Păcatele inimii ~ Jouzour ~ Rezumat episodul 3

Păcatele inimii ~ Jouzour ~ Rezumat episodul 3
Huseim a ieşit de la închisoare şi o ameninţă pe soţia lui Sherif. Hanaah vine acasă la prietena ei să o liniştească dar sunt întrerupte de către Sherif.Într-o altă zi, el îşi face bagajul pentru a pleca în excursie la Beirut şi el îşi tachinează soţia.
Carla trebuia să meargă în vizită la tatăl ei dar când a aflat de la Malik că tatăl lor nu le-a povestit de existenţa ei s-a simţit dată la o parte şi a decis să nu mai facă ceea ce tatăl ei îşi doreşte. Ea foarte entuziasmată de frumuseţile Libanului, explorează oraşul toată ziua, fiind foarte încântată de ceea ce vede. Carla a reuşit să se bucure de fiecare moment în care a reuşit să vadă şi să cunoască lucruri pe care nu le ştia despre cultura şi istoria libanezilor. Curiozitatea ei se exteriorizează la limite maxime şi îţi dă impresia că este un copil, dar ea priveşte lucrurile din jurul ei puţin diferit faţă de alte persoane pentru că a studiat istoria civilizaţiilor şi urmează să îşi dea doctoratul.
Malek se ocupă de afacerile familiei şi mai are în plus şi grijă Carlei pentru că i-a promis tatălui său că se va ocupa personal de sora lui vitregă. Responsabilităţile familiei şi gândul că îşi va putea pierde tatăl îl epuizează şi nu mai ştie cum să facă să îi fie pe plac şi mamei sale, deoarece apariţia Carlei şi familiei ei îi provoacă suferinţa lui Rajaa.
În timp ce Carla se întoarce la hotel, Fouad se simte din ce în ce mai slăbit, dar îl are mereu alături pe Malik care îi promite că o să facă tot posibilul ca el să îşi vadă nepotul.
 Malik foarte îngrijorat pentru tatăl său, se duce la hotel şi îi spune Carlei despre tatăl lor că a făcut o criză de inimă şi îşi doreşte cu disperare să îşi vadă nepotul şi familia lui să-l cunoască.
Carla accepta că ea şi copilul să meargă acasă la familia lui Malik pentru a le prezenta copilul, dar Anwar se enervează să o vadă pe Carla cu copilul la ei în casă şi îşi spune punctul de vedere şi se împotriveşte ca Fouad să îşi vadă nepotul. Malik intervine şi îi explica că a fost dorinţa tatălui lor, dar Anwar nu încetează şi Carla văzând cum o tratează, îi tratează şi ea cu indiferenţă. Rajaa intervine şi le spune să înceteze deoarece doar ea are dreptul să decidă şi îi permite Carlei să ducă copilul la Fouad. Familia crede despre Diana că a acceptat să vină cu Carla în Liban pentru a-şi cere drepturile privind moştenirea.
Fouad îşi vede nepoţelul şi trăieşte nişte momente unice din viaţa lui. Malik o conduce pe Carla şi copilul până la hotel.
Anwar foarte nervos după întâlnirea avută cu Carla, se duce şi îşi ia iubita cu maşina pentru a găsi alături de ea liniştea de care avea nevoie.
Hanaah merge din nou la Mirvat să vadă de ce era speriată de dimineaţă şi află că bărbatul care o ameninţă îl cunoaşte de când ea avea 15 ani şi el a profitat de inocenta ei făcând-o să se îndrăgostească de el. Dar într-o zi când ea l-a vizitat acasă, a găsit un grup de drogaţi la el acasă şi ea i-a denunţat la poliţie. Huseim a făcut închisoare din cauza ei şi acum Mirvat este speriată. Şi plecarea soţului ei în excursie este binevenită, deoarece spera că până el se va întoarce înapoi va reuşi să-l facă pe acel bărbat să o lase în pace.
Malik o sună pe Carla să vadă ce face şi dacă are nevoie de ceva şi ea îl întreabă despre tatăl lor cum se simte şi când va ieşii din operaţie.
Handi îl sună pe Anwar şi plângând îi spune că nu mai face faţa problemelor. El se duce la ea şi află că soţul ei a fost acolo şi a bătuto pe ea şi mamei ei i-a rupt mâna. Anwar vrea ca ea să-l denunţe la poliţie, explicându-i că aşa va obţine mai repede divorţul, dar ea vrea să îşi ducă mama la spital.
La hotel, Carla este vizitată de Malik şi el o informează cum a decurs operaţia tatălui lor, explicându-i că în timp de o lună trebuie să găsească o inimă umană, deoarece inima artificială trebuie schimbată, El este nemulţumit că ea nu s-a dus la spital, dar ea îi explica că aşa a crescut-o tatăl lor şi îi explica că de câte ori ea îşi dorea ca Fouad să-i fie alături, acesta nu era. Carla îi explica că poţi iubi şi să te îngrijorezi pentru cineva şi de la distanţă şi Malik nu o înţelege, dar îi va respectă modul ei de gândire. Apoi îi spune că tatăl lor îşi va dori să o vadă pe ea şi copil şi ar fi bine ca ea să mai rămână în Liban, dar îi va respecta decizia şi dacă va alege să plece. Malik află de la Carla că ea nu este căsătorită şi familia mamei ei locuieşte în Liban, dar mama ei niciodată nu a vrut să-i vorbească despre familia sa.
După ce Malik pleacă, Carla merge pe balcon la mama ei şi insistă să-i spună despre familia ei, pentru că îşi doreşte să-i cunoască, dar Diana este de neclintit. Şi îi mai spune că se sufocă să stea în Liban şi îi reproşează fiicei ei că nu înţelege ce simte că este nevoită să stea în Liban.
Carla îl sună pe Malik să-i spună că s-a decis să plece după ce îşi va vedea tatăl la spital. El le spune celor din familie şi Nora se bucură când află de plecarea Carlei.


Sursa capturi foto: lbcgroup ~ www.youtube.com

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

BIOGRAFIE: İrem Helvacıoğlu | Pelinsu, actrița din Camera 309

BIOGRAFIE: Furkan Palali | Onur, actorul din Camera 309

Cei mai frumosi actori turci ~ Top 10