joi, 23 aprilie 2015

Tradarea episodul 119 - Rezumat

 Tradarea episodul 119 - Rezumat
În pachetul pe care l-a primit Cemile, era de fapt hârtia comandată de Osman pentru a putea tipări revista.
Mete îl ţine pe Tugrul sub ameninţarea armei şi îl pune să îşi sune oamenii ca să afle de ce Arif nu a ajuns acasă. El primeşte explicaţiile dorite şi Mete află că exact când aceştia au vrut să-l omoare pe Arif, omul lor a ajuns acolo şi le-a spus că a sunat Tugrul şi l-au eliberat pe Arif.
Soner şi Suleyman l-au găsit pe Arif la marginea pădurii, apoi l-au dus acasă.
Revederea dintre cei doi soţi a fost plină de emoţii. Soner şi Suleyman au bătut la uşa din faţă şi când Cemile le-a deschis, aceştia afişau zâmbete, apoi Arif a bătut la uşa din spatele casei şi când s-au revăzut s-au îmbrăţişat strâns. Cemile i-a îmbrăţişat şi pe cei doi salvatori şi le-a mulţumit din toată inima. Suleyman face pe doctorul şi îi acordă primul ajutor lui Arif îngrijându-i piciorul străpuns de un glonţ. Toată familia a venit în vizită să-i ureze însănătoşire. Mete sună acasă şi vorbeşte cu Cemile şi Arif, dar nici unul nu reuşeşte să-l convingă să se întoarcă acasă.

Carolin şi Ibo se întâlnesc la un depozit vechi şi el speriat pentru că poliţia este pe urmele lui, îi cere lui Carolin să-l sfătuiască ce să facă. Ea vicleană îl convinge să transfere pe numele ei întreaga avere şi să fugă împreună în străinătate. După ce Ibo a făcut ce ea l-a sfătuit, Carolin se duce la mai multe bănci cu diplomatul plin de bani şi transferă banii în mai multe valute şi în cele din urmă în file de cec.
 Tradarea episodul 119 - Rezumat
În timp ce Mesude şi părinţii ei zugrăveau în spaţiul unde era banca lui Ibo, Carolin sună acolo şi le spune despre ce a făcut Ibo. Mesude nervoasă sună la poliţie şi îi denunţă că cei doi vreau să fugă din ţară.
Cei doi sunt căutati de poliție după ce au avut grijă ca banii să rămână la ei şi speriaţi cumpără bilete să fugă în străinătate. Poliţia îi găseşte şi îi duce la secţie, numai că Carolin îl convinge repede pe comisar că ea nu are nici o vină şi după ce semnează pleacă. Ibo este şi el lăsat să plece după ce semnează şi la ieşire din secţie se enervează când vede că olandeza a fugit. Cei doi nu au voie să plece din ţară.

Hakan şi Zehra au stat cu micul Ahmet până ce Berrin şi bunica Hasefe s-au întors de la Arif. Osman este gata pentru a tipări revista şi îi propune lui Hakan să scrie şi el un articol.
Hakan scrie un articol frumos și un poem, apoi merge la magazinul lui Osman şi îl dă. Berrin şi Ayca erau şi ele acolo. În timp ce ei povesteau apare poliţia să caute maşina de scris, dar nu găsesc nimic şi iese scandal. Cemile intervine şi îi dă afară, apoi nişte oameni din cartier văzând poliţia acolo încep să-i vorbească de rău pe cei din familia Akarsu.
Acasă la Soner, Deniz are o surpriză pentru el. Kerem fiind surpriză, numai că Soner devine furios când îl vede şi fetiţa îl roagă să se calmeze şi să asculte băiatul ce vrea să-i spună, apoi cu permisiunea tatălui ei, ea îl invită pe Kerem la micul dejun. Soner este căutat de Arif la telefon şi împreună cu Suleyman pleacă la el acasă. Bahar îi spune că îi este foarte frică şi el o linişteşte înainte de plecare. Cei trei pleacă pe acel câmp unde oamenii lui Tugrul au vrut să-l omoare pe Arif.

PS: Toate rezumatele episoadelor din seriale le găsiţi la pagina "SERIALE".

Pe acel câmp, Arif, Soner şi Suleyman reuşesc să-i imobilizeze pe oamenii lui Tugrul. Arif îi întreabă unde este Mete, dar le spune că nu ştiu şi că Tugrul este prizonierul lui Mete. Cei trei află că oamenii sechestraţi care au fost în casa de tortură sunt închişi într-o fabrică veche şi cei trei deghizaţi în soldaţi se duc acolo.
Cei trei generali, Arif, Soner şi Suleyman foarte autoritari le dau ordine oamenilor lui Tugrul să îi ducă pe toţi ostaticii în camionul armatei şi după ce camionul pleacă apare unul dintre oamenii lui Tugrul şi ceilalţi îşi dau seama că au fost înşelaţi. Toţi ostaticii sunt eliberaţii şi unii dintre ei îl recunosc pe Arif şi îi mulţumesc, apoi se îmbrăţişează între ei. Soner se duce acasă şi îi spune lui Cemile prin telefon veştile bune şi despre Arif şi Suleyman că s-au dus să-l caute pe Mete.

Cemile a avut o discuţie cu Hakan când i-a îngrijit rana de la arcadă deoarece a fost lovit în urma altercaţiei cu poliţia la magazinul lui Osman şi ea încearcă să o convingă pe Berrin că Hakan are doar sentimente d e iubire faţă de ea. Dar Berrin refuză să o asculte şi la un moment dat apare Osman cu poemul lui Hakan şi ea este foarte încântată atunci când îl citeşte. Berrin merge în grabă acasă la Hakan şi este surprinsă să vadă că Ruya îi deschide uşa şi pleacă când află că Hakan nu este acasă.


Micuţa Deniz le face o surpriză plăcută lui Soner şi Bahar. Deniz îi duce în camera ei şi le arata leagănul, hăinuţele, o minge şi multe alte lucruri pentru bebeluşi şi le spune că este pregătită pentru a-şi cunoaşte frăţiorul. Bahar şi Soner vor avea un băieţel.

Mete vine la casa din cartier şi o întâlneşte pe Gozde acolo. El îi spune să-l aştepte în faţa casei, dar ea se ascunde sub capota maşinii pentru a nu se mai despărţii de Mete. El o ia pe Cemile care tocmai ajunsese acasă şi îi spune că o duce la Tugrul, apoi se urca în maşină şi pleacă.
Mete o leagă la ochi pe Cemile pentru a nu şti unde îl ţine ostatic pe Tugrul şi să-l ducă acolo pe Arif. În casa de tortură, Mete îl obligă pe Tugrul să îngenuncheze în faţa lui Cemile şi să-i ceară scuze. Mete o duce pe mama lui acasă şi Gozde intră în casa de tortură şi îngrozită de ce vede acolo, retrăieşte din nou acele momente de groază prin care a trecut, dar Mete revine şi o linişteşte.
Hakan merge în vizită la Zehra şi vorbeşte cu Berrin în faţa casei despre plecarea lui la Bursa împreună cu Ruya. Berrin îi spune că i-a citit poemul pe care i l-a dat lui Osman şi cei doi se tachinează, apoi ea îl sărută şi pleacă. Hakan rămâne plăcut surprins şi în timp ce o priveşte pe Berrin cum se îndepărtează de el se bucura ca şi un adolescent îndrăgostit.
În timp ce oamenii lui Tugrul supravegheau cabina telefonică, Mete ajunge acolo şi o sună pe Ayca. Cei doi îndrăgostiţi îşi spun la telefon că se iubesc şi Mete îi spune că atunci când totul se va termina vor fi din nou împreună. 
Oamenii lui Tugrul l-au văzut pe Mete şi îl urmăresc cu maşina, dar în urma lor sunt şi Suleyman cu Arif. Mete ajunge primul şi oamenii lui Tugrul trag focuri de armă asupra lui, dar apar acolo Suleyman cu Arif şi au loc schimb de focuri de armă între ei şi cei doi oamenii a lui Tugrul fug. Mete a reuşit să fugă în casa de tortură şi s-a încuiat înăuntru,

Soner, Bahar şi Deniz au mers în vizită la Cemile şi Ayca îi anunţă că a sunat Suleyman. Soner şi Cemile merg în grabă acolo, deoarece a fost sesizată poliţia şi Mete era în pericol pentru că îl ţinea prizonier pe Tugrul. În timp ce Cemile şi Soner au ajuns acolo, Mete îl ameninţă cu arma pe Tugrul şi îi spunea să îşi ia rămas bun de a viaţa.

Sursa foto-video:http://www.netd.com
www.youtube.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mesaje

PA