Păcatele inimii ~ Serial libanez ~ Prezentarea serialului

Păcatele inimii ~ Serial libanez
Sursa foto: www.lbcgroup.tv
Director: Philippe Asmar
Scenarist: Claudia Marchalian
Actori in rolul principal:  Youssef El Khal ~ Malek
                                               Pamela Kick ~ Karla
Numele original: Jouzour ~ Păcatele inimii
Gen film: Dramă
Tara de origine: Liban
Nr. de episoade: 60, episoadele au fost filmate în multe țări
Difuzare: LBC International 
Timp episod: aproximativ 45 de minute
Difuzat prima data la: Abu Dhabi Al Oula
Serialului "Păcatele Inimii" este o coproducţie egipteano-libaneză 2013 şi este interpretat de actori foarte apreciaţi publicului acelor ţări.
Povestea serialului se roteşte în mai multe locații, deoarece filmările serialului s-au făcut în mai multe locaţii precum Liban, Republica Arabă în Egipt și Franța în Paris.

Coloana sonoră din serialul Jouzour este realizată de Jad Katrib, versuri Munir Zend, compusă, de Jad Katrib, înregistrate în studioul Tony Saba.
Din 27 aprilie, Euforia TV va difuza, în premieră absolută, serialul libanez “Păcatele inimii”, de luni până vineri, de la ora 21.00, dupa serialul turcesc “Legea pămantului”.Prezentarea serialului ~ Păcatele inimii

Serialului “Păcatele inimii ~ Jouzour” este un serial dramatic în care romantismul va da culoare poveştii. Coloana sonoră din serial ne va încânta auzul şi bătăile inimii vor pulsa precum vibraţiile boxelor, atunci când vom asculta melodiile ce vor fi incluse în episoadele serialului. Melodia din genericul serialului este excepţională.
Povestea serialului se roteşte în jurul lui Fouad, un proieminent om de afaceri libanez, care are doar 50 de ani şi grave probleme de sănătate fiind nevoit să se retragă de la plăcerile vieții, din cauza bolii de inimă. El ar fi putut fi trăi o viaţă lipsită de interdicţii, dacă nu suferea de o afecţiune cardiacă cronică. Dar în ciuda problemelor de sănătate, Fouad duce o viață fericită alături de soţia lui Rajaa și copiii săi.

Malek, fiul lui Rajaa, care şi-a pierdut tatăl când avea doar 3 ani și a fost crescut de Fouad, tatăl său vitreg, acesta fiind foarte afectuos cu el şi i-a dăruit iubirea de tata ca și cum el ar fi fost tatăl său. Şi cei doi copii pe care îi au împreună sunt un fiu şi o fiică. 
Anwar are 26 de ani și mezina familiei este Noura în vârstă de 21 de ani.
Anwar este îndrăgostit nebuneşte de Handi, o fată dintr-o altă clasă socială şi deşi familia lui nu este de acord cu relaţia lor, el continuă să păstreze nestinsă flacăra iubirii lor. Ea este căsătorită cu un bărbat pe care nu-l iubeşte şi stau separaţi. Handi găseşte consolare doar în braţele lui Anwar şi compasiunea mamei ei care locuieşte cu ea şi duc o viaţă modică.
Noura este îndrăgostită de Rawad, un coleg din facultate.

Fouad deţine un șir de hoteluri de lux în Liban, Cairo și Europa. Deşi nu duce lipsa de lucruri materiale şi iubire, mereu a regretat că va muri înainte de a se putea bucura îndeajuns de copiii și nepoții săi, încă nenăscuţi pe care şi doreşte cu atâta ardoare.

Într-una din zile, Fouad începe să se simtă foarte slăbit şi face un atac de inimă. El ajunge la spital într-o stare critică şi ştiind că inima lui s-ar putea să cedeze în orice moment, îi dezvăluie soţiei un adevăr dureros. Fouad îşi roagă soţia să-i aducă pe Karla, cea de-a doua lui fiică cu o altă femeie, care locuieşte în Franţa. Cei trei copii află şi ei despre existenţa Karlei şi deşi sunt şocaţi despre ceea ce tatăl lor le-a dezvăluit pe patul de moarte, încearcă de dragul lui să accepte situaţia, dar mezina familiei îşi arata nemulţumirea ei faţă de Karla încă de la prima întâlnire.


Karla este rodul iubirii dintre Fouad şi Diana, cei doi s-au cunoscut în tinereţe, într-un hotel de lux din Paris. Diana (mama Karlei) este o femeie de origine libaneza care a fugit din Liban în timpul războiului şi de atunci trăieşte la Paris. Fouad a ţinut secret în toţi acei ani faptul că el mai are o fiică şi dorinţa lui a fost ca înainte de moartea sa cei patru fraţi să se întâlnească.

Cel care o întâmpină la aeroport pe Karla este Malek şi este surprins să o vadă împreună cu mama ei şi un copil de numai 10 luni. Malek le conduce la hotelul tatălui lor şi Anwar îşi anunţă familia printr-un mesaj pe telefon că Karla a venit însoţită. Noura le spune celor din familie că de fapt Karla a venit cu mama ei şi la aflarea veştii, Noura, Rajaa si părinţii ei nu se bucură.

Karla îşi vizitează tatăl la spital şi îi spune că are un nepoţel şi află ca fiica lui este necăsătorită. Fouad este plăcut surprins când află că are un nepot, deoarece visul lui era să devină un bunic.
Karla decide să se întoarcă înapoi în Franța exact când se găseste un donator de inimă pentru tatăl ei.

Un tânăr egiptean a fost cu fratele său în Liban şi aceştia au avut un accident de circulație. Fratele lui Sherif a fost în stare critică şi inima acestuia bate din nou în pieptul lui Fouad. 
Tatăl donatorului și fratele său Sherif se duc în Liban pentru a-l cunoaşte pe Fouad. După ce Sherif îl cunoaşte pe Fouad între cei doi și cele două familii se dezvolta o relație frumoasă și de lungă durată.

Sherif și Karla ajung să se cunoască mai bine, deoarece el vizitează Parisul lunar, având afaceri acolo și ea revine înapoi la Cairo împreună cu Sherif ca să îşi viziteze tatăl. Carla și Sherif se îndrăgostesc, dar Sherif îi ascunde că este căsătorit și are deja o familie în Egipt. Adevărul despre viaţa lui Sherif îi va frânge inima Karlei.

În serial vor apărea multe situații conflictuale, umanitare și de compasiune pe care le vom descoperi în timp ce vom cunoaşte mai bine personalitățile actorilor şi adevărata lor fată. De asemenea, vor mai apărea şi multe întrebări, la care nu vom putea găsi un răspuns rapid care să ne mai liniştească sufletele pentru că suspansul va fi mare.
Multe confruntări, conflicte de cultură și idei contradictorii care vor provoca altercații familiale.

Conflicte apărute cu privire la moștenire, o luptă continuă cu moartea și boala şi apropierea dintre bunic şi nepot va stârni invidie şi certuri pentru excluderea acestuia din moştenire.

Distribuţia serialului ~ Păcatele inimii

Păcatele inimii ~ Serial libanez
Youssef El Khal ~ Malek, fiul lui Rajaa ~ Fouad, tatăl său vitreg
Pamela Kick ~ Karla, fiica lui Fouad ~ 
Dina Fouad ~ Mirvat, soţia lui Sherif
Rafiq Ali Ahmed ~ Fouad
Roula Hamadeh ~ Diana, mama lui Karla
Takla Chamoun ~ Rajaa, soţia lui Foud
Wissam Hanna ~ Anwar, fiul lui Fouad şi Rajaa
Fadi Ibrahim
Ahmad Harun 
Anne-Marie Salemeh ~ Handi, iubita lui Anwar
Cynthia Khalifa ~ Noura, fiica lui Fouad şi Rajaa
Magdi Mashmoushi
Janah Fakhouri
 Rania Silwan ~ Hanaah, prietena lui Mirvat
Tanya Fakhri ~ Abeer
Wajih Sakr ~ Helwi El Hayet
Mirhan Hussein ~ Sahar soţia lui Kamel
Păcatele inimii ~ Episodul 4   Păcatele inimii ~ Episodul 5   Păcatele inimii ~ Episodul 6
Păcatele inimii ~ Episodul 7   Păcatele inimii ~ Episodul 8   Păcatele inimii ~ Episodul 9
Va urma...

Sursa video: www.youtube.com

Comentarii

 1. Buna! multumesc pentru informatiile despre serialul libanez. Eram curioasa.
  Mi-am descoperit un nou hobby - serialele din Turcia si tarile arabe! O intreaga lume de explorat.
  Am vazut ca nu ai mai adaugat nimic la sectiunea Puterea destinului. Eu il urmaresc in continuare (scrasnind din dinti) Mi-am dat seama ca incepand cu capitolul 40 (primul din seria a 2-a a serialului) au schimbat traducatorul iar rezultatul este ... fara comentarii. Poate stie limba turca dar sigur nu stie bine limba romana iar vocabularul folosit se limiteaza la cca. 1000 de cuvinte.
  Pacat! noroc ca am o referinta Sila - cu subtitluri in croata
  Succes mai departe si ... ne mai auzim

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Bine ai venit, Sunflower! Din pacate timpul este singura problema care ma retine sa nu fac rezumate la mai multe seriale si de aceea nu reusesc, desi imi doresc sa pot scrie despre serialele care imi plac. Cu multa placere! Multumesc.

   Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

BIOGRAFIE: İrem Helvacıoğlu | Pelinsu, actrița din Camera 309

BIOGRAFIE: Furkan Palali | Onur, actorul din Camera 309

Cei mai frumosi actori turci ~ Top 10