Cele mai admirate actriţe din serialele turceşti de către bărbaţii arabi

Serialele turceşti au ajuns să cucerească inimile românilor, dar şi a bărbaţilor arabi, care s-au lasat seduşi de frumusețea şi farmecul turcoaicelor. Difuzarea în lumea arabă a serialelor turceşti, a făcut ca bărbaţi arabi să fie cuceriţi de frumuseţea femeilor turce. După o evaluare a serialelor turceşti în lumea arabă, actorii turci au devenit foarte populari şi femeile turcoaice sunt foarte apreciate şi admirate de către bărbaţii arabi.
În acest articol vreau să vorbesc despre frumusețea și farmecul actritelor tinere ale Turciei. Şi o să fac o clasificare despre acttritele turcoaice privind ani trecuţi şi până în momentul actual, multe dintre ele au lucrat ca şi modele și au câștigat un concurs de modeling foarte prestigios care mai târziu le-a ajutat să apară în lumea cinematografiei.
În revistele din Turcia s-au publicat articole despre cât de apreciate au fost actriţele din serialele turceşti care au fost difuzate în lumea arabă şi clasificarea locurilor de la 1 la 10 s-a făcut conform rezultatelor sondajului efectuat în Emiratele Arabe Unite, difuzat la MBC.

1-Tuba Büyüküstün

Tuba Büyüküstün
Frumoasa actriță Tuba Büyüküstün s-a născut la 5 iulie 1982 la Istanbul, fiind absolventă a Universității Mimar Sinan secția decor și costume. Nimeni alta decât îndrăgită actriță din filmul "Kara Para Ask".
2-Fahriye Evcen

Fahriye Evcen
Fahriye Evcen s-a născut pe 04 iunie 1986, este o actriță turcă, fiind cunoscută publicului roman prin rolul ei ca Necla Tekin în serialul "Poveste de familie". Fahriye studiat sociologia timp de un an în Germania şi la vârsta de 19 ani s-a mutat în Turcia, atunci a studiat istoria la Universitatea Boğaziçi din Istanbul.Bergüzar Korel

Bergüzar Korel s-a născut la 27 august 1982 la Istanbul, fiind absolventă a Universităţii Mimar Sinan secția de arte frumoase.
Korel are o înălțime de 1,80 m, par castaniu,ochi căprui, și un zâmbet cuceritor care fura inima oricui. Frumoasa și talentata actriță s-a căsătorit cu celebrul actor Halit Ergenç în august 2009.

Meryem Uzerli

Nimeni alta decât îndrăgită actriţa din filmul "Suleyman Magnificul". Meryem Uzerli s-a născut la 12 august 1983 în Germania. Tatăl ei este de origine turcă, în timp ce mama ei  este de origine germană, fiind de asemenea  actriță, astfel încât Meryem are naționalitate germană-turcă.Nurgül Yeşilçay

Nurgül Yeşilçay s-a născut în Afyonkarahisar, Turcia în 1976. A studiat drama la Conservatorul de Stat de la Universitatea Anadolu din Eskișehir. Frumoasa şi talentata actriță a câștigat premiul "Cea mai bună actriță" la Antalya Golden Orange Film Festival 45. Nurgül este cunoscută publicului roman din serialul turcesc “Dragoste şi pedeapsă”, ea a interpretat rolul lui Yasemin şi a jucat alături de Murat Yildirim, având numele de Savas în serial.

Beren Saat

Beren Saat s-a născut în 26 februarie 1984 în Ankara, este actriță şi model, fiind cunoscută publicului roman din serialul turcesc “Fatmagül". Ea a câștigat două premii la "Golden Butterfly Awards" şi este una dintre cele mai bine platite actrite în Turcia.8-Birce Akalay
Birce Akalay

Birce Akalay s-a născut în Istanbul la 19 iunie 1984. Frumoasa actriță a studiat drama la Conservatorul de Stat. Akalay este actriță și model, fiind cunoscuta pentru "Yer Gok Ask (2010), The Breath (2009) și Küçük Ağa (2014)". Ea a fost clasata pe locul al treilea în Turcia la Concursul de Frumusețe, apoi a reprezentat Turcia în Concursul European de Frumusețe și a ajuns la semifinale.
În 2011, s-a căsătorit cu actorul turc Murat Unalmis, dar un an mai târziu cuplul a divorțat. Iar în 2014, s-a recăsătorit cu Sarp Levendoglu, un alt actor turc.

9- Öykü Karayel
Öykü Karayel

Öykü Karayel s-a născut la 20 august 1990 în Istanbul și a absolvit liceul Çemberlitaș Girls. După ce a urmat un curs de pregătire la Teatrul Kenter,  în 2007 a intrat în Departamentul de Teatru al Conservatorului de Stat de la Universitatea din Istanbul. Ea a devenit faimoasă datorita rolului avut în serialul Kuzey Güney.

10- Ceyda Düvenci
Ceyda Düvenci
Ceyda Düvenci s-a născut la 16 aprilie 1977 în Bursa, Turcia. Frumoasa actriță este cunoscută publicului din serialele turcești Enes Batur Hayal mi Gerçek mi? (2018), Ejder Kapani (2010) și 1001 de nopți (2006).

Sursa foto/info: www.milliyet.com
 www.cinemagia.ro

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

BIOGRAFIE: İrem Helvacıoğlu | Pelinsu, actrița din Camera 309

BIOGRAFIE: Furkan Palali | Onur, actorul din Camera 309

Cei mai frumosi actori turci ~ Top 10