sâmbătă, 4 aprilie 2015

Tradarea episodul 106 - Rezumat

Tradarea episodul 106 ~ Partea 1 

Tradarea episodul 106 - Rezumat
Berrin îi strigă disperată numele soţului, îl ia capul în mâini şi îl roagă să deschidă ochii spunându-i să nu moară. Ahmet deschide ochii şi îşi priveşte pentru ultima oară lumina ochilor lui, mult iubita lui soţie care îi poartă în pântec copilul, apoi moare. În mintea ei începe să se deruleze filmul vieţii ei cu toate momentele frumoase petrecute alături de Ahmet. Îşi aminteşte cum s-au cunoscut şi când i-a spus pentru prima oară că o iubeşte, întâlnirea fiind pe podul acela care trece peste lac, acel pod pe care ea i-a spus că vor avea un bebeluş. Berrin îi spune lui Hakan că Ahmet a murit şi acesta o priveşte neputincios cum suferă. Oamenii adunaţi în jurul lor nu îndrăznesc să se apropie din cauza durerii focoase care iese din strigătele lui Berrin.
Vestea cumplită că Ahmet a fost asasinat apare la radio şi televiziune, apoi şi în presa scrisă, iar locuitorii cartierului sunt profund îndureraţi pentru că au pierdut un om aşa preţios, care îi sprijinea pe muncitorii de rând înţelegându-le neajunsurile.
Toată familia, mai puţin Mete sunt la înmormântare şi cei care l-au cunoscut pe Ahmet au adus coroniţe şi flori.

Ekrem citeşte în ziar despre asasinarea lui Ahmet şi zâmbeşte. Carolin vicleană se preface că nu ştie că el a ordonat uciderea lui Ahmet şi îl întreabă că cine l-a omorât, apoi apare Mustafa supărat. Carolin îşi întreabă fiul ce s-a întâmplat şi el zice că tatăl Zehrei a murit. Ekrem nervos se răsteşte la copil şi îi spune că tatăl Zehrei trăieşte, tatăl Zehrei este Hakan şi Mustafa îi spune că Zehra l-a iubit pe Ahmet. Ekrem nervos o ia la rost pe Carolin pentru că fiul ei îi vorbeşte aşa şi cei doi pleacă.

Tradarea episodul 106 - Rezumat
Hakan o duce pe Zehra să locuiască cu mama ei şi Cemile îi mulţumeşte. Berrin îşi strânge fetiţa în braţe şi o sărută. Zehra şi copilul lui Ahmet pe care îl poartă în pântec fiind consolarea ei în acele moment grele din viaţă.

Bahar a început să se comporte diferit cu Soner, ca şi cum nu o mai interesează nimic despre viaţa lui personală şi când el o întreabă unde pleacă aşa gătită, ea îi spune că el este patronul ei şi nu este obligate să vorbească cu el despre viaţa ei personală. Atunci Soner ca ea să nu plece o întreabă că Deniz ce va face şi ea îi spune că va sta cu unchiul Suleyman. Soner vede că Bahar a aruncat în coşul de gunoi pozele cu ei doi găurite.

Hakan are o şedinţă cu membrii sindicatului şi toţi cei prezenţi încearcă să afle cine a ordonat asasinarea lui Ahmet, dar în mintea lor sunt multe întrebări fără răspunsuri. Aceştia îi spun lui Hakan că şoferul a avut o legătură cu Ekrem şi Hakan parcă înnebuneşte să audă asemenea zvonuri şi îi întreabă că ei insinuează că Ekrem a ordonat uciderea lui Ahmet, apoi pleacă nervos.

Arif, Cemile şi Osman merg în vizită la Mete şi îi spun cumplita veste despre asasinarea lui Ahmet. Betul vine şi ea acolo ca să îl facă pe Mete să sufere şi îi spune că Ayca se va căsători. Cemile încearcă să-l calmeze dar Mete se înfurie şi iese scandal. Apoi Betul merge la Ayca şi îi spune despre vizita ei la Mete.

Tradarea episodul 106 - Rezumat
Hakan merge să vorbească cu Berrin despre uciderea lui Ahmet şi îi spune că a vorbit cu membrii sindicatului şi aceştia îl suspectează pe Ekrem. Berrin îi spune despre şofer că ştia ce va urma şi că Ahmet o să fie asasinat. El când aude o întreabă că cine i-a spus şi află că de la Carolin ştie. Ea se ridică să meargă la Carolin ca să afle răspunsurile ce o macină şi Hakan merge cu ea.

Bahar se întoarce acasă cu Ziya şi Soner se enervează când îi vede împreună şi o ia pe fetiţa de lângă Bahar.

Cemile se întoarce acasă şi află de la Hasefe că Berrin a plecat de acasă împreună cu Hakan.

Hakan intră în casa tatălui lui şi strigă la Carolin să-i spuna ce ştie, apoi o întreabă de unde a ştiut că Ahmet o să moară şi el va fi salvat. Şi Carolin, ca să iasă din încurcătură îi spune lui Berrin că Hakan a vorbit la telefon cu cineva şi ea a auzit acea conversaţie. Hakan îi spune lui Berrin că sunt minciunile lui Carolin şi nu este adevărat şi că sigur acesta este planul tatălui său. Berrin rămâne încremenită când aude şi nu mai vrea să vorbească cu Hakan, apoi pleacă. Carolin îi spune că dacă nu a ascultat-o se poate răzbuna pe el şi el o pălmuieşte şi o strânge de gât, dar apare Ekrem şi o salvează. Ekrem îl dă afară din casă pe Hakan şi crede minciunile lui Carolin.

Berrin merge acasă la mama ei şi îi povesteşte ce a spus Carolin, dar Cemile o sfătuieşte să nu-l judece aşa repede pe Hakan ştiind ce fel de femeie este Carolin. Pe de altă parte Hakan este furios pe Carolin şi supărat pentru că Berrin poate să gândească aşa despre acesta.

Tradarea episodul 106 ~ Partea 2

Tradarea episodul 106 - Rezumat
Mete sună acasă la Ayca şi răspunde mama ei, dar ea aude că este Mete şi ia receptorul să vorbească cu el. Numai că din păcate mama ei îi închide telefonul.

Bahar se joacă cu Deniz şi Soner li se alătura şi el, apoi cei doi îndrăgostiţi încep să se tachineze ca de obicei, dar nu ezită să îşi reproşeze reciproc despre cei doi care le fac curte.

La închisoare Mete se gândeşte cum să evadeze pentru a opri căsătoria forţată a logodnicei lui şi la un moment dat vede un coleg de celulă că are un cuțitaș cu care decojește un măr. El merge la acel bărbat şi îi oferă ceasul de pe mână și ceva bani pentru a obține cuțitul.

Bahar face o baie în cadă şi fetiţa i se alătura apoi se joacă împreună făcând gălăgie şi Soner vine în fugă acolo crezând că a păţit ceva fetiţa, dar Bahar îl atenţionează să nu se uite şi el pleacă.

Mete aşteaptă nerăbdător să vină noaptea, apoi taie și rupe fâșii din cearceaful de pe pat, se leagă cu fâșiile pe corp, îmbracă un pulover, amenință cu cuțitul un guardian şi acesta îi dă cheile. Apoi încearcă să evadeze sărind zidul închisorii dar din păcate este prins.

Tugrul află imediat despre planul de evadare a lui Mete și în toiul nopții sună să îi spună lui Cemile ce s-a întâmplat, dar răspunde Arif şi nu vrea că soţia lui să vorbească cu Tugrul. Telefonul sună din nou şi răspunde Cemile şi Tugrul îi spune să accepte oferta lui dacă vrea să îşi salveze fiul. Mete este trimis la carceră, în frig, cu șobolanii şi el se amuză să vadă şobolanul, ba chiar îl şi salută politicos.
Avocatul vine acasă la Cemile şi vorbesc despre Mete cu Arif.

Dimineaţa la micul dejun, Bahar îl întreabă pe Soner unde este Deniz şi află că a plecat în vizită la Zehra. Ea îi cere voie lui Soner să plece de acasă având în vedere că fetiţa nu este acasă, dar el îi spune că nu se poate şi ea insistă spunându-I că va fi o petrecere aniversară la motelul unde stă Seda. Soner acceptă şi ea bucuroasă îi mulţumeşte.

Berrin priveşte fetiţele cum se joacă împreună şi se gândeşte la bebeluşul ce o să-l nască, în curând. Cemile cu Arif vin acasă şi îl aduc cu ei şi pe Hakan, dar Berrin se uită urât la acesta. Cemile încearcă să-i apropie, dar Berrin pleacă în camera ei şi Cemile îl linişteşte pe Hakan spunându-i să aibă răbdare că aceasta va înţelege.

Tradarea episodul 106 - Rezumat
Soner pleacă de acasă şi se gândeşte la Bahar cum a ieşit din tort de ziua lui, apoi vede nişte copii pe stradă şi se joacă cu ei.
Bahar este la petrecerea organizată cu ocazia zilei ei de naştere şi Ziya cu Seda şi prietenii lor sărbătoresc alături de ea. Suleyman este şi el acolo dar la intrare în sală şi îl vede pe Soner când vine cu un cadou pentru Bahar. Soner o vede pe Bahar alături de Ziya care îi dăruieşte un colier şi o invită la dans. El de supărare pleacă şi Suleyman fuge după el, apoi acesta lăsă cadoul pentru Bahar la Suleyman.

Acasă la Ayca, mama ei munceşte de zor ca să pună bunătăţile pe masă deoarece aşteaptă familia viitorului ginere şi Ayca stă supărată. Telefonul sună, era Mete şi îi spune să-l aştepte cu Osman într-un anumit loc ca el vă veni la ei şi când mama ei vine de la bucătărie îi spune că cel care a sunat a greşit numărul.
Suleyman dansează cu Seda şi ea îi spune despre dragostea dintre Bahar şi Soner făcându-l să înţeleagă că între Ziya şi Bahar nu mai este nimic. Dupa ce toţi invitaţii pleacă, Suleyman îi dă lui Bahar cadoul şi îi spune că este din partea lui Soner.

Acasă la Ayca invitaţii au sosit şi ea profită că mama ei stă la poveşti cu aceştia şi fuge acasă la Cemile să-i spună că a sunat-o Mete.
Un gardian care l-a ajutat pe Mete să sune la Ayca, îi dă hainele lui şi cheia ca să evadeze din închisoare. Afară era aşteptat de oamenii lui Tugrul şi el îşi dă seama că ceva nu este în regulă doar când vede că maşina o ia în altă directive.
Cemile, Arif, Osman şi Ayca îl aşteaptă pe Mete la locul stabilit şi la acea oră apare o maşină care trece pe lângă ei, era Tugrul.

Suleyman ajunge acasă şi Soner îl întreabă dacă i-a dat cadoul lui Bahar. El îi spune că da şi că vrea să vorbească cu el, apoi îi povesteşte că între Ziya şi Bahar nu este nimic, dar Soner îi spune că el i-a văzut la hotel împreună şi au mers în camera lui Ziya. Suleyman îi spune că nu este adevărat şi că Bahar a dormit în noaptea aceea cu prietena ei. Soner îl întreabă dacă Seda i-a spus şi Suleyman îi spune că da, apoi Soner merge în grabă să o caute pe Bahar, dar apare Filiz, beată.
Filiz se dă jos din maşină şi îi spune lui Soner iubirea mea, apoi îl îmbrăţişează. El o urcă în maşina lui ca să povestească şi ea vrea să-l sărute, dar acesta îi spune că nu în maşină. Ea se uită în jur şi întreabă unde este Bahar crezând că de aceea o respinge. Conversaţia dintre ei începe să fie plictisitoare pentru Soner şi vrea să o trimită acasă cu Suleyman dar ea nu vrea şi el îi spune că la Bahar vrea să meargă.
Tradarea episodul 106 - Rezumat
 Filiz se enervează şi pleacă cu maşina deşi Soner încearcă să o oprească. Soner pleacă cu maşina în urma ei şi Suleyman după ei cu altă maşină.  in timp ce Soner îi făcea semn cu farurile lui Filiz ca să oprească maşina, Bahar desface cadoul lui Soner şi găseşte în el pozele lipite cu bandă scoci înţelegând că ei doi au o şansă de a fi împreună, apoi urcă într-un taxi şi merge la el, numai că la un moment dat o vede pe Filiz în mijlocul soselei şi îi spune taximeristului să oprească maşina.
Filiz supărată din cauză că Soner se gândeşte la Bahar nu vrea să se ferească din mijlocul şoselei şi când vine o maşină din sens opus, Soner o trage de mâna dar ea se aruncă în faţa maşinii.
Bahar şi taximetristul aleargă acolo, ajunge şi Suleyman şi acesta constată că Filiz nu mai are puls.

Sursa foto-video: http://www.netd.com
www.youtube.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mesaje

PA