Treceți la conținutul principal

Dila ~ Dila Hanım, episodul 11, rezumat

Dila ~ Dila Hanım, episodul 11, rezumat
Dila foarte hotărâtă îl respinge pe Riza deşi acesta stă în genunchi înaintea ei şi îi declară iubirea. Ea îi spune că nu o să-l ierte chiar dacă s-a aruncat la picioarele ei, îngenunchind pe podea. Riza foarte supărat îi spune Dilei să îl pedepsească cum vrea ea, chiar să-l împuşte din nou dar să-l asculte când îşi cere scuze. Dar Dila este de neclintit în decizia luată şi îi avertizează că nu va scăpa aşa uşor de furia ei chiar dacă o să fugă sau se vă ascundă tot nu va reuşi, deoarece va şti că este aproape de el, dar nu va fi capabil să o atingă.
Dila: Eu voi fi cea mai rea pedeapsa, Riza Selamoglu.

Azer şi Fatma petrec momente frumoase împreună şi se tachinează ca şi doi îndrăgostiţi de câte ori au ocazia, el fiind gelos pe Murat. Înainte ca Fatma să plece, el o întreabă dacă o va putea vedea mâine, dar ea nu-i promite. Azer foarte fericit că în sfârşit Fatma l-a lăsat să stea mai mult timp în prezenţa ei începe să îşi facă planuri pentru viitorul lor, numai că Fatma îi spune că nici măcar nu i-a spus că îl iubeşte. În timp ce ea se îndepărta de el, Azer o întrebă dacă îl iubeşte spunându-i să se întoarcă. Fatma zâmbind şi rostindu-i numele nu se întoarce, dar Azer strigă fericit că ea îl iubeşte.

Mahmure foarte necăjită merge în vizită la conacul Seramoglu să-l vadă pe Riza. Ea îi povesteşte ce o necăjeşte spunându-i că prin sat s-a auzit că Dila l-a împuşcat şi el îi confirmă că este adevărat. Apoi el îi povesteşte că nu are de gând să renunţe la Dila şi va face totul ca ea să-l ierte. Doica îl linişteşte pe Riza spunându-i că ea presimte că ei doi se vor împăca. Melike nu a fost prea bucuroasă de prezenţa doicii, deoarece ea vedea ataşarea fiului ei de Mahmure ca şi o relaţie dintre mamă şi fiu.

Tolga o şantajează din nou pe Hulya cerându-i să-l convingă pe Metin să se mute la Istanbul, dar ea îi explica că nu poate face asta şi el o ameninţă din nou că dacă nu face ce zice ei, iubitul ei va afla ce fel de femeie este şi va ajunge pe mâna poliţiei. Huluya îi dă un ceas în valoare de 10.000 de lire.
Metin stă la masă cu Hulya şi o întreabă dacă vrea să locuiască la Sarigol şi ea încearcă să-l convingă că ar trebui ca ei să plece de acolo. El îi spune că este timpul să se confrunte cu finalul şi îi arătă verighetele.

La conacul Barazoglu, Seyit are o conversaţie cu Eren şi el doreşte să afle ce a făcut Dila după ce l-a vizitat pe el la spital pentru că nu înţelege cum s-a ajuns ca ea să-l găsească pe Riza. Dila apare acolo şi le spune că a închiriat biroul. Seyit întreabă dacă a vorbit cu Suleyman despre detalii şi dacă are nevoie de ajutor să-i spună, dar Dila le spune că este obosită şi pleacă în casă.

Eren merge în camera Dilei şi o consolează deoarece aceasta suferă pentru că deşi îl iubeşte pe Riza încearcă să-l ţină la distanţă. Dar mama ei începe din nou să se îngrijoreze că nu cumva fiica ei să-l ierte pe Riza. 

În timp ce Riza era la fermă şi se uită la producţia de mere, Azer îl sună din maşină şi îl anunţă că organizează o cină în familie şi are o surpriză pentru el. Deşi Riza devine curios şi vrea să afle, Metin îi spune că asta va strica surpriza şi nu-i poate spune.

 Azer încearcă să o facă pe Sultan să renunţe la el şi într-o seară când se întoarce acasă şi ea îl întreabă dacă s-a întâlnit cu Fatma, el începe să-i povestească cât de fericit se simte în prezenţa Fatmei.

La conacul Selamoglu, în timp ce toată familia era la cină organizată cu ocazia logodnei dintre Metin şi Hulya, apare acolo Riza şi când aude de la fratele lui despre logodnă reacţia lui îi supăra pe cei doi logodnici. Riza vrea să îi cunoască pe părinţii fetei şi regulile impuse de el o supăra pe Hulya, apoi după ce Riza plecă la el în birou, Metin merge să-l întrebe cum şi-a permis să-i vorbească aşa logodnicei lui. Între cei doi fraţi începe o ceartă, deoarece Riza foarte autoritar îi spune că el este aga şi familia Selamoglu poartă acel nume de peste 300 de ani. Riza îl atenţionează că trebuie să ştie cu cine se însoară şi Metin îi reproşează despre Dila ca el umblă după o femeie care face parte din familia duşmanilor lor.
Riza merge la biroul Dilei şi o felicită, dar ea îi spune să plece. Riza înainte de a pleca îi spune că nu se va opri să o iubească, atâta timp cât el este în viață.

Sultan nemaisuportând comportamentul lui Azer faţă de ea îi povesteşte totul soţiei lui Canip şi Eren le aude conversaţia. Sera înainte de culcare, Eren îi spune Dilei ceea ce a auzit şi acesteia nu-i vine să creadă că Azer se întâlneşte cu Fatma.

Fatma merge la întâlnirea cu Azer şi el îi spune că vor merge la un picnic împreună. El se întoarce acasă şi  îi arătă lui Sultan nişte poze pe care le are în telefon de când a fost cu Fatma la picnic. Ea îl ameninţă că o va ucide pe Fatma  când aude cât de frumos îi vorbeşte despre acea fată şi iese ceartă, dar apare la uşa Seyit şi Azer îl convinge că totul este în regulă.

Dila îi face o vizită lui Riza la birou şi începe să-i pună întrebări de ce este acolo şi ce afacere are şi atunci el îi explica că nu va renunţa la ea, dar Dila nu vrea ca el să fie în preajma ei spunându-i că va avea o viaţă frumoasă fără el.
 Dila: Ce faci aici?
Riza: Tu m-ai îndepărtat. Eu îmi ispăşesc pedeapsa.
Canip îi spune lui Seyit că plecă la piaţă să cumpere ceva şi acesta îi spune să trecă pe la Dila să vadă dacă are nevoie de ceva.
În timp ce Fatma se pregătea să plece de acasă, Melike merge la ea şi încearcă să afle dacă ea şi Murat au vorbit. 
Melike: Fatma, nu a suna Murat? 
Fatma: Nu am răspuns.
 Fatma se enervează când vede că mama ei nu încetează să încerce să o combine cu Murat şi pleacă.
La o ceainărie, Fatma şi Azer sunt întrerupţi de Sultan şi când Fatma vrea să plece, Azer îi spune să rămână deoarece Sultan va pleca. Sultan le spune că va pleca doar după ce ea o să vorbească cu Fatma şi deşi aceasta îi spune că nu are ce vorbi cu ea, Sultan îi reproşează că umbla cu un bărbat însurat. Azer se înfurie când vede că soţia lui o insultă pe Fatma şi o apucă de braţ, dar Fatma intervine spunându-i să nu facă asta şi să-i dea drumul. Sultan văzând cât de ascultător este Azer în prezenţa Fatmei, spune:
Fatma: Bravo, l-ai învățat să asculte. Eu de ani de zile nu reuşesc... Felicitări, Azer. Acum eşti ca un câine dresat.
Azer începe să râdă şi o alungă pe Sultan de acolo, Fatma plângând vrea să plece şi el o roagă să nu fie tristă spunându-i nu plânge Fatma pentru că voi rezolva această situaţie, dar ea pleacă. Azer foarte furios îşi sună soţia pentru a o face să înceteze dar ea nu se lasă intimidată de ameninţările lui.
În timp ce Dila era aşezată pe o bancă în parc şi privea copiii cum se joacă acolo, Riza i se alătură şi cei doi au o conversaţie fără să ştie că îi urmăreşte Canip.

Riza: Uneori îmi doresc să nu fi crescut. Cred că iubirea poate trece peste ura. Mama Mahmure a venit la noi. Am vorbit despre tine. 
El îi vorbeşte despre căsătorie şi cât de mult îşi doreşte să o aibă aproape, dar ea îl respinge. Canip îl sună pe Azer şi cei doi se întâlnesc la un bar, iar acolo Canip îi povesteşte tot ceea ce a văzut spunându-i că de fapt Yavuz este Riza. Azer il atentionează să nu-i spună nimic lui Seyit. La conac, Canip îi povesteşte soţiei lui despre Dila şi Riza.

La conacul Seramoglu, afară pe terasă, Melike şi Fatma au o conversaţie în care se contrazic cu privire la deciziile luate de mama ei. Fatma nu înţelege de ce Dila nu ar putea fi cu Riza dacă se iubesc şi de ce mama ei judeca persoanele doar pentru faptul că fac parte din familia Barazoglu.
La conacul Barazoglu, Dila află de la Seyit că acesta l-a trimis pe Canip la ea ca să vadă dacă are nevoie de ceva şi îl informează că acesta nu a ajuns, apoi plecă în camera ei.

Fatma merge în biroul lui Riza să vadă cum se simte şi ea îl întreabă de ce bea şi dacă este supărat din cauza Dilei. Riza îi povesteşte Fatmei totul spunându-i că îl doare sufletul şi atunci ea îl consolează spunându-i că dacă într-adevăr  Dila îl iubește, atunci îl va ierta.

În serial apare un personaj nou, o prietenă apropiată a lui Riza care s-a întors recent din străinătate şi întâmplător se întâlnesc în faţa clădirii unde sunt birourile. Şi exact când cei doi se îmbrăţişează apare acolo Dila cu maşina. Acea femeie îi spune lui Riza că i-a fost dor de el şi în timp ce cei doi îşi fac complimente şi stabilesc o întâlnire făcând schimb de numere de telefon, Dila foarte geloasă trece pe lângă ei şi intră în clădirea unde are biroul. Riza merge în biroul Dilei şi ea începe să-i reproşeze că nu o lăsă în pace şi acea clădire pare a fi prea mică pentru ei doi deoarece se întâlnesc mereu. Riza zâmbeşte văzând că este geloasă şi vrea să afle cine este acea femeie. El îi spune că este fostă iubită pentru a o face şi mai geloasă şi Dila nu ezita să-i spună că el i-a spus că nu a mai iubit pe nimeni şi ea a fost prima lui iubire.

Fatma şi Azer se întâlnesc în fiecare zi la locul lor favorit şi discuta despre cele întâmplate cu Sultan şi ea îi spune şi despre Dila şi Riza. Azer îi povesteşte ceea ce el ştia de la Dila şi că Riza s-a prezentat drept Yavuz, minţind-o pe Dila. Atunci Fatma devine confuză şi îl întreabă că de ce Riza continua să creadă că Dila îl iubeşte. Azer devine foarţe furios când aude că dragostea dintre Dila şi Riza este reciprocă.

Riza merge la întâlnirea stabilită cu prietena lui şi acolo era şi Dila cu un bărbat, dar întâlnirea lor fiind în interes de serviciu. Riza trece pe la masa Dilei şi o salută, apoi se aşează şi el la o masă cu acea femeie şi când pleaca de acolo, Dila îl urmăreşte până la casa acelei femei.

Dila se întoarce acasă plângând şi mama ei îngrijorată vrea să ştie ce s-a întâmplat şi află că Dila l-a văzut pe Riza cu o femeie şi pentru că îl iubeşte suferă. Eren vrea ca ele să plece la Istanbul dar Dila îi promite că va face totul ca să-l uite pe Riza. Eren iese din cameră şi dă peste Azer la uşa, acesta se comportă ciudat dar el îi spune că nu s-a întâmplat nimic şi intră în camera Dilei să o cheme undeva să vorbească.

La plecare de la conac, Seyit îi vede şi Azer îl asigură că totul este în regulă doar se vor plimba puţin. Cei doi se duc undeva la marginea unei ape şi Azer strigă la Dila să coboare din maşină şi când el o ameninţă cu pistolul atunci scoate şi ea pistolul ameninţându-se reciproc.

Vizionează Dila episodul 11 online aici.

Sursa capturi de ecran: www.startv.com.tr

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

BIOGRAFIE: İrem Helvacıoğlu | Pelinsu, actrița din Camera 309

İrem Helvacıoğlu (Pelinsu) ~ Biografie Nume complet: İrem Helvacıoğlu 
Data nașterii: 2 februarie 1990, (vârsta 02/02/1990) Locul nașterii: Germania Studii: Conservatorul la Teatrul Mujdat Gezen Art Center Ocupație: actriță Naționalitate: turcă Zodie: Vărsător Înălțime: 1,70 m Culoare ochilor: Verzi
Relațiile de iubire:F... (2017 pr.) Căsătorită: Nu Copii: Nu Website: ...

BIOGRAFIE: Furkan Palali | Onur, actorul din Camera 309

Furkan Palali aka Onur  ~ Biografie Nume complet: Furkan Palali
Nume alternativ: Furkan Palali
Data nașterii: 27 octombrie 1986, (vârsta 10/27/1986) Locul nașterii: Konya, Turcia
Studii: UniversitateaHacettepe din Ankara
Ocupație: model și actor
Naționalitate: turcă
Religie: Musulman
Zodie: Scorpion
Înălțime: 1,91 m
Culoare ochilor: Verzi
Relațiile de iubire: Demet Özdemir (2017 pr.)
Căsătorit: Nu
Copii: Nu
Părinți: Azmi Palalı
Frati/Surori: un frate, Abdülkadir Palalı
Website: www.furkanpalali.com

Cei mai frumosi actori turci ~ Top 10

Serialele turceşti au ajuns să cucerească inimile românilor şi televiziunile care le difuzează au un rating foarte bun.  În acest articol vreau să vorbesc despre frumusețea și farmecul actorilor turci. Şi o să fac o clasificare despre actori turci privind ani trecuţi şi până în momentul actual, mulţi dintre ei au lucrat ca şi model și au câștigat un concurs de modeling foarte prestigios care mai târziu i-a ajutat să apară în lumea cinematografiei. Cele mai populare și cele mai vizionate seriale turceşti până în acest moment la noi în ţară sunt "Suleyman Magnificul", "Puterea destinului", "Tradarea", "Yaman", "O mie și una de nopți", "Ezel", "Dragoste la prima vedere", "Feriha", "Dragoste si pedeapsa", "Înainte de sfârşit", "Poveste de familie", "Fatmagul", "Gumuş". În acest top cotez pe aspectul, fotogenic, fără a ține seama de premiile pe care actorii le-au pr…