duminică, 12 aprilie 2015

Tradarea episodul 111 - Rezumat

Tradarea episodul 111 ~ Partea 1

 Tradarea episodul 111 - Rezumat
Mete are coşmaruri din cauza clipelor de groază prin care a trecut când a fost torturat de către Tugrul şi oamenii acestuia. Cemile merge la el în dormitor şi cu greu reuşeşte să-l calmeze, apoi îi dă hainele lui Arif deoarece transpirase de atâta agitaţie.
Ekrem se întoarce acasă şi are o criză de inimă cu insuficientă respiratorie, dar Carolin era în salon şi îi sare în ajutor.
Suleyman şi Arif stau în salon şi au o discuţie despre Arif, gândindu-se cum să-l ajute. Apoi îl trimite pe Suleyman să le aducă pe Bahar şi Deniz acasă. Suleyman le aduce cu maşina pe Bahar şi Deniz de la colegul fetiţei, au sărbătorit Bahar fiind zâna cea bună şi cele două povestesc că între fete despre acel băiat. La un moment dat Suleyman începe să râdă la cât de scumpică era fetiţă şi ea îl întreabă de ce râde şi dacă a spus ea ceva comic.
Ajunşi acasă, Bahar vrea să plece la Seda numai că fetiţa insistă din nou să rămână la ea şi îi promite că o să intre în casă pe furiş ca Soner să nu le vadă, ajutate de Suleyman bine-nţeles.
Carolin îl sună pe Hakan să-i spună că Ekrem a făcut un atac de cord şi este la spital, apoi vorbesc despre căsătorie, deoarece Hakan i-a spus lui Carolin că vrea să se căsătorească cu ea. Căsătoria face parte din planul lui Hakan pentru a-i dovedi lui Berrin ca el nu a ordonat uciderea lui Ahmet. Carolin foarte entuziasmată de căsătorie face tot ceea ce Hakan i-a cerut.
Hakan sună la spital şi cere să vorbească cu doctorul despre starea de sănătate a tatălui său şi află că va rămâne în spital, apoi se hotărăşte să se întâlnească din nou cu Carolin. Hakan şi Carolin se distrează într-un club de noapte şi vorbesc despre dragoste, apoi dansează şi el o ţine strâns lângă el în timp ce îşi mişcă mâinile pe corpul ei ceea ce lui carolin îi place la nebunie. Ea îl conduce pe Hakan acasă şi înainte de a se cobora din maşina ei, acesta o sărută pasional.
 Tradarea episodul 111 - Rezumat

Soner merge în camera fetiţei să-i spună noapte bună, Bahar se ascunde sub plapumă şi Soner când îşi sărută fata, vede o parte din rochia de zână a lui Bahar şi îşi dă seama că este la Deniz în cameră. Pe la miezul nopţii Bahar se duce la baie şi Soner o urmăreşte pe furiş, apoi după ce aceasta adoarme el se pune în pat lângă ele. Dimineaţa prima care vede este fetiţa şi pleacă din cameră zâmbind. Bahar îl îmbrăţişează pe Soner crezând că este fetiţa şi când se trezeşte are o surpriză. Cei doi se tachinează din nou şi el se amuză pe seama ei că era îmbrăcată cu pijamaua lui.
Dimineaţa devreme, Cemile găseşte un pachet la uşă în care era cămaşa lui Arif plină de sânge. Berrin şi Osman vin în vizită la Mete şi Osman vede cămaşa în pachetul care era deschis. Berrin se sperie când vede sânge pe cămaşa albă şi atunci Cemile pleacă de acasă. Mete întreabă de mama lor şi află

 Tradarea episodul 111 - Rezumat
Cemile era la starea civilă să depună actele pentru căsătoria cu Tugrul pentru a-l salva pe Arif de la moarte. Dar spre binele ei, apare Mete şi o opreşte să facă asta.

Soner merge din nou la sala unde Bahar predă lecţii de tango şi are o mare surpriză atunci când o invită la dans, apare acolo şi Zyia care o invită şi el la dans pe Bahar. Cei doi încep să se certe, dar ea îi opreşte şi drept pedeapsă îi pune să danseze pe cei doi. Bahar se amuză pe seama lor când îi vede că îşi testează forţele împingându-se în timp ce dansau tango.
Tugrul află că Cemile nu s-a prezentat la starea civilă şi de nervi îşi scoate ceasul de pe mână şi îl torturează pe Arif împreună cu oamenii lui.
Pe de alată parte Mete stătea în pat şi se uită la diamantul căzut de pe ceasul lui Tugrul atunci când acesta l-a bătut.

Tradarea episodul 111 ~ Partea 2

Tradarea episodul 111 ~ Partea 2
Osman o duce pe Ayca în camera lui Mete şi îi explică de ce s-au căsătorit, dar Mete nu vrea să o vadă deloc. Ea de supărare fuge din casă plângând şi Osman aleargă în urma ei să o ajungă.
Bahar merge în vizită la Soner şi întreabă servitoarea dacă el este acasă şi apoi află că fetiţa doarme şi se bucură că poate să lămurească situaţia cu Soner. Când intră în casă, Soner îi spune că Deniz doarme şi Bahar îi spune că ştie. Soner îi reproşează pentru că l-a pus să danseze cu Ziya şi Bahar îi zice să se oprească să o mai deranjeze, dar sunt întrerupţi de fetiţă.
Osman o găseşte pe Ayca la timp ca să nu facă vreo prostie şi o consolează.
Arif trece prin clipe grele în mâinile lui Tugrul, care și-a pierdut orice control, în timp ce lui Cemile îi este frică pentru viaţa lui Arif.
Berrin încearcă să-şi încurajeze mama şi schimbă subiectul discuţiei pentru a-i distrage atenţia o întreabă ce ştie despre Ayca şi află că Osman a sunat şi i-a spus că aceasta este bine. Cemile o întreabă despre Hakan şi ea furioasă îi povesteşte cum Hakan i-a pus la gâtul lui Carolin un colier, dar Cemile nu crede că acesta o place pe Carolin. Ea este sigură că altceva este în spatele acestei povești.
Hakan o sună pe Carolin pentru o nouă întâlnire şi Ekrem curios o tot urmăreşte prin casă, apoi sună iar telefonul, era Ibo şi Carolin se preface că i-ar fi spus să nu o mai deranjeze. Ekrem se enervează, Ibo închide telefonul pentru că o vede pe Mesude cu părinţii. Mesude nu ezită să-l ia la rost întrebându-l cu cine a vorbit la telefon, dar el şmecher se scoate motivând că bancherii de la bancă l-au sunat.
Bahar ia cina la Soner şi fetiţa insistă să rămână, dar ea îi spune că o aşteaptă Seda. Suleyman vrea să o conducă până acasă, dar Soner se oferă el să o ducă. Bahar vrea să cheme un taxi şi Soner îi spune că telefonul s-a defectat, ea verifică şi vede că nu are ton. Cei doi pleacă împreună spre masina. Suleyman curios de comportamentul lui Soner verifică telefonul şi vede că a fost scos din priză. Deniz şi Suleyman încep să râdă înţelegând că Soner a defectat telefonul intenţionat. Afară cei doi se ceartă şi ea îi spune să o lase în pace, apoi Bahar aude telefonul sunând şi îi reproşează că a făcut intenţionat. Ea pleacă în casă să sune pentru un taxi şi Soner o ia la rost pe servitoare pentru telefon.
Seara, Cemile mai găseşte un pachet la uşa casei, dar de data asta erau nişte poze cu Arif legat, bătut într-un mod de nedescris şi plin de sânge. Mete o aude ţipând şi când merge la ea vede şi el pozele şi îşi aminteşte prin ce a trecut el din cauza lui Tugrul.
Carolin merge la magazinul de muzică şi vorbeşte cu Hakan despre căsătorie. Apoi se întoarce acasă şi îl sună din nou sa-i spună adresa unui hotel.
O scenă foarte amuzantă dintre găinuşă şi ursuleţ: Soner şi Bahar
Tradarea episodul 111 ~ Partea 2
Soner o convinge pe Seda să-i dea lui costumul ei de găinuşă, el se îmbracă cu el şi stă alături de Bahar în faţa magazinului de jucării încercând să vândă. La un moment dat trece maşina lui Soner pe lângă ei şi ea se ascunde după găinuşă şi începe să-i spună tot ce crede despre Soner crezând că găinuşa este Seda. Apare acolo un bărbat şi îi face avansuri lui Bahar, Soner când aude îl ia la bătaie şi ea strigă Seda nu face asta. Când vede că este Soner, o ia la fugă şi el după ea.

Berrin merge la Hakan acasă ca să o ducă pe Zehra la şcolă şi fetiţa insistă să intre în casă pentru că nu şi-a terminat temele spunându-i că tatăl ei este plecat. Berrin intră în casă şi vede carneţelul pe care Hakan a notat adresa hotelului. Între timp apare şi Hakan acasă dar Berrin pleacă cu fetiţa refuzând să aibă o conversaţie cu el.
În ciuda tensiunilor dintre ei, Soner face totul pentru a recâștiga încrederea lui Bahar şi merge împreună cu Seda acasă. Bahar stă în camera ei cu uşa încuiată şi îi spune să plece, dar el nu renunţa la ea. Soner de la uşă îşi recunoaşte greșelile și punctele lui slabe, apoi îi mărturisește pentru prima dată că el o iubește. Ea se bucură când aude şi merge încet să deschidă uşa, făcând în aşa fel să pară că uşa s-a deschis singură, dar în faţa uşii era doar Seda care îi spune că Soner a plecat.
Ayca, Osman şi Berrin vin la Mete şi Cemile îi duce acestuia mâncare la el în cameră, dar el nu vrea, apoi tuşeşte şi îi sare diamantul din gură şi face o criză cu atac de panică aruncând farfuria cu mâncare pe jos şi în genunchi cauta diamantul tăindu-se la degete în cioburile farfuriei. Cemile vrea să-l oprească dar în zadar, toţi au rămas încremeniţi când l-au văzut în halul acela.
Ekrem primeşte de la Hakan un mesaj anonim, care îl înfurie. În acel plic erau poze cu Hakan şi Carolin, un bilet cu ora, adresa hotelului şi numărul camerei.
Berrin nu poate să nu se gândească la Hakan şi o roagă pe bunica Hasefe să aibă grijă de Ahmet pentru că pleacă de acasă.
Dimineaţa, Cemile se trezeşte şi vede că Mete nu este în casă. Speriată îl sună pe Osman şi acesta îi spune că merge la ea. Cei doi întreabă oamenii din cartier dacă l-au văzut pe Mete şi un vânzător vine şi le spune în ce direcţie a plecat acesta. Când reuşesc să-l găsească, Mete se urcă într-un taxi şi pleacă.
Tradarea episodul 111 ~ Partea 2
Berrin aşteaptă afară la acel hotel şi îi vede pe Hakan cu Carolin când se coboară din maşină. Apoi îi urmăreşte pe plajă şi îi vede foarte fericiţi împreună sărutându-se. Carolin o zăreşte pe Berrin şi Hakan merge să vorbească cu ea. Berrin geloasă îi reproşează şi el îi spune că nu are nici un drept, apoi ea îl ameninţă că o ia pe Zehra şi pleacă. Cei doi iau cina împreună, dansează şi consumă băutura, apoi când s-a apropiat ora care era în bilet, Hakan o duce în camera de hotel pe Carolin se pun în pat şi se dezbracă. Apare Ekrem şi când intră în cameră îi vede dezbrăcaţi în pat.

 Tradarea episodul 112 - Rezumat

Sursa foto-video:http://www.kanald.com.tr
www.youtube.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mesaje

PA