luni, 20 aprilie 2015

Tradarea episodul 118 - Rezumat

 Tradarea episodul 118 - Rezumat
Betul a salvat-o pe Ayca şi împreună s-au dus să-l avertizeze pe Mete. Ayca strigă "Mete", el o vede, femeia cu sac în cap avea un pistol în mâni şi vroia să-l omoare pe Mete. Betul trage cu arma în acea femeie şi îl salvează şi pe Mete. În cele din urmă, Mete reuşeşte să fugă cu Tugrul înainte de a finaliza schimbul, dar Betul şi Ayca sunt prinse şi cel care le salvează pe amândouă este Mete. Betul şi Ayca se urcă în maşina lui Mete şi după ce scapă de urmăritori, Mete opreşte maşina şi o îmbrăţişează strâns pe Ayca. Ea îi spune că Betul i-a salvat, el era surprins deoarece persoană care era cu ei în maşină era îmbrăcată cu haine de bărbat. Betul îşi ia jos cagula de pe faţă, Mete îi mulţumeşte pentru ajutor şi pleacă cu Tugrul. 
Tugrul, văzând că planurile sale au eșuat, este furios. Cemile nu poate ascunde îngrijorarea din sufletul ei pentru că nu ştie nimic de Arif şi Mete.

 În timp ce Berrin şi Hakan se întorceau de la Bursa împreună cu Ruya, acasă la Cemile, Osman îşi făcea griji pentru Ayca şi Zehra pentru mama ei. Ruya îl lasă pe Hakan acasă şi văzând că cei doi foşti soţi sunt din ce în ce mai apropiaţi, insistă să o ducă pe Berrin acasă, dar ea o refuza şi rămâne la Hakan. Ruya nu se arată că de fapt îl place pe Hakan şi deşi nu-i convine să o vadă pe Berrin la Hakan acasă, pleca fără să mai insiste.
Berrin are dureri la spate, Hakan îi desface rochia şi când vede vânătaia insistă să o ducă la doctor, dar ea nu vrea şi atunci el o unge cu cremă pe spate. Hakan nu mai rezista să îşi controleze sentimentele de iubite faţă de Berrin și îşi face curaj să o sărute pe spate. Berrin îi răspunde cu aceleaşi sentimente şi cei doi se sărută pasional, dar ea simte că nu-i poate rezista şi pleacă acasă.
Cemile observă că ceva nu este în regulă cu fata ei, dar Berrin îi spune că este bine. Osman văzând că Ayca nu a mai venit acasă, sună la mama ei şi află că fata ei nu a ajuns acolo. Exact când el vrea să plece să o caute, Ayca şi Betul erau la uşa casei. Toată familia află despre răpirea Aycăi şi Cemile îi mulţumeşte lui Betul pentru ajutorul dat.

 Dimineaţa la micul dejun, Deniz îşi ia prin surprindere tatăl atunci când îi spune că Kerem a cerut-o în căsătorie și când se întorc de la școală, vor veni împreună acasă să o ceară în căsătorie şi de la tatălui ei. Soner nu ia în serios cuvintele fetiţei şi începe să zâmbească. Deniz supărată de reacția tatălui ei pentru că nu dă importanţă spuselor ei, decide să se urce în copac. Nimeni nu reușește să o convingă să coboare jos. Soner crede că a rugat-o suficient și în ultimă instanță, decide să taie copacul. Bahar intervine și în cele din urmă reușește să convingă fetiţa să coboare. Dar când se urcă după Deniz şi o coboară jos din copac, simte o durere intensă și leșină.
 Bahar este transportată de urgenţă la spital. În timp ce Soner, Deniz şi Suleyman aşteptau veşti de la medici, ajung acolo și Cemile, Berrin și Osman.
Deniz se simte vinovată cu privire la ceea ce s-a întâmplat cu Bahar și toţi încearcă să o consoleze. Cemile şi Deniz merg acasă şi bunica doarme cu ea. Soner şi Suleyman rămân la spital.
Asistenta îi explică lui Soner că Bahar are hemoragie și are nevoie de sânge, dar grupa ei de sânge este rară şi în spital nu au sânge. Soner disperat îl întreabă pe Suleyman ce să facă. Suleyman îi sugerează să caute ajutor la Ziya. Soner pentru a o salva pe Bahar, lasă deoparte egoismul şi îl informează pe Ziya prin telefon în ce situație periculoasă este aceasta. Ziya când aude că  Bahar este la spital se duce în grabă acolo şi donează sânge. Soner îi mulţumeşte şi li se alătură Cemile cu fetiţa şi îi mulţumesc lui Ziya. 
Doctorul iese de la Bahar şi le spune că aceasta a depăşit pericolul. Toată familia se bucură şi sunt lăsaţi să o vadă dar fără fetiţa. Ziya se oferă el să aibă grijă de Deniz până se întorc. Deniz îi povesteşte lui Ziya că se simte vinovată şi el neintenționat face o gafă mare. El îi spune fetiţei că nu este vina ei deoarece Bahar a ajuns la spital pentru că este însărcinată şi în curând va avea un frăţior mic. Ziya îi spune lui Soner că i-a spus fetiţei despre Bahar şi Soner se enervează pe el, deoarece credea că fetiţa nu va accepta aşa uşor venirea pe lume a unui frăţior. Dar apare Deniz şi îi spune tatălui că se bucura că va avea un frăţior şi Soner îi cere scuze lui Ziya. Bahar este externată din spital.

 Tradarea episodul 118 - Rezumat
În timp ce unii membri ai familiei erau în spital la Bahar, Mete merge în secret acasă şi caută verigheta lui de la logoda cu Ayca. Familia se întoarce acasă, Mete scapă verigheta jos şi se ascunde sub pat. Ayca când se pune în pat aude un geamăt, apoi se apleacă să vadă ce este sub pat, găseşte verigheta şi îl vede pe Mete. După un timp, sentimentele de iubire dintre cei doi reuşesc să topească zidul de gheața, care a existat între ei și în timp ce se sărută îşi spun reciproc că se iubesc. Mete doarme cu Ayca şi ea îi pune verigheta înapoi pe deget. Dimineaţă el rupe o foaie scrisă din jurnalul lui şi plecă la casa de tortură şi îi citeşte lui Tugrul.

Zehra le arată părinţilor ei fotografiile făcute împreună şi pune rama foto alături de celelalte fotografii ale familiei. Hakan vrea să plece acasă, dar fetiţa insistă să doarmă acolo. Berrin şi Hakan sunt din ce în ce mai apropiaţi dar ea încă încearcă să păstreze distanţa ştiind că îl iubeşte.

 Carolin și Ibo au probleme cu banii băncii, clienții invadează banca şi îşi cer banii înapoi. Mesude şi părinţii ei erau în vizită la bunica Hasefe şi când văd la televizor ştirea se bucură şi merg şi ei acolo.

Mete face o ultimă înţelegere cu Tugrul, fără să știe că de fapt un eşec al planului său, l-ar putea condamna la moarte pe Arif. Pe un câmp Arif şi Tugrul sunt puşi să sape fiecare câte o groapă, dar cei doi erau la distanţă şi nu se vedeau. Arif a vrut să fugă şi din păcate a fost împuşcat. Pe cealaltă parte a câmpului, Tugrul îl imploră pe Mete să nu-l omoare. Într-un final Mete îşi sună mama şi o întreabă dacă Arif a ajuns acasă şi când află că acesta nu a ajuns, închide apelul. Cemile primeşte un pachet şi speriată rămâne încremenită la uşă cu pachetul în mâna şi Ayca lângă ea.


Sursa foto-video:http://www.netd.com
www.youtube.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mesaje