 19 online aici.


Sursa info/capturi de ecran: www.startv.com.tr

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

BIOGRAFIE: İrem Helvacıoğlu | Pelinsu, actrița din Camera 309

BIOGRAFIE: Furkan Palali | Onur, actorul din Camera 309

Cei mai frumosi actori turci ~ Top 10