vineri, 17 aprilie 2015

Tradarea episodul 115 - Rezumat

 Tradarea episodul 115 - Rezumat
Planul lui Mete de a-l găsi pe Tugrul a funcţionat. Tugrul a venit la acel club de noapte şi pleacă de acolo cu o damă de companie. Mete decide să-l urmărească cu maşina pentru a-l conduce la casa de tortură unde era Arif. În urma lor este şi Suleyman, dar Mete nu ştie. Tugrul ajunge la vila personală şi îşi petrece noaptea alături de acea femeie. Mete a supravegheat vila până dimineaţa şi când Tugrul pleacă de acasă, el îl urmăreşte din nou.
În timp ce Cemile şi o parte din membrii familiei stăteau la poveşti, apare acolo Mustafa. Cemile îngrijorată îl întreabă ce s-a întâmplat şi află că a rămas singur la hotel deoarece mama lui nu s-a mai întors şi fiindu-i frică s-a adăpostit acasă la Cemile.
 Berrin geloasă îl sună pe Hakan să-l întrebe dacă a văzut-o pe Carolin sau ştie ceva de ea. El îi spune că a fost acolo şi a alungat-o. Ea îi spune despre Mustafa şi Hakan când aude că dacă Carolin nu este la hotel, ea suspectează că aceasta ar fi împreună cu el se supără, dar Berrin îi cere scuze. 
Carolin merge la Cemile şi îl ia pe Mustafa de acolo. La hotel, Carolin are un vis în care ea ar fi cu Hakan şi acesta se transformă în Ekrem şi o strânge de gât.

Acasă la Soner, cei trei petrec momente frumoase împreună. Deniz le pune întrebări despre oamenii căsătoriţi şi la un moment dat se uită la o fotografie de la nunta părinţilor ei. Bahar este cea care îi explica că Aylin va avea mereu locul ei în inima lui Soner şi fetiţa se bucură. Dimineaţa devreme, Deniz este vizitată de un coleg pe care ea îl place şi merg împreună la şcoală.
În timp ce Soner lua micul dejun cu Bahar şi primeşte un bilet de la Suleyman, Cemile îl aştepta la geam pe Mete fiind foarte îngrijorată că nu s-a întors acasă. Soner merge în grabă la Cemile şi îi spune despre bilet că conţine o adresă a unui spital şi să nu se panicheze pentru ca Suleyman este pe urmele lui Mete, apoi pleacă împreună la acel spital. Suleyman le arată unde este Mete şi Cemile îl vede pe Tugrul. Mete îi vede şi merge la ei să le spună să plece. Între timp apare acolo o maşină şi Arif este pus pe o targă de personalul medical.
Soner şi Suleyman merg singuri în spital şi Cemile îl vede de la distanţa pe Arif.
Tugrul pleacă cu maşina, Mete pleacă după el deşi mama lui a l-a oprit. Cemile merge în spital să-l vadă pe Arif, dar Soner şi Suleyman îi spun că nu se poate şi o conving să meargă acasă. Mete a localizat unde se află casa de tortură.
Gozde merge la casa din cartier şi-l cauta pe Mete. Osman îi spune că nu ştie unde este fratele lui şi Ayca se supăra din cauza vizitei lui Gozde. mama fetei vine si o ia acasă.

Hakan făcea cumpărături prin cartier şi se întâlneşte cu Cemile şi Beriin. El întreba despre Mete si când vrea să plece, Berrin plecă şi ea cu el. Hakan este supărat pe ea din cauză că nu are încredere în el şi ea încearcă să-i spună despre Carolin că l-a luat pe Mustafa în acea noapte. O fată de la confederaţia lui Ahmet îi vede pe stradă şi intră în vorbă cu ei, după care îl invită pe Hakan la o ceainărie. Berrin foarte geloasa pleacă.
Mete se întoarce acasă târziu şi îi spune mamei lui să nu îşi facă griji.

 Tradarea episodul 115 - Rezumat
Soner ajunge şi el acasă şi îi spune că Mete este bine, apoi ei îi vine să vomite şi el se îngrijorează.

Seara înainte de culcare, Ayca merge în camera lui Mete dorind ca să-i fie aproape. Ea îi spune de vizita lui Gozde şi când vrea să plece, el vrea să-i spună ceva şi o reţine la uşă dar se răzgândeşte...
Osman şi Ayca pleacă să doarmă la cealaltă casă. Berrin nu poate dormi din cauză că se gândeşte la Hakan şi acea femeie. Ea înțelege că a greșit mult prin comportamentul ei fată de Hakan și decide să-l întâlnească. Dimineaţa devreme o roagă pe bunica Hasefe să aibă grijă de micuţul Ahmet şi plecă la Hakan. El crede că o să-l întrebe iar despre Carolin dar Berrin îi spune că despre ei doi vrea să-i vorbească. Berrin s-a decis să-i spună că îl vrea în viaţa ei dar apare acolo fata de la confederaţie şi după un timp Berrin pleacă lăsându-i pe cei doi în casă. Berrin a rămas pe gânduri, deoarece a observat o schimbare în caracterul lui Hakan și se simte ciudat când îl vede în prezenta altei femeie,

Soner merge la Cemile să-i spună ca Arif şi-a revenit. Ea se bucură şi vrea să-l viziteze la spital şi la plecare a observat că Mete nu mai este în camera lui. Cemile se îmbracă în doctoriţă şi intră în salonul unde era Arif, dar la uşă erau oamenii lui Tugrul care îl supravegheau. Cei doi reuşesc să vorbească şi revederea soţiei îl face să lupte pentru viaţă. Cemile şi Soner pleacă din spital dar acolo rămâne Suleyman să-l supravegheze pe Arif.

Seda o vizitează pe Bahar şi când vede ca aceasta are greţuri îi spune că poate este însărcinată. Cele două pleacă la spital şi Bahar face un test de sarcină, află din raportul analizelor că nu este însărcinată şi se bucură pentru că ştie că Deniz nu ar înţelege. Dar apare asistenta şi îi spune că din greşeala i-a dat rezultatul testului de sarcină al altei femei şi când se uita pe raportul ei vede că este însărcinată. Bahar o face pe Seda să-i promită că nu va spune nimănui despre sarcina.

Carolin s-a tot gândit ce va face şi ştiind că Hakan a donat averea lui Ekrem la diferite instituții, decide să-l acosteze pe Ibo şi pune în aplicare noul plan de actiune. Ea îl sună pe Ibo să-i propună o întâlnire şi înainte de a pleca la întâlnire o sună pe Mesude să-i spună la ce hotel îl va găsi pe Ibo. Mesude cu părinţii ei merg acolo şi în restaurantul hotelului îl găseşte pe Ibo cu olandeza şi iese o ceartă demnă de zâmbete. Mesude face o criză de gelozie si arunca în Ibo cu tot ce găseşte pe mesele restaurantului. Ibo, după ce se ascunde pe după scaune, îi spune că este de-ajuns. Ibo face un anunţ importat de fată cu toate persoanele din restaurant şi îi spune soţiei că divorţează, apoi aruncă verigheta pe jos. Mesude ia verigheta şi fuge după el, mama ei în urma lor şi Kemal le cere scuze oamenilor de la mese. Toţi cei aflaţi acolo se amuză de spectacolul pe care l-au privit cu mare interes.

Bahar forţată de Seda se hotărăşte să-i spună lui Soner despre sarcină dar îi întrerupe telefonul. Soner o sună pe Cemile să-i spună ca Suleyman i-a spus despre Arif că va fi externat din spital. Bahar îi spune lui Soner că îi este frica pentru el şi el o linişteşte înainte de a pleca la spital. Ayca vede ca Mete nu mai este acasa şi le spune celorlalţi.
Mete a plecat să-l salveze pe Arif şi înainte de a pleca şi-a luat arma din zidul de piatră al gardului.
 Tradarea episodul 115 - Rezumat
Suleyman şi Soner văd când Arif este luat din spital şi urmăresc acea maşină, dar se întorc înapoi pentru că era un punct de control. Soner coboră, ia pistoalele şi merge prin pădure, iar Suleyman este verificat de soldaţi şi trece cu maşina de punctual de control. În spatele lor era Mete cu maşina care a trecut primul de punctul de control şi l-a luat pe Soner de la marginea şoselei. Soner iese pe geamul maşinii care era în mers si trage în maşina în care era Arif. Şoferul maşinii pierde controlul ei şi loveşte un copac. Mete îl eliberează pe Arif si când pleacă unul dintre cei aflaţi în maşina îşi revine şi îl împuşca pe Soner.
Arif cu Mete se ascund după maşina lor şi văzând ca Mete nu înţelege să nu atace, Arif îl loveşte şi acesta leşină. Cel care a tras în Soner este împuşcat de Arif, dar din păcate ajunge acolo Tugrul şi sub ameninţarea armei îl ia pe Arif. Suleyman ajunge acolo şi îl duce pe Soner la spital, iar Mete merge la casa de tortură.
Cemile şi Bahar află de la Suleyman că Soner a fost împuşcat şi Bahar leşina.
Maşina lui Mete se defectează şi este nevoit să alerge până la epuizare, dar ajunge în faţa casei exact în momentul în care Tugrul şi oamenii lui îl duceau pe Arif în casa de tortură.
Tugrul lua prânzul ca de obicei cum obişnuia înainte de a tortura pe cineva şi este decis să se răzbune pe Arif pentru că din cauza lui şi-a pierdut ochiul stâng. Tugrul îl ameninţă pe Arif ca niciodată nu o va mai putea vedea pe Cemile şi cu pumnalul pus pe mâna se pregăteşte să-i aplice câteva lovituri în ochi.

Sursa foto-video:www.kanald.com.tr
www.youtube.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mesaje