vineri, 24 aprilie 2015

Păcatele inimii ~ Jouzour ~ Rezumat episodul 1

Păcatele inimii ~ Jouzour ~ Rezumat episodul 1
Povestea serialului se roteşte în jurul lui Fouad, un proieminent om de afaceri libanez, care are doar 50 de ani şi grave probleme de sănătate fiind nevoit să se retragă de la plăcerile vieții, din cauza bolii de inimă. El ar fi putut fi trăi o viaţă lipsită de interdicţii, dacă nu suferea de o afecţiune cardiacă cronică. Dar în ciuda problemelor de sănătate, Fouad duce o viață fericită alături de soţia lui Rajaa și copiii săi.

Malek, fiul lui Rajaa, care şi-a pierdut tatăl când avea doar 3 ani și a fost crescut de Fouad, tatăl său vitreg, acesta fiind foarte afectuos cu el şi i-a dăruit iubirea de tata, ca și cum el ar fi fost tatăl său. Şi cei doi copii pe care îi au împreună sunt un fiu şi o fiică. 
Anwar are 26 de ani și mezina familiei este Noura în vârstă de 21 de ani.

Fouad deţine un șir de hoteluri de lux în Liban, Cairo și Europa. Deşi nu duce lipsa de lucruri materiale şi iubire, mereu a regretat că va muri înainte de a se putea bucura îndeajuns de copiii și nepoții săi, încă nenăscuţi pe care şi doreşte cu atâta ardoare.

La reşedinţa familiei, Rajaa şi Noura sunt îngrijorate pentru Fouad şi fiica lui merge în camera la el ca să se asigure că tatăl ei se simte bine. Între cei doi există o relaţie specială tata-fiică şi ea îşi roagă tatăl să nu se obosească.
Fouad se pregăteşte să meargă la holding deşi se simte foarte slăbit şi Malek merge în camera fratelui său să-l anunţe că tatăl lor îi aşteaptă, dar nu reuşeşte să-l convingă să se ridice din pat.
 În drum spre holding, Fouad şi Malek vorbesc despre Anwar şi după ce ei ajung la holding, apare şi Anwar, care era nemulţumit de deciziile tatălui său şi are loc o mică ceartă între cei doi. Anwar pleacă nervos şi lui Fouad i se face foarte rău, dar Malek a observat că tatăl lui se prăbuşeşte subit cu capul pe masă şi l-a dus urgent la spital.
Noura se întâlneşte cu Rawad, băiatul de care este îndrăgostită, dar el este distant şi supărat pe ea.
Fouad a ajuns în stare critică la spital, deoarece a făcut un atac de cord sever şi toată familia s-a dus în grabă la spital pentru a vorbi cu doctorul. Dar din păcate doctorul nu le da veşti bune şi familia află că inima lui Fouad este foarte slăbită şi doar un transplant îl mai poate ajuta.
Familia se aşteaptă la ce este mai rău şi îndureraţi se întorc acasă. Rajaa foarte supărată stă în dormitorul conjugal şi priveşte clepsidra pe care soţul ei obişnuia să o privească zilnic, stiind că zilele îi sunt numărate.
Pe de altă parte Sherif şi Sahar, soţia acestuia, împreună cu familia lor se pot bucura de momentele petrecute alături de cei dragi.
 A doua zi dimineaţa, Rajaa merge la spital în vizită la soţul ei şi acesta de pe patul de spital îi spune soţiei că vrea să îşi vadă fiica imediat. Şi o roagă pe Rajaa să-i aducă cea de-a doua fiică a lui, pe nume Karla, care locuiește în Franța.
Rajaa se întoarce acasă şi afectată fiind vorbeşte cu mama ei despre situaţia dureroasă prin care familia va trece, deoarece este nevoită să le spună celor trei copii despre existenţa Karlei, o soră de care copiii ei nu ştiau că există.

Seara când toată familia s-a adunat acasă, Rajaa le spune celor trei copii despre existenţa Karlei. Adevărul că ei au o soră despre care nu au ştiut în toţi acei ani îi afectează. Malek este singurul care înţelege şi îşi consolează mama, dar Noura este foarte afectată şi Anwar nici nu vrea să audă că are o soră.

În ziua următoare, Rajaa merge din nou în vizită la soţul ei şi îi spune că a vorbit cu copii, apoi Fouad îi spune că vrea să vorbească şi el cu copiii. Primul care intră la el este Malek, aşa cum Fouad şi-a dorit şi el îşi roagă fiul să se ocupe personal de întâmpinarea Karlei, să o aştepte la aeroport, să o cazeze la hotel şi să aibă grijă să nu-i lipsească nimic. Noura merge şi ea să îşi vadă tatăl, dar este foarte afectată şi plânge.

Malek o aşteaptă pe Karla la aeroport şi are parte de o surpriză neaşteptată. Karla şi mama ei, Diana îl văd pe Malek cum ţine o foaie pe care este imprimat numele Karlei şi merg direct la el, numai că el nu se aştepta ca aceasta să fie însoţită de mama ei şi copilul acesteia de numai zece luni. Karla zâmbind îl asigură că ea este fata pe care el o aşteaptă şi merg toţi împreună la hotel.

În timp ce ele erau cazate la hotelul de lux al tatălui ei de către Malek, acesta îi trimite un mesaj pe telefon lui Noura.
Noura le spune celor din casă ca de fapt Karla nu a venit singură, ci însoţită de Diana.

Venirea Dianei la ei în ţară a fost un șoc mare pentru Rajaa.


Sursa capturi foto: lbcgroup ~ www.youtube.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mesaje