Treceți la conținutul principal

Tradarea episodul 93 - Rezumat

Tradarea episodul 93 - Rezumat
Osman pleacă de la cimitir şi mama lui rămâne neputincioasă scăpându-se din picioare şi Arif o sprijină, iar ea pleacă în căutarea fiului.
Acasă la Ayca, cei doi fraţi şi Betul povestesc, deoarece Ayca nu înţelege ce se întâmplă şi Mete îşi aşteaptă fratele pentru al împiedica să nu facă ceva necugetat.
Cemile ajunge şi ea acolo din nou şi împreună cu Mete îl roagă pe Mihtat să plece din casă deoarece Osman crede că acesta l-a omorât pe Aydin şi are pistolul prietenului lui. 
Mihtat nu înţelege de ce i-ar ajuta şi îi reproşează lui Cemile că fiul ei umblă înarmat ca un criminal, iar ea se repede la el, dar intervine Mete.
Ayca îşi îmbrăţişează fratele şi îl roagă să plece de acasă, la fel şi Betul, dar el întreabă că sora lui Ayca ce o să facă singură.
În cele din urmă Mihtat se lasă convins şi îi spune surorii lui să încuie uşa, apoi pleacă cu maşina împreună cu Mete, Betul şi Cemile.
Arif supraveghează casa din depărtare şi îi vede. Osman umblă derutat pe străzile Istanbulului şi are viziuni cu Aydin.
 Micuţa Deniz strânge flori din grădină pentru ai duce la mormântul mamei ei şi mergi în cameră la Bahar şi îi dă acesteia jumătate din florile, apoi îi povesteşte despre mama ei şi Bahar se întristează. Bahar îi povesteşte lui Deniz despre pierderea părinţilor ei şi când ele ies din cameră, Soner o vede supărată pe Bahar şi pleacă în cameră ei. Soner o întreabă pe fetiţa ce s-a întâmplat şi atunci ea îi povesteşte despre Bahar că şi-a pierdut părinţii şi Soner merge să o consoleze vorbindu-i despre Aylin şi fratele lui, apoi o roagă să se pregătească pentru că Deniz o aşteaptă.
Mete îl lasă pe Mihtat şi logodnica lui la o staţie de carburanţi şi după care pleacă şi acesta îl sună pe Samil. Mete întoarce maşina ca să vadă cu cine se va întâlni Mihtat şi urmăreşte maşina în care acesta s-a urcat până la casa unde l-a dus Samil, apoi pleacă.
Cemile se dă jos din maşină şi merge la tatăl lui Aydin să întrebe de Osman, dar acesta nu ştia de el nimic, iar Mete merge la Ayca şi o asigură că fratele ei este în siguranţă, apoi pleacă.
Bunica Hasefe umblă pe străzile Istanbulului să-l caute pe Osman sila un moment dat îl confundă pe acesta cu un băiat.
 Cemile o întâlneşte pe Hasefe şi o întreabă de ce umblă singură, văzând-o aşa supărată îşi face griji pentru ea şi Arif le supraveghează fiecare pas fiind foarte îngrijorat pentru aceştia.
Soner împreună cu fetiţa, Bahar şi Suleyman pleacă la cimitir. Bahar merge la mormântul părinţiilor şi cei trei la mormântul lui Aylin şi fiecare dintre ei are ceva să-i spună lui Aylin.
Micuţa Deniz îi povesteşte ca doarme in camera ei, despre tatăl ei şi despre sora Bahar pe care îi iubeşte, iar Soner îi vorbeşte despre apropierea lui şi fiica lor şi ca o vede pe ea prin Deniz în cele din urmă Suleyman îi povesteşte bucuros că ea a reuşit să lase in urma ei o poveste demna de povestit.
 Bahar este la mormântul părinţilor ei şi Soner merge să o ia acasă în timp ce îi pune mâna pe umăr ca şi semn că înţelege prin ce trece. Cei doi sunt din ce în ce mai apropiaţi şi acum se respectă reciproc.
Cemile o duce pe Hasefe la atelier şi acolo vorbesc despre situaţia Zehrei fiind îngrijorate şi cemile o sună pe Berrin, aceasta fiind devastate de durere.
Tradarea episodul 93
Hakan şi tatăl lui vorbesc despre Zehra fiind îngrijoraţi de starea ei de sănătate şi la un moment dat Ekrem îi spune lui Hakan că o să facă tot ce îi stă în putinţă ca Zehra să se facă bine. În timp ce aceştia povesteau în sufragerie, apare Carolin împreună cu Mustafa cu cadouri spunându-i lui Ekrem că sunt pentru Zehra şi îi arată câteva rochiţe şi o pereche de pantofiori. Dupa ce Ekrem pleacă, Carolin îi dă un cadou lui Hakan şi când el desface cadoul, ea se apropie să-l seducă şi el nervos pentru gestul ei rupe în bucăţi cămaşa.

O scenă în care Soner şi Bahar îşi simt respiraţia inevitabil (merită văzută)

Micuţa Deniz îşi convinge tatăl se se joace cu ea şi toţi cei din casă de-a v-aţi-ascunselea şi destinul face ca Soner şi Bahar să se ascundă în debara amândoi. Bahar intră în fugă în debara şi dă peste Soner fiind nevoiţi să stea nemişcaţi deoarece feţia se apropia de uşă.
La un moment dat Deniz deschide uşa şi toţi din casă îi surprind intr-o ipostază mai intimă şi aceştia rămân pe gânduri, dar cei doi le explică ce s-a întâmplat de fapt, deşi scuza este motivata, atracţia dintre ei este vizibilă.
Cemile si Mete
Mete supraveghează din maşină casa lui Ayca, aşteptând ca Osman să apară şi au loc schimburi de priviri prin geam între el şi Ayca şi la un moment data ea iese să-I dea o pătură lui Mete ca să nu-I fie frig fiind surprinşi de Betul care sa întors să aibă grijă de ea.
Betul îi spune că fratele ei este bine, apoi o trimite în casă şi ea pleacă şi îl sun ape Samil ca să-I spună că Mete supraveghează casa şi Osman încă nu a venit acolo.
După lăsarea serii, Osman apare în faţa casei şi scoate arma, dar Mete îl vede şi îi spune că acesta nu este acasă, apoi încearcă să-I explice că sunt îngrijoraţi pentru el spunandui să plece cu el acasă, dar acesta îl ameninţă cu arma. Ayca îi vede pe fereastră, dar Betul o ceartă şi nu o lasă să iasă afară.
Între cei doi fraţi are loc o luptă şi Mete reuşeşte să-I ia pistolul, apoi îl târăşte la maşină şi pleacă de acolo, iar în urma lor maşina cu Samil şi oamenii acestuia.
Arif se îmbată din nou şi este dus în casă de un vecin, fiind prezentă şi Cemile acolo şi cei doi vorbesc despre Osman şi o parte din trecutul lui Arif, apoi pleacă şi vede pe masă o poza cu ea şi Ali din tinereţe.
Maşina lui Mete a fost prinsă în ambuscadă şi Samil împreună cu oamenii lui trag focuri de arma asupra celor doi fraţi, dar ei reuşesc să iasă teferi din maşină şi o iau la fugă.
Cemile când iese din casa lui Ali aude schimburi de focuri de arma şi fuge în grabă acolo.
Arif aude şi el şi iese afară văzând-o pe Cemile alergând şi o urmăreşte.
Mete îl ajută pe Osman să sară un zid şi el nu mai apucă fiind încercuit de Samil cu oamenii lui care îl ameninţă cu armele şi atunci apare Cemile strigând să nu facă asta.
Osman se întoarce la maşina lor şi ia arma pusă de Mete în torpedoul maşinii apoi s întoarce să îşi salveze fratele. Mete strigă la mama lui să plece de acolo şi ea îi roagă să nu-I împuşte fiul şi deodată se aud schimburi de focuri de arma, oamenii lui Samil fiind împuşcaţi în umăr şi rămân fără gloanţe. Samil îşi ia oamenii şi pleacă, apare Osman cu pistolul în mâna, întâlnindu-se cu ei şi trec unii pe lângă alţii. Cemile îl îmbrăţişează pe Mete şi el îşi întreabă fratele dacă el a tras în ei. Osman îi întreabă că ce s-a întâmplat şi le spune că nu el a tras.
Se îmbrăţişează toţi trei şi Osman fuge acasă la tatăl lui Aydin, dar îi răspunde soţia lui şi îi spune că încă nu a ajuns acasă. Cemile şi Mete merg şi se uită la locul de unde omul din umbră le-a salvat vieţile şi găsesc pete de sânge. Osman ajunge la atelierul lui Halit şi află că nu el a fost cel care le-a salvat vitejiile celor din familia lui.
Cemile şi Mete merg acasă la Arif, dar acesta le ascunde adevărul şi ei pleacă gândindu-se cine le-a salvat viaţa.
Zehra se simte din ce în ce mai rău şi începe tratamentul, cu toate acestea, transplantul de rinichi necesită urgenţă.
Toată familia Zehrei merge la spital pentru a li se lua sânge, printre care şi Carolin şi Berrin se enervează când o vede acolo. Soner vine cu Suleyman şi ei să i se ia sânge şi Cemile le mulţumeşte, apoi întreabă de Deniz.
Tradarea episodul 93 - Rezumat
Betul merge împreună cu Ayca la o vecină pentru ca aceasta să vorbească cu mama ei la telefon.
Ayca este foarte îngrijorata din cauză a ceea ce se întâmplă cu fratele ei şi află că mama ei

Nu va veni încă acasă, din cauza că tatăl lor nu s-a refăcut.
Mete o ia la rost pe Betul spunandu-i ca Mihtat a pus să-l omoare pe Osman şi Ayca rămâne speriată de ce aude.
Hakan se ceartă cu tatăl lui deoarece nu este de acord că Berrin şi familia Zehrei să vină în vizită, dar intervine Carolin pentru ai arata lui Hakan că îi este alături şi reuşeşte să-l convingă pe Ekrem. 
Berrin cu Ahmet şi Cemile vin în vizită la Zehra acasă la Ekrem.
Arif este căutat la prăvălie şi nimeni nu ştie nimic de el, aude Cemile fiind în trecere pe acolo şi merge acasă la Ali, intră în grădină şi rămâne şocată când vede numai pete de sânge pe jos, inclusiv şi pe uşa. Arif îi deschide şi cu umărul plin de sânge cade jos în faţă uşii.
Cemile speriată zice că merge la medic, dar el nu o lasă, îl duce pe canapea şi îi rupe cămaşa la umăr iar când vede că a fost împuşcat se sperie şi el îi spune să nu-i fie frică.
Cemile îi desface cămaşa şi vede pe burtă lui numai cicatricii cu urme de gloanţe, apoi îi dezinfectează rana şi întreabă că ce vor face cu glonţul din umăr şi el o învăţa să înfierbânte un cuţit, iar el îşi scoate singur glonţul şi Cemile cu greu rezistă să asiste fiindu-i foarte milă de el.
Soner trece prin cartier şi îi cumpăra lui Deniz o mulţime de baloane şi fetiţa aleargă cu ele prin grădină casei fiind foarte fericită.
Cemile sună de la Arif acasă şi o întreabă pe Hasefe dacă ştie ceva de Osman şi de Mete, iar când este întrebată unde se află închide telefonul spunând că nu mai poate să vorbească.
Arif se trezeşte şi o întreabă de ce a ascuns unde este şi vorbesc ca doi îndrăgostiţi, apoi încep să râdă amândoi. Cemile îl întreabă dacă el l-a ajutat pe Mete şi el evită să-i răspundă, apoi ea întreabă unde este arma şi o găseşte în dormitor sub pernă, era o armă veche. Cei doi isi multumesc reciproc pentru ajutorul dat.
Ekrem este plecat de acasă şi Carolin încearcă din nou sa-l seducă pe Hakan, dar sunt întrerupţi de tatăl lui.
Arif face febră şi s-a făcut noapte, Cemile nu poate să plece acasă şi o sună din nou pe Hasefe şi întreabă de copii ei, dar află că doar Mete este acasă.
Mete o întreabă pe Hasefe de Cemile şi pleacă în cartier să o caute, deoarece de dimineaţa nu a mai văzut-o şi vede că la atelier nu este şi atunci merge să-l întrebe pe unchiul lui.
Cemile vede că febra i-a mai scăzut la Arif şi îi spune că pleacă acasă, urându-i însănătoşire şi când iese din casă este văzută de Neriman.
Neriman fuge să-i spună lui Kemal şi dă peste Mete acolo şi îl întreabă ce caută la ei, iar soţul ei îi spune că pe Cemile o caută, Şi atunci bârfitoarea de Neriman îi povesteşte că mama lui a stat impreuna cu Arif.
Mete pleaca, o ajunge pe mama lui cu maşină şi opreşte, se dă jos şi îi spune că s-a îngrijorat pentru ea, iar când o întreabă unde a stat până în noapte, ea îi răspunde că la atelier.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

BIOGRAFIE: İrem Helvacıoğlu | Pelinsu, actrița din Camera 309

İrem Helvacıoğlu (Pelinsu) ~ Biografie Nume complet: İrem Helvacıoğlu 
Data nașterii: 2 februarie 1990, (vârsta 02/02/1990) Locul nașterii: Germania Studii: Conservatorul la Teatrul Mujdat Gezen Art Center Ocupație: actriță Naționalitate: turcă Zodie: Vărsător Înălțime: 1,70 m Culoare ochilor: Verzi
Relațiile de iubire:F... (2017 pr.) Căsătorită: Nu Copii: Nu Website: ...

BIOGRAFIE: Furkan Palali | Onur, actorul din Camera 309

Furkan Palali aka Onur  ~ Biografie Nume complet: Furkan Palali
Nume alternativ: Furkan Palali
Data nașterii: 27 octombrie 1986, (vârsta 10/27/1986) Locul nașterii: Konya, Turcia
Studii: UniversitateaHacettepe din Ankara
Ocupație: model și actor
Naționalitate: turcă
Religie: Musulman
Zodie: Scorpion
Înălțime: 1,91 m
Culoare ochilor: Verzi
Relațiile de iubire: Demet Özdemir (2017 pr.)
Căsătorit: Nu
Copii: Nu
Părinți: Azmi Palalı
Frati/Surori: un frate, Abdülkadir Palalı
Website: www.furkanpalali.com

Cei mai frumosi actori turci ~ Top 10

Serialele turceşti au ajuns să cucerească inimile românilor şi televiziunile care le difuzează au un rating foarte bun.  În acest articol vreau să vorbesc despre frumusețea și farmecul actorilor turci. Şi o să fac o clasificare despre actori turci privind ani trecuţi şi până în momentul actual, mulţi dintre ei au lucrat ca şi model și au câștigat un concurs de modeling foarte prestigios care mai târziu i-a ajutat să apară în lumea cinematografiei. Cele mai populare și cele mai vizionate seriale turceşti până în acest moment la noi în ţară sunt "Suleyman Magnificul", "Puterea destinului", "Tradarea", "Yaman", "O mie și una de nopți", "Ezel", "Dragoste la prima vedere", "Feriha", "Dragoste si pedeapsa", "Înainte de sfârşit", "Poveste de familie", "Fatmagul", "Gumuş". În acest top cotez pe aspectul, fotogenic, fără a ține seama de premiile pe care actorii le-au pr…