Dila ~ Dila Hanım, episodul 15, rezumat

Dila este salvată de către Riza. El reuşeşte să dezarmeze pe acel bărbat trimis de către Azer să o omoare pe Dila. În timp ce cei doi se luptau, acel bărbat este împuşcat într-o mână şi Dilei i se face rău. Riza fuge la ea când vede că se prăbuşeşte la pământ şi acel bărbat se ridică şi fuge afară din clădire. Deşi Dila îi spune lui Riza să nu plece, acesta fuge şi urmăreşte pe acel bărbat, iar în spatele lor aleargă şi Azer cu arma îndreptată să tragă în Riza, dacă cumva acesta îl va prinde pe acel bărbat. Lui Azer îi era frică ca nu cumva Riza să-l prindă pe acel bărbat şi să afle că el l-a plătit să o omoare pe Dila. Dar în cele din urmă bărbatul se urcă într-o maşină şi pleacă. Riza se întoarce înapoi la Dila şi o îmbrăţişează deoarece plângea. Cei doi sunt văzuti de către Azer, care a mers în clădirea cu birourile pentru a se convinge dacă Dila este moartă şi când încearcă să le facă poze Riza şi Dila se îndepărtează.
Riza o ţine de mână pe Dila, ea îi spune cât de frică i-a fost şi când el încearcă să o mângâie pe fata Dila îşi trage capul şi îşi pune mâinile pe burtă. Riza înţelege că ea se gândeşte la bebeluş şi de fiecare dată când o să vrea să se apropie de ea o să fie la fel.
Azer foarte furios pleacă cu maşina şi are un comportament ciudat, râde de unul singur şi îi strigă numele Dilei, apoi îl sună pe acel bărbat să vadă unde este pentru a se întâlni.
Azer se întoarce la conac înaintea Dilei şi stă cu tatăl său pentru a nu fi suspectat de tentativa de omor. Riza o conduce pe Dila până la conac şi ea plângând îi spune lui Seyit că la birou un bărbat a vrut să o omoare şi Riza i-a salvat viaţa. Azer face mişto din Riza spunându-i că Dumnezeu să-l răsplătească pentru fapta lui bună şi i se adresează cu domnul Yavuz, apoi domnul Riza. După ce Riza pleacă, Azer o enervează pe Dila şi ea îi spune să spună deschis tot ceea ce îl deranjează, apoi sunt întrerupţi de Sultan.
Azer dă vina pe familia Selamoglu că ar fi plănuit atentatul la viaţa Dilei dar Seyit nu-l crede.
Riza îl sună pe Haydar şi îi spune că cineva a încercat să o omoare pe Dila. Cei doi se întreabă că cine ar fi putut fi acea persoană şi Riza îi spune că nu este sigur că Azer este cel care a pus la cale totul, dar vrea sa ii asigure protectie Dilei.
Azer se întâlneşte cu bărbatul pe care l-a plătiţi să o omoare pe Dila şi îl face incompetent pentru că nu şi-a terminat treaba. Acesta zice că data viitoare va reuşi şi Azer pleacă.

Melike se tot uita la pozele lui Gurbet din tinereţe şi apoi când iese în curte să plece de la conac este întrebata de către Gurbet unde se duce. Ea îi spună că la Adana pentru a lua ceai de la doamna Sevim.
Melike se întoarce la conac şi o găseşte pe Gurbet căutând pozele. Ea îi arătă că pozele sunt la ea şi nu avea cum să le găsească, apoi Gurbet sătulă să fie tratată ca şi o servitoare de către Melike sare pe ea să-i ia pozele şi iese cu bătaie. La un moment dat Melike îi aude vocea lui Riza în salon şi o ameninţă pe Gurbet să tacă dacă nu vrea să arate pozele celor din familie.

Dila sună la procuratură şi cere să i se facă legătură cu procurorul, dar exact atunci apare lângă ea Seyit şi o întreabă ce vrea să facă. În timp ce aştepta la telefon îi explică socrului ei că doi bărbaţi au ameninţat-o şi vrea să-i denunţe. Seyit îi spune să închidă telefonul deoarece acolo este Sarigol, nu Istanbul şi viaţă de acolo este diferită. Dila ete decisă să îşi facă dreptate prin metode legale, dar Seyit vrea să-i găsească pe acei care au pus la cale să-i omoare nora aşa cum ştie el mai bine. Azer se întoarce la conac şi vede cum tatăl său da ordine stricte oamenilor săi să-l urmeze la Serindze în sat şi vorbeşte despre fraţii Kamil şi Durmus. Azer îl întreabă ce se întâmplă şi el îi spune că acei bărbaţi au ameninţat-o pe Dila. Acei oamenii sunt aduşi în faţa lui Seyit şi Azer îi pălmuieşte, apoi apare Dila şi zice că acei bărbaţi au nişte neanţelegeri din cauza unui teren care valorează 30.000 de lire. Dila îl roagă pe Seyit să-i lase să plece spunându-i că nu sunt aceia bărbaţii care au ameninţat-o şi acesta ordona să fie aşa cum a spus Dila.

Haydar vine la conac să vorbească cu Riza aşa cum stabilise la telefon şi Melike îl întreabă despre ce au de vorbit şi cum acesta nu vrea să-i spună, ea face nişte ceaiuri şi merge în biroul lui Riza. Melike se aşează pe canapea şi le spune să continue discuţia dar Riza o pofteşte afară şi ea pleacă nervoasă. Riza are o conversaţie cu Haydar despre ceea ce i s-a întâmplat Dilei şi vrea să o protejeze dar şi să găsească vinovatul, apoi pleacă.

Haydar îl sună pe Riza şi îi spune să se întâlnească. Riza afla că acel bărbat a fost găsit şi o să vină la întâlnire. Exact când Riza îl întrebă pe Haydar ca de ce nu mai vine bărbatul şi acesta îi spunea că o să vină, apare acolo bărbatul plătit de Azer şi când se dă jos din maşină este călcat de un camion pe care chiar Azer îl conducea. Haydar şi Riza fug lângă bărbat şi Riza îi spune că acela este bărbatul dar din păcate moare.

O săptămână mai târziu
Azer continua să o urmărească pe Fatma şi îi iese în cale de câte ori are ocazia. Fatma îi spune să nu se mai apropie de ea pentru că îi este frică de el şi Azer îngenunchează în faţa ei şi îi cere iertare dar ea nu vrea să-l ierte.
Azer se duce acasă şi se uită la pozele Fatmei de pe facebook, apoi îi arată şi lui Sultan. El se pare că a devenit obsedat de Fatma şi o venerează. Sultan se simte umilită să audă numai cuvinte frumoase despre Fatma şi îi spune câteva lui Azer, dar acesta îi dă o palmă zdravănă şi apoi o sărută pe frunte.

La restaurant, Seyit Bey, Dila şi Riza au o întâlnire de afaceri. Riza le arata un catalog cu nişte maşini belgiene pe care vrea sa le achizitioneze pentru fabrică. La acele produse din catalog preţul este destul de mare şi le explică că livrarea se va face doar după plată şi va dura ceva timp până acele maşinării ajung la ei în ţară. Seyit îi spune lui Riza că banii nu sunt importanţi şi atunci Dila începe ea să negocieze amintindu-i lui Riza că familia Barazoglu deţine 51% din afacere. Seyit Bey începe să râdă când o aude pe Dila cum negociază şi îl ameninţă pe Riza spunând că parteneriatul pentru ei este foarte periculos. Dila se simte ruşinată şi Seyit îi spune că se potoleşte apoi toţi trei încep să zâmbească. Cei doi îndrăgostiţi s-au sorbit din priviri şi de câte ori au avut ocazia nu au ezitat să se privească în ochi.

La conacul Barazoglu, Dila o vede pe Sultan vânata sub ochiul drept şi o duce de mână până la masa unde Seyit şi Azer erau. Dila îi spune lui Azer să-i fie ruşine de ceea ce a făcut, dar Sultan ascunde adevărul şi Dila îi spune că preferă să îşi petreacă viaţa în minciună de aceea continua să îşi apere soţul care o bate, apoi îi urează noroc. Dila pleaca şi Seyit se enervează şi îi ceartă pe Azer şi Sultan.
Dila şi mama ei vorbesc la telefon în timp ce Eren cumpăra haine pentru bebeluş.
Seara, Dila foarte elegantă pleaca de la conac şi Azer îi iese în cale să-i reproşeze că se întâlneşte cu Riza. Dila ajunge la restaurant şi acolo se întâlneşte cu prietena ei, căruia îi povesteşte ce i s-a întâmplat. La un moment dat apare şi Riza acolo având o întâlnire de afaceri şi cei doi îndrăgostiţi se salută din priviri. La plecare, Dila trece pe la masa lui Riza şi îi spune că pleacă. Riza găseşte jos lângă masa eşarfa care i-a căzut Dilei şi o păstrează la el. La conac el miroase acea eşarfa şi este văzut de mama lui.

Azer o sună pe Fatma ca să o convingă să se întâlnească dar ea nu vrea să-l mai vadă. Melike intra în camera ei şi îi ia din mâna telefonul şi Azer când o aude pe Melike închide apelul. Melike sună pe acel număr şi răspunde Sultan care era ameninţată de către Azer cu un pistol. Melike pleacă şi Sultan o sună pe Fatma şi îi spune că Azer vrea să-i vorbească. Fatma i se adresează lui Azer cu Zeynep spunându-i că nu mai poate să vorbească.
A doua zi, Riza şi Dila au o întâlnire de afaceri pe o terasă cu vedere la mare. Deşi Dila îi spune lui Riza că a pierdut-o, Riza nu vrea să renunţe la Dila şi  îi spune că este îndrăgostiţi nebuneşte de ea, apoi o cere în căsătorie.
Dila: Eu l-am iubit pe Yavuz. Dar el nu există.
Riza: Yavuz este Riza, el este gata să moară pentru tine.
Dila: Eu plec.
Riza: Dila, de ce nu suntem împreună?
Dila: E târziu, mă duc.
Riza: Căsătoreste-te cu mine.
Dila: Ce?
Riza: Căsătorești cu mine, Dila. Să ne căsătorim. Imediat.
Riza: Dila, te rog să nu pleci.
Dila: Lasă-mă. Nu mă urma.
Riza: Dila! Te iubesc. Vreau să-mi petrec viaţa alături de tine!
Dila: Ce s-a întâmplat? Acesta este copilul lui Ihsan. Nu al tău...
Riza: Știu, Dila. Sunt gata să fiu tată. Să-l iubesc ca pe propriul meu copil. Pentru tine eu sunt gata să mor.
Dila: Vrei imposibilul.
Riza: Depinde de noi. Eu nu mă uit la familiile noastre, sau care este aga, și nu cer nimic.
Nimic. Dacă vrei, ne ducem la celălalt capăt al lumii. Oriunde vrei tu. Doar să fi de acord, este  suficient pentru a spune da.
Dila: Nu.

Melike a devenit suspicioasă în privinţa fiicei ei şi se decide să afle dacă ea într-adevăr îşi petrece timpul la sala de sport aşa cum i-a spus. Ea sună la acea sală de sport şi cere informaţii despre fiica ei şi când află că Fatma nu s-a dus acolo se enervează.
Melike: Fatma mi-a spus că ea rămâne fără taxe de membru într-un club sportiv. Pot afla când îi expiră? Recent, nu a venit?
Fatma se duce la maşină şi Melike îi spune să nu plece nicăieri, dar ea îi spune că prietenii ei o aşteaptă. Melike îi spune că a vorbit la club şi de o lună ea nu mai este membru acolo şi strigă la ea să coboare din maşină. Fatma se supără pentru că mama ei o controlează în tot ceea ce face şi o întreabă de ce o spionează spunându-i “bravo” şi apoi pleacă cu maşina. Melike plânge şi Haydar merge la ea şi o mângâie pe faţă încercând să o consoleze, apoi sunt văzut de Gurbet când Melike îşi pune capul pe umărul lui.

Fatma merge să se întâlnească cu Azer, dar fiindu-i frică de el se înţelege cu prietena ei să stea şi ea în acel restaurat pentru orice eventualitate. Azer vine cu un dosar roz în mână şi când îl pune pe masă îi spune Fatmei să citească.
Fatma: Ai depus o cerere pentru un divorț?
Azer: Da. Nu te bucuri? Mi-ai spus să divorţez.
Ea îl întreabă dacă Sultan şi Seyit Bey ştie despre divorţ şi el continuă să-i spună că o vrea în viaţa lui spunându-i că vor locui la Istanbul. La un moment dat el vrea să comande şampanie dar ea nu-l lăsa pentru că nu consuma alcool. Fatmei îi este frică să îl refuze pe Azer şi ul lasă să îşi facă planuri de căsătorie.

Seara pe terasa la conacul Selamoglu, Riza îi povestea lui Haydar că i-a propus Dilei ca el să fie tatăl pentru copilul ei şi a cerut-o în căsătorie. Melike venea cu ceai şi l-a auzit pe Riza de nervi strigă la el şi iese ceartă reproşându-i că cine este aceasta Dila pentru care propriul ei fiu îi spune să tacă. Haydar o consolează pe Melike.

La conacul Barazoglu, după ce unii din membrii familiei erau adormiţi, Sultan unge câteva trepte de la scări din interiorul vilei, cu ceva uleios fiind văzută de către Hayriye.
Dimineaţa când Dila iese din camera să plece la birou, alunecă pe scări şi se rostogoleşte până ajunge jos pe podea rămânând inconştientă de la căzătură.

Vizionează Dila episodul 15 online aici.

Dila ~ Dila Hanım, episodul 16, rezumat
Sursa capturi de ecran: www.startv.com.tr

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

BIOGRAFIE: İrem Helvacıoğlu | Pelinsu, actrița din Camera 309

BIOGRAFIE: Furkan Palali | Onur, actorul din Camera 309

Cei mai frumosi actori turci ~ Top 10