luni, 6 aprilie 2015

Legea Pamantului ~ Episodul 1

Episodul 1 de la Euforia TV 

Legea Pamantului ~ Episodul 1
Serialul "Legea Pamantului ~ Adını Kalbime Yazdım" ne face să redescoperim sentimentele iubirii urmărind povestea de dragoste dintre Ömer şi Leyla.
 Ömer Bozbeyler din Mardin, a trăit departe de familia sa din cauză că a fost exilat de părinţii lui, motivul fiind de a încheia un conflict sângeros și prin forţele proprii a devenit un om de afaceri de succes. În urmă cu câţiva ani, familia Bozbey şi familia Pehlivan au fost duşmani şi între ei a existat un conflict sângeros care s-a încheiat cu pace acum 20 de ani.
 Leyla este doctoriţa şi lucrează la o clinică din Istanbul şi aceasta are o prietenă foarte buna pe nume Selin.
Destinul face ca cei doi să se întâlnească şi prima lor întâlnire este acasă la Omer care în timp ce călărea un cal a făcut o entorsă la picior şi un angajat a mers la clinica în care Leyla lucrează. Omer avea doctorul lui şi cum acesta nu era la clinică, angajatul lui Omer vorbeşte cu Leyla ca să meargă acasă la patronul lui deoarece are o problemă la picior.
Leyla s-a dus acasă la Omer dar prima întâlnire nu a decurs prea bine, deoarece Omer aştepta ca doctorul lui să vină la el şi Leyla ar fi vrut să cheme ambulanţa ca acesta să fie dus la spital şi asta a provocat între cei doi o discuţie mai acidă.

  Leyla supărată de felul în care Omer a tratat-o îi povesteşte despre Ömer prietenei ei Selin (Aybike Turan). Ea îi povesteşte lui Selin ca Omer este frumos, dar obraznic cu aere de bogătaş.
În timp ce Ömer tremura de nervi în acea după amiaza pentru că îl durea piciorul şi discuţia acidă cu Leyla la stresat şi mai mult.
Omer primeşte un telefon de la mama lui şi îi spune că îi este dor de el. Acesta îi povesteşte prietenului său despre familia lui şi conflictul sângeros care a fost în urmă cu 20 de ani, apoi îi povesteşte despre Legea Pământului.
Soţia lui Kadir vrea ca acesta să devină agă fiindu-i frică ca nu cumva Omer să se întoarcă la Mardin.
Leyla trece cu maşina prin zona unde Omer călăreşte şi inevitabil se întâlnesc din nou şi aceştia se saluta, apoi maşina ei se defectează şi el se oferă să o ajute.
Omer şi Leyla discută cu prietenii lor cei mai buni despre întâlnirile dintre ei şi că de fiecare dată iese cu ceartă.
Leyla află că Omer vrea să plătească reparaţiile maşinii şi îi spune mecanicului să nu o mai repare, dar prietena ei este de părere că este un gest frumos din partea lui.
Omer are o vizită surpriză de la Leyla care îi spune că nu vrea ca el să plătească reparaţiile maşini ei. Dar el îi spune că maşina fiind o amintire de la tatăl ei s-a gândit că este importantă pentru ea, mai ales că el ştie ce înseamnă dorul de tată. El o invită la cină şi fac cunoştinţă din nou pentru a începe o prietenie frumoasă.

Episodul 2 de la Euforia TV 

Halil dă o petrecere acasă, motivul fiind sărbătorirea mult aşteptatei zile de a deveni agă şi îi invită şip e cei din familia lui Omer. Kadir şi-a prevenit mama în legătură cu graba lui Halil de a devenii agă deoarece tatăl lui care este bolnav încă nu şi-a dat duhul. Dar Kureysa nu a crezut că Kadir visează demult timp la statutul de agă pentru a-şi răzbuna fratele.
Omer şi Leyla au început să se placă mult mai mult decât ei şi-ar fi închipuit fiind nerăbdători să se mai vadă. Dis de dimineaţă, Omer merge la clinică să o vadă pe femeia care i-a furat inima şi stabilesc o întâlnire, apoi pleacă.

Kadir îi face o vizită lui Halil şi apoi se întâlnesc pe un câmp, unde se ameninţa reciproc cu pistoalele, dar sunt întrerupţi de jandarmi.
Episodul 2 de la Euforia TV
Leyla cu Omer după ce au avut o cină romantica s-au dus pe plajă şi au petrecut momente frumoase împreună la lumina focului, privindu-se sub clar de lună şi flacăra iubirii lor s-a aprins subit.
Suleyman, tatăl lui Halil aude despre cele întâmplate şi împreună cu fiul lui merge la Kureysa cu gânduri paşnice. Ajunşi acolo Halil şi Kadir se ameninţa din nou cu pistoalele şi Suleyman care era bolnav primeşte un şoc puternic la inimă şi i se face rău. Halil îngrijorat pentru tatăl lui încetează cu ameninţările, dar din păcate starea de sănătate a lui Suleyman este gravă.
Suleyman lasă cu limbă de moarte ca Omer să se căsătorească cu Dicle și vărsarea de sânge se va opri în acest caz. Dupa ce aceştia îi promit că îi vor respecta ultima dorinţă, Suleyman moare.

Kureysa îl sună pe Ömer vrând să-l facă să revină la Mardin, dar el nu are nici o intenție de a o părăsi pe Leyla. El şi Leyla sunt foarte îndrăgostiţi şi acesta îi face o mare surpriză când îi duce maşina tatălui ei gata reparată. Leyla şi-a pierdut tatăl şi locuieşte doar cu mama ei.
Kureysa merge la familia Pehlivan şi îi dăruieşte lui Dicle un set de bijuterii ca şi cum ar fi din partea lui Omer.
Omer o cere în căsătorie pe Leyla şi îi dăruieşte un inel de logodnă cu diamant.
 Ömer nu vrea să se întoarcă la Mardin, dar în schimb Halil este atât de supărat încât merge la Istanbul determinat să facă tot posibilul pentru a începe din nou vărsarea de sânge.

Legea Pamantului ~ Episodul 2
Sursa foto: showtv.com.tr

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mesaje

PA