marți, 7 aprilie 2015

Legea Pamantului ~ Episodul 2 ~ Episodul 3, 4 si 5 la Euforia TV

Episodul 3 si 4 de la Euforia TV

Legea Pamantului ~ Episodul 2
Leyla acceptă cererea în căsătorie şi cei doi îşi promit iubire veşnică.
Pe de altă parte Kureysa se bucură că datorită dorinţei răposatului Suleyman, Omer se poate întoarce în Mardin. Kureysa pleacă de la familia Pehlivan şi Fidan îşi atenţionează fiica ca să nu stea în prezenţa fratelui ei. Dar Dicle nu apucă să-l evite pentru că Halil nu este de acord cu căsătoria dintre sora lui şi duşmanul lui. Halil o ia la rost pe Dicle pentru entuziasmul şi fericirea pe care zâmbetul ei o afişează că în sfârşit va putea să fie soţia lui Omer, deoarece ea visează de mică acea căsătorie.

Kadir este mereu influenţat de soţia lui care nu este de acord cu acea căsătorie pentru că vrea ca soţul ei să devină agă şi nu îşi doreşte ca Omer să revină în Mardin.

Leyla foarte fericită îi spune mamei ei că s-a logodit şi îi arată inelul, dar mama ei este rezervată în decizia fiicei sale şi îi zice că nu se poate să se căsătorească aşa în grabă.

Omer împărtăşeşte cu prietenul lui bucuria ce o simte pentru că se va căsători cu Leyla, acesta rămâne surprins să audă că se căsătoreşte şi îl întreabă dacă mama lui ştie. Dar Omer îi spune că nu i-a spus încă mamei lui pentru că îi va face o surpriză la Istanbul.

Kureysa organizează o petrecere cu ocazia păcii stabilite, condiţionate de căsătoria dintre Omer şi Dicle. Tensiunea dintre Halil și Kadir este în continuă creștere şi la petrecere din nou se iau la ceartă.
În timp ce prietenul lui Dicle, Emin, asistă şi el la acea petrecere şi nu are nici o intenție de a o părăsi pe Dicle. Ea îl vede agitat şi vrea sa meargă la el să vorbească dar mama ei nu o lăsa chiar dacă Dicle îi spune că merge la Kureysa la masă. Emin pleacă de la petrecere şi o suna pe Dicle dar ea nu răspunde.

În timp ce Omer și Leyla au început să facă pregătirile pentru nunta lor, ei nu au nici o idee despre ceea ce se întâmplă la Madrin.

În conacul de Bozbey este agitație mare cu privire la căsătoria lui Omer cu Dicle. Kadir trece peste cuvântul mamei lui de a nu se lua la ceartă cu Halil şi ca să poate pleca de acasă îi ameninţa cu pistolul pe toţi cei prezenţi în curtea casei, dar un bărbat încearcă să-l oprească. Sora lui Kadir fiind foarte speriată îl suna pe Omer şi îi spune ce se întâmplă acasă. Omer îi spune surori lui că vrea să vorbească cu Kadir şi cei doi fraţi vorbesc dar totul în zadar.


Episodul 3 de la Euforia TV

Omer se urcă în maşină şi pleacă spre aeroport, apoi o sună pe Leyla să-i spună că nu mai poate merge la întâlnirea stabilită pentru ai cunoaşte mama, apoi îşi cere scuze şi îi spune că o iubeşte. Mama Leylei îi reproşează că i-a spus ea că s-a prea grăbit cu căsătoria. Prietena Leylei vine la ea şi o consolează.

Omer este luat de la aeroport de angajaţii familiei şi merge acasă şi îi ia pistoul de la fratele lui, apoi îl întreabă ce mai vrea Halil. Mama lui îi spune despre căsătorie şi Omer rămâne şocat când aude.

Emin merge acasă la Dicle beat criţă şi Halil îl bate fără milă, apoi îşi ia la rost sora, numai că servitoarea ia vina pe ea ca să o scape.

Leyla fiind îngrijorată că Omer nu a sunat-o toată ziua, îl sună şi el stă pe gânduri dacă să răspundă sau nu, dar îi răspunde şi vorbesc. Sora lui Omer vine la el şi el îi face semn să tacă, numai că Leyla a auzit voce de femeie şi îl întreabă că cine este. El i-a ascuns Leylei că merge la Madrin pentru a rezolva problemele familiei şi îi spune că recepţionera de la hotel, dar Leyla rămâne pe gânduri, apoi dimineata ii povesteste prietenei sale.

Episodul 5 de la Euforia TV

Episodul 4 de la Euforia TV
Omer merge pe meleagurile moşiei şi după atâţia ani începe să îşi amintească cum a început vărsarea de sânge şi conflictele dintre cele două familii. El era cu tatăl lui şi ascultă învăţăturile tatălui său în legătură cu Legea Pământului. La un moment dat fiul cel mare al familiei Pehlivan trage cu pistolul în tatăl lui şi atunci Omer ia pistolul tatălui său şi trage în fiul familiei rivale. Tatăl lui Omer grav rănit mai are putere să-i spună lui Omer că niciodată să nu mai facă asta indiferent de situaţie.
Dicle ajutată de servitoare pleacă de acasă să se întâlnească cu Emin şi acesta o face să înţeleagă că niciodată nu va renunţa la ea.
Omer merge la închisoare să-l viziteze pe Mahmut, care era şoferul tatălui său în acele vremuri şi a asistat şi el la schimburile focurilor de armă. Tatăl lui Omer a lăsat cu limbă de moarte că fiul lui să nu fie implicat în acea crimă şi i-a spus că niciodată să nu spună că el a tras şi cel care a tras este Mahmut.


Leyla este îngândurată şi îi povesteşte prietenei ei despre Omer şi că a auzit vocea unei femei, apoi îi spune şi despre mama ei care nu prea agreează căsătoria şi ei îi este frică de ce va urma.

Dicle merge în vizită la mama lui Omer şi când acesta se întoarce acasă, ea se oferă să-i facă o cafea, dar când ea pleacă la bucătărie, Omer îi spune clar mamei lui că fata să plece acasă pentru că el nu vrea. Omer pleacă să vorbească cu Halil, Dicle se întoarce cu cafeaua şi se supără când vede că Omer a plecat, dar Kureysa bea ea cafeaua ca să nu o supere pe Dicle.
Omer ajunge la Halil şi îi spune că nu se căsătoreşte cu Dicle şi îl întreabă că ce doreşte în schimb. Halil îi spune că îl vrea pe fratele şi tatăl lui în viaţă, dar cum asta nu se poate, atunci vrea pământul. Omer îi spune că pământul familiei nu se poate dat îi vă plătii înzecit şi Halil zice că vrea viaţa lui Kadir, apoi îi spune clar pământul sau vărsare de sânge.

Omer o sună pe Leyla sa-i spuna că se întoarce diseară acasă şi ea bucuroasă îi spune mamei ei, apoi o suna pe prietena ei să-i spună. Omer merge la mormântul tatălui său şi îi cere iertare pentru că a dat pământul lui Halil. Acasă toată familia aştepta cu sufletul la gură ca Omer să ajungă acasă deoarece i-a anunţat să se adune toată familia pentru că are sa le spuna ceva. Mama lui Omer a crezut că fiul ei acceptă căsătoria cu Dicle, dar când le-a spus că a dat pământul s-au enervat şi aceasta i-a zis că o să-l dezmoştenească şi dacă pleacă de acasă să ştie că el nu mai este fiul ei.
Kadir merge acasă la Halil şi îi spună să nu se atingă de pământul lor şi Halil îi spune că are noroc că nu-l omoară pentru că i-a promis lui Omer că nu se va atinge de el.
În timp ce Leyla pregătea masa, Omer se era în drum spre Istanbul, dar o maşină îi face semn cu farurile să oprească şi când îl depăşeşte este ciuruit de gloanţe, apoi maşina lui se rostogoleşte pe câmp. Leyal îngrijorată îl sună dar nu avea cum să-i mai răspundă.

Leyla plânge, mama ei îi spune că a avut dreptate şi de supărare Leyla pleacă de acasă.
În timp ce Dicle îşi alegea rochia de mireasa dintr-o revistă, Halil ajunge acasă şi le spune că nu va mai fi nici o nuntă şi că a răscumpărat pământul. Dicle plânge spunând că ea numai cu Omer se căsătoreşte, mama lor zice că le-a pătat onoarea, dar pe el nu-l interesa ce spune ele.

Omer este găsit de un echipaj de poliţie care văd în cartea de identitate cine este şi unul dintre poliţişti le spune că Omer era pe pământul familiei Pehlivan şi aceştia erau duşmani. Poliţia crede că Halil la împuşcat pe Omer. Mama lui primeşte un telefon şi este anunţată că fiul ei a fost împuşcat şi este în stare critică, toată familia merge la spital şi îl văd pe Omer pe targă dar era în comă.
Legea Pamantului ~ Episodul 2
Sursa foto: showtv.com.tr

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mesaje