Dila ~ Dila Hanım, episodul 13, rezumat

Dila ~ Dila Hanım, episodul 13, rezumat
Riza a rămas şocat când a aflat că Dila este însărcinată cu Ihsan, dar se preface că totul este în regulă. Dila este cea care îl simte cum suferă în tăcere. Cei doi îndrăgostiţi se înţeleg doar prin priviri şi ochii îi trădează că nu pot unul fără altul.
În timp ce Canip avea ordine să o urmărească pe Dila, acesta este prins de Azer când făcea poze fetelor de pe stradă. Azer îl ia la rost şi îi şterge poza cu picioarele fetelor, apoi îi reaminteşte ce trebuie să facă.
Dila şi Seyit pleacă de la restaurant şi Riza foarte supărat îl întreabă pe Haydar dacă ştia despre sarcina Dilei şi află că acesta urma să-i spună dar au fost întrerupţi.
În timp ce Dila conducea maşina spre conacul Barazuglu, Riza era deja ajuns la cabană şi acolo de supărare că ea este însărcinată cu Ihsan începe să spargă cu un topor geamurile cabanei. Dila nu îşi poate stăpânii lacrimile şi plânge în maşină în timp ce socrul ei era adormit.
Riza nemaisuportând durerea care îi macină sufletul se duce acasă la doica lui. Mahmure este cea care îl înţelege cel mai bine şi încearcă să-l consoleze când află că Dila este însărcinată cu răposatul Ihsan. Riza spune că el conduce Selamoglu o familie mare şi are responsabilităţi. El hotărăşte că trebuie să o uite pe Dila şi să fie puternic. Mahmure este de acord cu decizia lui spunându-i că trebuie să uite.
 Dila merge afară pe terasă şi în timp ce se gândea la Riza şi bebeluş îşi mângâia cu mâna burta. Ea se simte vinovată pentru că a permis să se îndrăgostească de un alt bărbat şi în acelaşi timp iubirea pe care o simte pentru Riza o arde puternic în interiorul inimii şi începe să plângă.

La prima oră a dimineţii, Seyit se întoarce acasă cu un leagăn pentru micuţul Ihsan. Eren este cea care vede prima surpriză şi se bucura, apoi cei doi merg în camera copilului pe care Dila o aranja. Dila este foarte fericită când vede leagănul şi tânăra servitoare se bucură şi ea.
Pe de altă parte Sultan este foarte afectată de vestea că Dila vă aveau  un copil şi atenţia pe care Seyit i-o acorda Dilei o face pe aceasta să ia o decizie de a avea un copil cu un alt bărbat. Sultan este consolata de soţia lui Canip şi aceasta îi da câteva sfaturi cum să rezolve problema cu sarcina.
Azer o aşteptă pe Fatma în parcarea sălii de sport şi de acolo cei doi pleca împreună. Ei ajung la locul unde obişnuiau să se întâlnească şi Azer o face pe Fatma să-i promită că va sta cu spatele şi nu se va uita înapoi până ce nu-i va spune el să se întoarcă. 
Fatma se întoarce atunci când el îi spune şi văzând că el a scris pe pământ “Fatma este cea mai frumoasă fată din lume”, începe să fie cuprinsă de un fior puternic şi cu lacrimi în ochi îşi dă seama că iubirea lui Azer pentru ea este posesivă. Azer aprinde cu torţa textul scris pe pământ şi strigă cât îl ţine gura ca o iubeşte, apoi cei doi se îmbrăţişează.
Dila ~ Dila Hanım, episodul 13, rezumat
Dila se duce la cabana lui Riza şi îl găseşte acolo. Cei doi îndrăgostiţi au o conversaţie în care el îi spune că ea merită să aibă o experienţă liniştită cu sentimente frumoase în maternitate şi el a decis să renunţe la dragostea ei. Riza îi mai spune că nu va mai veni la cabană, ci va sta doar la conacul Selamoglu pentru că vrea să o vadă fericită.
Dila este de acord cu el şi înainte de plecare el îi spune că a crezut că o să-l ierte. Ea îi spune că l-a iertat pentru că copilul pe care îl va naşte nu vrea să-l crească în ură, nu vrea a simtă acel sentiment şi nu vrea ca el să fie duşmanul ei. Cei doi au hotărât că de dragul copilului să uite de trecut şi să trăiască în pace.

În timp ce Sultan era pe terasa cu Eren şi tânăra servitoare primeşte un telefon de la femeia care are grijă de mama ei şi îi spune că aceasta s-a îmbolnăvit. Ea îşi ia câteva lucruri într-o geantă şi pleacă în sat la mama ei. La un moment dat ea opreşte maşina deoarece o căruţă cu fân era oprită pe şosea şi cărăuşul căruţei era tocmai fostul ei iubit. Sultan îl întreabă că ce mai face dar el pleacă fiind supărat pe ea pentru că l-a părăsit pentru Azer. Mama lui Sultan trăieşte în condiţii sărăcăcioase şi când îşi vede fiica începe să-i reproşeze spunându-i că în cele din urmă şi-a amintit că are mama. Sultan îi aminteşte că săptămâna trecută a fost la ea şi i-a lăsat bani şi cele necesare în casă.

Pe meleagurile familiei Barazoglu, Seyit şi Dila se plimbă. El îi arătă terenurile şi la un moment dat scoate din maşină un dosar în care jumătate din averea lui era trecută pe numele Dilei. Ea este plăcut surprinsă dar îi spune că nu poate accepta şi întreabă ce va spune Azer. Seyit  îi spune că nu i-a cerut să accepte, ci el îi spune că face acest lucru şi în privinţa lui Azer să nu îşi facă grji pentru că nu-l va şterge din testament, apoi îi explică că el este bătrân şi inima lui nu mai funcţionează bine.

În timp ce Azer era în fata conacului Selamoglu şi o suna pe Fatma ca să meargă la el în maşină, Riza şi Melike erau la conacul Barazoglu fiind invitaţi la cină de către Seyit.
Seyit îi propune lui Riza să devină parteneri de afaceri spunându-i că oricum el îi va cere terenuri pentru construcţia fabricii. Riza accepta şi Seyit le spune că de fabrica lor vor auzi toţi locuitori până la Adana şi numărul lucrătorilor care lucrează pentru ei o să crească de o sută de ori. Canip şi soţia au auzit şi discuţia şi nu se bucură.
În maşină, Fatma îl întreabă pe Azer că el nu ar fi trebuit să fie la cină şi el când află că Melike şi Riza sunt la conacul Barazoglu la cină, îi spune Fatmei să iasă din maşină. Azer pleacă în grabă spre conac şi vede maşina lui Riza când pleaca de la ei, apoi merge la tatăl lui să îl întreabă cum poate să aducă duşmanul în casa lor spunându-i că Riza i-a omorât fratele.

Dila intervine între ei şi îi spune lui Azer să nu o facă să-i reamintească unele lucruri. Seyit întrebă despre ce vorbeşte şi Azer zice că nimic important, apoi Seyit îi spune clar fiului său că s-a terminat cu duşmănia dintre cele două familii.
La Adana în clădirea cu birourile, Seyit cu Dila sunt în biroul lui Riza şi discuta detalii despre parteneriatul lor. Riza vrea ca acţiunile să fie împărţite într-un procentaj de 50%, dar Dila nu vrea şi le spune că 51% la sută din acțiuni vor fi ale familiei Barazoglu. Riza sta pe gânduri şi ea mai adaugă ca în caz contrar, vor anula parteneriatul şi Riza îi spune că se vă gândi la asta și îi va da un răspuns.

Azer şi Fatma se întâlnesc din noul la locul lor preferat şi el îi vorbeşte despre o casă doar pentru ei doi şi vrea să fugă împreună la Istanbul spunându-i că a aranjat totul şi dimineaţa următoare vor pleca cu o maşină spre Istanbul. Fatma nu este de acord amintindu-i că ea nu a spus asta şi el îşi pune pistolul la tâmplă făcând-o să-i promită că vor pleca împreună la Istanbul, dacă nu se va sinucide. Fatma foarte speriată rosteşte după el ca ea va pleca cu el la Istanbul şi el renunţa la arma şi o îmbrăţişează.

Dila merge în vizită la prietena ei cea mai bună care este procuror şi îi dăruieşte un buchet de flori, apoi stau la poveşti.
Azer o întreabă pe Jasemine cum să intre pe facebook şi aceasta îi arata. El caută facebook-ul lui Fatma.
Melike se duce într-un cartier sărac şi foarte înfricată o vizitează pe o veche prietenă de care nu a spus familiei. Acea femeie îi dă nişte poze cu ele din tinereţe şi primeşte o sumă mare de bani în schimbul pozelor. Melike o întreabă cum a găsit-o şi află că toată lumea ştie de Melike Selamoglu. Femeia îi spune că a întrebat câțiva oameni şi i-au dat imediat numărul ei de telefon, apoi Melike pleacă.

Dila şi prietena ei pleacă împreună la un bar şi acolo era şi Metin. La un moment dat Dila vede cum o damă de companie se duce lângă Metin şi prietena ei o întreabă dacă îl cunoaşte pe acel bărbat şi ea îi spune că este Metin Selamoglu fratele lui Riza.
Dila ~ Dila Hanım, episodul 13, rezumat
Melike o cheamă pe Gurbet la ea în dormitor şi când aceasta intră îi spune că ştie că s-a născut într-o peşteră şi a venit la uşa ei. Gurbet îi spune să-i vorbească frumos, să nu fie arogantă amintindu-i că are şi ea un fiu în casa asta şi să fie bună cu ea că altfel…
Melike începe să râdă şi o întreabă că o ameninţă pe ea frumuseţea din cluburile de noapte din Antep, apoi îi spune o zicală cunoscută la turci. Ea o mai întreabă că nu ea este dansatoarea din buric şi hostess la Alev, apoi îi arătă pozele. Gurbet este şocată şi foarte speriată ca nu cumva familia să afle dar Melike continua să o ameninţe, apoi o întreabă că sigur vrea să ştie cum au ajuns la ea fotografiile şi îi spune că le are de la una din prietenele ei din clubul de noapte.
Azer şi dama de companie pleacă din club şi când trece pe lângă masa Dilei o salută. Metin şi acea faţă au relaţii intime în maşina lui fără ca el să bănuiască că o să aibă mari probleme din cauza asta.
Exact când Dila şi prietena ei vroiau să plece din clup, acolo apare Riza cu Murat. Riza îl prezintă pe Murat celor două şi Dila o prezintă celor doi pe prietena ei ca şi un nou procuror Dzanan Demirdži.

A doua zi, Riza o sună pe Dila şi o invită pe ea şi Seyit la prânz, dar socrul ei îi spune să se ducă doar ea. Seyit merge la conac şi îi spune lui Eren că Dila este la prânz cu Riza.
Canip era la Adana şi află prin telefon de la soţia lui că Dila şi Riza sunt la restaurant. Canip se duce acolo să-i urmărească şi le face poze cu telefonul.

În timp ce Azim spala podeaua, Gurbet este nemulţumită şi exact atunci apare şi Melike, care îi spune servitoarei că Gurbet va spăla podeaua, apoi pleacă. Gurbet opreşte fata şi o pune să termine podeaua.
Seara la cină, între Metin şi Riza apar unele neanţelegeri din cauza conducerii fabricii şi exact atunci sunt întrerupţi de Haydar care le spune că au venit jandarmi. Metin este luat de aceştia şi dus la secţie pentru că este un denunţ pentru viol făcut pe numele lui.
Riza merge la închisoare să-l vadă pe Metin şi acesta jura că nu i-a făcut nimic fetei şi este nevinovat. Apoi îi povesteşte că cu o seară înainte s-au întâlnit la bar şi ea a mers la el şi l-a îmbrăţişat. Riza este furios pe el şi Metin îi spune că o întrebe pe doamna Dila ca şi ea a a fost acolo şi i-a văzut.
Gurbet foarte îngrijorată plânge şi Fatma o consolează, dar Melike este indiferentă.

Noaptea când Sultan iese afară aude ceva în grădina mamei sale şi când se duce acolo îl vede pe fostul ei iubit. El vrea să plece dar ea îl roagă să nu plece şi îl întreabă de ce este aşa de rece cu ea. Ea îl cheamă în casă ca să vorbească spunându-i că regretă enorm ce a făcut dar el îi spune că este prea târziu pentru pocăinţă şi remuşcări. Rasite îi spune că ei doi trebuia să se căsătorească şi ea l-a părăsit pentru fiul agăi şi l-a respins că pe un gunoi. Sultan îi spune că nu a uitat dar nu poate da timpul înapoi şi îi jura că nu ar fi dorit asta. Cei doi se sărută şi petrec o noapte amoroasă împreună.

A doua zi, Riza o sună pe Dila şi îi spune despre Metin, apoi ea le spune lui Eren şi Seyit că fratele lui Riza, Metin a fost arestat pentru viol. Dila şi Riza merg împreună la prietena ei şi îi povesteşte totul pentru a-l elibera pe Metin.
Canip îi arătă sotiei pozele cu Dila şi Riza, apoi i le da lui Azer în schimbul unei sume de bani.
Sultan se întoarce acasă foarte mulţumită că în sfârşit vă putea avea un copil.
Dila, ca şi avocat merge la Metin şi discuta despre cele întâmplate.
Azer merge şi îi arătă pe telefon pozele Dilei tatălui său, dar reacţia lui îl nemulţumeşte pe Azer şi se gândeşte să îşi facă singur dreptate. Seyit ştia de întâlnirea Dilei cu Riza, aceasta fiind în scopul parteneriatului.
Azer îi da întâlnire lui Riza şi la marginea pădurii cei doi se ameninţa reciproc cu armele dar în cele din urmă Riza renunţa la armă şi Azer continua să-l ameninţe. Riza îi spune că fabrica este comună şi Azer furios spune că el nu va crea nici o fabrică, chiar dacă are să moară acolo.

Vizionează Dila episodul 13 online aici.
Sursa info/capturi de ecran: www.startv.com.tr

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

BIOGRAFIE: İrem Helvacıoğlu | Pelinsu, actrița din Camera 309

BIOGRAFIE: Furkan Palali | Onur, actorul din Camera 309

Cei mai frumosi actori turci ~ Top 10