Dila ~ Dila Hanım, episodul 18, rezumat

Dila ~ Dila Hanım, episodul 18, rezumat

Dila şi Riza petrec momente frumoase şi unice împreună. El îi spune iubitei lui că nu mai vrea să stea fără ea, dar Dila îi aminteşte că are obligaţii ca şi avocată, apoi stabilesc să îşi petreacă săptămână împreună.
Melike îl lasă pe Azer să zacă pe debarcader şi se întoarce la conac. Ea pune pistolul înapoi în camera lui Riza şi apoi se duce la Fatma şi în timp ce o mângâie pe cap îi spune că nimeni nu trebuie să afle că ea a fost violată. În timp ce Melike îi spunea fiicei ei că Azer nu mai există şi nu o să-i mai poată face nimic, Gurbet ascultă la uşă.
Fatma este în depresie din cauza violului şi vestea că Azer nu mai există o tulbură şi mai mult...
Azer este găsit de nişte pescari şi când îi vede, apucă să îl prindă cu mâna de colţul pelerinii pe unul dintre pescari şi spune de două ori “ajutor”.
Sultan şi Reuşit se întâlnesc undeva la fermă şi ea îi arătă citaţia de divorţ. Rasit îi face declaraţii de dragoste şi îi spune că o vrea în viaţa lui, dar Sultan îi cere să aibă răbdare pentru că nu au bani din ce trăi. El îi face cadou un lănţişor pe care i-l pune la gât.
Canip şi soţia erau afară la conac când Sultan s-a întorc de la întâlnirea cu Rasit şi ea îi spune servitoarei că s-a plimbat să ia puţin aer pentru că s-a plictisit acasă. Sultan îi spune lui Hayrye să facă două cafele, apoi stau împreună la masă şi aceasta îi ghiceşte în cafea.
Poliţia vine la conac şi cei aflaţi acolo află că Azer este în stare critică la spital. Sultan îl sună imediat pe Seyit şi îşi joacă foarte bine rolul de soţie îndurerată. Seyit când aude că fiul lui este în stare critică la spital i se face rău şi Eren foarte speriată încearcă să afle ce s-a întâmplat.
Dila ajunge acasă la mama ei şi îşi scoate inelul de logodnă de pe deget, apoi află ce s-a întâmplat cu Azer.

În timp ce Sultan şi Hayrye erau la spital şi se gândeau la avere, Seyit Bey, Eren şi Dila ajung acolo. Sultan izbucneşte în plâns când îi vede şi îi îmbrăţişează pe toţi. Doctorul iese de la chirurgie şi le spune că operaţia lui Azer a fost foarte complicată şi a durat şase ore şi jumătate, deoarece au avut de îi scos patru gloanţe. Apoi îi spune că a făcut tot posibilul dar Azer este în stare critică şi depinde doar de pacient dacă acesta îşi va reveni pentru că o să-l mai ţină 48 de ore cu respiraţie artificială şi viaţa lui este în mâna lui Allah.

La conacul Seramoglu, Melike îi duce supă Fatmei, dar ea refuză să mănânce şi începe să strige. Melike o prinde de braţe şi îi spune că ea a ucis un om pentru onoarea ei şi demnitatea familiei lor, apoi îi cere să o asculte şi să se comporte ca şi cum nimic nu s-a întâmplat. După ce Fatma adoarme, Melike se roagă şi îl imploră pe Allah să ia sufletul acelui ticălos (Azer).

Riza ajunge la conac şi Melike îl minte spunându-i că Fatma s-a îmbolnăvit şi încearcă să-l oprească să intre la ea în cameră. Fatma iese afară şi îi spune că se simte foarte rău, dar când Riza o întreabă ce s-a întâmplat, Melike intervine şi el nu află adevărul.

În timp ce Dila o consolă pe Sultan, aceasta se preface că îi este rău şi cere un sedativ de la doctor. Lui Seyit i se controlează tensiunea şi medicul îi recomanda să se liniştească deoarece are tensiunea mare. Dila iese din salon şi îl sună pe Riza să-i spună despre starea de sănătate a lui Azer, deoarece acesta a sunat-o mai devreme şi aştepta veşti de la ea.
Doctorul îi recomanda lui Seyit să plece acasă şi la ieşire din spital se întâlneşte cu Canan. Procuroarea le spune că a deschis o anchetă şi vor fi interogaţi martorii şi verificate maşinile, apoi îl asigură pe Seyit că o să fie găsit vinovatul...
Sultan profita de ocazie ca cei din familie au plecat acasă şi îl sună pe Canip să-i cumpere ceva de mâncare şi să-i ducă la spital. Sultan se duce într-un salon care era liber şi în timp ce se uită la televizor se apucă de mâncat, nici că îi pasă de Azer...
La conacul Barazoglu, Eren află de la Dila că se va căsători cu Riza şi se înfurie când aude, deoarece îşi face griji de ceea ce va spune Seyit. Dila îi explică mamei ei că ea şi Riza se iubesc şi de ce să nu se căsătorească şi stabilesc să nu spună nimic până o să vadă ce va fi cu Azer.
Seara pe terasa familiei Barazoglu, Seyit îi spune lui Eren că are o fiică minunată şi uneori se întreabă ce s-ar face el fără Dila, deoarece ea este o consolare de la Allah şi este sprijinul său. Eren se simte oarecum vinovată că îi ascunde adevărul despre relatia dintre fiica ei şi Riza, dar în acelaşi timp se simte şi mulţumită că Seyit o consideră pe Dila ca propria lui fiică şi îi mulţumeşte pentru vorbele frumoase.

Dila şi Riza s-au întâlnit din nou şi ea îi spune că trebuie să mai aştepte până ce se află veşti mai bune despre Azer şi abia atunci să-i spună lui Seyit. Riza o întreabă dacă s-au găsit vinovaţii şi află că încă nu se ştie cine a vrut să-l omoare pe Azer.

A doua zi, la spital, Eren îi duce o tavă cu mâncare lui Sultan, dar aceasta refuza să mănânce. Sultan era sătulă de cât a mâncat şi face pe supărată în faţa lui Eren.

La conacul Barazoglu, Seyit Bey are o întâlnire cu cei din clan şi unul  dintre ei îi spune că este posibil ca cineva din familia Selamoglu să-l fi împuşcat pe Azer. Seyit nici nu s-a gândit la aşa ceva şi le spune că între cele două familii s-a stabilit să fie pace şi nu mai sunt duşmani, dar acel bărbat insistă ca el să se gândească mai bine la ce i-a spus. Dila a auzit discuţia şi în drum spre spital îl întreabă pe Seyit dacă îi bănuieşte pe cei din familia Selamoglu şi el îi spune că nu ştie ce să creadă.

Riza este la birou şi vorbeşte cu Haydar despre Dila şi cele întâmplate cu Azer.
Metin este la un restaurant şi vorbeşte despre noua afacere cu nişte prieteni, apoi iese cu bătaie din cauza unui alt bărbat de la o masă.

Dila şi Seyit se întâlnesc cu procuroarea şi află că încă nu ştie nimic, dar conform rezultatului sosit cu raportul de balistică glonțul a fost împușcat dintr-un pistol şi ancheta continua să nu îşi facă griji. Dila iese după Canan şi o întreabă dacă ea l-a ajutat pe Riza să o găsească.

Riza se duce la spital şi vorbeşte cu Dila şi Seyit despre cele întâmplate cu Azer. Seyit îşi aminteşte ceea ce un alt aga i-a zis şi anume ca cineva din familia Seramoglu poate l-a împuşcat pe Azer...
Seyit îi spune lui Riza ca ei nu au dusmani şi atunci ar trebui să creadă că Azer s-ar fi împuşcat cu arma sa, pe el însusi cu patru gloanțe.

Riza ajunge la conac şi se gândeşte la ceea ce Seyit i-a zis despre pistol şi când verifică pistolul pe care el l-a luat de la Azer atunci când a vrut să-l omoare în pădure, vede că lipsesc exact patru gloanţe. Melike intra în camera lui Riza şi el o întreabă pe mama lui dacă a folosit acel pistol.
Riza: Aici lipsesc patru focuri. Unde sunt ele? 
Melike: Cum să știu eu?
Riza: Azer a fost împușcat cu cu patru gloanțe. Patru gloanțe s-au tras din pistol. Sii patru sunt lipsă aici.
Mamă, este ultima dată când am întreb.
Tu l-ai împuşcat pe  Azer? Ai tras în el? 
Melike: Nu. Nu am tras...

La birou, Riza îl întreabă pe Haydar dacă ar fi fost posibil ca mama lui să-l împuşte pe Azer şi Haydar îi spune că Melike nu ar fi putut face aşa ceva...
Fatma este la masă cu familia şi refuza să mănânce, deşi mama ei insistă. Ea suferă îngrozitor din cauza violului şi gândul că mama ei a tras în Azer o macină şi mai rău, aşa că se retrage în camera ei şi Melike merge la ea.

Dila şi Riza se plimbă pe stradă şi ea cu lacrimi în ochi îi explică că îi este frică ca nu cumva Seyit Bey să creadă că familia lui Riza l-a împuşcat pe Azer. Riza încearcă să o liniştească spunându-i să nu îşi facă griji, deoarece el nu a făcut nimic nimănui şi atunci ea îi spune să nu o înţeleagă greşit pentru că ea nu-l acuza, doar îi este frică de ar putea crede ceilalţi...

Melike merge în camera Fatmei să-i ducă ceaiul şi când vede că nu este în camere intra în panică şi iese afară strigându-i numele. Haydar o aude şi încearcă să o liniştească, apoi cei doi aud zgomot  la grajduri şi când se duc acolo o văd pe Fatma spânzurata cu o funie la gât, dar el o salvează la timp. Cei doi o duc pe Fatma în camera ei şi Haydar o întreabă pe Melike dacă Azer i-a făcut ceva fetei , bănuind că a fost violată şi Melike îl aprobă dând din cap.

Dila nu-l găseşte acasă pe Seyit şi îngrijorată merge la mormântul lui Ihsan să-l caute. Acolo îl aude pe Seyit cum îşi plânge fiul şi vorbele lui o fac pe Dila să plângă şi ea, apoi cei doi se îmbrăţişează.
Melike cu Haydar merg la spital şi când ea vrea să coboare din maşină, el vrea să o însoţească spunându-i că nu o poate lăsa singură, dar ea îi spune că Fatma este fiica ei. Melike îi mai spune lui Haydar că dacă a a iubit-o atunci să o aştepte acolo şi el îi spune că încă o mai iubeşte foarte mult... Haydar de duce iin urama ei.
Melike se furişează în salonul lui Azer şi după ce îi spune ce are pe suflet, îi ia masca de aer jos şi cu perna încearcă să-l sufoce, dar este întreruptă de o asistentă şi fuge.
Melike: Azer Barazoglu, tu ești cel mai rău și cea mai nefericită creatură pe care Dumnezeu a creaţo.
Şi un câine este mai bun decât tine. Deschide ochii.
Fatma este draga mea fiică cu o inimă bună. Tu i-ai distrus viața.
La ieşirea din lift se întâlneşte cu Canip.Melike îi spune că a venit să-l viziteze pe Azer şi Canip suspicios o întreabă ca la ora asta târzie.
 Melike: Sună-mă mâine.
Doctorul ajunge la Azer şi o întreabă pe asistenta de ce pacientul are pulsul aşa de rapid, dar ea nu ştie..
Haydar se întâlneşte cu Melike pe holul spitalului şi o scoate repede afară şi plecă la conac. Riza îi vede şi când o întreabă pe mama lui de unde vine, aceasta refuză să-i spună.
În ziua următoare, Riza se plimbă pe mosie împreuna cu Haydar şi îi spune că Azer a fost împuşcat cu patru gloanţe din pistol, fiind sigur că Melike l-a împuşcat dar nu ştie de ce...
Haydar încearcă să-l convingă că mama lui nu a făcut nimic greşit şi Riza îl atenţionează să nu încerce să o protejeze pentru că el ştie. Apoi se gândeşte dacă ar fi mai bine că mama lui să se predea s-au să aştepte ca Azer să se trezească.

La spital, Seyit îi spune Dilei că până ce vor trece 48 de ore îngrijorarea lui îl va termina. Sultan le spune că Azer avea pulsul mărit...

La micul dejun, Gurbet menţionează intenţionat de Fatma pentru că Riza să devină suspicios şi acesta întreabă de ce nu este Fatma la micul dejun, apoi se ridică de la masă şi merge în camera ei.
În timp ce Fatma vorbea la telefon cu prietena ei şi îi spunea că nu se simte bine, exact atunci Riza intra în camera ei. Riza o întreabă dacă este ceva care o deranjează.
Fatma: Da. ceva mă deranjează. 
Riza: Poți să-mi spui totul. Spune, sufletul meu.
Fatma: Sunt deprimată. Sunt foarte sufocantă. Sunt foarte nefericită.
Fatma nu-i spune adevărul şi atunci Riza o mângâie şi pleacă împreună la o plimbare ca să o înveselească.

La spital, doctorul le spune celor din familia Barazoglu despre starea de sănătate a lui Azer şi că îl vor transfera de la terapie intensivă în camera lui. Toată familia se bucură.
 Doctorul: Probabil fiind sub influența analgezicelor a avut un vis urât și pulsul i s-a accelerat, dar starea stare lui Azer este bună, are o imunitate puternică.
Dila primeşte un telefon de la procuroare şi merge să se întâlnească cu ea, deoarece la telefon nu a putut să-i spună. Dila este în biroul lui Canan şi află că Melike Selamoglu este suspectă de împuşcarea lui Azer, deoarece maşina ei a fost acolo şi au fost martori care au văzut-o în maşină. Dila se gândeşte ca Riza va fi distrus de supărare când Melike va fi arestată.
Canan: Am vrut să-ți spun înainte de a face ceea ce trebuie. Mama lui Riza a fost văzuta pe drumul care duce la locul de evenimente.

Haydar şi Melike vorbesc despre cele întâmplate şi el o întreabă dacă are de gând să se predea poliţiei, dar ea nici nu se gândeşte la aşa ceva.
Melike se întâlneşte cu Canip şi îi oferă să lucreze pentru ea, dar să locuiască la familia Barazoglu ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Canip îi spune că o să fie sclavul celor care îl apreciază şi atunci Melike îi spune că îi da prima sarcină şi îl strică pe Mustafa. Bărbatul îi dă un pachet pe care Melike i-l da lui Canip şi îi spune să fie pus în camera Dilei, apoi îi dă un plic cu bani spunându-i că aceea îi este răsplata pentru munca grea...

În timp ce Riza era la masă în oraş cu Fatma şi încercă să o înveselească, Dila îl sună şi îi spune despre mama lui şi el rămâne şocat când aude.
Riza merge în grabă acasă împreună cu Fatma şi găseşte poliţia la conac. Melike era cu cătuşele puse pe mână. Toată familia este şocată să vadă că Melike este dusă de poliţie.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

BIOGRAFIE: İrem Helvacıoğlu | Pelinsu, actrița din Camera 309

BIOGRAFIE: Furkan Palali | Onur, actorul din Camera 309

Cei mai frumosi actori turci ~ Top 10