marți, 21 aprilie 2015

Dila episodul 3, rezumat

Dila ~ Dila Hanım, episodul 3, rezumat
În timp ce Riza o supraveghea de la distanţa pe Dila, Hacer moare în braţele Dilei. Din cauza morţii lui Hacer, durerea sentimentului de vinovăţiei este triplu, deoarece Riza se învinovăţeşte pentru că nu a reuşit să intervină şi Dila a rămas şocată să vadă cum o femeie nevinovată este omorâtă.
Pe de altă parte, la nişte ruine vechi se află Melike, aceasta se gândeşte la ce va urma din ordinul ei şi sentimentul de vinovăţie o face să aibă remuşcări. Haydar o sună şi îi spune despre Hacer. Conştiinţa Melikei îi străpunge inima făcând-o să trăiască o durere intensă. Deşi, oarecum încearcă să nu se învinovăţească pentru că ar fi prevenit-o pe acea femeie şi pentru că nu a ascultat-o, ea a fost nevoită să o condamne la moarte.

 La secţia de poliţie, Dila îşi spală mâinile de sânge şi cu greu găseşte putere să dea declaraţii. Dila declara că ea nu a văzut cine a tras în Hacer, dar este sigură că a fost Riza s-au a dat ordin unei alte persoane să o omoare pe femeie. Anchetatorul cazului îi explica Dilei despre Riza Bey că este un bărbat corect şi dacă l-ar cunoaşte, la fel de bine ca şi el, atunci ar înţelege că acel bărbat n-ar putea să facă rău nici măcar unei furnici. Cu atât mai puţin, să omoare în mod voit un om nevinovat s-au să pună pe cineva. Ea îi sugerează să cerceteze mai bine şi să afle adevăratul motiv. Seyit Bey intră în biroul unde era Dila şi pleacă împreună de acolo. Mama Dilei o aşteaptă la ieşire şi ea aleargă în braţele ei să găsească consolare.

 Rıza merge acasă din dorinţa de a-şi mustra mama, dar este îndrumat să meargă la ruine. Rıza îşi vede mama la ruine şi îi cere explicaţii cu privire la moartea acelei femei şi când aude că tot ceea ce a făcut a fost pentru binele lui, devine foarte nervos pe Melike. Apare Haydar şi îl potoleşte, apoi Riza pleacă cu calul, face un popas la marginea unui râu şi trage cu arma pentru a-şi elibera sentimentele de furie.
Haydar o consolează pe Melike şi ea  împărtăşeşte cu Haydar durerea din sufletul ei, spunându-i că s-a întâmplat ceea ce îi era frică şi fiul ei o urăşte Melike şi Haydar depănă amintiri din tinereţe, despre cum s-au îndrăgostit, El îi spune că încă o mai iubeşte şi toate păcatele ei le-ar lua asupra lui dacă ar putea.

La conacul Barazoğlu are loc o conversaţie între membrii familiei şi Seyit Bey îngrijorat fiind că nora lui ar fi putut păţii ceva, o mustră spunându-i că la Sarîghiol dreptatea nu se face aşa cum ea ştie şi Dila îşi cere scuze.
Azer are şi el ceva de spus, ca de obicei şi îi aduce la cunoştinţă Dilei, că o femeie nevinovată a murit din cauza ei, dar Seyit intervine şi îi reaminteşte unde îi este locul...
Seyit este ferm convins că Riza nu ar da ordine pentru ca o femeie nevinovată să fie omorâtă.
Dila este de acord cu Azer în privinţa răzbunării şi îşi doreşte ca ea însuşi să-l omoare pe Riza, dar socrul ei îi explica că nu trebuie să fie vărsare de sânge.

La conacul Selamoğlu, Gurbet şi Hülya îl aşteaptă pe Metin fiind foarte plictisită. Metin ajunge acasă şi îşi îmbrăţişează iubita, dar Gurbet îi cere lui să-i lase singuri şi ea îi povesteşte fiului său despre moartea lui Hacer. Gurbet este ferm convinsă că Riza sau Melike sunt implicaţi. Metin îi sugerează să înceteze cu presupunerile şi să nu încerce să dezlege ea misterul morţii lui Hacer.

Dila a plecat de la conac din dorinţa de a putea să reflecteze asupra lucrurilor care s-au întâmplat şi merge la cabana lui Riza. Inima ei simţea ca lângă Yavuz (Riza), ea va găsi consolare şi liniştea după care tânjeşte de când i-a murit soţul. Acolo adoarme şi are un vis în care revede cum a murit acea femeie în braţele ei şi începe să fie foarte agitată.
Rıza îngrijorat o trezeşte să se asigure că este bine şi Dila când îl vede, crezând că Riza este de fapt Yavuz (aşa cum el s-a recomandat atunci când au făcut cunoştinţă), începe să-şi descarce sufletul spunându-i că din vina ei a murit Hacer. Ea îşi sprijină capul pe umărul lui Riza şi îi povesteşte cât de mult vrea să-l găsească pe Riza Bey pentru al ucide cu mâinile ei. El o consolează şi în acelaşi timp încearcă să o facă să privească tot ceea ce s-a întâmplat şi dintr-o altă perspectivă. El îi spune că poate Riza nu este aşa cum crede ea şi nu el este cel care a omorât acea femei. Dar totul este în zadar pentru că Dila vrea să plece spunându-i că s-a înşelat crezând că el o va înţelege.

Seara, Dila ajunge la conac şi Eren îngrijorată fiind pentru plimbările fiicei ei de una singură pe moşia Barazoğlu, îi spune că ar trebui să se întoarcă acasă, la İstanbul. Numai că Dila nu vrea şi îi spune mamei sale ca aceasta este casa ei acum.
Pe de altă parte, la marginea râului, Rıza şi Haydar au o conversaţie. Haydar încearcă să facă în aşa fel încât, Riza să-şi înţeleagă mama şi Riza îi povesteşte despre vizita Dilei, spunându-i că îl doare inima de fiecare dată când o vede pe Dila cum suferă. Şi cât de mult îl urăşte ea pe Riza, încât vrea să-l omoare, dar cel mai frică îi este ca într-o zi s-ar putea ca ea să afle adevărul şi el nu o va mai putea vedea.

Are loc înmormântarea lui Hacer, Mehmet, fiul lui Hacer este adus acolo de poliţişti să îşi plângă mama. Dila vrea să-i vorbească dar el o învinovăţeşte pentru moartea lui Hacer şi că o să-l omoare şi pe el.

Murat (prietenul din copilăriei lui Riza) anchetatorul cazului îi face o vizită lui Rıza să-i pună câteva întrebări, pentru că aşa cer procedurile anchetei. El îi povesteşte tot ceea ce Dila a declarat la poliţie şi îl întreabă dacă are vreo informaţie legată de această crimă. Dar exact atunci intervine Melike şi îi spune că îl cunoaşte din copilărie pe Riza, cum poate să gândească că ar putea face vreun rău cuiva şi îl întreabă de ce nu le face o vizită celor din familia Barazoğlu.
Dila, înarmată cu o puşcă pleacă să caute conacul familiei Selamoğlu. Ea ajunge acolo şi îl strigă pe Rıza să iasă afară. Melike iese afară şi află că o are în faţa ei pe Dila. Ea îi spune că motivul vizitei este să-l omoare pe Rıza Bey, dar Melike îi spune că fiul ei nu este acasă şi face semn oamenilor ei să o ameninţe cu armele pe Dila, apoi îi cere să plece şi să nu se mai întoarcă.

Seyit Bey şi-a văzut nora plecând cu o puşcă şi îl trimite pe Canip după ea. Seyit Bey şi Eren încearcă să o convingă pe Dila să renunţe la răzbunare pentru că nici Ihsan nu şi-ar fi dorit ca ea să îşi păteze mâinile cu sânge. Dila nu vrea să renunţe şi Seyit îi dă o palmă, dar mama ei intervine. După un timp Seyit îi cere scuze Dilei şi îi spune că o considera fiica lui.

Azer îi trimite Fatmei un mesaj pe telefon pentru a se întâlni să vorbească despre fratele ei. La întâlnire el o imploră să fugă cu el pentru că o iubeşte şi din iubire pentru ea va renunţa la răzbunare şi dacă va fi nevoie şi la titlul de Bey sau moşie. Fatma nici nu vrea să audă şi îi spune să înceteze pentru ca ea nu-l iubeşte. Azer văzând că Fatma niciodată nu o să-l vrea în viaţa ei, încearcă să o facă să-i fie frică spunându-i că dacă Riza vă păţii ceva este doar din cauza ei.

Riza nu mai are linişte pentru că nu i-a spus Dilei cine este cu adevărat şi după lăsarea serii se decide să meargă la ea.
La conacul Barazoğlu, Riza aşteaptă în grădina să o vadă pe Dila şi exact când el vrea să plece, aceasta apare. Cei doi se aşează pe nişte buşteni din lemn şi el vrea să-i spună că nu este vinovat de moartea soţului ei şi totul a fost un accident, dar se răzgândeşte. Apoi încearcă să o convingă să renunţe la răzbunare spunându-i că şi-a pus viaţa în pericol când s-a dus acasă la Riza. Ea foarte hotărâtă îi spune că vrea să-l omoare pe Riza şi îl roagă să o înveţe să tragă cu arma. Ei stabilesc o întâlnire la cabană pentru a doua zi, dar după lăsarea serii.


Dila nu poate dormi şi îşi aminteşte o conversaţie dintre ea şi Ihsan. El îi vorbea despre moarte că dacă ar fi să moară, ea se va recăsători şi cum el i-a spus că niciodată nu va mai putea fi cu o altă femeie. Inima ei începe să aibă sentimente de iubire faţă de Riza, deşi ea nu îşi dă seama.
Murat merge la închisoare să vorbească cu Mehmet. Ajuns acolo îl întreabă
Despre moartea lui Ihsan, dar Mehmet nu vrea să spună adevărul.
Dila episodul 3, rezumat

La birou Riza şi Fatma au o discuţie despre întâlnirea ei cu Azer şi îşi avertizează fratele să fie atent pentru că Azer ar fi posibil să-l atragă în vreo capcană.

Seyit şi Dila merg împreună la cimitir şi el îi vorbeşte despre soţia lui care a murit. Dila află  de la socrul ei că  după căsătorie, el şi soţia lui şi-au dorit foarte mult o fată. Şi după naşterea celor doi băieţi, aceştia le-au făcut viaţa fericită, dar tot îşi mai doreau o fată şi asta nu s-a mai întâmplat. Apoi s-a gândit că Sultan va fi pentru el fată mult dorită, dar nu a fost să fie aşa şi nu înţelege de ce nu o poate vedea că pe o fiică. În cele din urmă, Seyit îi mărturiseşte Dilei că pentru el, ea este fiica mult aşteptată pe care nu vrea să o piardă şi îşi doreşte ca ea să-i poată spune “tata”.

Rıza îi povesteşte lui Haydar ceea ce Fatma i-a spus şi îi cere să-i transmită lui Azer că vrea să se întâlnească în locul unde Ihsan a fot împuşcat.

La cabană, pe marginea râului, Rıza îi explică Dilei cum să folosească o armă şi în acelaşi timp încearcă să o facă să se răzgândească în privinţa răzbunării. Riza îi ia arma şi pleacă, deşi ea a insistat să nu plece.

Pe deal, în apropierea locului în care Ihsan a fost împuşcat s-au întâlnit Rıza şi Azer.
În timp ce ei luptau pe deal, Melike era în vizită la Seyit Bey. Dila se întoarce la conac călare pe cal şi de la distanţă o vede acolo pe mama lui Riza.
Riza aruncă pistolul jos, la fel face şi Azer şi cei doi se iau la bătaie. La un moment dat, Riza văzând că Azer nu face faţă la lupta dintre ei, renunţa să-l mai lovească, dar Azer viclean aştepta ca Riza să fie împuşcat de către Canip. Acesta îl avea pe Riza în bătaia puştii, dar încă nu a apăsăt pe trăgaci.

Dila episodul 4, rezumat
Sursa capturi de ecran: www.startv.com.tr

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mesaje

PA