vineri, 17 aprilie 2015

Tradarea episodul 116 - Rezumat

 Tradarea episodul 116 - Rezumat
Tugrul este întrerupt de unul din oamenii săi şi Arif scapă de tortură, deocamdată. Mete supraveghează casa de tortură şi aşteaptă momentul potrivit pentru a-l salva pe Arif.
Vizita bruscă a generalului, însoţit de soldaţi, au făcut că planurile lui Tugrul să se schimbe în întregime. Generalul i-a ordonat lui Tugrul ca oamenii lui să fie transferaţi la sediu și să înceapă eliberarea tuturor deținuților. 

Acasă la Soner, servitoarea încearcă să o trezească pe Bahar din leşin cu apă de colonie şi exact atunci ajunge Suleyman acasă. Bahar foarte îngrijorată pentru Soner începe să-i pună întrebări lui Suleyman pentru a afla dacă este bine şi unde se află. El încearcă să o liniştească, dar degeaba pentru că ea vrea să meargă la Soner. În cele din urmă Soner se întoarce acasă, după ce medicii i-au acordat primul ajutor. Bahar intră în panică atunci când vede această situație, dar se bucura că îl vede în viaţă. Cei doi stau în dormitorul lui Aylin şi Bahar nu se mai dezlipeşte de el. La un moment dat Soner vede o ramă foto cu pozele lui Aylin şi îi povesteşte viitoarei lui soţi ce a simţit când a fost împuşcat, că s-a gândit la ea şi cât de frica i-a fost că nu va mai putea să o revadă pe Deniz. Bahar îi spune cât de frica i-a fost şi cât de mult s-a îngrijorat pentru el.
 Tradarea episodul 116 - Rezumat

Mesude îl caută pe Ibo peste tot, dar nu-l găseşte şi la un moment dat el o sună să-I spună că divorţează. Ea face o criză de nervi, Neriman încearcă să-l convingă pe Ibo să o ierte şi când realizează că totul este în zadar îi spune că Kemal vrea să vorbească cu el, dar ibo îi închide apelul.
Într-o altă zi, în cartier apare Ibo şi Carolin. Mesude îi vede şi face o criză puternică de gelozie, ia un cuţit mic de pe birou şi hotărâtă le spune părinţilor că ea va finaliza ceea ce Cemile a lăsat neterminat cu ani în urmă. Mesude cu cuţitul în mână o atacă frontal pe Carolin și în urma lovituri puternice ambele cad jos. Cemile şi cei aflaţi în cartier privesc încremeniţi dacă Carolin mai este în viaţă. Carolin se ridică şi-l îmbrăţişează pe Ibo spunându-i să meargă la spital şi atunci Mesude vede ca acel cuţit s-a îndoit înainte de a ajunge în abdomenul lui Carolin. Ibo îi ameninţa că va aduce poliţia, dar pleacă şi părinţii fetei încearcă să o calmeze. A doua zi, Mesude îl vede pe Ibo şi face un scandal mare în faţa băncii sub amuzamentul celor din cartier.
 Tradarea episodul 116 - Rezumat

Cemile, Osman şi Berrin merg în vizită la Soner să-i ureze însănătoşire grabnică, dar Cemile nu îşi poate lua gândul de la Mete şi Arif. Micuţa Deniz se întoarce acasă de la şcoală şi când îşi vede tatăl în convalescenţă îl întreabă ce s-a întâmplat, dar Soner bine-nţeles că nu-i spune adevărul. Deniz este întrebată despre acel băiat pe care ea îl place şi atunci când le povesteşte despre el se ruşinează, reuşind să-i facă pe toţi să zâmbească. 
Ayca merge la cumpărături prin cartier şi o întâlneşte pe Betul, dar când este întrebată de Osman, ea preferă să nu mai împărtăşească nimic cu Betul.

Cemile, Osman şi Berrin se întorc la casa din cartier şi acolo îl găsesc pe Hakan care era îngrijorat pentru Mete. Berrin vrea să plece acasă şi Hakan îi spune că merge şi el la Zehra. Berrin le spune că Hakan a acceptat să lucreze la un caz şi ea va începe să lucreze cu Hakan la acelaşi caz. Cemile se gândeşte la micuţul Ahmet şi la Zehra că au nevoie de mama lor acasă. Dar Berrin hotărâta îi spune că Ahmet a murit, Mete încă nu şi-a revenit, Arif este sechestrat şi ce vor face în situaţia asta deoarece cineva trebuie să facă bani. Osman decide să redeschidă tipografia lui Arif. După ce Osman a redeschis tipografia, Ayca îi spune  este de acord să-l ajute. Berrin şi Hakan merg împreună acasă si Hakan când îl vede pe micuţul Ahmet, îl ia în braţe şi îl sărută. Berrin şi bunica Hasefe sunt plăcut surprinse să vadă cu câtă dragoste priveşte Hakan copilul.

La casa de tortură toţi prizonieri sunt atent supravegheaţi în timp ce se urcă în maşina militară pentru a fi transferaţi la sediul armatei. Mete supraveghează totul de la distantă. La un moment dat Arif cade în spatele unei maşini. Tugrul se apropie să vadă unde este Arif şi prin spatele maşinii Mete încearcă să-l ridice pe Arif pentru a-l salva, dar din păcate sunt prinşi de Tugrul. Mete îi promite lui Arif că se va întoarce să-l salveze şi reuşeşte să fugă printre focurile de armă. Tugrul şi câţiva oamenii înarmaţii îl urmăresc pe Mete prin pădure. El se urcă într-un copac şi îi ameninţa cu arma, reuşind să aibă control asupra lor, numai că apare Tugrul şi când vrea să-l împuşte pe Mete, acesta îi aruncă pistolul în cap şi fuge.
 Mete din nou reuşeşte să preia controlul şi de data asta rămâne doar el şi Tugrul. Mete îl ţine sub ameninţarea armei făcându-l să meargă până la epuizare, dar Tugrul simulează că şi-a scrântit piciorul şi îl atacă pe Mete, apoi are loc o bătaie între cei doi. În cele din urmă Mete reuşeşte să-l arunce într-o groapă şi arunca pământ peste el, deşi Tugrul îl imploră să nu-l îngroape de viu. Dimineaţa, Suleyman ajunge exact unde Mete l-a îngropat de viu pe Tugrul şi instruiește oameni pentru a-l găsi Mete. 
 Tradarea episodul 116 - Rezumat

Hakan este tot mai des vizitat de acea femeie de la confederaţie cu care lucrează împreună la un caz la care şi Berrin lucrează. Într-o seară, Rüya o întreabă pe Berrin dacă ea şi Hakan au fost căsătoriţi şi ea îi spune că au o fetiţă împreună. După ce termină de discutat cu privire la acel caz, Rüya  se oferă să o conducă pe Berrin acasă şi Hakan merge cu ele. Zehra îi întâmpina şi Berrin îi spune că Zehra este fetiţa lor, apoi cei doi pleacă şi Hakan rămâne acasă. Pe parcursul episodului cei trei se vor întâlni şi cu alte ocazii. Berrin este supărată pentru ca el se întâlnește adesea cu Rüya . Hakan vede ca Berrin este geloasă și se bucură. Într-una din zile, Zehra insistă să iasă în oraş toţi trei şi le face cadou părinţilor câte o ramă foto, apoi scoate aparatul de fotografiat şi roagă un bărbat să le facă poze împreună. Într-o seară, Hakan are un vis cu tatăl său. 

Seda o sună pe Bahar să o întrebe dacă i-a spus lui Soner că este însărcinată şi o face să-I promită că nu va lua vreo decizie de una singură în privinţa bebeluşului. Bahar îi spune lui Soner că Seda a sunat să-I ureze însănătoşire, apoi merge în camera ei şi se gândeşte dacă o sa păstreze copilul. A doaua zi, Seda o suna din nou pe Bahar deoarece era îngrijorată de decizia pe care aceasta o va lua. Bahar îi spune că s-a gândit să nu păstreze copilul de teama reacției lui Deniz. Seda merge imediat acasă la Soner, dar nu o găseşte. Soner ajunge acasă şi insistă că Seda să-i spună motivul pentru care a venit la Bahar şi ea îi spune adevărul. El se bucura să audă că va fi tătic și amândoi încep acțiunile de a o prevenii pe Bahar În timp ce Soner calca acceleraţia maşinii la maxim pentru a ajunge înainte de a fi prea târziu, Bahar supărată se îmbraca pentru intervenţia ce urma să o facă. Soner şi Seda ajung la spital şi nu o găsesc acolo, el o roagă să îşi amintească la ce doctor a spus Bahar că se duce, dar ea nu ştie. Soner se întoarce nervos acasă, servitoarea îi spune că Bahar s-a întors  şi el fuge în camera ei. El îi spune că ştie tot, îi confirmă că Seda i-a spus şi o întreabă ca ce a făcut. Bahar îi răspunde că nimic, deoarece nu a putut să facă aşa ceva şi îi spune că i-a fost frică să-i spună despre sarcină pentru că nu ştia cum va reacţiona Deniz. Soner se bucură şi îi spune că îşi doreşte copilul şi Deniz va înţelege.

În timp ce oamenii lui Suleyman săpau unde Mete îl astupase pe Tugrul, Mete era la casa de tortură (nu mai era nimeni acolo) şi cu lacrimi în ochi retrăia acele clipe de groază prin care a trecut. Pe de altă parte, Suleyman recunoaşte haina lui Mete, care era în acea groapă, apare şi Soner acolo şi constată că de fapt groapa era goală. La sfârşitul episodului îl arată pe Mete cum îl ţinea sechestrat pe Tugrul în casa de tortură.

Sursa foto-video:http://www.netd.com
www.youtube.com

2 comentarii:

Mesaje

PA