duminică, 19 aprilie 2015

Tradarea episodul 117 - Rezumat

 Tradarea episodul 117 - Rezumat
La casa de tortură, lucrurile se desfăşoară conform regulilor stricte impuse de către Tugrul, dar de data aceasta prizonierul era însuşi torţionarul Tugrul și urmează să fie torturat de către Mete după ce termină de savurat un kebab. Tortură mult aşteptată de către Mete începe, dar Tugrul rezista și nu-i spune locul unde este ascuns Arif. 
Cemile şi Soner ţin în permanenţă legătura prin telefon şi el o informează tot ce ştie în legătură cu Mete. Bunicul lui Arif are o vizită surpriză din partea lui Cemile. În timp ce cei doi stau la masă şi mănâncă din prăjitură făcută de Cemile special pentru el, au o conversaţie despre Arif.


Bahar are zilnic greţuri din cauza sarcinii şi Soner îngrijorat vrea să cheme medicul, dar ea insistă să nu-l cheme spunându-i că se simte bine. La un moment dat Deniz îi aude vorbind despre medic şi se îngrijorează că Bahar va merge la spital, apoi îi aduce într-o cană, medicaţia făcută de Deniz pentru a o însănătoşi pe Bahar. Ea bea şi îi spune fetiţei că s-a făcut bine, apoi o îmbrăţişează. Soner îi este alături fiind pregătit pentru a deveni din nou tată, dar este extrem de stresat şi are coşmaruri. Bahar înțelege motivele pentru care el simte atât de nesigur și încearcă să-l liniștească. Dar degeaba Soner insistă  să meargă să o vadă un doctor şi până când nu este convins că totul este bine, îi face viața dificilă lui Bahar pentru că încearcă să o ajute până şi la încălţat.
În cabinetul medicului, Soner este foarte agitat şi până nu se asigura că totul va fi bine cu sarcina lui Bahar nu pleacă din spital. Deşi medicul i-a spus de nenumărate ori ca sarcina decurge normal şi cezariana se va face când va naşte doar dacă aşa va fi mai bine pentru Bahar. Cei doi merg acasă şi Soner îi povesteşte lui Suleyman de ce îi este frică din cauza sarcinii lui Bahar. Suleyman îl înţelege deoarece ştie prin ce a trecut cu Aylin şi îl încurajează.

Osman începe să scrie la maşina de scris prima lui carte, care este de fapt povestirea serialului.
Bunica Hasefe se juca cu Zehra afară şi deodată simte o stare generală de rău intens și cade jos. Zehra speriată îşi strigă mama, Berrin primeşte un telefon de la Hakan şi află despre bunica. Ruya se afla în casa lui Hakan şi se oferă să-l ducă cu maşina la Berrin. Toată familia este alertată , aceştia fiind îngrijoraţi pentru bunica Hasefe. Osman sună  la bunic şi îi spune lui Cemile despre Hasefe. Bunicul când aude despre Hasefe, ia un borcănel cu o medicaţie naturală şi merg în grabă la Hasefe. Ajung la Hasefe doctorul, Hakan, Ruya, Osman, Ayca, Cemile, bunicul şi află că bunica are o problemă cu tensiunea arterială . Doctorul îi recomanda odihnă şi medicaţie, dar bunicul le arata borcănelul cu medicaţia lui şi Hasefe când îi aude vocea începe să zâmbească. Hakan cu Ruya pleacă şi o invita şi pe Berrin cu ei dar ea le spune că nu poate să o lase aşa pe bunica. Cemile a observat ca Ruya îl place pe Hakan şi are o conversaţie cu Berrin din care află tot şi îşi sfătuieşte fiica că ar fi trebuit să plece cu ei. La un moment dat vin în vizită la Hasefe, Kemal cu familia. El fiind îngrijorat pentru mama lui, dar Mesude şi Neriman încep să dezbată despre Carolin şi Ibo. Hasefe se preface că îi este  rău şi îi alungă din casă.


 Tradarea episodul 117 - Rezumat
Hakan și Ruya stabilise când au fost la Berrin acasă, ca în următoarea zi vor merge în alt oraș cu afaceri. Berrin la îndemnul lui Cemile merge la Hakan şi îi spune că va merge cu ei să-i sprijine. Ruya ajunge acasă la Hakan ca să-l ia cu maşina şi este surprinsă să audă că şi Berrin va merge cu ei. Ședința la care participă Berrin, Hakan și Ruya nu a decurs aşa cum ei credeau. Şeful seminarului de avocatură nu este de acord cu ceea ce ei le spune şi sunt daţi afară. Hakan nemulţumit de cum au fost trataţi obiectează şi soldaţii îl bat fără milă. Ruya şi Berrin strigă să se oprească, dar în zadar şi atunci Berrin văzând că Hakan ar putea fi omorât, se apropie şi îl protejează cu corpul ei. Berrin este accidentată  şi nu mai poate se respire din cauza unei lovituri cu puşca în spate. Hakan vede că Berrin a leşinat, dar nu poate să o ajute pentru că soldaţii îl duc în arest şi acolo se gândeşte la Berrin şi strigă să fie eliberat. Ruya stă  lângă Berrin şi când aceasta se trezeşte află  că este la un hotel. Ea întrebă de Hakan şi vrea să se ridice, dar Ruya nu o lasă şi o asigură  că se ocupa ea de cele necesare pentru eliberarea lui Hakan şi reuşeşte. Berrin îşi sună mama să afle cum se simte bunica şi dacă totul este bine acasă, apoi îi spune că rămâne la Bursa. Cei doi rămân o noapte la hotel şi Berrin are un coşmar cu Ekrem că  o urmăreşte cu pistolul să-l omoare pe micuţul Ahmet. Ea strigă prin somn şi Hakan o linişteşte.

Carolin și Ibo lucrează împreună la bancă şi el este foarte mulţumit de îndemânarea lui Carolin. Cu toate acestea, din cauza unei plângeri împotriva lor, poliţia merge la bancă şi îi duce la secția de poliție. Ajunşi acolo se întâlnesc cu Mesude şi părinţii ei, comisarul începe să le pună întrebări pentru a afla adevărul. Mesude îl acuză pe Ibo că a fugit cu Carolin, el le spune despre divorţ şi Carolin foarte respectuoasă le spune că de fapt ea lucrează la banca lui Ibo. Mesude nu se potoleşte şi iese ceartă. Comisarul le spune celor acuzaţi să plece şi părinţii fetei o duc cu forţa afară.

Mete merge în oraş şi de la o cabină telefonică îşi sună mama şi o asigura că este bine, după care îi promite că o să-l salveze pe Arif. Apoi îi sună pe oamenii lui Tugrul de mai multe ori şi le spune că acesta este la el. Întrei ei au loc nişte negocieri despre cum vor face schimbul şi în cele din urmă ajung la o înţelegere ca în schimbul lui Tugrul, Arif să fie eliberat. Dar planul lui Mete nu decurge cum au stabilit deoarece Ayca este răpită când era în drum spre casa mamei sale. La ultimul apel telefonic îi răspunde Arif lui Mete şi află că Ayca a fost răpită. Mete de supărare că trebuie să aleagă dintre Ayca şi Arif care va fi cel salvat de la moarte, face o criză puternică de nervi.

La motelul de care mama Sedei se ocupă, Seda vorbeşte cu Bahar la telefon despre cele întâmplate şi Bahar îi mulţumeşte Sedei pentru ajutorul dat. În timp ce Seda îi spunea mamei sale despre Bahar, apare Ziya şi aude tot.
Pe stradă, Betul este informată de un fost coleg al lui Mithat despre răpirea Aycăi şi că Mete va merge să o salveze din mâinile oamenilor lui Tugrul.
Mete se duce să facă schimbul dintre Tugrul şi Ayca, dar fata pe care oamenii lui Tugrul vroiau să io dea nu era Ayca. El nu şi-a dat seama pentru că fata avea un sac pus pe cap, dar exact înainte ca Tugrul să ajungă lângă oamenii lui, din depărtare se auzea vocea Aycăi cum îl strigă pe Mete.

PS: În acest episod şi episoadele 115, 116 am observat că tot apare în serial scenaristul, cel care a scris cartea după care s-a realizat serialul "Öyle Bir Geçer Zaman Ki ~ Tradarea".
Scenaristul este de fapt Osman şi este povestea acestuia. 
În episodul 117 se vede că scenaristul se află în clădirea postului de televiziune Kanal D din Turcia şi vorbesc despre sezoanele serialului.

Sursa foto-video:http://www.netd.com
www.youtube.com

5 comentarii:

 1. Unde ai văzut interviul ăla despre cartea după care s-a făcut serialul? Știi cum se numește?

  RăspundețiȘtergere
 2. Nu înțeleg mare lucru de acolo.. Poți să-mi spui te rog cum se numește cartea dacă este menționat in interviu?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. In acest articol cu prezentarea serialului Tradarea am specificat unele informatii cu privire la cartea lui Osman.

   Ștergere
 3. Nu specifica in interviu despre numele cartii dupa care s-a realizat serialul Tradarea. Din cate stiu eu nu s-a publicat cartea pentru ca el de fapt si-a prezentat scenariul la televiziune pentru a fi ecranizat. A fost una dintre cele mai reusite piese de teatru scrise de el si la indemnul unui prieten s-a dus si si-a prezentat scenariul la mai multe televiziuni. Ceea ce am scris mai sus este doar ce au am citit in legatura cu povestea serialului Tradarea. Poate o sa scriu si un articol cu mai multe detalii daca si alti cititori ai blogului sunt interesati.

  RăspundețiȘtergere

Mesaje

PA