Treceți la conținutul principal

Tradarea episodul 97 - Rezumat

Tradarea episodul 97 ~ Partea 1 

Tradarea episodul 97 - Rezumat
Berrin pleacă din casă nervoasă că Hakan s-a lăsat sedus tocmai de Carolin şi la ieşire o întâlneşte pe mama ei. Cemile o întreabă ce s-a întâmplat şi Berrin începe să-i povestească. Dar le întrerupe Hakan care era foarte supărat pentru că este judecat greşit. Hakan insistă să-i vorbească numai că Berrin o ia pe mama ei de acolo şi se urcă într-un taxi. Ajunge Carolin în fugă la Hakan şi îl întreabă dacă Cemile a aflat şi speriată îl urca pe Hakan într-un taxi pentru a merge să o oprească pe Berrin să-i spună lui Ekrem.
Berrin intra în biroul lui Ahmet şi îi închide uşa în nas lui Hakan, apoi îi povesteşte soţului ei tot şi el nu prea înţelege de ce o afectează aşa de mult pe Berrin.
 Carolin aşteaptă cu nerăbdare veşti de la Hakan si când el ajunge acasă îi spune că nu a reuşit să vorbească cu Berrin. Carolin îl ia pe Hakan şi îl duce la Cemile pentru a rezolva situaţia înainte ca Ekrem să afle.
Soner îi duce eşarfa lui Bahar şi aceştia încep să se ataşeze unul de altul sub pretextul de prieteni foarte buni şi ea îl sărută pe obraz, iar dupa ce el pleacă ea începe să plângă.
Bahar întreabă servitoarea de Soner şi află că a plecat de acasă. Ea o roagă să stea cu micuţa Deniz pentru că vrea să plece de acasă. Soner când se întoarce o întreabă pe fetiţa de Bahar şi îi spune servitoarea că este plecată.
Cemile are o vizită neaşteptată şi o da afară pe Carolin, cerându-i socoteala lui Hakan pentru acel sărut şi îl întreabă cum a putut face asta ştiind că tatăl lui este cu Carolin. Hakan îi explică totul, ca Zehra poate fi salvată dacă Carolin îi donează un rinichi, apoi îi spune că în schimbul donării vrea ca ei doi să se căsătorească. El nu divulga planul lui de atac impotriva lui Carolin. Cemile înţelege sacrificul lui Hakan pentru vindecarea fiicei lui şi cei doi se îmbrăţişează.
Berrin îl sună pe Ekrem şi îi spune că vrea să vorbească cu el. El acceptă şi notează adresa restaurantului şi Berrin îl atenţionează că Hakan şi Carolin să nu ştie. Carolin exact atunci s-a întors acasă si când îl întreabă pe Ekrem unde merge, acesta îi ascunde. Mustafa era în sufragerie si când mama lui întreabă cu cine a vorbit Ekrem, el îi spune de Berrin. Ea se uita pe carneţelul unde Ekrem a notat adresa şi reuşeşte să vadă imprimată adresa restaurantului, deşi el a rupt foaia pe care a scris.

Carolin merge la Hakan şi îi spune că Ekrem a plecat să se întâlnească cu Berrin. Hakan o suna pe Cemile şi îi spune tot urmând să se întâlnească toţi la acel restaurant pentru a o opri pe Berrin să-I spună lui Ekrem.

Tradarea episodul 97
În momentul in care Berrin vrea să-i spună lui Ekrem, apare Cemile şi îi întrerupe reuşind să-l enerveze pe acesta şi pleacă de acolo. Cemile îi povesteşte tot despre compatibilitatea dintre Carolin şi Zehra şi că îi v-a dona un rinichi. Berrin întreabă că ce vrea în schimb şi atunci apare Hakan şi îi spune că Carolin vrea să se căsătorească cu el. Acum totul este clar şi Berrin se bucură că Zehra are o scăpare.
Soner aşteaptă nervos ca Bahar să se întoarcă acasă şi când aceasta ajunge îi reproşează că a lăsat fetiţa şi a plecat. El este gelos pe ea şi crede că s-a întâlnit cu arhitectul.
Mete primeşte un telefon de la Ayca şi ea îi spune că vrea să vorbească cu el şi el acceptă. Ayca a fost pusă de Şamil să-l sune pe Mete, promiţându-I acesteia că nu-i va face nici un rău.
Lui Mete i s-a întins o capcană şi oamenii lui Şamil îl bat fără milă sub privirea disperata a Aycăi,care plângea văzând că aceştia nu şi-au respectat promisiunea. Betul a devenit şi mai dură de la moartea lui Mithat şi îl întreabă pe Mete unde este Osman, dar el nu le spune nimic.

Filiz vine acasă la Soner şi micuţa Deniz o ia la rost că de ce a mai venit şi face mutrişoare drăgălaşe în prezenţa acesteia. Apare Soner şi Filiz vrea să-I ducă cu ea având ca şi motiv proiectul, dar fetiţa îi spune că nu se poate să plece rugându-l să nu plece de acasă. Soner îşi cere scuze faţă de Filiz şi îi spune că nu mai pleacă, dar Bahar îi spune lui Soner să aştepte puţin şi ea o convinge pe Deniz să îşi lase tatăl să plece spunându-i că are o surpriză pentru ea.
Acasă la Ali, Osman îi serveşte cu iahnie de fasole pe mama lui şi Arif cărora le place foarte mult, dar la un moment dat sună telefonul şi Cemile află de la Hasefe că Mete a fost răpit de prietenii lui Mithat.
Cemile este foarte speriată ca fiul ei să nu păţească ceva şi Arif cu Osman i-au măsuri pentru al salva Mete. 
Ayca se întoarce la locul unde Mete era sechestrat şi cu un cuţit taie sforile şi îl eliberează pe Mete. La plecare Mete o sărută cu pasiune şi ea de emoţii scăpa jos cuţitul din mâna.
. El se duce la Arif şi când Cemile deschide uşa Mete cade jos pe podea. După ce ei îl duc pe canapea Mete începe să le povestească despre cele întâmplate şi le spune că Ayca l-a salvat. Arif îi propune lui Cemile să rămână peste noapte acolo şi Osman este de aceeaşi părere. Cemile acceptă şi ea şi apoi o suna pe Hasefe să-i spună.
Tradarea episodul 97
Noaptea târziu Soner se întoarce acasă cu Filiz în stare de ebrietate şi aceştia cu greu ajung în dormitor.
Arif şi Cemile stau la taclale până noaptea târziu, apoi ea adoarme pe o canapea şi el o înveleşte cu o pătura. Dimineaţa Arif le pregăteşte micul dejun şi toţi patru mănâncă împreună că şi o familie fericită.
Tradarea episodul 97 ~ Partea 2


A doua zi dimineaţa Cemile este văzută când iese de la Arif şi acele femei imediat duc bârfa la Neriman.

Betul merge la locul unde Mete era ţinut prizonier şi paznicul îi spune că cineva l-a lovit, dar nu ştie cine l-a eliberat pe Mete. Atunci Betul o întreabă pe Ayca dacă ea a fost, dar ea nu recunoaşte şi atunci este pălmuită de Betul care îi spune că ea l-a eliberat.

Acasă la Soner în timp ce Bahar cu Suleyman erau la micul dejun, apare Filiz şi se aseajă pe scaun lângă Bahar, dar ea nervoasă o expediază repede de pe acel scaun spunându-i că este al lui Deniz. Filiz le povesteşte intenţionat despre întâlnirea ei cu Soner şi cum a ajuns la el în dormitor lăsând de înţeles că ar fi dormit împreună. Apoi ea gustă din cana cu ceai si nu-i place. Aceasta îi cere lui Bahar un pahar cu limonadă şi Suleyman văzând că Filiz încearcă să o trateze cu inferioritate pe Bahar, o chemă pe servitoare şi îi spune să-i aducă limonadă lui Filiz.
Tradarea episodul 97
Berin merge la birou lui Hakan şi îl îmbrăţişează, apoi îşi cere scuze. Ahmet vine la ei şi îi cheamă la el în birou fiind bucuros că cei doi s-au împăcat.
Soner vine şi el la micul dejun şi întreabă de Filiz, iar Bahar se enervează şi mai mult. Soner o întreabă dacă s-a întâmplat ceva şi ea zice că nu este nimic, apoi îi cere permisiunea să plece de acasă şi el este de acord.
Cemile are o vizită neaşteptată la atelier de la nişte femei care se credeau în măsură de ai cere ei socoteală pentru vizitele dese la Arif şi ea nervoasă le spune să iasă afară. Atunci apare Hasefe şi acele bârfitoare încep să îi spună şi ei, dar ea nu lasă ca nimeni să spună ceva rău despre Cemile şi îi dă o palmă uneia dintre cele trei, apoi le alungă afară.
Arif vine la Cemile şi o întreabă ce au vrut acele femei şi află de la Hasefe ce s-a întâmplat.
Cemile este deranjată de bârfele auzite şi Arif o linişteşte, apoi îi spune că o iubeşte şi ea se bucură când aude. Hasefe a plecat să vorbească cu Mete şi Cemile merge la ei, dar cele două observă că în cartier s-au făcut bisericuţe şi până şi Neriman o bârfea. Atunci Hasefe o strigă pe Neriman şi îi spune că ea şi Cemile merg la domnul Arif şi să continuie bârfa. Neriman pleacă, dar celelalte se gândesc că poate Cemile are un motiv să-l viziteze aşa des pe Arif.

 O scenă foarte frumoasă dintre Mete şi Ayca

Mete stă ascuns într-un tufiş şi o aşteaptă pe Ayca să iasă de la liceu şi când aceasta se apropie, el aruncă cu bomboane de ciocolată după ea. Ea se enervează şi când îl vede nu vrea să mănânce bomboane apoi îi dă o palmă şi atunci Mete o sărută. Cei doi se îmbrăţişează şi el îi spune că o iubeşte.
Tradarea episodul 97
.În timp ce Soner şi Filiz aveau o conversaţie cu privire la proiect, micuţa Deniz merge acolo vrând ca tatăl ei să-I acorde atenţie şi sa o îndepărteze pe intrusa de Filiz. Atunci el îi spune să meargă la Bahar şi aşa află că aceasta nu s-a întors acasă. Fetiţa este luată de servitoare la ordinul dat de Soner şi în timp ce Filiz continuă să-i vorbească despre proiect acesta era cu gândul la Bahar. Ea a observat şi când el îşi cere scuze apare acasă Bahar. Soner o atenţionează pe Bahar că a întârziat şi fetiţa a căutat-o. Filiz îl invită pe Soner în oraş, iar el acceptă fiind foarte nervos pe Bahar şi aceasta pleacă să îşi schimbe ţinuta.


O scenă cu triplu efect ~ Război de sentimente, amuzament şi o iubire care prinde viaţa încetul cu încetul

Între Soner şi Bahar începe un adevărat război de sentimente care se termină cu o apropiere între cei doi, care treptat v-a lăsa ca sentimentele de iubire dintre cei doi să iasă şi mai tare în evidenţă.
Soner se gândeşte că Bahar şi-a petrecut întreaga zi cu Ziya şi o ia la rost fiind foarte gelos, dar nici ea nu se lasă mai prejos şi îi reproşează de noaptea petrecută în dormitor cu Filiz. Soner când aude se miră cum poate să spună aşa ceva şi atunci cu zâmbetul pe buze îi spune că doar Filiz a dormit în dormitor. Apoi îi explică că dupa ce Filiz a adormit, el a plecat şi a dormit cu fetiţa şi Bahar începe să radieze de fericire. Soner îi spune că acum e rândul ei să-i povestească şi o întreabă dacă s-a întâlnit cu Ziya, dar ea îi spune că nu şi el o întreabă că unde a stat toată ziua.
Bahar îi spune că ea a fost la spital pentru a-i face analizele necesare care să arate dacă ea este compatibilă cu Zehra şi ar putea să-i doneze un rinichi. El când aude că nu a fost cu Ziya şi despre gestul ei nobil îi tresaltă inima de bucurie. Dar cei doi îndrăgostiţi sunt întrerupţi de intrusa de Filiz care s-a întors să-l ia pe Soner cu ea în oraş, numai că el o refuză şi o conduce la uşa. Filiz nu iese din casă până nu-i afişează lui Bahar o privire nervoasă, dar nici ea nu se lasă intimidata şi îi afişează o privire cu subânţeles. Bahar şi Soner se privesc în ochi zâmbindu-şi reciproc şi el îi mulţumeşte pentru sinceritate.
Soner îi povesteşte lui Suleyman despre gestul nobil făcut de Bahar.
Tradarea episodul 97

Una dintre bârfitoare, a cărui soţ lucrează la poliție merge şi îi spune acestuia bănuiala ei cu privire la Osman că ar fi ascuns la domiciliu lui Arif.
În timp ce Arif le cânta la mandolină lui Hasefe, Cemile şi Osman sunt întrerupţi de poliţie. Poliţia cercetează toată casa şi la plecare unul dintre poliţişti se întoarce să caute şi în dulapul în care era ascuns Osman, dar nu au găsit nimic. După ce poliţia a plecat, Osman iese afară din dulap şi îşi îmbrăţişează mama care s-a speriat foarte rău.
Seara înainte de culcare Soner îi spune lui Bahar că atunci când ea o să meargă la spital după rezultatul analizelor să-i spună şi lui, deoarece vrea să meargă şi el cu ea.

Acasă la Ekrem, Hakan asistă la vicleşugurile lui Carolin care se giugiuleşte pe lângă tatăl lui ca şi cum ar fi iubirea vieţii ei. Şi aceasta îi face cunoscut că va lipsi a doua zi şi îi cere acceptul pentru asta, iar el îi spune că poate să plece. După ce Ekrem pleacă la culcare, Carolin asistă la conversaţia dintre Hakan şi Cemile, care îi spunea la telefon că o să facă căsătoria cu Carolin pentru a o salva pe Zehra. Carolin se priveşte în oglindă bucurându-se de victoria ce o aşteaptă, neştiind că planul ei va eşua.
A doua zi de dimineaţa, Berrin şi Ahmet vin în vizită la Zehra şi Hakan îi invită în sufragerie, acolo fiind şi tatăl lui cu Carolin. Apoi el le spune tuturor că s-a găsit un donator pentru Zehra şi toţi se bucură când aud. Carolin, Hakan şi Berrin ţin totul secret şi nu divulgă numele donatorului.
Bahar merge la spital şi Soner cu Suleyman sunt alături de ea când doctorul le spune vestea bună că ea şi Zehra sunt compatibile. Soner întreabă doctorul ce riscuri presupune operaţia fiindu-i frică să nu o piardă pe Bahar.
Berrin cu Ahmet merg în grabă să-i de-a vestea familiei şi toţi se bucură când aud. Hasefe, Mete şi Ahmet nu ştiu că Carolin îi v-a dona Zehrei un rinichi. În timp ce ei povesteau, cineva bate la uşă. Erau Bahar, Soner şi Suleyman care vin să le spună vestea bună.
Cemile se bucură să-i vadă şi întreabă unde este micuţa Deniz. Hasefe le spune celor trei că s-a găsit un donator pentru Zehra şi atunci ei rămân surprinşi să audă că au şi aflat. Bahar îi întreabă dacă doctorul le-a spus şi Berrin se uită la mama ei şi apoi le spune că Hakan le-a spus.
Soner le explică totul detaliat şi atunci Mete le spune că au deja un donator. Cemile o întreabă pe Bahar dacă este sigură de ce spune şi atunci ea şi Soner o asigură că conform analizelor este compatibilă cu Zehra. Berrin le spune tuturor despre Carolin şi aceştia rămân şocaţi când aud, până şi Ahmet se miră că Berrin i-a ascuns adevărul.
Berrin cu Cemile merg să oprească căsătoria lui Hakan cu Carolin şi ajung acolo exact înainte de a se oficializa căsătoria, apoi le spune celor doi martori să plece.
Carolin şi Hakan rămân şocaţii neştiind ce se petrece. Cele două se aşează la masă în locul martorilor şi Berrin îi trage cu ochiul lui Hakan, apoi îi spune ofiţerului de stare civilă să continue.

Sursa foto-video: www.kanald.com.tr
www.youtube.com

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

BIOGRAFIE: İrem Helvacıoğlu | Pelinsu, actrița din Camera 309

İrem Helvacıoğlu (Pelinsu) ~ Biografie Nume complet: İrem Helvacıoğlu 
Data nașterii: 2 februarie 1990, (vârsta 02/02/1990) Locul nașterii: Germania Studii: Conservatorul la Teatrul Mujdat Gezen Art Center Ocupație: actriță Naționalitate: turcă Zodie: Vărsător Înălțime: 1,70 m Culoare ochilor: Verzi
Relațiile de iubire:F... (2017 pr.) Căsătorită: Nu Copii: Nu Website: ...

BIOGRAFIE: Furkan Palali | Onur, actorul din Camera 309

Furkan Palali aka Onur  ~ Biografie Nume complet: Furkan Palali
Nume alternativ: Furkan Palali
Data nașterii: 27 octombrie 1986, (vârsta 10/27/1986) Locul nașterii: Konya, Turcia
Studii: UniversitateaHacettepe din Ankara
Ocupație: model și actor
Naționalitate: turcă
Religie: Musulman
Zodie: Scorpion
Înălțime: 1,91 m
Culoare ochilor: Verzi
Relațiile de iubire: Demet Özdemir (2017 pr.)
Căsătorit: Nu
Copii: Nu
Părinți: Azmi Palalı
Frati/Surori: un frate, Abdülkadir Palalı
Website: www.furkanpalali.com

Cei mai frumosi actori turci ~ Top 10

Serialele turceşti au ajuns să cucerească inimile românilor şi televiziunile care le difuzează au un rating foarte bun.  În acest articol vreau să vorbesc despre frumusețea și farmecul actorilor turci. Şi o să fac o clasificare despre actori turci privind ani trecuţi şi până în momentul actual, mulţi dintre ei au lucrat ca şi model și au câștigat un concurs de modeling foarte prestigios care mai târziu i-a ajutat să apară în lumea cinematografiei. Cele mai populare și cele mai vizionate seriale turceşti până în acest moment la noi în ţară sunt "Suleyman Magnificul", "Puterea destinului", "Tradarea", "Yaman", "O mie și una de nopți", "Ezel", "Dragoste la prima vedere", "Feriha", "Dragoste si pedeapsa", "Înainte de sfârşit", "Poveste de familie", "Fatmagul", "Gumuş". În acest top cotez pe aspectul, fotogenic, fără a ține seama de premiile pe care actorii le-au pr…