Dila ~ Dila Hanım, episodul 14, rezumat

Dila ~ Dila Hanım, episodul 14, rezumat
Haydar ajunge la timp lângă Riza şi Azer spunându-i lui Azer să lase jos pistolul. Deşi Haydar îl ameninţă cu arma pe Azer, acesta nu renunţă să-l ameninţe pe Riza, dar în cele din urmă Riza reuşeşte să-l dezarmeze.  Riza îi spune lui Azer că nu va fi niciodată om şi prietenia lui cu tatăl său nu va fi afectată, deoarece Seyit este un om cinstit şi onorabil. Azer îi zâmbeşte în faţă şi Riza îi mai spune că doar pentru Seyit va uita această întâlnire, deşi ar putea apăsa pe trăgaci şi să ascundă că l-a văzut. Apoi îi aminteşte că îi datorează viaţa şi în acelaşi timp îl ameninţă cu arma atenţionându-l să încerce să vadă dacă va putea supravieţui. Riza trage focul de armă în aer, apoi pleacă.

Riza se întoarce la conac şi Gurbet cu Melike îl întâmpină în curte. Gurbet îl întreabă despre fiul ei şi îl roagă să plătească ca să scape de închisoare dar Riza îi spune că el nu poate mitui pe nimeni ca să-l scape. Gurbet este disperată şi îl imploră să îşi ajute fratele pentru că este nevinovat şi atunci Riza îi spune că i-a făcut de ruşine şi să aibă răbdare ca justiţia va scoate la iveală adevărul.

În Adana la birouri, Dila şi Riza se întâlnesc la lift dar ea este foarte rece cu el şi nu vrea ca el să urce în lift.
La restaurant, Riza îi povesteşte lui Haydar că el nu poate să nu se gândească la Dila şi dacă ea îl iubeşte de ce să nu fie împreună pentru că el poate să fie tată pentru copilul lui Ihsan. Haydar încearcă să-l convingă că dacă se va apropia de Dila din nou va fi vărsare de sânge şi duşmănie între cele două familii.
După lăsarea serii, Riza o sună pe Dila şi îi spune că vrea să o vadă dar ea nu vrea şi el vine în grădină. Cei doi se întâlnesc şi se îmbrăţişează, apoi ea îi spune să-i dea drumul pentru că au stabilit să nu se mai vadă. Riza îi explica că nu a funcţionat şi nu ştie ce să facă, apoi o întreabă că ce să facă. Dila îl întreabă dacă o iubeşte şi el în timp ce o îmbrăţişează pe la spate îi spune că o iubeşte mai mult decât viaţa, dar ea ii spune că trebuie să se termine totul. El îi spune declaraţii de dragoste foarte frumoase şi când Dila pleacă el o prinde de mâna dar ea nu se opreşte.

A doua zi la conacul Selamoglu, Fatma vede în ziar scris despre Metin că ar fi violat o fată. Melike îi spune lui Riza să facă ceva pentru ca în presa scrisă să nu mai apară astfel de publicaţii, deoarece Metin le-a făcut familia de ruşine.
Riza  furios pleacă la birou şi îi arătă Dilei că în ziar s-a publicat pe prima pagină cazul lui Metin . El o roagă să-l sune urgent pe redactorul-şef şi să oprească următoarele publicaţii despre Metin. Dila zice că ea este avocată şi nu ţine de ea să sune dar el îi spune că cinstea şi onoarea familiei lui este mai presus de orice. Dila îi recomanda să se întâlnească personal cu editorul dar el o roagă să sune. Dila accepta şi el se bucura că i-a îndeplinit dorinţa.

La conacul Barazuglu, Seyit îl ia la rost pe Canip şi soţia acestuia pentru că au complotat împotriva Dilei împreună cu Azer făcând acele poze şi le spune clar că dacă se mai întâmpla îi dă afară de la conac.
Azer se întoarce acasă şi Seyit îl mustră de faţă cu Canip spunându-i să-i fie ruşine pentru că a pus să i se facă Dilei acele fotografii, apoi Seyit îi explica că Dila va da naştere nepotului său, fiul fratelui său şi de ce el îl vede ca pe un inamic pe acel copil, doar este sânge din sângele lor. Azer îi promite tatălui său că se va schimba dar în realitate el va face tot posibilul să o îndepărteze pe Dila de la moştenire.
Seara înainte de culcare, Dila povesteşte familiei despre publicaţia din ziar şi că a rezolvat ca următorul articol să nu mai apară în presa scrisă.

În timp ce Riza era la restaurant cu Haydar, primeşte un apel cu număr necunoscut şi află că Metin este la spital, apoi el o sună pe Dila şi îi povesteşte despre fratele său că a fost bătut în închisoare. Dila era la masă cu familia şi când le spune c de obicei Sultan are de comentat câte ceva.
Dila cu Seyit pleacă la spital deşi Eren nu este de acord. La spital se află şi Gurbet, Melike şi Fatma. Dila îi spune lui Riza că îi pare rău pentru cele întâmplate şi îl asigură că mâine nu va mai apărea nimic în ziar. Gurbet de supărare începe să-i reproşeze Dilei că nu şi-a făcut datoria de avocată.

Sultan încearcă să-l seducă pe Azer cum ştie ea mai bine dar nu-i ţine. Sultan o plăteşte pe soţia lui Canip pentru a o ajuta să rămână însărcinată şi o trimite la vrăjitoare.

Eren este nemulţumită de implicarea Dilei în problemele familiei lui Riza şi decide să plece la Istanbul, dar Seyit le spune că este şi casa lor acolo şi nu vrea să plece. Dila merge după mama ei şi încearcă să o convingă să nu plece, dar în zadar.

În timp ce Fatma era cu Azer şi făceau grătar împreună, Melike o sună reproşându-i că a întârziat şi ea îi spune că se vor întâlni la spital. Azer o cam presează şi sufoca pe Fatma cu iubirea lui posesivă faţă de ea şi cei doi se ceartă puţin. El vrea să o hrănească din mâinile lui spunându-i că atunci când vor fi împreuna o să facă asta în fiecare zi şi ea îi reproşează că fratele ei este în spital şi el o reţine acolo. Fatma nu mai rezista şi îi spune că este destul pentru că acel lucru nu se va întâmpla ca ei să trăiască sub acelaşi acoperiş şi el ştie că Sultan nu va divorţa. Azer ia un cărbune încins şi îl strânge în palma spunându-i Fatmei că aşa arde inima lui precum jarul şi dacă nu o va avea atunci aşa va arde mereu. Fatma îl roagă să arunce cărbunele din mână şi merge cu el la farmacie ca să-i panseze mâna.

Dila se ocupă de problemele sătenilor şi unul dintre ei o ameninţa, dar ea întreabă şi ce dacă nu va fi de acord o va ucide. Riza exact atunci ajunge în fata judecătoriei şi intervine lovindu-i pe doi dintre ei apoi le spune că el este Riza Selamoglu. Acei bărbaţii când aud cine este bărbatul din faţa lor se aplecă să-i sărute mâna dar Riza îi alungă.


Se lucrează la rezumat...
Cei interesaţi sunt rugaţi să verifice periodic actualizările blogului în paginile care prezintă interes pentru dvs. 
Mulţumim pentru înţelegere.
Vizionează Dila episodul 14 online aici.
Dila ~ Dila Hanım, episodul 15, rezumat
Sursa capturi de ecran: www.startv.com.tr

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

BIOGRAFIE: İrem Helvacıoğlu | Pelinsu, actrița din Camera 309

BIOGRAFIE: Furkan Palali | Onur, actorul din Camera 309

Cei mai frumosi actori turci ~ Top 10