luni, 6 aprilie 2015

Tradarea episodul 107 - Rezumat

Tradarea episodul 107 ~ Partea 1 

Tradarea episodul 107 - Rezumat
Cemile, Arif şi Osman se întorc acasă şi sunt aşteptaţi de mama Aycăi cu poliţia în faţa casei. Femeia îi învinovăţeşte că au rapito pe Ayca, deşi Cemile îi spune că nu este adevărat, mama lui Ayca susţine că ea spune adevărul. Ayca este luată de mama ei cu forţa şi Osman priveşte neputincios cum aceasta strigă că nu vrea să plece.
Berrin îşi întreabă mama despre Mete şi află că nu a ajuns la întâlnirea stabilită şi toată familia este îngrijorată.
Bahar este şocată din cauza accidentului de maşină pe care Filiz l-a avut şi moartea acesteia o face să plece de la Soner. Înainte de a pleca din casă îi scrie acestuia o scrisoare şi o pune pe noptiera din camera fetiţei.

Cemile primeşte un telefon de la închisoare şi află că Mete a evadat şi atunci îşi dă seama că Tugrul l-a răpit pe Mete.

Soner şi Suleyman se întorc acasă doar dimineaţa şi află de la servitoare că Bahar a venit de cu seara acasă, apoi vine la ei fetiţa şi îi dă o scrisoare tatălui ei. Scrisoarea scrisă de Bahar era pentru Deniz şi îi spunea că o iubeşte apoi la final îşi lua rămas bun de la fetita. Deniz a fugit în camera lui Bahar şi a început să plângă când a văzut dulapurile goale.

Mete este dus la o casă părăsită şi oamenii lui Tugrul îl bat fără milă. Tugrul îl ţine sechestrat pe Mete din cauză că Cemile s-a căsătorit cu Arif şi nu a vrut să divorţeze.

Osman începe să povestească despre familia lui şi stă în faţa casei lui Ayca, neputincios şi trist că nu poate să întrerupă logodna acesteia cu un bărbat ales de mama ei.

Micuţa Deniz suferă mult din cauză că Bahar a plecat de la ei şi Soner o caută disperat, dar Seda şi Ziya nu ştiu nici ei nimic de aceasta.


Tradarea episodul 107 - Rezumat
Lovitura Militară de Stat din Turcia s-a produs la 12 septembrie 1980 şi s-au abătut zile grele peste locuitorii Turciei. Tugrul a devenit directorul închisorii si multe persoane au fost sechestrate şi s-au făcut controale prin casele oamenilor. La prăvălia lui Arif toate cărţile au fost arse de către armată. Berrin îi roagă pe aceştia să nu-i ardă pozele de familie.

În schimb Ekrem o ducea bine şi în astfel de vremuri.

Peste Ibo se abate norocul, acesta câştiga la loterie o sumă mare de bani şi strigând în gura mare, merge şi îi spune lui Mesude.

Berrin naşte un băieţel şi îi pune numele Ahmet. Hakan şi Zehra îi sunt aproape, dar ea încă are reţineri în privinţa morţii soţului ei şi încă mai este supărată pe Hakan.

Arif şi-a deschis o tipografie şi Osman îl ajută cu cărţile.


Tradarea episodul 107 - Rezumat
Ibo şi-a deschis o bancă, care îi poartă numele şi acolo i-a angajat pe socrii lui. Neriman şi Kemal se comportă foarte frumos cu ginerele lor şi Mesude duce o viaţă de sultană alături de soţul ei.

Cemile merge la Hakan şi îi dă acestuia cheile de la magazinul de muzică a lui Mete, apoi se îmbrăţişează şi el îi sărută mâna spunându-i mama.

Deniz şi Soner obişnuiesc să meargă în grădina la pomul plantat de Bahar şi Suleyman are grijă de fetiţă ca şi înainte.


Tradarea episodul 107 - Rezumat
Bahar se întoarce la Istanbul şi merge aproape de casa lui Soner şi printre copaci o priveşte pe Deniz, apoi merge la Seda şi aceasta se bucură mult să o vadă din nou.

Hakan o urmăreşte pe Carolin pentru că doreşte să afle adevărul despre moartea lui Ahmet. Carolin iese dintr-un magazin şi Hakan intenţionat se păleşte de ea ca să îi stârnească acesteia interesul pentru el şi reuşeşte, apoi pleacă.

Osman o urmăreşte pe Ayca când pleacă la cumpărături şi vorbeşte cu ea. Ayca îl întreabă de Mete dar nici Osman nu mai ştie nimic de acesta şi ea îi spune că mama ei a logodit-o. Osman îi spune că ei doi să se căsătorească pentru ca Ayca să scape de căsătoria cu acel bărbat pe care ea nu-l doreşte.

Mete aude numai strigăte de durere ale unor bărbati care sunt ţinuţi sechestraţi şi ei de Tugrul şi reuşeşte să vadă pe sub uşa că aceştia sunt torturaţi până la moarte.

Bahar locuieşte din nou cu prietena ei şi se bucură că sunt din nou împreună. Seda îi spune că Soner este foarte supărat că ea a dispărut aşa şi Bahar îi povesteşte cât de dor îi este de Deniz.
Ziya vine în vizită la Seda şi este plăcut surprins să o găsească acolo pe Bahar.

Tradarea episodul 107 ~ Partea 2

Tradarea episodul 107 - Rezumat
Cemile şi cei din familie stau la poveşti şi ea le spune că i-a dat lui Hakan cheile de la magazinul lui Mete şi lui Berrin nu-i prea convine. Dar Cemile îi spune să înceteze să se comporte aşa cu Hakan pentru că este tatăl Zehrei şi nu este vina lui că este fiul lui Ekrem. Osman le spune că vrea să se căsătorească cu Ayca şi Cemile, socata, îl ceartă spunându-i că este iubita lui Mete, dar Osman le spune că a vorbit cu Ayca şi face asta pentru Mete. Toată familia îl înţelege că el vrea să o scape pe Ayca de căsătoria cu acel bărbat ales de mama acesteia.

Cemile cu Arif merg în cartier, el rămâne la prăvălie şi ea merge la atelier, dar când intră acolo îl vede pe Tugrul şi îl ia la rost că unde este Mete. Apoi sună telefonul şi când răspunde Cemile îi aude vocea lui Mete care îi spune mamei lui că nu ştie unde este şi apelul este închis. Arif dupa ce vinde unui copil creioane, vede maşina lui Tugrul şi merge în fugă la Cemile şi cei doi se iau la bătaie reuşind să-l scoată pe Tugrul cu capul pe geam. Arif îl ameninţă să-i spună unde îl ţine pe Mete dar nu află prea multe şi îl lasă să plece.

Soner merge la un magazin să-i cumpere ceva fetiţei şi se nimereşte ca Bahar şi Seda să fie acolo deghizate în ursuleţ şi găină, dar Bahar îl vede la timp şi evită să se lase văzută de acesta.

Carolin îi face o vizită lui Hakan la magazinul de muzica motivând că vrea să cumpere o placă, apoi au o discuţie contradictorie.

Cemile, Arif şi Osman se duc la jandarmi şi Cemile vorbeşte cu directorul închisorii ca să-l caute pe Mete. Dupa ce ei pleacă acesta primeşte un telefon şi maşina poliţiei îl ia pe Arif din mijlocul străzi. Osman şi Cemile merg la poliţie dar nu sunt lăsaţi să-l vadă pe Arif.

Bahar merge din nou în faţa casei lui Soner să o vadă pe fetiţa, apoi pleacă cu taxiul şi şoferul opreşte pentru că a făcut pană. Ea se dă jos şi când vede maşina lui Soner se urcă repede în maşină şi se ascunde.

Ayca merge să se căsătorească cu Osman şi Betul o urmăreşte până acolo apoi o sună pe mama lui Ayca şi îi spune. Amândouă merg să oprească căsătoria dar nu ajung la timp. Mama lui Ayca o ceartă şi Osman o apară ca să nu o mai pălmuiască. Ayca îi arătă certificatul de căsătorie cu pozele lor pe el şi mama ei îi spune că nu mai are fiică. La plecare Betul o scuipă pe Ayca.
Arif este bătut şi Tugrul îi face o vizită ca să-l mai ameninţe apoi îl lasă să plece.
Tradarea episodul 107 - Rezumat

Soner o duce pe Deniz la ziua de naştere a unei colege şi fetiţa îi arătă tatălui ce băiat îndrăgeşte apoi dansează cu acesta şi Soner îi priveşte. Tortul este adus, fetiţa şulfa în lumânări şi din acel tort iese Bahar fiind zâna cea bună. Deniz şi Bahar rămân plăcut surprinse la aşa o întâlnire şi când Bahar se uită în jur de Soner, fetiţa îi spune că tatăl ei a plecat.
Arif îi spune lui Cemile că Tugrul l-ar fi ameninţat că Mete va sfârşi ca şi Seher. Tugrul ordonă ca Mete să fie adus într-o cameră unde îl aşteaptă.

Sursa foto-video: http://www.netd.com
www.youtube.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mesaje

Popular Posts