sâmbătă, 11 aprilie 2015

Tradarea episodul 110 - Rezumat

Tradarea episodul 110 ~ Partea 1 

Tradarea episodul 110 - Rezumat
Bahar este supărată din cauza lui Soner şi Seda o încurajează, apoi când ea pleacă de acasă este întâmpinată de Soner la uşă. Ea nu vrea să-i vorbească şi el o urmăreşte cu maşina, apoi de nervi că el insistă, ea loveşte cu picioarele în maşină şi Soner se dă jos la ea. Bahar fuge şi ea se urcă într-un taxi.

Soldaţii îl duc pe Arif pe un câmp şi acolo aşteaptă ca oamenii lui Tugrul să vină să-l ia. Arif este urcat în maşină acestora şi îl duc spre lagăr.

Carolin merge la banca lui Ibo şi îi spune lui Neriman să iasă afară că vrea să-i vorbească. Neriman recunoaşte că ea l-a sunat pe Ekrem şi Carolin o ia la rost, apoi cele două se ameninţa reciproc. Neriman o alungă pe Carolin spunându-i că ea nu e Cemile şi iese o ceartă cu bătaie şi insulte sub amuzamentul celor din cartier. Mesude îi sare în ajutor mamei. În timp ce Neriman o tăvăleşte pe Carolin pe o tarabă cu legume, apoi intervine Kemal şi Ibo.

Soner o urmăreşte pe Bahar până la sala de aerobic şi ca să poată vorbi cu ea se îmbrăca şi el adecvat şi asistă la orele de curs, dar Bahar se amuză pe seama lui şi acesta rămâne epuizat când se termină ora de aerobic.

Cemile, Osman şi Ayca se duc în vizită la Mete, Osman îi spune de Halit, tatăl lui Aydin, că a fost găsit şi o să scape în curând. Dar Mete a vorbit doar puţin cu mama lui şi la Ayca şi Osman s-a uitat urât, apoi a plecat. Ayca strigă într-o disperare să nu plece, dar în zadar, Cemile o încurajează pe Ayca şi Osman îi spune că Mete o iubeşte.

Hakan o sună pe Carolin să îi spună de colier şi stabilesc o întâlnire. Ekrem era şi el în salon când ea a vorbit la telefon şi începe să bănuiască ceva, apoi ea îl sărută şi îi spune că trebuie să plece.
Arif îi ascultă cu atenţie pe cei din maşină ca să ştie exact unde stau pe scaune şi îi loveşte cu mâinile legate cu cătuşele. Maşina intră într-un copac şi el reuşeşte să fugă prin pădure, dar din păcate este prins şi împuşcat. În acelaşi timp Cemile se uită la un tablou cu ei de la nuntă şi acesta cade jos şi se sparge, atunci ea a înţeles că s-a întâmplat ceva rău. Sună telefonul şi cineva îi dă o veste şocantă despre Arif.
Berrin se plimba prin cartier cu Zehra şi îi vede pe Carolin şi Hakan la o ceainărie în timp ce acesta îi punea lui Carolin colierul la gât. Ea merge singură la magazinul de muzică şi îl aşteaptă pe Hakan fiind foarte geloasă şi nervoasă. Hakan ajunge acolo şi când o vede aşa de nervoasă o întreabă dacă s-a întâmplat ceva şi Berrin îi dă o palmă şi pleacă.


Tradarea episodul 110 - Rezumat
Cemile cu Berrin, Osman şi Soner cu Suleyman merg la morgă. Cemile răpusa de durere aproape bate un soldat pentru că nu vrea să o lase să vadă cadavrul lui Arif, dar în cele din urmă ea reuşeşte să intre şi identifică cadavrul, numai că acel corp era desfigurat pentru a fi sigură că într-adevăr este Arif. 
Soldații, însă, nu au vrut să-i dea corpului lui Arif ca să fie înmormantat conform traditiei.
Tugrul face imposibilul, posibil pentru al înlătura pe Arif din viaţa lui Cemile, mai întâi cu divorţul apoi cu sechestrarea lui Arif pentru a avea cale liberă să o cucerească forţat pe Cemile. Toată familia crede acum că Arif este mort.
Acasă, familia o consolează pe Cemile, apoi li se alătură şi Soner cu Suleyman şi la un moment dată pare şi Bahar. Cei trei pleacă împreună de la Cemile. Berrin rămâne cu mama ei, apoi apare Hakan să îşi arate şi el afecţiunea pe care o are faţă de Cemile, ca şi un fiu adevărat. Numai că Berrin îl alungă spunându-I că l-a văzut cu Carolin, dar aude Cemile şi îl invită în casă.
Tugrul merge şi el la morgă să vadă dacă cadavrul este desfigurat şi îl mulţumeşte ceea ce vede.
Hakan pleacă şi Berrin îi povesteşte mamei, cum l-a văzut pe Hakan la ceainărie cu Carolin şi plângând spune că putea să fie cu oricare altă femeie, dar nu Carolin.

Soner ajunge acasă, Deniz îşi întâmpină tatăl şi când o vede pe Bahar în maşină nu o mai lasă să plece.
Hakan o sună pe Carolin din nou pentru ca planul lui să se termine cât mai repede şi în timp ce ei vorbesc, Ekrem o aude pe Carolin dar nu ştie cu ce bărbat vorbeşte.
Bahar rămâne la cină acasă la Soner, de dragul fetiţei şi cei doi se tachinează.
Tugrul o sună pe Cemile să-I spună condoleanţe.

Tradarea episodul 110 ~ Partea 2

Tradarea episodul 110 ~ Partea 2
Bahar vrea să plece acasă, dar Deniz o roagă să rămână şi cele două dorm împreună. Soner şi Suleyman se bucură că planul lor de a o face pe Bahar să rămân la ei a reuşit. Ei erau siguri că Bahar nu va putea să o refuze pe fetiţă.

A doua zi, Suleyman o sună pe Cemile aşa cum i-a promis că se va interesa despre Arif şi Mete, dar încă nu are veşti bune. Osman o sună şi el pe Cemile să-i spună că Halit vrea să se întâlnească cu ei şi el le spune că se predă, apoi merg împreună până la poartă închisorii. Avocatul o suna pe Cemile şi îi spune că Halit s-a predat la poliţie şi Mete va fi eliberat. Ayca când aude sare în sus de bucurie.

Soner nu se lăsa şi vrea să fie mereu aproape de Bahar. El se prezintă şi la sala de dans unde Bahar dă lecţii de tango. La un moment dat vine patronul sălii de dans şi îi spune lui Bahar să danseze cu domnul Soner. Ea îi explică regulile de dans, el o ascultă, apoi începe dansul şi dansează împreună un tango pasional, reuşind să o impresioneze pe atât pe Bahar cât şi pe cei din sală care îi aplaudau.

Tradarea episodul 110 ~ Partea 2

Carolin pleacă la o nouă întâlnire cu Hakan, dar Ekrem o urmăreşte şi când o vede că intră la Hakan I se face rău de la inimă şi cade jos. Carolin fuge la el să-l ajute şi Hakan se întristează când îşi vede tatăl zăcând aş ape jos.


Bahar îi face şi ea o surpriză lui Soner cu un dans alături de o femeie mai plinuţă care îi face şi avansuri. La sfârşitul dansului ea îi reproşează pentru că a plătit patronul să o facă să danseze cu el.
Hakan aşteaptă cu nerăbdare veşti despre tatăl lui şi Carolin îl sună şi îi spune că ekrem a fost la spital şi acum este acasă.

Mesude şi Neriman duce la banca lui Ibo o femeie să îi facă vrăji lui Carolin dacă va mai intra în bancă.
Toată familia aşteaptă la poarta închisorii avocatul să le spună despre Mete şi află că va fi eliberat în curând şic când Mete iese afară se uită cu ură la Ayca şi osman, apoi este dus cu maşina de soldaţi. Halit se spanzura in inchisoare si ii lasa o scrisoare lui Osman.
Tradarea episodul 110 ~ Partea 2
Osman merge al mormântul lui Aydin si a tatalui acestuia cu flori şi acolo o găseşte pe mama acestuia plângând, apoi se îmbrăţişează. Ayca merge şi ea la mormântul fratelui ei şi se întâlneşte acolo cu mama ei şi Betul. Mama Aycăi a aflat că Halit i-a omorât fiul şi s-a sinucis, aceasta simte că a greşit faţă de Ayca, Mete şi Osman. Ayca o întreabă pe Betul că acum nu mai are nimic de spus...
Suleyman îl aduce acasă pe Mete şi toată familia îl îmbrăţişează, dar când ajunge la Ayca, el o îmbrăţişează doar pentru că bunica Hasefe insistă. Mete este foarte schimbat acum din cauza torturii prin care a trecut şi vestea că Osman şi Ayca s-au căsătorit îl face să fie rece cu Ayca.
Mete nu vrea să doarmă în aceeaşi casă cu Ayca, apoi merge cu Cemile la casa din cartier şi Ayca rămâne plângând, dar o consolează bunica Hasefe şi Berrin.

Tugrul o suna pe Cemile, dar ea nu vrea să- vorbească, atunci el o ameninţă din nou şi îi spune că Arif trăieşte, apoi îl dă la telefon ca să se convingă. Ofertă şoc din partea lui Tugrul, vrea ca Cemile să se căsătorească cu el, să fie femeia lui, dacă nu îl omoară. Arif strigă să nu facă asta, să nu accepte.

 Tradarea episodul 111 - Rezumat

Sursa foto-video:http://www.netd.com
www.youtube.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mesaje

PA