miercuri, 15 aprilie 2015

Tradarea episodul 113 - Rezumat

 Tradarea episodul 113 - Rezumat
Mete îi amenință cu pistolul pe toți oamenii care erau în jurul lui Tugrul și verifică ceasurile de pe mâinile acestora. Între timp ajung acolo soldații, Cemile strigă la fiul ei să plece. Mete fuge, Tugrul dispare și Cemile se urcă în mașină cu Osman. Ayca și Berrin erau și ele în mașină foarte îngrijorate. Osman se plimbă cu mașina pe toate străduțele pentru a-l găsi pe Mete numai că totul este în zadar. 
 Deniz se plictisește acasă și îl întreabă pe Suleyman de tatăl ei și Bahar. Suleyman îi face cadou fetiței un minicas și Deniz devine foarte fericită și entuizismata. 
 Bahar și Soner își petrec ziua împreună plimbându-se pe plajă și la un moment dat el vede o stea de mare adusă la mal de valurile mării, o ia în mână și îi povestește lui Bahar despre Aylin. Bahar îi spune că a văzut în fotografiile de la nuntă stelele de mare, apoi cei doi îndrăgostiți se îmbrățișează. 
 Cemile cu Osman, Ayca și Berrin merg la casa din cartier și acolo îl găsesc pe Mete, dar el se izolează din nou în camera lui.
 În timp ce Ekrem a fost externat din spital, acasă la fiul său și Hakan veghea la căpătâiul tatălui său, Carolin filtra cu Ibo la restaurantul hotelului savurând un pahar cu vin roșu.  Ibo i-a dat lui Carolin un plic cu o sumă mare de bani și i-a promis că o să-i ofere tot ce are ea nevoie. Carolin zâmbește văzând că Ibo visează să aibă o aventură cu ea și poate să-l manipuleze. 
 Soner și Bahar se întorc acasă, el intră primul în casă și fetiță îi arată ce cadou i-a făcut unchiul Suleyman. El îi spune fetiței că are o surpriză pentru ea și deodată își face apariția Bahar și îi spune că de data asta o să rămână definiv și nu va mai pleca niciodată. Deniz foarte fericită o îmbrățișează. 
 Berrin și Cemile au o conversație despre Hakan și Carolin, în care îi povestește mamei ei despre cele întâmplate cu Ekrem și că Mustafa a sunat de la un hotel. Berrin se gândește la moartea lui Ahmet și îl ține la distanță pe Hakan, deocamdată. Zehra află de la tatăl ei despre bunicul Ekrem că s-a întors acasă din spital și merg împreună să-l viziteze.
 Tradarea episodul 113
 Ibo se întoarce înapoi la bancă și Mesude îi cere explicații de ce a lipsit apoi îi spune că miroase a parfum de femeie. Ea își roagă mama să-l miroase și ea dar Ibo le spune că este de-ajuns.
 Zehra ajunge acasă și îi spune lui Berrin că și-a vizitat bunicul să-Ii ureze însănătoșire grabnică. Berrin merge la Hakan să-i spună că vrea să afle adevărul despre moartea lui Ahmet și merg împreună în camera lui Ekrem.
Berrin intră în camera lui Ekrem şi îl întreabă despre moartea lui Ahmet, ce a avut cu soţul ei şi de ce lui Hakan nu i s-a întâmplat nimic. El nu vrea să-i vorbească, ea nervoasă îl întreabă dacă îi este frică şi îl prinde de gât. Hakan intervine între ei şi o scoate pe Berrin din cameră deoarece Ekrem se simţea rău.
Într-o noapte, Mete iese afară şi ia pistolul pe care îl ţinea ascuns în zidul de piatră al casei.
 Soner merge în camera lui Bahar şi în timp ce ei doi se giugiulesc apare fetiţa şi vrea să doarmă acolo pentru că a visat urât şi îi era frică. După ce Deniz adoarme, Soner iese pe furiş din camera lui Bahar.
A doua zi dimineaţa Mete pleacă de acasă, deşi Ayca vrea să-l oprească. Ea îl urmăreşte şi îl vede din nou cu Gozde. El o roagă pe Gozde să încerce să-şi amintească unde Tugrul îi ţinea sechestraţi şi ea îi desenează pe pământ locul unde se afla acea casă. Mete pleacă spre casă şi patrula de soldaţi îi cere actele şi când văd cine este încearcă să-l aresteze, dar îl salvează Ayca, alertând soldaţii că s-a întâmplat ceva şi cei doi reuşesc să fugă. Mete merge din nou la bijutierul lui Tugrul şi îl ameninţă cu pistolul să afle informaţii.
 Tradarea episodul 113 - Rezumat

Pe de altă parte în aceeaşi dimineaţă, Soner o pregăteşte pe Deniz să plece la şcoală şi când credea că va fi singur cu Bahar apare acolo Ziya. El o roagă pe Bahar să meargă cu el să vorbească şi ea acceptă. Soner le spune că stea la masă în grădină şi îi spune lui Suleyman să fie serviţi cu ceai. Înainte ca cei doi să se aşeze la masă, Suleyman pune minicasul fetiţei să-i înregistreze ce vorbesc. Soner este deranjat de vizita lui Ziya, dar încearcă să nu o arate, deși îi priveşte pe fereastră şi după plecarea lui Ziya o întreabă despre ce au vorbit.
Hakan ii promite lui Ekrem ca o să aibă grijă de el și îi cere să vorbească cu Berrin și să-i spună tot adevărul despre asasinarea lui Ahmet. La început Ekrem Tatlioglou este de neclintit, dar apoi se răzgândește și îi cere lui Hakan să o aducă pe Berrin ca să vorbească. Hakan o sună şi îi spune că tatăl lui a acceptat să-i dezvăluie adevărul.
Ibo a plecat să se întâlnească cu olandeza şi Mesude cu mama ei se duc să vorbească cu Cemile crezând că aşa vor afla unde locuieşte Carolin. Neriman îi spune lui Cemile despre Ekrem ca a alungat-o pe Carolin dar Cemile le spune că ştie. Neriman nu se lăsa şi o întreabă dacă ştie unde locuieşte Carolin şi Cemile îi spune că nu ştie, apoi pleacă deşi ele îi explică ce a făcut Ibo.
Ayca a tot încercat să se apropie de Mete, i-a spus că îl iubeşte, l-a salvat de arest şi în cele din urmă ea merge în camera lui şi el îi mulţumeşte pentru ajutor. Ayca îi spune că l-a văzut cu Gozde şi iese din camera lui.
Berrin ajunge la Ekrem şi el îi povesteşte că ştia ce face Ahmet la sindicat deoarece şoferul lui Ahmet era omul lui şi îi mai spune că este de acord să dezvăluie criminalul lui Ahmet dar cu o condiție. Berrin supărată merge la mama ei şi îi povesteşte tot.
Suleyman îi dă lui Soner să asculte înregistrarea cu conversaţia dintre Bahar şi Ziya. El începe să zâmbească când o aude pe Bahar spunându-i  lui Ziya ca ea îl iubeşte pe Soner.
Mete se angajează ospătar la un club de noapte pentru a afla mai multe informaţii despre Tugrul.
 Tradarea episodul 113 - Rezumat
Ibo şi Carolin i-au cina împreună la restaurantul hotelului şi când pleacă la camera ea nu-l lasa să intre.

Bahar şi Soner păstrează relația lor ascunsă de Deniz. Soner cu ajutorul lui Suleyman organizează o seară romantică în grădina casei și după ce fetiţa adoarme, el cu Bahar merg în grădină şi stau la lumina lumânărilor. El îi spune cât de mult o iubeşte şi îi face o propunere de căsătorie lui Bahar, ea acceptă spunând un „da” hotărât. Soner îi pune pe deget inelul de logodnă cu piatra de diamant.
Arif este prins în timp ce face o încercare de a scăpa. În timp ce Tugrul se pregătește să-l tortureze teribil, Arif îi spune că este gata să accepte ca Cemile să fie a lui și se va supune cerințele sale. Propunerea lui Arif îl surprinde pe Tugrul. Arif formează numărul să o sune pe Cemile şi profită de neatenţia lui Tugrul lovindu-l cu un pumnal în ochi.
Sursa foto-video:http://www.netd.com
www.youtube.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mesaje

PA