marți, 14 aprilie 2015

Tradarea episodul 112 - Rezumat

Tradarea episodul 112 ~ Partea 1

 Tradarea episodul 112 - Rezumat
Ekrem suferă un dublu şoc când îşi vede propriul fiu în pat cu Carolin. Ea se ridică subit din pat şi caută hainele să se îmbrace apoi dă vina pe Hakan ca de obicei. Atunci Ekrem îi arată pozele cu ea şi Hakan, apoi o pălmuieşte şi scoate pistolul. Hakan intervine şi îi ia pistolul tatălui său, apoi îl ameninţa, Carolin intervine şi îi spune iubirea mea lui Hakan, dar el îşi întreabă tatăl ce va face acum. Hakan îi spune totul, inclusiv că el s-a folosit de Carolin pentru a demonstra ce fel de femeie este aceasta, apoi îi arată filmul cu negativul fotografiilor pentru al crede că el i-a trimis pozele. Hakan îi spune lui Ekrem despre planul lui Carolin de ai lua averea şi despre căsătoria lor, dar ea neagă totul. Atunci Hakan îşi ameninţa tatăl cu pistolul în mod serios şi îi spune de moartea lui Ahmet, Carolin vrea să intervină, dar Hakan îi spune să nu îndrăznească.
Planul lui Hakan a funcţionat şi Ekrem vede minciunile lui Carolin şi înțelege cu adevărat ce fel de femeie a avut lângă el. Carolin este furioasă pentru că a căzut în capcana lui Hakan. 
Starea de sănătate a lui Ekrem se înrăutăţeşte subit când îşi aduce aminte ce i-a făcut lui Ahmet şi se prăbuşeşte la pământ. Carolin speriată fuge şi Hakan sună la ambulanţă.
Mete ajunge la un bijutier şi îl roagă să nu închidă magazinul până nu vorbeşte cu el şi când acesta îi arată diamantul de la ceasul lui Tugrul, bijutierul începe să-i pună întrebări de unde îl are pentru că la Istanbul nu există aşa un diamant. Mete nu vrea să-i spună şi bijutierul nu riscă să cumpere un diamant valoros despre care nu ştie de unde provine. Mete pleacă şi la ieşire se întâlneşte cu mama lui şi Osman şi se întorc împreună acasă. 
Tugrul îl torturează din nou pe Arif din cauză că Cemile l-a respins. Arif aproape că îşi pierde cunoştinţa şi are o vedenie cu el şi Cemile pe un câmp înverzit, îmbrăcaţi în haine albe şi cum se îmbrăţişează.
 Tradarea episodul 112 - Rezumat
Hakan se întoarce acasă supărat, apare şi Carolin care insistă să vorbească cu el şi când îi deschide uşa îl pălmuieşte, dar când el o ia de gât, ea începe să-i declare iubirea. Hakan îi zice că nu există dragoste între ei şi ea a vrut doar banii lui apoi o alungă din casă. Zehra vorbeşte la telefon cu tatăl ei care a sunat să întrebe de Berrin şi îi povesteşte că sunt îngrijoraţi pentru Mete deoarece a plecat de acasă.
Cei trei ajung acasa, Mete o respinge pe Ayca, merge în camera lui și dorește să comunice doar cu Cemile care încearcă să îşi înţeleagă fiul. Ayca așteaptă cu nerăbdare să se apropie din nou Mete.
Hakan ştia de la Zehra ca Berrin este la casa din cartier şi merge acolo. Pe stradă cei doi se întâlnesc, el vrea să-i spună adevărul despre planul lui, dar, ca de obicei Berrin refuză să-l asculte, numai că acesta ca Berrin are un mic accident la un picior şi Hakan o duce în braţe cu forţa până în casa lui. Acolo el îi îngrijeşte piciorul şi ea este nevoită să-l asculte, dar nu ezită să-i reproşeze despre Carolin. Hakan încearcă să o convingă pe Berrin să-i dea o șansă de a-i explică totul despre presupusa relație cu Carolin, dar ea este de neclintit. Accidentul minor de la gleznă face ca Berrin să înţeleagă adevărul și să-și petreacă noaptea în casa lui. El îşi sună fiica să-i spună că mama ei rămâne acasă cu el şi Zehra se bucură sperând că părinţii ei să fie din nou împreună o familie, apoi îi dă vestea bună şi lui Hasefe.

Soner vine la Cemile şi au o discuţie despre cazul lui Arif. În cele din urmă conversația ajunge și la Bahar. Soner este plăcut surprins când aude de la Cemile unele comentării pozitive cu privire la Bahar. Aceasta îi face cunoscut faptul că ea ştie că el s-a îndrăgostit şi că s-a dus la lecţii de tango pentru a o recâştiga pe Bahar, apoi îi dă binecuvântarea ei şi el îi mulţumeşte.
Noaptea, Mete are coşmaruri şi Ayca merge în camera lui şi îl calmează, apoi doarme lângă el în pat şi Osman îi priveşte de la uşă. Osman continuă să scrie în jurnal continuarea poveştii. Dimineaţa când Mete se trezeşte şi o vede pe Ayca lângă el o întreabă că ce caută acolo, ea îi explică şi el o alungă din cameră. Osman şi Cemile o văd plângând. Cele două se îmbrăţişează şi Mete pleacă din acasă la un alt bijutier, dar nu reuşeşte să vândă diamantul. Ayca este consolată de Cemile şi se gândeşte să plece din casă.

Tradarea episodul 112 ~ Partea 2

 Tradarea episodul 112 - Rezumat
Berrin se trezeşte şi vede micul dejun pregătit special pentru ea de Hakan, dar se întoarce acasă deoarece era singură în casă.
Bahar, în timp ce se pregătește pentru a participa la ziua de naștere a unui copil, se confruntă cu o surpriză. Primeşte un cadou în care este o rochie superba de seară şi ea se miră cum de a primat o asemenea rochie pentru petrecerea unui copil, dar Seda face tot posibilul ca Bahar să meargă acolo. 
În timp ce Mete era în drum spre casă o aude pe Guzde cântând şi aşteaptă în faţa casei până aceasta iese afară cu mama ei. Mete îi spune că s-au întâlnit la Tugrul, ea se sperie şi fuge, el şi mama ei fug după ea. Mete o ajunge primul şi ea îl întreabă dacă este fratele lui Osman şi îi oferă informații despre Tugrul, apoi în timp ce se îmbrăţişează apare Ayca şi îi vede împreună. Ayca supărată pleacă să nu fie văzută de aceştia şi apoi apare mama fetei îngrijorată dar Mete îi spune că Guzde este bine să nu îşi facă griji. Ea vrea să plece cu Mete, dar mama ei se îngrijorează şi atunci el îi spune că este fiul familii Akarsu şi pleacă împreună.
Tradarea episodul 112 ~ Partea 2

Ayca se întoarce acasă la părinţii ei şi de acolo, plângând îl sună pe Osman să-i spună că ea va rămâne acolo, dar el îi închide telefonul şi merge după ea. În timp ce Ayca mănâncă la masă cu mama ei şi Betul, apare Osman să o ia înapoi acasă. Deşi ea nu vrea să plece, mama ei îi spune că Osman aduce poliţia şi el îi spune că este femeia lui şi cei doi pleacă spre casa lor. Pe stradă se ceartă, Osman îi spune că Mete o iubeşte, ea îi zice că Mete nu o iubeşte, apoi ea îi dă o palmă, el îşi cere scuze. În cele din urmă ea îi spune motivul pentru care s-a întors la mama ei acasă şi Osman află şi el că fratele lui s-a întâlnit cu Guzde. 
Cemile merge până la atelier fiind chemată acolo de o femeie şi Mete pleacă din nou la un alt bijutier prefăcându-se că vrea să vândă diamantul, dar el vroia să afle informaţii despre cine a vândut un ceas asemănător lui Tugrul. El vede ceasuri asemănătoare şi bănuieşte că Tugrul a cumpărat ceasul de acolo, chiar şi întreabă bijutierul dar acesta nu-i spune.

Carolin fiind alungată de Ekrem şi Hakan, îi face o vizită lui Ibo la bancă şi foarte vicleană se plânge că Ekrem a alungat-o din cauză că Neriman l-a sunat şi îi spune că nu are bani. Ibo se oferă să o ajute cu tot ce are nevoie, dar sunt întrerupţi de Mesude şi părinţii ei şi din nou iese scandal.

Tradarea episodul 112 ~ Partea 2
Soner dă ordine lucrătorilor hotelului şi aceştia pregătesc de zor surpriză pentru Bahar. În acelaşi timp ea ajunge la hotel şi merge în cameră să îmbrace rochia din cutie.
Mustafa o sună pe Hasefe şi îi spune că au plecat de la Ekrem şi stau la hotel, dar apare Carolin şi închide telefonul. Hasefe îi spune lui Berrin şi ea îşi dă seama că Hakan i-a spus adevărul.
Soner îi face o mare surpriză lui Bahar când iese din tort şi apoi dansează tango la lumina lumânărilor. Pentru prima dată, Soner Bahar îşi petrec o zi întreagă împreună ca si iubiti. Soner îi mărturisește dragostea lui și îi cere să se întoarcă acasă. Cei doi îndrăgostit petrec o noapte pasională în camera de hotel şi dimineaţa Soner îi aduce micul dejun la pat.

Pe de altă parte, în aceeași dimineață Cemile calca pe un glonte căzut pe parchet şi vede că lipsește pistolul din cutia lui. Speriată îl suna pe Osman şi îi spune, astfel aflla de la el ca Ayca l-a văzut pe Mete cu Guzde, fata care a fost sechestrată de Tugrul. Mete stătea vizavi de magazinul bijutierului. Cemile îl găseşte pe Mete şi exact atunci îl vede pe Tugrul printre nişte oamenii apropiindu-se de magazin si se sperie deorece Mete a promis că se va răzbuna pe Tugrul. Cemile a încercercat să-l convingă sa renunte, dar el i-a spus că el a mers la magazinul de ceasuri, nu laTugrul. Mete a luat deciziile sale și a promis că va ajunge până la capăt.
Sursa foto-video:http://www.netd.com
www.youtube.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mesaje

PA