Tradarea episodul 99 - Rezumat

Tradarea episodul 99 ~ Partea 1 


Tradarea episodul 99 - Rezumat

În timp ce Bahar era ameninţată cu pistolul să spună unde este fetiţa, Deniz vede un taximetrist şi îi explică ce s-a întâmplat. Taximetristul reuşeşte să plece cu fetiţa înainte de a fi prinşi de doi dintre răpitori.

Soner cu Suleyman se întorceau de la întâlnirea cu Carolin şi din sens opus vede o maşină în care era fetiţa, iar ea îi spunea taximetristului să oprească că şi-a văzut tatăl. În timp ce taximetristul era bătut de cei doi răpitori, Soner şi Suleyman au intervenit şi aceştia au luat-o la fugă. Soner reuşeşte să îşi salveze fiica înainte ca cei doi răpitori să o răpească din nou şi taximetristul este plătit pentru fapta lui bună.

Deniz le povesteşte despre Bahar şi cei trei merg acolo să o salveze. Fetiţa apare la geamul casei şi îi zice unuia dintre cei trei răpitori să o lase să intre înăuntru, iar Bahar strigă să plece Deniz de acolo. Când răpitorul deschide uşa casei cei doi îl bat şi o iau pe Bahar, apoi pleacă acasă.
Cei trei se gândesc că oare cine să fie în spatele răpirii şi deodată sună telefonul.
Carolin stă în sufragerie şi se bucură ştiind că Bahar a fost răpită şi Hakan iar va fi la mâna ei, dar rămâne şocată când îl aude pe Hakan vorbind la telefon cu Bahar. Hakan îi spune lui Carolin că Bahar vrea să-I vorbească şi ea se înfurie să o audă la telefon.
Soner vorbeşte cu Suleyman şi încă o bănuiesc pe Carolin că ar fi pus pe cineva ca să le răpească pe Bahar şi fetiţa.
Tradarea episodul 99
Carolin îl ia la rost pe Ibo (Ibrahim) pentru că planul ei a eşuat.
Ayca o întâlneşte pe Betul şi începe să fie mai rece cu ea, dar în timp ce ele vorbeau unul dintre oamenii lui Samil îi spune despre planurile acestuia şi ea pleacă la el.
Acasă la Cemile în timp ce ea, Mete şi bunica Hasefe erau la cină, apare la uşa Ayca.
Mete deschide uşa şi ea cu lacrimi în ochi se uită ruşinată la Cemile ştiind ce urât le-a vorbit data trecută, dar Cemile o primeşte în casă ca şi cum ar fi faţa ei.
Ayca a aflat adevărul despre moartea lui Aydin şi le spune acestora că pe Aydin fratele ei la omorât, dar pe Mithat, Osman l-a omorât. Atunci Mete îi spune că Osman nu i-a omorât fratele şi ea zice că l-a văzut pe Osman lângă Mithat, dar el îi explică pentru a o face să înţeleagă.
Ayca le spune despre Betul şi ce plan are Samil, avertizându-i deasemenea că Osman este în pericol pentru că cei care fac parte din grupul de dreapta atacă casa lui Arif.
În timp ce Cemile il suna pe Arif să îi avertizeze, acesta era deja ameninţat cu pistolul de oamenii lui Samil care au forţat încuietoarea uşii din spatele casei şi au dat năvală în casă.
Mete şi Cemile merg în grabă la Arif şi văd că uşa din spatele casei a fost forţată, dar când vreau să între în casă, oamenii lui Samil şi cei ai lui Tugrul îi ameninţă şi pe ei întrebându-i de Osman.
Samil deschide dulapul unde obişnuia Osman să se ascundă şi găseşte ascunzătoarea secretă, iar familia încremeneşte de frică crezând că Osman este ascuns acolo. Din ascunzătoare iese o raţă şi apoi ei încep să caute prin casă, dar nu l-au găsit pe Osman şi au plecat. Osman era ascuns într-un cufăr cu haine care avea fundul dublu.
Toată familia împreună cu Arif plecă acasă la Cemile, unde Ayca îi aştepta şi Osman îi mulţumeşte. Toţi se gândesc unde să-l ascundă pe Osman şi Cemile zice că la Soner, dar Arif le spune că Deniz ar fi în pericol şi atunci Ayca le zice că Osman poate sta la ea acasă. Cemile se gândeşte că ce vor spune părinţii fetei şi nu este de acord, dar Ayca le explică este singură acasă. Osman se îmbracă cu haine de bunicuţă şi pleacă împreună cu Ayca, iar Mete în urma lor îi urmăreşte să ajungă cu bine.
Mete se întoarce acasă şi le spune că Osman a ajuns în siguranţă. Arif pleacă şi când Cemile îl întreabă că de unde au ştiut să-l caute pe Osman acolo, el îşi aminteşte că Tugrul s-a uitat la dulap.
Bahar şi Soner sunt din ce în ce mai apropiaţi şi el o întreabă dacă îi este frică de operaţie.

Bahar pleacă la culcare şi Soner stă gânditor pe canapeaua din sufragerie fiindu-i frică ca nu cumva să i se întâmple ceva lui Bahar. După ce adoarme are un vis în care aude gălăgie în casă şi el merge la camera ei şi când deschide uşa o vede pe Bahar la malul mării, îmbrăcată în alb şi întinzându-i mâna ca el să meargă la ea. Iar când el păşeşte spre ea, i se închide uşa camerei. Atunci el începe să-i strige numele şi ea vine la el şi îl trezeşte.

Dimineaţa la micul dejun Bahar încearcă să o facă pe Deniz să se apropie de Seda, dar aceasta este supărată că Bahar pleacă. Filiz vine la Soner şi îi aduce fetiţei o revistă cu desene animate şi Deniz este foarte încântată când se uită în ea. Apoi Filiz îi spune să se uite la sfârşitul revistei că o să găsească o surpriză. Erau două bilete de avion şi Filiz îi povesteşte despre Disneyland spunându-i că o va duce acolo. Bahar se supără şi pleacă de la masă şi Soner şi-a dat seama.

În timp ce Carolin şi Ekrem erau în sufragerie la masă, Hakan le spune că merge să îşi ia rămas bun de la Bahar şi îi spune acestuia despre Bahar că ea o să-i doneze un rinichi Zehrei. Atunci Ekrem îi spune la Carolin să meargă şi ei pentru ai mulţumi lui Bahar, dar ea nu vrea ştiind ce a făcut.

Tradarea episodul 99 ~ Partea 2Tradarea episodul 99 - Rezumat
Toată familia se întâlneşte în cartier şi prima apare Zehra cu părinţii, apoi Bahar cu Soner, Deniz şi Suleyman. Toată familia îi mulţumeşte lui Bahar pentru bunătatea ei şi îşi i-au rămas bun de la Zehra.
Ziya vine şi el acolo să îşi ia rămas bun de la Bahar şi toată familia se uită la ei. Suleyman o linişteşte pe Bahar spunându-I că nimeni nu va pleca la Disneyland.
Zehra a ajuns la spital şi îi sunt alături părinţii şi Ahmet, iar Bahar o încurajează pe fetiţa apoi pleacă şi se cazează la hotel.
Ayca merge la magazinul de muzică a lui Mete şi îi spune că Osman este bine să nu îşi facă griji pentru el.
Cei doi se îmbrăţişează şi Ayca îi spune că i-a fost dor de el şi el îi răspunde cu aceleaşi cuvinte.
O scenă foarte amuzantă la camera de hotel unde este cazată Bahar

Tradarea episodul 99 - Rezumat
În timp ce Bahar stătea pe pat aude că bate cineva la uşa şi când deschide era un bărbat cu o tavă cu băutură. Ea îi explică că nu vrea lichior (likör, likör), vorbind în engleză şi completa în turcă ce nu ştia spune în engleză în timp ce îi făcea şi semene din mâini pentru a se face înţeleasă. Acel bărbat insistă ca ea să accepte băutura arătându-i un plic şi îi spune că este pentru ea. Ea se enervează şi zice un nooooo lung şi el îşi cere scuze, apoi pleacă.

În timp ce Bahar îşi lua lucrurile din valiză şi se uita la o fotografie cu Soner şi fetiţa, este sunată de Suleyman care o întreabă dacă este bine. Bahar aude muzică şi îl întreabă dacă este petrecere acolo şi el îi spune că micuţa Deniz şi Seda dansează samba împreună. Bahar îi zice că nu au mai plecat la Disneyland şi întreabă unde este Soner, iar când aude că nu este acasă se enervează, crezând că este cu Filiz.
Tradarea episodul 99 - Rezumat
Bahar îl certă pe Soner uitându-se la fotografie şi iar aude pe cineva care strigă la uşă că i-a adus lichior. Ea nervoasă răspunde înapoi strigând că nu vrea lichior şi văzând că bărbatul de afară insistă, se duce şi deschide uşa strigând că nu vrea lichior. Bahar are parte de o surpriză, era Soner cu tava şi ea se bucură enorm de mult când îl vede, apoi îi spune că doctorul i-a zis să nu consume alcool. Atunci el duce în cameră o masă plină cu bunătăţii alese şi o serveşte cu un pahar cu suc de portocale.
Cei doi îndrăgostiţi iau o cină romantică împreună şi Soner îi spune că în ziua ce va urma o va duce să viziteze Londra.
Filiz merge acasă la Soner cu valizele gata făcute fiind pregătită să meargă la Disneyland şi rămâne şocată când aude că Soner a plecat şi el de acasă.
Bahar îl certă pe Soner uitându-se la fotografie şi iar aude pe cineva care strigă la uşă că i-a adus lichior. Ea nervoasă răspunde înapoi strigând că nu vrea lichior şi văzând că bărbatul de afară insistă, se duce şi deschide uşa strigând din nou că nu vrea lichior. Bahar are parte de o surpriză, era Soner cu tava şi ea se bucură enorm de mult când îl vede, apoi îi spune că doctorul i-a zis să nu consume alcool. Atunci el duce în cameră o masă plină cu bunătăţii alese şi o serveşte cu un pahar cu suc de portocale.
Cei doi îndrăgostiţi iau o cină romantică împreună şi Soner îi spune că în ziua ce va urma o va duce să viziteze Londra. Soner rămâne şi doarme în camera ei pe o canapea.

Filiz merge acasă la Soner cu valizele gata făcute fiind pregătită să meargă la Disneyland şi rămâne şocată când aude că Soner a plecat şi el de acasă.
 99 - Rezumat
Soner o duce pe Bahar să viziteze Londra, el o învaţă să joace popice şi o îmbrăţişează văzând cât de plăcut este să o aibă aproape, apoi fac poze împreună şi când se lasă seara merg la un club unde era o competiţie. Bahar curioasă îl convinge pe Soner să participe.
El câştiga acea competiţie şi primeşte un cadou surpriză, numai că nu prea îi face plăcere să îmbrace un costum de scoţian şi totuşi l-a îmbrăcat. Cei doi s-au întors împreună la hotel şi Bahar se amuză să-l vadă nervos că a trebuit să îmbrace acel costum.
Tugrul îi face lui Arif o vizită şi intră în prăvălie ca să vorbească. Acesta începe să-l iscodească de Osman şi cei doi ies afară şi se bat. Dar sunt despărţiţi de vecinii din cartier şi de Cemile. Ea îl întreabă ce a vrut Tugrul şi află că acesta este spion şi caută informaţii despre Osman.
Berrin o sună pe mama ei şi ea întreabă ce face Zehra.
Un copil merge la atelierul lui Cemile şi îi dă un plic, apoi fuge. În acel plic era o verighetă şi ea speriată merge şi îi arată lui Arif. Cemile afla ca acea verigheta este a sotii lui Arif. El o întreabă de la cine este şi ea îi spune că acel copil nu i-a spus. Tugrul îl suna pe Arif şi îl întreabă dacă Cemile i-a spus despre verigheta şi nu ezită să-i spună din nou cât de frumoasă este Cemile.
În cartier Cemile şi Arif aveau o conversaţie şi ea află că el merge să se întâlnească cu Tugrul. Neriman, Mesude şi Kemal îi văd, iar Neriman îl trimite la Cemile să o ia la rost cu privire la presupusa ei relaţie cu Arif. Kemal o întreabă de Osman pentru a putea intra în vorbă cu ea şi apoi o întreabă dacă are o relaţie cu Arif spunându-i că tot cartierul vorbeşte nu numai Neriman. Cemile se enervează pe el şi pleacă. 
Soner se trezeşte şi vede că Bahar nu mai este în cameră şi merge în grabă la spital.
Tradarea episodul 99 - Rezumat
Arif şi Tugrul se întâlnesc la o ceainărie şi Tugrul îi spune din nou că cemile este o femeie frumoasă şi întreabă dacă o iubeşte, apoi iar se iau la bătaie.
La spital Bahar şi Deniz sunt pregătite pentru operaţie şi când Bahar era dusă spre sala de operaţie apare Soner si ea îi face cu mâna ca şi Aylin. În mintea lui începe să i se deruleze acel film în care şi-a văzut pentru ultima oară pe iubita lui soţie şi începe să-i fie frică pentru Bahar.
Berrin îşi sună mama şi îi spune că Zehra a intrat în operaţie.
La atelier, Cemile are un musafir neaşteptat. Era Tugrul, care era curios dacă Arif i-a povestit tot şi îi pune întrebări.

Sursa foto-video: www.kanald.com.tr
www.youtube.com

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

BIOGRAFIE: İrem Helvacıoğlu | Pelinsu, actrița din Camera 309

BIOGRAFIE: Furkan Palali | Onur, actorul din Camera 309

Cei mai frumosi actori turci ~ Top 10