marți, 7 aprilie 2015

Tradarea episodul 108 - Rezumat

Tradarea episodul 108 ~ Partea 1 

La aniversarea colegei lui Deniz toţi cei prezenţi sunt fericiţi, mai puţin Deniz şi Bahar, deoarece fetiţa este supărată pe Bahar pentru că a plecat de la ei şi a lăsat-o să-i ducă dorul. Suleyman şi Soner merg să o ia pe fetiţa şi primul care intră este Suleyman fiind plăcut surprins să o vadă pe Bahar, dar fetiţa stă cu spatele la aceasta. Când apare Soner în casă, Bahar se ascunde şi nici unul dintre ei nu-i spune lui Soner.
 Cemile face curat prin bucătărie ca să mai uite prin ce chinuri trece Mete şi nemaisuportând durerea ei de mamă, face o criză de nervi şi începe să spargă farfuriile din bucătărie.
Deniz învaţă să citească dintr-o carte de poveşti şi îşi întreabă tatăl din ce motiv a plecat Bahar de la ei, dar nu-i spune că a văzut-o.
Acasă la Seda, Bahar plânge şi umple de şerveţele prin toată casa dar prietena ei o consolează.
Osman merge în vizită la mama lui fiind îngrijorat pentru Mete şi Cemile primeşte un telefon de la Tugrul ca să-i spună prin ce chinuri a trecut fiul ei. Deşi ea întreabă dacă mete este bine, Tugrul nu ezită să o tortureze şi pe ea prin vorbe. Osman pleacă şi când ajunge în faţa casei este luat de soldaţi, dar Berrin şi Hasefe văd şi bunica îi roagă să-i dea drumul. Din cauza lovituri de stat este încă foarte periculos să ieşi pe stradă şi unora le este frică să meargă şi la muncă.

Suleyman o sună pe Bahar să vadă cum se simte, ea îl întreabă de Deniz ce face şi dacă Soner ştie că ea a fost la petrecere. Suleyman îi spune că Soner nu ştie încă şi ca să o înveselească stabilesc o întâlnire cu fetiţa.
Osman îi povesteşte bunicii şi lui Berrin despre Mete ce face Tugrul cu el, dar îi aude şi Ayca şi începe să plângă.
Dimineaţa devreme Cemile se trezeşte şi este sunată de Tugrul care îi spune să meargă la un hotel. Ea caută pistolul dar cutia era goală şi îl caută pe Arif dar găseşte un bilet în uşă că merge să-l caute pe Halit. Cemile pleacă la întâlnirea cu Tugrul şi îşi ia un cuţit la ea.

Tradarea episodul 108 ~ Partea 1
Suleyman o duce pe Deniz la Zehra şi când se întorc acasă merg pe jos pentru ca Bahar să poată vorbi cu fetiţa. Dar Deniz nu vrea să o asculte, apoi fuge şi se căţără într-un copac. Bahar se urcă să o coboare şi simulează o căzătură zdravănă pentru ca fetiţa să se apropie de ea. Deniz îi spune că o iubeşte şi încearcă să o trezească după care cele două se împacă îmbrăţişându-se strâns.

Hasefe merge acasă la Cemile şi nu o găseşte.
Cemile se întâlneşte cu Tugrul în camera de hotel şi este aşteptată cu şampanie şi masă plină de bunătăţi. El încearcă să o atingă şi când ajung pe pat ea scoate cuţitul şi îl ameninţă să-i spună unde este Mete, dar Tugrul îi spune că dacă îl omoară, nu o să-l mai vadă niciodată pe Mete. Tugrul scapă şi o strânge de gât pe Cemile pentru a o potoli, după care îi spune să divorţeze de Arif dacă vrea ca Mete să fie eliberat.
Tradarea episodul 108 ~ Partea 1

Hakan a luat-o pe Zehra cu el la magazinul de muzică şi fetiţa îl ajută, dar la un moment dat apare Carolin cu motivul de a cumpăra o casetă şi îi şopteşte lui Hakan să se întâlnească. Fetiţa o întreabă ce face bunicul ei.

Tugrul se duce să-l vadă pe Mete pentru al mai trece din nou prin chinurile iadului şi în camera în care este adus Mete se află o fată care cânta mereu, acea fată este colega lui Osman din liceu şi fata pe care Aydin o iubea.
Cemile ajunge acasă şi se întreabă că ce va face, apoi se uită la certificatul de căsătorie cu poza ei şi a lui Arif.

Tradarea episodul 108 ~ Partea 2

Tradarea episodul 108 ~ Partea 2
Carolin îi face o vizită lui Ibo şi toţi cei aflaţi acolo întorc capul în urma ei. Ibo când o vede o întâmpină de la uşă sărutându-i mâna, numai că Mesude devine geloasă. Ibo o întreabă pe Carolin despre Ekrem şi aceasta depune la bancă o sumă mare de bani stârnind un mare interes printre cei aflaţi la rând si se înghesuiau să vadă pe geam ce se întâmplă în bancă. Dupa ce Carolin a plecat, Mesude închide uşa şi îşi atenţionează soţul.
Zehra îi spune lui Berrin despre vizita făcută de Carolin tatălui ei şi Berrin curioasă întreabă ce a vrut şi ce a făcut Hakan, dar fetiţa îi spune că a cerut o casetă şi tatăl ei nu a făcut nimic.
Carolin îl sună pe Hakan şi îi spune că dintre Zehra nu au putut să vorbească si stabilesc o intalnire, apoi apare Ekrem şi ea îi ascunde că a vorbit cu Hakan când acesta a întrebat-o.
Cemile se întoarce acasă şi Arif nu era, dar el o sună să vadă ce face şi îi spune că o iubeşte.

Tugrul o terorizează pe Cemile cu telefoanele şi aceasta îi spune că acceptă propunerea lui de a divorţa de Arif, dar mai întâi vrea să-l vadă pe Mete şi cei doi urmează să se întâlnească.

Mete îi recunoaşte vocea lui Tugrul şi îşi dă seama cine este atunci când acesta îi spune că Cemile va veni să-l vadă. Cei doi se ameninţa şi Mete îl scuipă pe faţă, Tugrul de nervi îl loveşte ca pe un sac de box şi acestuia îi cade ceasul. Când îşi pune ceasul pe mâna vede că îi lipseşte un diamant şi foarte nervos le spune angajaţilor să-l caute, dar Mete îl găseşte şi îl ţine în gură.
Seda o învaţă pe Bahar karate pentru a avea motiv să o ducă la sală.
Hakan merge la întâlnirea cu Carolin şi vorbesc în maşina dar Hakan de data asta se abţine să o ia la rost şi îi face jocul acesteia din dorinţa de afla adevărul despre moartea lui Ahmet.
Hakan vine în vizită la Zehra şi îi aduce o casetă pe care fetiţa şi-a dorit-o. Hasefe îl invită în casă dar el nu vrea să rămână şi la plecare Berrin îl spune că ştie de la Zehra despre vizită lui Carolin şi îl ia la rost că ce a vrut.

Seda şi Bahar merg la club cu nişte prieteni şi acolo ea îl vede pe Soner cu o femeie. La plecare se întâlneşte cu Soner care era beat şi el cade jos când să se urce în maşină. Bahar îl ajută să urce apoi el îi întinde cheile maşinii şi îl strigă pe Suleyman ca să conducă, atunci ea îl duce până acasă cu maşina. Ajunşi acasă, Suleyman îi mulţumeşte şi ea pleacă.
Dimineaţa la micul dejun Soner era cam confuz şi îi spune lui Suleyman că Bahar este la Istanbul dar nu era sigur că ea l-a adus acasă.
Seda cu Suleyman vorbesc la telefon şi stabilesc o întâlnire la sala de karate pentru ai împăca pe cei doi îndrăgostiţi. Micuţa Deniz ştia şi ea despre întâlnirea ce va urma şi când îi vine rândul lui Soner să se bată, apare Bahar şi cei doi rămân uimiţi că s-au întâlnit acolo. Soner îl bănuieşte pe Suleyman dar acesta se comportă ca şi cum nu ar şti nimic.
Tugrul vine şi o ia pe Cemile cu maşina ca să o ducă la Mete, dar o leagă la ochi ca să nu vadă traseul si casa. Mete este adus în camera unde îl aşteaptă Cemile legată la ochi. Arif reuseste să-l găsească pe Halit care umblă cu o glugă pe cap şi un sac în spate.

 Tradarea episodul 109 - Rezumat

Sursa foto-video:http://www.netd.com
www.youtube.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mesaje

PA