vineri, 10 aprilie 2015

Tradarea episodul 109 - Rezumat

Tradarea episodul 109 ~ Partea 1 

Tradarea episodul 109 - Rezumat
Revederea dintre mamă şi fiu este foarte emotivă şi plină de zâmbete, care afişează lacrimi pe feţele lor. Cemile când îşi vede fiul aşa schingiuit şi plin de sânge, plângând, îl strânge strâns în braţe şi-l sărută. Mete îşi întreabă mama de Osman şi Ayca, Cemile îi promite fiului ei ca o să-l scoată de acolo, apoi Tugrul le spune că timpul a expirat şi revederea dintre mamă şi fiu se termină subit, iar Mete rămâne în celula friguroasă plângând.
Arif merge lângă Halit, tatăl lui Aydin, acesta vindea jucării unor copii şi Arif observă cu regret că Halit nu vorbeşte, doar face semene, apoi il urmareste pana acasă, numai că acesta si sotia nu doresc să vorbească cu Arif.
La sala de sport, Bahar şi Soner se înfruntă la karate şi Deniz o susţine pe Bahar alături de Suleyman şi Seda uimindu-l pe Soner că şi fiica lui nu-l susţine, apoi urmează nişte scene foarte amuzante.
Tugrul o leagă din nou la ochi pe Cemile şi o duce la biroul unui avocat, unde avocatul îi pune pe masă un dosar cu acte şi ea îl întreabă pe Tugrul ce este şi atunci află că trebuie să semneze actele pentru divorţ. Cemile sta pe gânduri, dar pentru fiul ei face orice şi Tugrul o întreabă că ce mai aşteaptă, el şi-a ţinut promisiunea şi ea şi-a văzut fiul. Ea hotărâtă îi pune o condiţie, ca Mete să fie eliberat şi doar atunci va divorţa de Arif. El acceptă şi îi spune să aştepte acolo până se întoarce înapoi de la Mete.

Tugrul se întoarce la lagărul de tortură şi Mete îi dă un cap în gură, apoi el îl loveşte în abdomen şi îi spune că Ayca, logodnica lui, s-a căsătorit cu Osman, numai că Mete nu-l crede şi îi spune că minte. Mete este dus la închisoare de oamenii lui Tugrul şi Cemile, avocatul şi Tugrul privesc din maşină. Cemile când vede că Mete a intrat pe poarta închisorii semnează actele pentru divorţ şi pleacă.

Carolin merge din nou la banca lui Ibo şi acesta face glume în prezenţa ei, la care asistă şi Kemal şi amândoi o sorb din priviri pe Carolin, dar nu pentru mult timp pentru că apar acolo Mesude şi Neriman. Carolin depune nişte bani şi Mesude comentează fiind geloasă, dar Carolin îi spune că este foarte comic şi pleacă. Mesude îl ia la rost pe Ibo şi mama ei nu se lăsă mai prejos cu Kemal, că doar sunt la fel mama şi fiică...

Neriman nu se lăsă purtată pe degete de Carolin şi după ce Ibo şi Kemal pleacă din bancă, ea îl sună pe Ekrem. El nu o cunoaşte după nume şi atunci Neriman se recomandă ca şi fostă cumnată a lui Cemile şi Carolin, apoi îi spune că la banca lui ibo, Carolin a depus sume mari de bani.
Tradarea episodul 109

Carolin se întoarce acasă şi Ekrem o ia la rost că de unde vine, ea îi spune că de la bancă şi el zice că de la banca lui Ibo şi o ceartă să nu mai depună bani acolo.

Cemile se întoarce acasă şi Hasefe, Osman, Ayca şi Berrin rămân uimiţi să o vadă zâmbind şi aceasta le spune că Mete este la închisoare şi o să-l poată vizita în curând. Toţi cei prezenţi se bucură, Berrin întreabă că cine l-a găsit şi află de Tugrul...
A doua zi familia merge în vizită la Mete şi el îi priveşte cu ură pe Osman şi Ayca, apoi le spune că Tugrul i-a spus că ei doi s-au căsătorit şi atunci Osman îi spune că urma să-I spună despre asta. Familia pleacă de la Mete şi Ayca cu Osman sunt foarte supăraţi. În drum spre casa ei văd la tipografia lui Arif nişte soldaţi care îl caută pe Arif. Cemile nu-i dă voie lui Osman să se implice în discuţie şi ea le descuie uşa, apoi soldaţii confiscă cărţile şi maşina de scris.

Soner merge la Seda să o vadă pe Bahar pentru a o convinge să se întoarcă la Deniz, dar ajuns în casă are o surpriză care îl şochează când vede un copil mic cu ochi albaştri rămâne pe gânduri că poate ar fi copilul lui. Bahar îi spune că pe copil îl cheamă Taner şi că este copilul unei familii, apoi el îi spune că pentru Deniz a venit la ea.

Carolin şi Hakan se plimba cu maşina ei şi el isi joacă bine rolul ca şi un bărbat fericit în prezenţa frumoasei Carolin.

Arif o sună pe Cemile sa vadă dacă este bine şi află de la ea că Mete este la închisoare acum şi îi spune că trebuie să vorbească despre asta când va fi acasă.

Tradarea episodul 109 ~ Partea 2

Tradarea episodul 109 - Rezumat
Soner se întoarce acasă şi se apucă de băut. Suleyman îl întreabă dacă s-a întâmplat ceva şi el îi povesteşte că Bahar avea un copil cu numele Taner şi crede că este copilul lui, dar lui Suleyman nu-I vine să creadă. Soner foarte agitat pleacă să-i ceară socoteală lui Bahar. Ajuns acolo îi spune lui Bahar că vrea să vorbească cu ea despre Taner şi o întreabă dacă Taner este copilul lui. Bahar uimită începe să râdă întrebându-l că de unde a scos asta, dar Soner zice că îl minte şi ea îi spune că nu se poate aşa ceva. Cei doi se contrazic reciproc pe seama copilului cu ochi albaştri, el zice că este copilul lui, că este sigur de asta şi dă buzna în casă să caute copilul. Bahar îi spune că mama copilului l-a dus acasă şi Soner se aşează pe canapea să aştepte ca Taner să apară, apoi văzând că nu apare îi zice lui Bahar să meargă împreună la mama lui Taner, dar ea nu vrea şi el îi zice că minte de acea nu vrea să-l ducă la mama copilului. Şi îi mai spune de numele copilului, “Soner ~ Taner, că ambele nume se termină cu literele ner”. Cei doi se duc acasă la părinţii copilului, mama acestuia le deschide uşa, Bahar încearcă să-i explice situaţia, Soner îi spune femei că vrea să vadă copilul pentru că este al lui. Apare şi tatăl copilului, Soner continuă să spună că este copilul lui, situaţia se complică şi tatăl copilului îi aplică un pumn zdravăn lui Soner, apoi închide uşa. Cei doi merg acasă la Seda şi Bahar îi pune gheaţă pe ochiul lui Soner, apoi el o întreabă de ce a plecat şi ea îi spune de Filiz...

Carolin şi Hakan se distrează într-un club şi la un moment dat el îi arătă două femei şi îi spune că sunt frumoase, apoi merge la ele şi invită la dans pe una din cele două. Carolin fierbe de gelozie, dar Hakan continuă să o enerveze făcând intenţionat.

Soldaţii merg la Cemile acasă şi-l caută pe Arif. Betul merge la cimitir la mormântul lui Mithat, apoi loveşte cu picioarele monumentul de marmură al lui Aydin și reuşeşte să-l facă să cadă de pe mormânt.

Arif îl ia u forţa pe Halit, îl urcă în maşină şi se întoarce cu el acasă pentru a-l duce la poliţie a declare că el l-a omorât pe Mithat.

Soner merge la magazinul de jucării unde obişnuia Bahar cu Seda să facă teatru de păpuşi şi îi crezând că este Bahar îi spune unui bărbat că a greşit şi îi declară iubirea, dar când vede că a vorbit cu un bărbat fuge. Apoi acasă îi povesteşte lui Suleyman şi acesta când aude nu se mai poate opri din râs.
Tradarea episodul 109 - Rezumat

Carolin pleacă de acasă să se întâlnească din nou cu Hakan şi îl minte pe Ekrem că iese în oraş pentru Mustafa, dar el o atenţionează s nu mai meargă la Ibo la bancă. Carolin şi Hakan se distrează şi beau la magazinul de muzică şi ei îi cade lănţişorul fără să observe.
Arif ajunge acasă şi spune la toată familia că Halit este afară în maşină, Osman merge să-l vadă şi cei doi se îmbrăţişează, după care Arif clarifică lucrurile şi povesteşte cum a fost când Mithat a fost ucis şi Ayca la văzut pe Osman. Arif îi spune lui Halit să se predea, dar el pleacă. Dimineaţa sună şi vorbeşte cu Cemile să se întâlnească la mormântul lui Aydin.
Arif, Cemile, Osman și Ayca merg la cimitir unde Halit pune la loc monumentul de marmură şi le povesteşte despre cele trăite de când a murit Aydin.
Soner merge din nou la magazinul pentru copii şi îşi cere scuze de la ursuleţ crezând că este acel bărbat, dar de data asta era chiar Bahar, apoi pleacă.

Cemile îi mărturiseşte tot adevărul soţului ei, despre Tugrul şi divorţ, dar el o înţelege, apoi dimineaţa soldaţii vin şi îl iau pe Arif.

 Tradarea episodul 110 - Rezumat

Sursa foto-video:http://www.netd.com
www.youtube.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mesaje

PA