Treceți la conținutul principal

Tradarea episodul 96 - Rezumat

~Rezumat pe scurt~

Osman este căutat de poliţie acasă la Cemile, la atelierul de croitorie, acasă la Soner şi în tot cartierul. El îşi sună mama şi îi spune că nu el l-a omorât pe Mithat. 
Filiz vine în vizită la Soner pentru a stabili mai detaliat cele necesare pentru proiect şi micuţa Deniz face din nou mutrişoare. Este o scenă foarte amuzantă între Filiz, Soner, Bahar şi micuţa Deniz. 
Carolin continuă să-i facă avansuri lui Hakan şi îi face cunoscut de câte ori are ocazia că ea este şansa Zehrei ca să rămână în viaţa. Şi îi va dona un rinichi doar dacă Hakan se va căsători cu ea. 
Cemile şi Arif sunt tot mai apropiaţi şi merg împreună la o clădire veche pentru al întâlni pe Osman. 
Bahar merge să îşi viziteze prietena care era bolnavă şi este urmarită de Ziya. 
Osman ajunge la întâlnirea cu mama lui şi Arif, dar poliţia este pe urmele lui şi cei trei fug prin pădure şi când să fie prinşi apare Suleyman cu maşina şi Soner le spune să urce repede în maşină. Arif îl ascunde pe Osman în casă la el până ce se va dovedi că este nevinovat. Mete şi Arif îl bănuiesc pe Halit vinovat pentru moartea lui Mithat, dar Osman nu vrea să-l divulge. Mete află de la Osman că Ayca îl iubeşte.
Ayca se întoarce de la înmormântarea fratelui ei şi Mete o opreşte să-I spună condoleanţe, dar Betul îi vede şi îi dă o palmă.
Hakan se vede nevoit să accepte oferta lui Carolin pentru a o salva pe Zehra. Cei doi merg la cabinetul medicului pentru a vedea raportul analizelor şi ea este de acord cu acceptul donării în schimbul căsătoriei.
Ziya o duce pe Bahar la casa lor şi o cere în căsătorie, dar ea îl refuză şi plecă cu Soner acasă.
Berrin îl surprinde pe Hakan în timp ce se sărută cu Carolin.

Tradarea episodul 96 ~ Partea 1 

Rezumat detaliat

Tradarea episodul 96 - Rezumat
Acasă la Cemile Ayca le spune că Osman i-a omorât fratele şi îi ameninţă spunându-le că vor plăti pentru moartea lui Mithat, apoi pleacă. Cemile, Mete şi Hasefe rămân şocaţii şi încremeniţii de ceea ce au auzit şi starea în care au văzut-o pe Ayca.
Poliţia vine acasă la Cemile să-l caute pe Osman şi o întreabă cine este, ea le spune că mama lui. Şi aceştia le spun că Osman l-a omorât pe Mithat şi a fugit, atunci Cemile le spune că Osman nu ar putea să omoare pe nimeni. Cemile este luată de poliţie pentru a deschide atelierul să-l caute pe fiul ei şi Mete se opune, dar mama lui îi spune să se oprească şi pleacă cu poliţia.
 Osman vede din depărtare cum poliţia o ia pe mama lui şi fuge de acolo.
Toti cei din cartier vorbesc despre moartea lui Mithat şi că Osman l-a omorât, dar unii dintre ei nu cred ce aud. 
Kemal şi familia apar şi ei acolo şi află despre Osman, apoi Neriman se apropie de Cemile fiind curioasă, dar ea intră în atelier cu poliţia şi Arif priveşte totul de la fereastră.
La Soner acasă el şi Bahar vorbesc despre seara de la petrecere şi el râde, iar ea îl întreabă că de ce râde şi apoi se amuză amândoi de cele întâmplate. Cei doi sunt întrerupţi de poliţie şi Soner află ce s-a întâmplat, apoi poliţia cercetează casa.
Poliţia pleacă şi Neriman merge la Cemile să-i spună că îi pare rău pentru Osman şi ea îi spune că fiul ei nu a omorât pe nimeni şi îi spune să tacă, apoi soţul ei o ia de acolo.
Şefa de la atelier o întreabă că ce va face şi ea le trimite pe toate la lucru.
Arif vine la Cemile şi o conduce acasă mergând pe jos şi Neriman cu două femei din cartier iar o bârfesc.
Cei doi sunt din ce mai apropiaţi sufleteşte şi Arif îi este alături spunându-i că el crede în nevinovăţia lui Osman.
Carolin continuă să îl preseze pe Hakan cu avansurile ei şi starea de sănătate a Zehrei şi ii tot repeta ca ea ii poate dona un rinichi Zehrei, dar el o strânge de gât fiind întrerupti de asistenta care îi spune că Zehra îl cheamă la ea.
Toată familia o aşteaptă p Cemile să vină acasă şi o întâmpină afară. Arif pleacă deşi Cemile l-a invitat în casă. 
Soner întreabă cine este bărbatul cu care ea a venit acasă şi află despre Arif, apoi vorbesc despre unde ar putea să se ascundă Osman.
 Bahar aşteaptă îngrijorată acasă şi Soner vine acasă şi îi povesteşte tot.
Arif supraveghează de la distanţă casa lui Cemile şi vede cum vin prietenii lui Mithat înarmaţi să îl răzbune. Arif îi loveşte pe doi dintre ei pe la spate cu un lemn şi când merge lângă casă este ameninţat cu pistolul prin spate, dar apare Suleyman şi îl loveşte pe acel bărbat şi fac cunoştinţă. Mete vrea să plece de acasă şi mama lui merge după el să-l oprească şi văd oamenii pe jos, apoi află ce s-a întâmplat.
Berrin vine la fiica ei şi stă în cameră ei împreună cu Hakan în timp ce Zehra îi povesteşte despre Bahar şi dans, apoi îi zice tatălui ei să danseze şi toţi trei se amuză.
În timp ce micuţa Deniz cânta şi lua lecţii la pian de la Bahar, apare Filiz exact când Soner îşi felicita fiica.
Deniz nu o place, deşi aceasta încearcă să se apropie de ea, pentru Soner.
Filiz îi spune lui Soner să meargă împreună să vorbească despre proiect şi el o invită pe canapea în sufragerie la un ceai.
Bahar este căutată la telefon, ea întreabă servitoarea cine este, dar îi spune că nu s-a recomandat şi întreabă dacă era femeie (a crezut că poate e Ziya) şi atunci răspunde la telefon. Era prietena ei, Seda care s-a îmbolnăvit şi Soner îi întoarce spatele lui Filiz pentru a asculta ce vorbeşte Bahar la telefon, dar aceasta îi distrage atenţia şi el îi spune să aştepte. Curios o întreabă cine a fost şi ea îi povesteşte, apoi îi spune că vrea să plece la ea şi Soner zice că Suleyman nu este, iar Deniz zice să o ducă el, dar Bahar zice că merge cu taxiul. Ceaiul le este adus şi Filiz ia cana să-l bea şi atunci Soner îi spune să plece impreuna la intalnire. Ea observă comportamentul lui schimbat din cauză că Bahar a plecat şi îi spune că este foarte comic.
Tradarea episodul 96 - Rezumat
Soner conduce maşină lui Filiz şi ea o observă pe Bahar mergând pe jos, el opreşte şi o ia în maşină, dar lui Filiz nu-I convine deloc. Bahar o păleşte fără să vrea cu geanta, apoi îşi cere scuze şi Filiz greu se abţine să nu spună ceva.
Carolin şi Hakan merg la spital să vorbească cu doctorul Zehrei, el vrea să afle dacă este adevărat ce a spus Carolin şi medicul îi confirmă că conform raportului de analize arată compatibilitate între Zehra şi Carolin.
Când să coboare Bahar din maşină, Soner îl zăreşte îl spatele lor pe Ziya şi pleacă de acolo, iar cele două nu înţeleg de ce şi îi tot pun întrebări.
Mete se duce să-i spună condoleanţe Aycai şi o întâlneste  când vine de la înmormântarea lui Mithat, apoi îi explică că Osman nu l-a omorât pe fratele ei. Ea îi spune că l-a văzut acolo, apoi apare Betul şi îi dă o palmă zdravănă lui Mete şi o ia pe Ayca.
Acasă la Cemile sună telefonul, era Osman şi le spune că este bine şi că nu el l-a omorât pe Mithat şi Cemile îi spune că poliţia îl caută peste tot. Cemile fuge să-I spună lui Arif şi sa meargă cu el pentru a se întâlnii cu Osman.
Soner cu Filiz şi Bahar ajung la întâlnirea pentru discutarea proiectului şi la un moment dat Bahar răstoarnă nişte cărţi din bibliotecă, dar Soner zâmbeşte. Filiz nu o suportă pe Bahar peste tot cu ei şi când vede că Soner o întreabă ce părere are despre proiect şi cum şi-ar imagina ea să arate clădirea, se enervează să audă. Bahar le explică şi Soner le spune arhitecţilor că aşa vrea să fie făcut.
Tradarea episodul 96 ~ Partea 1
Cemile ajunge în pădure şi păseste rău cu un picior, dar Arif o prinde de mâna să nu cadă, apoi se privesc în ochi ca şi doi îndrăgostiţi care vor să lase sentimentele să facă ce vor ele.
Soner merge împreună cu Bahar în vizită la prietena ei şi aceasta le mulţumeşte, apoi ea îi lasă nişte bani şi Soner o vede.
Când ies de la Seda le apare în cale Ziya, dar Bahar îi spune că nu vrea să-I vorbească rugând-o să-l asculte şi atunci intervine Soner spunându-Iisă plece.  Ziya îi spune că el cu Bahar vorbeşte şi ce se bagă el, dar Soner îi spune clar că Bahar nu vrea să vorbească cu el şi să plece. Ziya îi spune că o iubeşte pe Bahar şi atunci Soner se retrage. Ziya îi mai spune încă de două ori lui Bahar că o iubeşte foarte mult, dar ea pleacă cu Soner cu maşina.

Tradarea episodul 96 ~ Partea 2


Tradarea episodul 96 - Rezumat
Arif şi Cemile stau într-o clădire veche şi îl aşteaptă pe Osman, dar fiind frig acolo cei doi stau unul lângă altul şi la un moment dat ea pune capul pe el şi închide ochii. Arif crezând că ea doarme se apropie mai tare de ea ca să-i simtă mirosul. O sărută încet pe frunte şi când el încearcă să o mângâie pe cap, ea îl atenţionează că nu doarme. Apare Osman, Cemile îl îmbrăţişează şi el le spune că este urmărit de poliţie, apoi o iau la fugă prin pădure toţi trei şi poliţia după ei. Ajung la şosea şi apare Suleyman cu Soner şi ei se urcă repede în maşină. Apoi cei cinci vorbesc de gravitatea situaţie şi dacă poliţia îl va prinde o să-l ducă la închisoare. Cemile se gândeşte să-l ducă la Berrin, dar Soner îi spune că nu se poate şi atunci Arif spune că îl ia la el. Merg acasă la Ali şi acolo le arata Arif o ascunzătoare în care se intra prin dulap şi Cemile se miră pentru ca ea nu a ştiut. Soner aranjează ca Osman să fie adus într-un cufăr şi toţi stau şi aşteaptă lăsarea serii foarte speriati. Camioneta apare şi cufărul este băgat în casă şi Osman ajunge cu bine. Acasă la Cemile toată familia ia cina împreună şi se bucura că au reuşit să-l ascundă pe Osman, dar Berrin se gândeşte numai la Zehra care din ce în ce este mai slăbită şi toată familia o încurajează.
Soner ajunge acasă şi găseşte fetiţa cu pe Bahar dormind pe canapea în sufragerie şi îl cheamă pe Suleyman să vadă, era fericit să le vadă aşa apropiate. Bahar se trezeşte şi Soner îi spune despre Osman ca ea era foarte îngrijorată. Bahar îi zice noapte bună şi el o opreşte să o întrebe despre Ziya ca ce va face fiind îngrijorat să nu o piardă. El îşi ascunde sentimentele fata de ea şi motivează doar ca Deniz o iubeşte mult şi nu ar vrea să o piardă. Dar ea îi spune că nu o va abandona pe Deniz şi niciodată nu o va lăsa singură, apoi pleacă la culcare.

Tradarea episodul 96 - Rezumat
Hasefe, Mete şi Cemile merg la Arif să-l vadă pe Osman şi duc mâncare pentru a lua toţi cina împreună.
Mete îl întreabă pe Osman cine l-a omorât pe Mithat şi el îi spune că nu ştie, apoi îl întreabă de armă. Mete începe să zică că îl bănuieşte pe Halit şi Arif când aude ce vrea să facă îi spune că nu se poate.
Osman îi spune lui Mete ca Ayca îl iubeşte şi el fericit să audă asta îl întreabă de unde ştie şi el îi spune că ea i-a spus, apoi se pun cu toţi la masă ca şi o familie.
Cemile are un vis cu ea şi Arif declarându-şi unul altuia iubirea şi că ei doi se săruta şi atunci se trezeşte din somn.
Dimineaţa devreme Soner o duce pe Bahar şi fetiţa la Cemile, dar el nu rămâne îi spune lui Cemile că doar pe ele le-a adus şi îi spune lui Bahar să-l sune când vrea să se întoarcă acasă fetiţa.
Carolin şi Hakan sunt în cabinetul doctorului şi ea semneza un act ca şi accept pentru donare, dar asigurându-se mai întâi că Hakan se va căsătorii cu ea. Hakan face tot posibilul pentru a o putea salva pe fiica lui, deoarece Zehra se simte tot mai rău.
Arif îl bănuieşte pe tatăl lui Aydin că l-a omorât pe Mithat şi îl caută dar o vecina îi spune că nu este acasă.
Bahar şi fetiţa merg pe jos acasă şi le iese în cale Ziya care insistă să vorbească cu Bahar şi o bruschează. Deniz îi spune că îi este frică şi ea acceptă să urce în maşină lui pentru a nu se speria fetiţa şi mai rău. Ziya le duce până acasă la Soner şi Bahar trimite fetiţa în casă şi ea pleacă cu Ziya. Deniz merge în fugă şi îi spune lui Soner, dar pe când ei ajung la poarta cei doi nu mai erau şi Soner pleacă în urma lor.
Ziya o duce pe Bahar la casa lor care era gata acum şi apare Soner acolo, dar Ziya nu renunţa şi o cere în căsătorie pe Bahar arătându-i inelul. Ea îl refuză şi el o bruschează să nu plece. Soner merge la el şi îi dă un pumn, dar Bahar îi desparte să nu se bată.
Tradarea episodul 96 - Rezumat
Ziya când vede că ea pleacă cu Soner le zice că ar fi împreună şi Soner de nervi da cu pumnul în oglinda maşinii lui. Ziya arunca cu inelul după maşina lui Soner şi cade în genunchi plângând ştiind că a pierdut-o definitiv pe Bahar.
Cemile se întâlneşte cu Arif şi îi da mâncare pentru Osman, dar nişte femei din cartier îi văd împreună şi încep să bârfească spunând că Neriman a avut dreptate.
În maşina Bahar vede ca mâna lui Soner sângerează şi îl leagă cu eşarfa de la gâtul ei. El atunci el îşi aminteşte de Aylin cum l-a legat exact aşa la mână când s-a bătut şi opreşte maşina brusc, apoi se dezleagă şi pune capul pe volan fiind foarte supărat.
Ajung acasă şi Bahar pleacă din maşina dar nu înţelege ce are Soner. El începe să plângă şi ea îl priveşte de la uşa casei.
Acasă la Ekrem, Zehra este cu mama ei în cameră şi Berrin merge în sufragerie să-i aducă o jucărie de puls adusă de Deniz şi îl vede pe Hakan sărutându-se cu Carolin (ea l-a sărutat cu forţa).

Sursa foto-video: www.kanald.com.tr
www.youtube.com

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

BIOGRAFIE: İrem Helvacıoğlu | Pelinsu, actrița din Camera 309

İrem Helvacıoğlu (Pelinsu) ~ Biografie Nume complet: İrem Helvacıoğlu 
Data nașterii: 2 februarie 1990, (vârsta 02/02/1990) Locul nașterii: Germania Studii: Conservatorul la Teatrul Mujdat Gezen Art Center Ocupație: actriță Naționalitate: turcă Zodie: Vărsător Înălțime: 1,70 m Culoare ochilor: Verzi
Relațiile de iubire:F... (2017 pr.) Căsătorită: Nu Copii: Nu Website: ...

BIOGRAFIE: Furkan Palali | Onur, actorul din Camera 309

Furkan Palali aka Onur  ~ Biografie Nume complet: Furkan Palali
Nume alternativ: Furkan Palali
Data nașterii: 27 octombrie 1986, (vârsta 10/27/1986) Locul nașterii: Konya, Turcia
Studii: UniversitateaHacettepe din Ankara
Ocupație: model și actor
Naționalitate: turcă
Religie: Musulman
Zodie: Scorpion
Înălțime: 1,91 m
Culoare ochilor: Verzi
Relațiile de iubire: Demet Özdemir (2017 pr.)
Căsătorit: Nu
Copii: Nu
Părinți: Azmi Palalı
Frati/Surori: un frate, Abdülkadir Palalı
Website: www.furkanpalali.com

Cei mai frumosi actori turci ~ Top 10

Serialele turceşti au ajuns să cucerească inimile românilor şi televiziunile care le difuzează au un rating foarte bun.  În acest articol vreau să vorbesc despre frumusețea și farmecul actorilor turci. Şi o să fac o clasificare despre actori turci privind ani trecuţi şi până în momentul actual, mulţi dintre ei au lucrat ca şi model și au câștigat un concurs de modeling foarte prestigios care mai târziu i-a ajutat să apară în lumea cinematografiei. Cele mai populare și cele mai vizionate seriale turceşti până în acest moment la noi în ţară sunt "Suleyman Magnificul", "Puterea destinului", "Tradarea", "Yaman", "O mie și una de nopți", "Ezel", "Dragoste la prima vedere", "Feriha", "Dragoste si pedeapsa", "Înainte de sfârşit", "Poveste de familie", "Fatmagul", "Gumuş". În acest top cotez pe aspectul, fotogenic, fără a ține seama de premiile pe care actorii le-au pr…