Dila ~ Dila Hanım, episodul 12, rezumat

Dila ~ Dila Hanım, episodul 12, rezumat
În timp ce Azer credea că are dreptul să o judece pe Dila pentru că a îndrăznit să se îndrăgostească de Riza deşi spunea că îl iubeşte pe Ihsan, Dila sătulă de comportamentul impulsiv al lui Azer îşi permite şi ea să-l judece pentru că deşi este căsătorit cu Sultan umblă ca şi un câine după Fatma.
Seyit îngrijorat pentru cei doi i-a urmărit şi a ajuns la timp ca să-i oprească să nu se omoare. Cei doi îi spun să nu se amestece în problemele lor dar el intervine spunându-le că are dreptul să-i oprească ca să nu facă vreo prostie şi le ordonă să arunce armele.
La conacul Baraoglu, Azer susține că Dila are o legătură cu Riza Selamoglu şi atunci Seyit furios îl întreabă pe Azer cum poate să nu-i fie rușine să o calomnieze pe Dila. Azer o acuză pe Dila că s-a întâlnit cu Riza şi ea le spune că acesta s-a pus în genunchi și a rugat-o să-l ierte pentru uciderea lui Ihsan. Dar Azer continua şi spune că Riza Selamoglu o iubeşte pe Dila şi se consumă din dragoste pentru pentru ea. Dila începe şi ea să spună ce ştie despre Azer şi moartea lui Ihsan, dar în cele din urmă Seyit îi potoleşte şi îl pune pe Azer să-i ceară scuze Dilei. Canip este prins de Eren că trage cu urechea la cearta din casă şi îl alungă imediat de acolo.
Riza nu mai rezista fără Dila, o sună şi văzând că nu răspunde îi trimite un mesaj, dar Eren aude telefonul şi le şterge.

Riza: Dila, nu este timp să nu mă gândesc la tine. Inima mea, sufletul, mintea, tu eşti complet în mintea mea. Până la sfârșitul vieții, și te rog să mă ierți, eu nu pot trăi fără tine. Sună-mă, te rog să mă suni.
Într-o zi în timp ce Dila mergea cu maşina spre birou, Riza îi iese înainte şi o face să oprească. Ea îl întreabă că ce mai vrea şi el îi spune că vrea să-i spună că o iubeşte şi o va iubi mereu şi cum nu i-a răspuns la mesaj s-a gândit să o caute. Dila îi spune că nu a primit nici un mesaj. Riza încearcă să o convingă că merită o şansă dar toate încercările lui sunt în zadar pentru că ea zice că nici măcar nu-l urăşte şi îi spune clar nu pot fi împreună. Dila pleacă şi îi spune să nu o mai urmărească dar la câţiva metri ea opreşte maşina şi Riza zâmbind fuge la ea crezând că s-a răzgândit. Dilei i se face rău şi nu poate respira bine, apoi leşină. Riza foarte speriat o duce în maşină şi în viteză mare ajunge cu ea la spital.

Canip şi soţia lui continuă să bârfească despre cele întâmplate în familia Barazoglu şi Azer foarte nervos merge la el şi îi spune că tatăl lui a spus că el o calomniază pe Dila. Canip jura că nu a minţit şi Azer îl strânge de gât ca să recunoască adevărul şi acesta jura că i-a văzut aşezaţi unul lângă altul şi Riza a luat-o de mână pe Dila. Azer îi spune să-i urmărească şi să facă poze cu telefonul pentru ca să poată să-i demonstreze lui Seyit că Dila minte.

La grajduri, Eren îngrijorată pentru fiica ei vrea să afle dacă Seyit ar fi în stare să-i facă vreun rău Dilei dacă ar afla adevărul şi îl întreabă pe Seyit dacă el o iubeşte pe Dila. El îi spune că Dila pentru el este ca şi o fiică. Riza sună la conac şi îi spune lui Seyit că Dila este la spital. Cei doi merg în grabă acolo şi Eren strigă la Riza că ce i-a făcut fiicei ei. Riza îi spune să nu îşi facă griji pentru că Dila este bine acum, apoi toţi merg în salon. Dila cu Riza îi explică lui Seyit ce s-a întâmplat şi Riza primeşte mulţumiri din partea lor. Apoi Riza pleacă şi doctorul merge în salon şi îi spune Dilei că este însărcinată. Dila şi mama ei rămân uimite în timp ce Seyit este în culmea fericirii. În timp ce Dilei i se făcea ecograf, mama ei îi era alături. 
La conac, Seyit trage focuri de armă în aer strigând de fericire că va avea un nepot. Dila în camera ei îi cere iertare lui Ihsan pentru că îl iubeşte pe Riza şi la cabană Riza îi spunea lui Haydar că şi-a pierdut orice speranţă în privinţa Dilei.

Eren le spune celor de la conac că fiica ei este însărcinată şi după ce pleacă Eren, Sultan începe să plângă pentru că Seyit va avea un nepot de la Dila, dar este consolată de servitoare.
Apoi Eren merge în camera Dilei cu mâncare şi o găseşte plângând, iar când o întreabă de ce plânge, ea îi explica că este doar vina ei pentru că nu rămas îndrăgostită de Ihsan, nu i-a fost credincioasă aşa cum i-a promis şi îşi întreabă mama cum o să trăiască cu această vină, apoi îi cere ajutorul spunându-i “mamă, ajută-mă”.

La conacul Selamoglu sunt afară pe terasa Gurbet şi Fatma cu Hulya joacă cărţi. Hulya o întreabă pe Fatma de ce nu are un iubit spunându-i că este frumoasă şi educată. Gurbet intervine în discuţia lor şi o face pe Fatma să se simtă prost văzând că îşi doreşte cu orice preţ să o vadă cuplată. Telefonul Hulyei sună şi ea se ridică brusc de la masă să plece dar Fatma mirată o întreabă că de ce nu poate vorbi dintre ele şi este nevoie să plece. Apoi după ce Hulya pleacă, Fatma îi reproşează lui Gurbet că mai bine ar avea grijă de viitoarea fiica şi să nu o mai cicălească pe ea.
Hulya vorbeşte  la telefon cu Tolga, el o şantajează din nou cerându-i  să-i trimită urgent 30 de mii de dolari şi până mâine seară să ajungă banii în contul lui. Ea îl întreabă dacă mafia îi bate la uşă şi refuză să-i trimită deoarece nu are de unde lua atâţia bani şi atunci Tolga o ameninţă spunându-i că dacă cheamă poliţia va fi vai şi amar de viaţa ei, avetizand-o ca ea ştie că el este capabil de aşa ceva.

În timp ce Melike şi Gurbet aveau o ceartă din cauză că Melike îi dă ordine lui Gurbet spunându-i să le spună servitoarelor să cureţe bine camera lui Riza şi aceasta furioasă o întreabă că nu are limba să le spună personal, nu să o pună pe ea să vorbească cu fetele despre treburile casei, apare Hulya plângând.

Eren nu înţelege cum de fiica ei nu şi-a dat seama că este însărcinată pentru că au trecut 15 săptămâni şi Dila îi spune că a simţit ceva ciudat, dar nu ştia de ce pentru că s-a gândit că ciclul i s-a dereglat din cauza stresului şi este bucuroasă că în ciuda celor întâmplate se pare că micul ei copil a vrut să trăiască.

În timp ce ele două vorbeau sunt întrerupte de Riza care foarte îngrijorat o sună şi îi spune câte griji şi-a făcut pentru ea, dar Dila îi ascunde adevărul spunându-i că din cauza stresului a făcut gastrita. Eren nu este de acord cu minciuna Dilei şi încearcă să o convingă că nu este bine ce face.

Azer o duce pe Fatma undeva la înălţime de unde se putea privi marea şi el încearcă să o facă să recunoască că îl iubeşte, dar ea susţine că nu îl iubeşte. El se duce la marginea stâncii făcând-o s înţeleagă că se aruncă dacă nu recunoaşte adevărul. Fatma foarte speriată îi repetă de mai multe ori că îl iubeşte, apoi el o îmbrăţişează şi ea îi spune că i-a fost frică făcându-l maniac.


Hulya ameninţată de Tolga face tot posibilul de a lua acei bani de la iubitul ei şi foarte vicleană găseşte imediat o minciună ca să poată primii acei bani.

Metin şi mama lui au o conversaţie despre bani. El îi spune că nu mai are bani la bancă deoarece şi-a cumpărat maşina şi după ce maşina i-a fost furată a lut un împrumut de la bancă şi acum nu mai are banii necesari pentru a o ajuta pe Hulya. Gurbet îl sfătuieşte să-i ceară lui Riza dar el refuză aşa ceva.

La micul dejun, Sultan vrea să afle mai multe informaţii despre sarcina Dilei şi în prezenţa acesteia se preface foarte fericită şi cu multă grijă faţă de bebeluşul ce va urma să se nască. Sultan îi spune Dilei ca în cele din urmă se va auzi vocea unui copil în casa de oaspeţi şi începe să o întrebe dacă a avut menstruaţie. Dila îi explica că a avut sângerări de două ori dar nu în perioada care era normal să aibă şi a crezut că din cauza stresului i s-a dereglat ciclul, apoi îi explica ceea ce medicul i-a spus şi mai exact ca a avut o sângerare din implantare. Sultan se miră spunând că nu a mai auzit de aşa ceva şi că sora ei doar în luna a şaptea şi-a dat seama că este însărcinată văzând că îi creşte burta. Dila când aude aşa ceva i se pare o lipsă de informaţie şi îi răspunde lui Sultan ca sora ei este foarte proastă, sugerându-i să se uite pe internet, apoi să consulte un medic. Servitoarea cea tânără îi spune Dilei că apariţia bebeluşului îi vă prelungii viaţa lui Seyit.

La fabrică, Riza are o conversaţie cu Haydar şi îi spune că vrea să îşi crească afacerea, apoi îi explica că fabricile de textile din lume au progresat şi maşinăriile lor de ţesut sunt învechite. Riza îi mai spune şi că şi-a făcut un calcul şi în acest an au nevoie de a dublă capacitatea de producţie şi Haydar se bucură să audă că vor fi noi locuri de muncă deoarece satele lor sunt pline cu tineri şomeri şi această veste va fi o mare bucurie pentru ei.
Ajung la fabrică şi Metin cu Hulya şi el presat de ea îi cere bani lui Riza. Dar Riza foarte suspicios în privinţa Hulyei începe să-i pună nişte întrebări înainte de a scrie cecul. Riza îi spune să îşi sune părinţii la spital pentru că el vrea să trimită o cerere la bancă şi tatăl ei vă primii imediat banii la spital. Hulya nu s-a aşteptat la aşa o situaţie şi reacţia ei îl face pe Riza să înţeleagă că este o mincinoasă atunci când ea motivează că este noapte,  părinţii ei dorm şi nu-i poate suna. Hulya nervoasă se ridică să plece reproşându-i lui Metin că tatăl ei luptă pentru viaţă şi uite ce face fratele său. Metin supărat îi mulţumeşte fratelui său pentru aşa un ajutor şi plecă să îşi ajungă iubita din urmă. 

La conacul Barozoglu aproape toată familia era prezentă în salon şi Seyit îşi arata fericirea faţă de cei prezenţi acolo. Sultan era vizibil deranjată de fericirea lui Seyit de a fi bunic. Azer ajunge şi el acasă şi Seyit îi spune că va fi unchi şi atunci Sultan completează că Dila este însărcinată. Azer o întreabă pe Dila dacă este copilul lui Riza şi aceasta îi dă o palmă, apoi neagă totul şi pleacă la ea în cameră. Seyit îl alungă pe Azer şi rămâne doar cu Eren care este foarte supărată de afirmaţiile făcute de Azer.


Hulya speriată că ar putea fi descoperită de către Riza este hotărâtă să plece la Istanbul, dar Metin o roagă să nu plece. Ea motivează că trebuie să găsească banii necesari la Istanbul şi el îi zice că mâine o să vândă maşina şi îi va da acei bani pentru că nu ar putea să o lase singură ştiind că are probleme.
La conacul Selamoglu, seara la cină toată familia îl aştepta pe Riza şi când Metin zicea că uite cât e ceasul şi fratele lui îi lase să-l aştepte, exact atunci apare Riza cu o foaie în care erau toate informaţiile despre trecutul Hulyei.
Riza îi zice pe nume lui Hulya, rostindu-i adevăratul nume şi când Metin întreabă cine este Nimet, atunci Riza îi răspunde că doamna de lângă el. Riza furios îi spune Hulyei că este de ajuns jocul pe care l-a făcut spunându-le celor prezenţi că: Această fată a fost în închisoare de două ori pentru furt și o dată pentru fraudă şi acum este  căutată pentru cinci acuzații diferite. Metin o întrebă pe iubita lui dacă este adevărat şi ea îi răspunde că doar i-a spus că ar trebui să plece la Istanbul.
Riza: Maşina a fost găsită. Sosește. Partenerul lui Nimet a încercat să vândă maşina cu acte false.

Metin aproape plângând îi spune iubitei că a iubit-o şi pleacă în camera lui. Riza îi spune că ar trebui să o predă poliției dar nu va face el asta, apoi îi dă timp o jumătate de oră plece de acolo spunându-i că cu cât va dispărea mai repede, cu atât va fi mai  bine pentru ea. Melike îi cere lui Hulya să-i dea bijuteriile dăruite de Metin şi apoi i le pune în palmă lui Gurbet. Hulya înainte de a se urca în taxi îi spune lui Metin că îl iubeşte dar el o alungă.

Riza vrea să îşi consoleze fratele dar Metin este furios pe el reproşându-i că faţă de toată familia l-a făcut să se simtă un prost că s-a lăsat înşelat de Hulya şi îl întreabă dacă este fericit pentru ceea ce i-a făcut. Riza încearcă să-i explice că l-a avertizat în privinţa fetei, apoi pleacă.
În timp ce Dila cauta pe telefon mesajele de la Riza, apare Eren în camera ei şi ea îi spune mamei sale că ştie că a primit nişte mesaje pe care ea nu le-a văzut. Dila şi Riza nu încetează să se gândească zilnic unul la altul.


O săptămâna mai târziu ~ Petrecerea în cinstea nepotului
Seyit aga a organizat la conac o petrecere în cinstea nepotului şi acolo sunt prezenţi şi membrii clanului care îl felicită pentru că va fi bunic şi Seyit foarte fericit le mulţumeşte.
Sultan şi Azer stau în dormitorul lor deoarece aceştia nu se bucură pentru că Dila îi va face bunic pe Seyit. Ea îi reproşează că este infertil şi îşi doreşte să fie cu o altă femeie ştiind că el nu este în stare să facă un copil. Azer când aude se enervează pe Sultan şi o bruschează ameninţând-o că o omoară şi îi va rupe şi scoate limba afară, apoi o taie în bucăţi şi o aruncă în cuptor. Servitoarea, soţia lui Canip ascultă la uşa tot ceea ce ei vorbesc.
Melike însoţită de Haydar merge la conacul Barazoglu şi o felicită pe Dila, aceasta îi mulţumeşte şi îi urează bun venit. Seyit primeşte felicitări deasemenea şi află de la Melike că Riza are planuri măreţe cu fabrica de textile.  Dila şi Melike decid să facă pace deoarece ea poartă un copil în pântece.

Fatma şi prietena ei vorbesc despre iubiţii lor în timp ce se uită pe facebook şi la un moment dat ea este întrebată de către prietena ei dacă Azer are facebook. Fatma îl sună pe Azer şi îl întreabă de ce nu a sunat-o. El vrea să ştie de ce nu şi-a însoţit şi ea mama şi îi spune că mama ei este acolo împreună cu Haydar. Fatma îl întreabă dacă este nebun de s-a gândit că ea putea să îşi însoţească mama ştiind că soţia lui este prezentă. Azer îi răspunde că soţia lui ar fi putut fi ucisă de frumuseţea ei completând că poate a şi murit. Fatma îşi dă seama ce Azer este beat şi vrea să termine convorbirea spunându-i că este foarte beat, dar el îi spune că va muri acolo fără ea. Ea încearcă să-l calmeze spunându-i să nu fie supărat şi el îi promite că o va suna mâine după care îşi spun noapte bună.
Azer a rămas pe gânduri de la ultima discuţie avută cu Sultan şi merge în dormitor să clarifice că el nu este infertil. El se urcă peste ea în pat şi uitându-se în ochii ei, îi reaminteşte ceea i-a spus că el nu poate face copii spunându-i că vrea să o vadă pe ea în seara asta ce poate… Sultan îi spune să nu vorbească prostii şi el o bruschează forţând-o să aibă relaţii intime.

Dimineaţa pe terasă, Dila şi Seyit au o conversaţie în care el îi spune Dilei ca ea nu este doar fiica lui de drept, ci este fiica lui, tot ce are, atât material cât şi imaterial, completând că este tot ce are pe lumea asta… Dila îl priveşte ca pe un tată şi el îi mai spune că jumătate ceea ce deţine este a ei, apoi cei doi se îmbrăţişează fiind văzuţi de către Azer căruia nu-I convine.

Melike, Gurbet şi Fatma stau la masă şi vorbesc despre familia Barazoglu. La un momentul dat îi sună telefonul Fatmei şi ea se ridică să plece, dar Gurbet o întreabă ca de ce nu vorbeşte dintre ele amintindu-i ceea ce Fatma i-a spus Hulyei într-o zi când a fost sunată de către Tolga.
Fatma rămâne acolo şi vorbeşte cu Azer la telefon dar se preface că este prietena ei Zeynep şi cei doi stabilesc o întâlnire.
La conacul Barazoglu, afară în curte Dila îngrijeşte calul primit de la Ihsan şi Seyit I se alătură. Cei doi au o conversaţie despre Ihsan şi pământurile pe care le deţine apoi o întreabă pe Dila dacă ea va merge la birou. Dila îi spune că se va duce şi cei doi vorbesc despre angajarea unui avocat şi un proces important.
Seyit îi spune Dilei că vrea să o întrebe ceva şi că va înţelege dacă ea nu o să accepte . Dila este plăcut surprinsă când aude ca Seyit îi cere să devină doamna Barazoglu şi accepta imediat. Canip a adunat pe unii dintre bărbaţii clanului şi Dila împreună cu Seyit s-au dus în fata lor, iar acesta îi informează pe cei prezenţi ca doamna Dila Barazoglu se va ocupa de problemele clanului. Seyit le spune că fiica lui de drept este avocat şi probabil toată lumea ştie asta. Canip nu se bucura să audă ca Dila este doamna Barazoglu, aga clanului si mai ales când aude că Seyit completează despre Dila este ca o fiică şi de acum încolo toţi cei care vor avea plângeri se vor consulta cu ea.

Sultan merge în dormitor şi îi spune lui Azer ca în timp ce el se plimba, Dila a avut întâlnire cu membri clanului şi a ascultat plângerile sătenilor. El o întreabă ce vrea să spună şi află ca Seyit a anunţat sătenii că Dila devine agă.
Azer şocat merge la grajd să îşi întreabă tatăl dacă este adevărat şi acesta îi spune că Dila este cea loială şi stie să gestioneze problemele sătenilor, pe când pe el nu se poate baza. Seyit încearcă să-I explice mai bine motivul dar Azer foarte supărat pleacă pe un deal la marginea unei prăpăstii. 
Azer cu pistolul pus la gât îl întreabă pe Dumnezeu dacă nu merită sau merită ca el să fie cel care se va ocupa de clanul Barazoglu, apoi mai adaugă dacă sora lui are dreptul să fie şeful familiei. El se prăbuşeşte la pământ pe genunchi întrebându-se ce folos are el în viaţa asta şi pentru ce trăieşte.
Pe de altă parte, Seyit şi Dila se plimba pe moşie şi apoi merg la restaurantul unde are ea biroul şi acolo se întâlnesc cu Riza şi Haydar care tocmai vroia să-i spună lui Riza că Dila este însărcinată. Riza îi invită la masa lui şi Seyit o întreabă pe Dila dacă vrea şi ea îi spune tatălui ei că va fi cum doreşte el.

Seyit îl întreabă pe Riza dacă a fost în China şi cum a fost acolo. La un moment dat Seyit îi spune că de la mama lui ştia. Melike fiind la petrecerea organizată la conac şi îi spune că a invitat oameni, pentru a sărbători, pentru că va fi  bunic. Riza îl felicită şi îi urează noroc crezând că Azer va avea un copil. Dar Seyit îi spune că a crezut că el ştie de la mama lui şi apoi completează ca singura lui fiică de drept Dila îi va dărui un nepot.  Riza rămâne şocat când aude.

Vizionează Dila episodul 12 online aici.
Sursa capturi de ecran: www.startv.com.tr

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

BIOGRAFIE: İrem Helvacıoğlu | Pelinsu, actrița din Camera 309

BIOGRAFIE: Furkan Palali | Onur, actorul din Camera 309

Cei mai frumosi actori turci ~ Top 10